RenÚs kÞreskole  レビュヌ 27

TrustScore 5段階評䟡の4.5

4.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rigtig godt forlÞb hos René. Jeg tog B/E kÞrekort. René er god til at forklare og lÊre fra sig og han er fleksibel i forhold til planlÊgning. Anbefaling herfra.

䌁業が回答したした

Det har vÊret en fornÞjelse. Jeg stÃ¥r idag med et B-kÞrekort i hÃ¥nden, efter et fantastisk forlÞb ved Rene. Har altid vÊret utryg ved tanken om at skulle kÞre bil, men det fik vi arbejdet med v... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車教習所

圓該䌁業による蚘述

RenÚs kÞreskole er kÞreskolen med den grÞnne profil og med tid til at gÞre dit forlÞb til en god oplevelse

4.7

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

Rigtig godt forlÞb hos René

2026幎4月17日

RenÚs kÞreskole からの回答

Takker Britt og held og lykke med kÞrekortet

⭐⭐⭐⭐⭐

Rigtig god oplevelse hos Rene’s KÞreskole. BÃ¥de Rene og hans kollega JÞrgen er super sÞde, rolige og pÊdagogiske. Jeg havde alle mine kÞretimer med JÞrgen, som gjorde hele forlÞbet trygt og overskueligt. Kan klart anbefales :)

2026幎1月31日

RenÚs kÞreskole からの回答

Tak Lindsay og tillykke med dit kÞrekort

Fleksible og gode kÞrelÊrere

KÞrelÊrerne er gode til at undervise og tilpasse sig elevens behov. Derudover er de super fleksible ift. planlÊgning af kÞrelektioner, sÃ¥ man sÃ¥ vidt muligt undgÃ¥r fravÊr fra skole👌🏻. Kan varmt anbefales!

2025幎12月18日

Tak for de pÊne ord Leslie Hyggeligt at lÊre dig at kende Mvh. René

Hurtig respons på henvendelse.

Hurtig respons på henvendelse.
Individuel undervisning med tid til de dumme spÞrgsmål også.
Og ellers meget behagelig og tryghedsskabende adfÊrd. Tak

2025幎7月2日

Tak JÞrgen og tillykke med kÞrekortet til B/E

Renés KÞreskole er et fantastisk valg

Renés KÞreskole er et fantastisk valg, isÊr hvis du synes, det er svÊrt at komme i gang med at kÞre bil. René skaber et trygt, roligt og humoristisk lÊringsmiljÞ, hvor der er plads til at tage tingene i dit eget tempo. Med teori og kÞretimer en gang om ugen gÞr forlÞbet overskueligt og nemt at passe ind i hverdagen. Derudover kÞre han også opstarts weekend, med et par timer om dagen, som sÊtter en godt i gang med forlÞbet og gÞr så man ikke behÞver misse en skoledag for manÞvrebane.

Helt klart en positiv oplevelse, som kan anbefales til alle der Þnsker en personlig kÞreoplevelse.

2025幎5月22日

RenÚs kÞreskole からの回答

Tak for den pÊne anmeldelse Ida

Rene er en Super kÞrelÊre

Rene er en kÞrelÊre der på sin helt egen stille og rolige måde får dig lÊrt dig det du skal - and then some

2025幎4月30日

Thanks Jin

Jeg er glad for at jeg tog kÞrekort her

Jeg er så glad for at jeg tog mit kÞrekort ved Renes kÞreskole!! Denne kÞreskole er uden tvivl et af de bedste og jeg har kun positiv ting og sige om min oplevelse. Man hÞre altid om at teori time er kedelig, men her var de altid meget hyggeligt og sjove. Rene er god til at lytte til sine elever og, hvis man har nogen spÞrgsmål er det nemt og komme til og få svar. KÞretimerne fungere også helt vildt godt!! Man bliver hÞrt, hvis der er det mindste og kÞretimerne kan oftes blive lagt uden for skole tiden.
Jeg vil klart anbefale denne kÞreskole!

2024幎12月11日

RenÚs kÞreskole からの回答

Tak for de pÊne ord Maja

René’s KÞreskole er uden tvivl et

René’s KÞreskole er uden tvivl et fantastisk sted at tage kÞrekort! Fra start til slut fÞlte jeg mig bÃ¥de velkommen og godt guidet gennem hele processen. René er en utrolig dygtig kÞrelÊrer, som formÃ¥r at skabe en afslappet atmosfÊre, hvor man virkelig kan fokusere og lÊre i sit eget tempo.

Hans pÊdagogiske tilgang gÞr, at selv de mest nervÞse elever hurtigt fÞler sig trygge bag rattet inklusiv mig selv. René er tålmodig, god til at forklare og har altid en humoristisk bemÊrkning klar til at lette stemningen. Det er tydeligt, at han går op i sine elevers succes, og han gÞr meget ud af at sikre, at man ikke kun består prÞven, men også bliver en ansvarlig og sikker bilist.

Teoriundervisningen er både grundig og letforståelig, og René bruger konkrete eksempler fra virkeligheden, som gÞr stoffet meget nemmere at forstå. Kombinationen af teori og praktik fungerer virkelig godt, og man fÞler sig godt forberedt til både teoriprÞven og den praktiske kÞreprÞve.

Derudover er René altid fleksibel og hjÊlpsom, når det gÊlder booking af kÞretimer og tilpasning til ens egen kalender, hvilket er en kÊmpe fordel for dem med en travl hverdag.

Jeg kan varmt anbefale René’s KÞreskole til alle, der leder efter en tryg, professionel og personlig oplevelse! ⭐⭐⭐⭐⭐

2024幎12月11日

RenÚs kÞreskole からの回答

Hej Salina jeg takker for de pÊne ord håber du vil blive ved med at tro på at du kan mvh. René

Rigtig god kÞreskole, med godt humÞr

Rigtig god kÞreskole og med en meget fleksibel kÞrelÊrer, som altid er positiv.

Teoritimerne/kÞretimerne var altid hyggelige og fyldt med godt humÞr, dette kommer jeg klart til at savne.

PS. bestod begge prÞver ved fÞrste forsÞg;)

2024幎11月27日

Tak for din måde at vÊre på Mvh. René

Jeg kan stÊrkt anbefale Renes kÞreskole

Jeg kan stÊrkt anbefale Renes kÞreskole
Fantastisk kÞrelÊre der viser interesse og gÞr undervisningen interesant😁
Jeg er glad for jeg valgte at tage mit kÞrekort her

2024幎10月10日

RenÚs kÞreskole からの回答

Tak for de pÊne ord det var mega hyggeligt

Det har vÊret en fornÞjelse.

Det har vÊret en fornÞjelse.

Jeg står idag med et B-kÞrekort i hånden, efter et fantastisk forlÞb ved Rene. Har altid vÊret utryg ved tanken om at skulle kÞre bil, men det fik vi arbejdet med via hyppige kÞrelektioner op til prÞven og generelt et trygt og sikkert rum ved Renes kÞreskole.

Der er plads til alle sÊrligt med mindre teori-hold, så alle bliver set og hÞrt.

Kan derfor kun anbefale Renes KÞreskole.

2024幎6月18日

tak for din Anmeldelse Sarah

Står du og skal i gang med kÞrekortet

Står du og skal i gang med kÞrekortet, kan jeg klart anbefale Renes kÞreskole! Dejligt med mindre hold, som gÞr han har fokus på og tiden til hvert enkelte elevs behov! Rolig og rart menneske!

2024幎1月24日

Hej Dunya jeg takker for den pÊne anmeldelse mvh. René

Du vil aldrig fortryde

Står du og skal til at tage kÞrekort men er i tvivl om hvor, så kan jeg varmt anbefale Renes kÞreskole!

Jeg bestod både teori og kÞreprÞve i fÞrste forsÞg takket vÊre Rene. Han lÊrte mig selvfÞlgelig at kÞre bil, men også at vÊre tryg i trafikken, og at lÊre af mine fejl istedet for at slå mig selv i hovedet.

I teoritimerne er det nemt at forstå, der er plads til spÞrgsmål og der findes ingen dumme, og så er der plads til hygge.
Til kÞretimerne er det altid hyggeligt og man fÞler sig altid tryg med Rene ved siden af.

Jeg vil aldrig nogensinde fortryde at jeg valgte Rene, og det vil du heller ikke!!!

2024幎1月10日

Tak Matilde Mvh. René

God til at puffe dig i den rigtige retning...

Hvis du overvejer at starte på kÞrekort, vil jeg klart anbefale Rene som din kÞrelÊrer!

Rene er god til at lÊre fra sig og har altid en lille vits gemt i Êrmet. Rene er en empatisk kÞrelÊre, som har en fantastisk evne til at nå ud til alle sine elever, så man både fÞler sig set og får den stÞtte man har brug for. Rene er god til at puffe dig i den rigtige retning, så du får arbejdet med det, som kunne vÊre svÊrt. 2 måneder gik der, også havde jeg kÞrekortet med teori og kÞreprÞve bestået i fÞrste forsÞg.

Så hvis du skal til og i gang med kÞrekort, vil jeg varmt anebefale Renes kÞreskole.

2024幎1月10日

Tak Dennis

Fantastisk kÞreskole

Vil helt klart anbefale at tage kÞrekort ved Rene.
For 3 år siden var jeg igang med at tage kÞrekort hvor jeg ikke kunne gennemfÞre, og stoppede hos den tidligere kÞrelÊre.
Da jeg startede hos Rene gik der 2 måneder også havde jeg kÞrekortet med både teori og kÞreprÞve bestået i fÞrste forsÞg.
Rene er en empatisk og rolig kÞrelÊre, som har god forståelse for nervÞsitet og usikkerhed, og viser stor stÞtte og opmÊrksomhed på den enkelte elev.
SÃ¥ hvis du skal igang med kÞrekortet vil jeg klart anbefale at tage hos Rene’s kÞreskole

2024幎1月4日

tak Olivia