Remodius レビュー 51

TrustScore 5段階評価の4.5

4.6

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Natuurlijk weer slecht voorbereid voor mijn reis naar Thailand.. Op de valreep nog even een wereldstekker en packing cubes gekocht bij Remodius. Razendsnel geleverd en kwaliteit nog beter dan wat je z... もっと見る

5つ星のうち2の評価

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Werken op twee schermen tegelijk is een uitkomst als je veel tussen programma's en teksten moet switchen. De positieve reviews hebben mij ertoe gebracht de Remodius 13" aan te schaffen. De beste digi... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Prachtige wereldstekker voor meer dan 220 landen. Onze 2e stekker !!! Ideaal voor op reis, mede door 2x USB A en 2x USB c aansluitingen. Mooi reishoesje zit erbij.

企業情報

当該企業による記述

Remodius staat voor vrijheid, innovatie en avontuur. Ons doel is om remote workers te helpen los te breken van traditionele beperkingen. Met innovatieve, praktijkgeteste producten transformeren wij elke plek ter wereld in een efficiënte, stressvrije werkplek, zodat werk en reizen gecombineerd kunnen worden in een lifestyle.

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Een erg goede reisstekker

Een erg goede reisstekker. Goede kwaliteit. Veel aansluitingen. Ook worden de aangesloten apparaten snel opgeladen. Een aanrader dus deze reisstekker.

2025年6月4日

Topkwaliteit!

Topkwaliteit!
De wereldstekker Nomadius World Travel Adapter PRO besteld en een Nomadius ProCharge 2M.
Was binnen een dag geleverd.
Stekker is van super degelijke kwaliteit.
De ProCharge bleek het niet te doen, netjes mail ontvangen met vraag kleine video te maken, en toen is binnen 2 dagen kosteloos een nieuwe ProCharge opgestuurd.

2025年5月5日

UItstekende service

Er was een technisch probleempje met de monitor maar dat is snel, vriendelijk en behulpzaam opgelost.
Verder een kwalitatief goede monitor.

2025年4月2日
5つ星のうち5の評価

De ultieme reisadapter voor elke bestemming!

Ik ben vaak onderweg en was al lang op zoek naar een praktische oplaadoplossing. Vroeger moest ik altijd meerdere adapters meenemen, maar met de Nomadis Mini Travel Adapter is dat eindelijk verleden tijd!

✔ Compact & licht – Past perfect in elke tas en neemt nauwelijks ruimte in.
✔ Krachtig – Met 25W USB-C en 18W QC USB-A kan ik zowel mijn telefoon als mijn laptop moeiteloos opladen.
✔ Wereldwijd bruikbaar – Dankzij de vier stekkertypes (US, EU, AUS, UK) kan ik hem overal gebruiken.
✔ Universele spanning – Werkt binnen het bereik van 100-240V, dus ideaal voor internationale reizen.

2025年1月31日
5つ星のうち2の評価

Twee opladers kapot binnen enkele weken

Opladers werken goed, maar van de vier die ik er sinds oktober/november heb, zijn er twee kapot. Eentje is doorgebrand en de andere is afgebroken in de iPad van m’n zoon. Al acht jaar gebruik ik Apple producten en opladers van diverse kwaliteitsklasse en dit is nog nooit eerder gebeurd. Als er meer mensen met dit probleem zijn, is het een kwaliteit/productie probleem.

2024年12月29日
Remodius ロゴ

Remodius からの回答

Beste Delilah,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad met onze opladers! Dit is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen geven.

Zou je een mailtje kunnen sturen naar support@nomadius.com? We lossen dit graag snel voor je op! 🙏

Met avontuurlijke groet / Adventurous greetings,

Team Nomadius

Uitstekende service!

Tijdens onze intercontinentale reis ging onze wereldstekker kapot. Na thuiskomst hebben we direct contact opgenomen met de verkoper en een filmpje van het defect meegestuurd. Tot onze verrassing kregen we vrijwel meteen een reactie terug. De verkoper stuurde ons een nieuwe wereldstekker op, zodat we op tijd klaar waren voor onze volgende reis buiten Europa. Deze snelle en klantgerichte service heeft ons echt geholpen. Absoluut een aanrader!

2024年10月21日

Super goed

Het product is erg fijn, de levering was enorm snel en alles was erg netjes verpakt. Over alles een erg positief beeld!

2024年11月10日
5つ星のうち5の評価

Ik ben zeer tevreden over levering en kwaliteit

Ik ben zeer tevreden over de service van nomadius.

producten werden netjes binnen het lever termijn geleverd en werken goed.
ik heb de monitor op reis gebruikt en werkt heel makkelijk met 1 kabbel ben je aangesloten.
en de telefoon lader gebruik ik nog dagelijks

2024年11月8日

Trustpilot エクスペリエンス