レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jag saknade ett svar pÃ¥ en frÃ¥ga gÀllande mina intjÀnade poÀng och kontaktade Relode via deras chat. Inom 30 sekunder hade jag en supertrevlig tjej pÃ¥ trÃ¥den som snabbt hjÀlpte mig med mitt Àrende. En... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag trodde att min bestÀmning frÃ¥n relode var jÀtte sen men redan efter första mailet fick jag svar inom 10 minuter vilket Àr fantastiskt och fick ett vÀldigt moget och fint svar extremt bra service,... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Försökte reklamera ett par tights som gÃ¥tt sönder, det Àr TREDJE gÃ¥ngen som jag reklamerade samma fel pÃ¥ samma produkt. Har fÃ¥tt ersÀttningsprodukt innan men nu var det tydligen vanligt slitage. Ai ge... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

FörstÃ¥ende bemötande frÃ¥n personal. Allt har bara gÃ¥tt hur smidigt som helst fast det krÃ¥nglat med leveransen. Jag noterade inte att det stod fel postnr, ska verkligen vara mer uppmÀrksam pÃ¥ det nÀsta... もっず芋る

3.9

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Fel vara x2

Har bestÀllt prime scrunch tightsen två gånger nu men fått de vanliga prime tightsen hem i brevlådan. TÀnkte köra på återbetalning men då skulle jag alltså bara få 360kr tillbaka i förhållande till 550kr som jag betalade för de. Uppgiven och trött på detta företag nu.

2023幎5月4日
5぀星のうち5の評䟡

Nöjd med både varor och service

BestÀllde lite plagg, de satt bra och höll vad annonserna lovade.
Behövde returnera en vara som jag hade klickat hem felaktigt. Helt på mitt ansvar, men fick hjÀlp av en Erica och snabbt och smidigt hjÀlpe hon mig med returen utan problem.
Är mycket nöjd med både service och varor.
Johanna

2023幎4月18日

Älskar Relode!

Älskar Relode!
BestÀllde först en gÃ¥ng och var OTROLIGT besviken. Trodde tightsen var genomskinliga, men har upptÀckt nu pÃ¥ senare att det bara Àr scruncheffekten som ger den falska effekten😅
Otroligt sköna, sitter som en smÀck, Àlskar topparna ocksÃ¥! Är sÃ¥ glad att jag gav Relode en andra chans med nya ögon. Tightsen frÃ¥n dem Àr mina absoluta favoriter😍

2022幎11月16日

Jag Àr supernöjd med Relode

Jag Àr supernöjd med Relode! Köpt tre par av ”Prime Scrunch Tights” och Àr nog de skönaste tights jag har anvÀnt! Ett par av tightsen jag köpte var defekta men valde ÀndÃ¥ att anvÀnda dessa dÃ¥ det endast var en maska, men detta blev tyvÀrr till ett hÃ¥l. Fick dock ett par nya vid kontakt med kundtjÀnst sÃ¥ Àr sÃ¥ otroligt nöjd med er service ocksÃ¥! :)

2023幎1月15日

Tightsen var genomskinliga

Tightsen var genomskinliga, såg mina egna födelsemÀrken på låren TROTS att tightsen var stora i storleken.
Dålig resår i midjan så de glider ner.
Topparna var supermjuka och gav NOLL stöd + att de var sydda för plasttuttar, dvs onaturligt stora kupor på en liten topp.
EXTREMT dålig kundservice!!!!
Nej, ALDRIG jag spenderar en krona till på detta företag.

2022幎6月28日
5぀星のうち1の評䟡

Köpt tvÃ¥ par tights i samma veva och

Köpt två par tights i samma veva och samma model. Båda gick sönder efter några veckor. En genom att tyget delade sig vid röven så det blev en reva över röven och andra paret sprack i sömmarna. Jag hann reklamera ett par innan de andra paret gick sönder och fick hem ett par nya tights som gick sönder efter någon månad också på samma sÀtt som tightsen som fick en reva. Har inte orkat reklamera dessa två tigthsen som också gick sönder och nu har det vÀl gått för lÀnge.
Jag vet inte om de har haft problem med företaget som tillverkar deras tyger, men jag har tights från Nike som Àr 15 år gamla och fortfarande inte ens har slÀppt i sömmarna någonstans så något måste ju ha hÀnt då tre par tights på kort tid går sönder och slÀpper i sömmar.

2021幎7月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ