Jag saknade ett svar pÃ¥ en frÃ¥ga gÀllande mina intjÀnade poÀng och kontaktade Relode via deras chat. Inom 30 sekunder hade jag en supertrevlig tjej pÃ¥ trÃ¥den som snabbt hjÀlpte mig med mitt Àrende. En... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag trodde att min bestÀmning frÃ¥n relode var jÀtte sen men redan efter första mailet fick jag svar inom 10 minuter vilket Àr fantastiskt och fick ett vÀldigt moget och fint svar extremt bra service,... ãã£ãšèŠã
Försökte reklamera ett par tights som gÃ¥tt sönder, det Àr TREDJE gÃ¥ngen som jag reklamerade samma fel pÃ¥ samma produkt. Har fÃ¥tt ersÀttningsprodukt innan men nu var det tydligen vanligt slitage. Ai ge... ãã£ãšèŠã
FörstÃ¥ende bemötande frÃ¥n personal. Allt har bara gÃ¥tt hur smidigt som helst fast det krÃ¥nglat med leveransen. Jag noterade inte att det stod fel postnr, ska verkligen vara mer uppmÀrksam pÃ¥ det nÀsta... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fel vara x2
Har bestÀllt prime scrunch tightsen två gånger nu men fått de vanliga prime tightsen hem i brevlådan. TÀnkte köra på återbetalning men då skulle jag alltså bara få 360kr tillbaka i förhållande till 550kr som jag betalade för de. Uppgiven och trött på detta företag nu.
Nöjd med både varor och service
BestÀllde lite plagg, de satt bra och höll vad annonserna lovade.
Behövde returnera en vara som jag hade klickat hem felaktigt. Helt på mitt ansvar, men fick hjÀlp av en Erica och snabbt och smidigt hjÀlpe hon mig med returen utan problem.
Ãr mycket nöjd med bÃ¥de service och varor.
Johanna
Ãlskar Relode!
Ãlskar Relode!
BestÀllde först en gÃ¥ng och var OTROLIGT besviken. Trodde tightsen var genomskinliga, men har upptÀckt nu pÃ¥ senare att det bara Àr scruncheffekten som ger den falska effektenð
Otroligt sköna, sitter som en smÀck, Àlskar topparna ocksÃ¥! Ãr sÃ¥ glad att jag gav Relode en andra chans med nya ögon. Tightsen frÃ¥n dem Àr mina absoluta favoriterð
Jag Àr supernöjd med Relode
Jag Àr supernöjd med Relode! Köpt tre par av âPrime Scrunch Tightsâ och Àr nog de skönaste tights jag har anvÀnt! Ett par av tightsen jag köpte var defekta men valde ÀndÃ¥ att anvÀnda dessa dÃ¥ det endast var en maska, men detta blev tyvÀrr till ett hÃ¥l. Fick dock ett par nya vid kontakt med kundtjÀnst sÃ¥ Àr sÃ¥ otroligt nöjd med er service ocksÃ¥! :)
FruktansvÀrd dÃ¥lig kvalitet och ÀnnuâŠ
FruktansvÀrd dålig kvalitet och Ànnu sÀmre kundservice!
Tightsen var genomskinliga
Tightsen var genomskinliga, såg mina egna födelsemÀrken på låren TROTS att tightsen var stora i storleken.
Dålig resår i midjan så de glider ner.
Topparna var supermjuka och gav NOLL stöd + att de var sydda för plasttuttar, dvs onaturligt stora kupor på en liten topp.
EXTREMT dålig kundservice!!!!
Nej, ALDRIG jag spenderar en krona till på detta företag.
Grym kundtjÀnst som hjÀlpte till med enâŠ
Grym kundtjÀnst som hjÀlpte till med en reklamation som gick på några minuter! Mycket tacksam!
SÀmsta materialet
SÀmsta materialet, fel storlekguide, tightsen glider ner och ej sitter âhelt perfektaâ som de pÃ¥stÃ¥r att dom ska göra. Onödigt dyrt dessutom!!!
Relativt snabb frakt men ganska dyrt omâŠ
Relativt snabb frakt men ganska dyrt om man ser till kvaliteten.
Dessutom kostar returer om man inte vill byta storlek, vilket Àr ett vansinne nÀr man Àr en onlinebutik!
Köpt tvÃ¥ par tights i samma veva ochâŠ
Köpt två par tights i samma veva och samma model. Båda gick sönder efter några veckor. En genom att tyget delade sig vid röven så det blev en reva över röven och andra paret sprack i sömmarna. Jag hann reklamera ett par innan de andra paret gick sönder och fick hem ett par nya tights som gick sönder efter någon månad också på samma sÀtt som tightsen som fick en reva. Har inte orkat reklamera dessa två tigthsen som också gick sönder och nu har det vÀl gått för lÀnge.
Jag vet inte om de har haft problem med företaget som tillverkar deras tyger, men jag har tights från Nike som Àr 15 år gamla och fortfarande inte ens har slÀppt i sömmarna någonstans så något måste ju ha hÀnt då tre par tights på kort tid går sönder och slÀpper i sömmar.
Supernöjd med min första bestÀllning
Supernöjd med min första bestÀllning, kommer absolut bli fler!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ