Jag saknade ett svar pÃ¥ en frÃ¥ga gÀllande mina intjÀnade poÀng och kontaktade Relode via deras chat. Inom 30 sekunder hade jag en supertrevlig tjej pÃ¥ trÃ¥den som snabbt hjÀlpte mig med mitt Àrende. En... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag trodde att min bestÀmning frÃ¥n relode var jÀtte sen men redan efter första mailet fick jag svar inom 10 minuter vilket Àr fantastiskt och fick ett vÀldigt moget och fint svar extremt bra service,... ãã£ãšèŠã
Försökte reklamera ett par tights som gÃ¥tt sönder, det Àr TREDJE gÃ¥ngen som jag reklamerade samma fel pÃ¥ samma produkt. Har fÃ¥tt ersÀttningsprodukt innan men nu var det tydligen vanligt slitage. Ai ge... ãã£ãšèŠã
FörstÃ¥ende bemötande frÃ¥n personal. Allt har bara gÃ¥tt hur smidigt som helst fast det krÃ¥nglat med leveransen. Jag noterade inte att det stod fel postnr, ska verkligen vara mer uppmÀrksam pÃ¥ det nÀsta... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UNDERBAR SERVICE
Jag trodde att min bestÀmning från relode var jÀtte sen men redan efter första mailet fick jag svar inom 10 minuter vilket Àr fantastiskt och fick ett vÀldigt moget och fint svar extremt bra service, de visade sig att jag råkat skriva in min mail fel och de fixade dom direkt o skrev så himla fint och perfekt service kunde inte blivit bÀttre Àr underbart nöjd!!!
Ãlskar alla produkter
Ãlskar alla produkter! Blev lite besviken nÀr mina tights sprack sÃ¥ kontaktade relode och fick nya skickade till mig samma dag helt gratis. OTROLIG service!!
Bra produkter och snabb leverans
Bra produkter och snabb leverans. Problemfritt vid reklamation av produkt. Imponerande responstid av kundtjÀnst, retur godkÀnd och ny produkt utskickad inom ett par timmar.
SÃ¥ otroligt bra hjÀlp jag fick avâŠ
SÃ¥ otroligt bra hjÀlp jag fick av Theresia pÃ¥ kundservice efter att ha slarvat bort mitt presentkort nÀr jag ville göra ett byte pÃ¥ en vara. Snabba svar, supertrevlig, lösningsorienterad samt förstÃ¥ende. Kommer absolut kÀnna mig trygg att köpa av er igenð
Jag fick otroligt fin och snabb service!
Nekad reklamation
Jag bestÀllde ett par tights som kom med fÀrgflÀckar och jag försökte reklamera dessa. Jag blev nekad reklamation och valde då att inte bråka och göra en vanlig retur som enl hemsidan kostar 69:-. Jag bestÀllde också nya tights i en annan modell istÀllet. NÀr relode mottagit returen fakturerar dom mig 69+49:- alltså 118kr för frakt för skickad vara samt returavgift. Jag hörde av mig till kundtjÀnst då jag tycker att dom kan stryka frakten på 49:- då jag försökt reklamera samt att jag bestÀllt en ersÀttningsprodukt. Men relod vÀgrar vara tillmötesgående. Kommer ALDRIG bestÀlla dÀrifrån igen!
Trevlig och hjÀlpsamm kund service
Trevlig och hjÀlpsamm kund service, Man får snabbt den hjÀlp man behöver
Mycket bra kundservice
Mycket bra kundservice, de godkÀnde min reklamation och ersÀtta allting mycket bra.
Oseriöst företag
Oseriöst företag â köp inte!
TrÀningsklÀderna kom missfÀrgade på grund av överskottsfÀrg och företaget tar ingen ansvar. Rekommenderas inte.
Oseriöst företag
Riktigt kasst företag. Blev lovad att få köpa ett par tights senare och få 50% på de då jag köpte de förut men de hade tagit slut i lager. Mailar de sen och sÀger att jag vill köpa de, de sÀger att det erbjudandet inte lÀngre gÀller och nu ignorerar kundtjÀnst helt. Köp inte hÀrifrån, överhypeade klÀder. Har ett par tights sen tidigare, ej vÀrt priset alls. AnmÀlan gjort till konsumentverket
Dom sitter snyggt i rumpan MEN dom Ã¥kerâŠ
Dom sitter snyggt i rumpan MEN dom åker ner heeeeela tiden och sitter wierd framtill. Absolut inte vÀrda 700:-
Oseriösa
Företaget påstår att dom återbetalat för en retur vilket dom inte gjort. Mailat dom men inget svar.
Jag fick hem en tröja dÀr sömmen inteâŠ
Jag fick hem en tröja dÀr sömmen inte var helt bra. Fick dÀrmed en ny hemskickad! Mycket bra service!!
JÀtte bra service och bemötande avâŠ
JÀtte bra service och bemötande av Erica pÃ¥ kundtjÀnsten!! Rekommenderar stark Relodes trÀningsklÀderð¥°
Iâm shocked at how bad this was
Iâm shocked at how bad this was. The process was chaotic and no one seemed to care about fixing it.
Snabb och bra hjÀlp!
Dålig kvalité
Jag förstår inte hypen med detta mÀrke. Jag har bestÀllt flertal produkter från relode under åren och visst de sitter superbra nÀr man får hem klÀderna men efter första tvÀtten (trots att man följt tvÀttråd) så tappar klÀderna passformen, börjar noppra sig och i många fall går sönder. Jag trodde att jag fick ett måndagsexemplar men detta hÀnder VAJE gång nÀr jag bestÀller⊠tråkigt⊠för som sagt, de sitter bra tills man tvÀttat de för första gången.
Behövde reklamera en produkt!
Behövde reklamera en produkt!! De skickade en ny!! Toppen service
Jag fick snabb och bra hjÀlp âŠ
Jag fick snabb och bra hjÀlp genom kundservice och blev nöjd med mitt bemötande och hur det löste sig.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ