Rigtig godt forlÞb hos René. Jeg tog B/E kÞrekort. René er god til at forklare og lÊre fra sig og han er fleksibel i forhold til planlÊgning. Anbefaling herfra.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Renés KÞreskole er et fantastisk valg, isÊr hvis du synes, det er svÊrt at komme i gang med at kÞre bil. René skaber et trygt, roligt og humoristisk lÊringsmiljÞ, hvor der er plads til at tage tin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tak for et godt forlÞb Rene
Det har vÊret en fornÞjelse. Jeg stÃ¥r idag med et B-kÞrekort i hÃ¥nden, efter et fantastisk forlÞb ved Rene. Har altid vÊret utryg ved tanken om at skulle kÞre bil, men det fik vi arbejdet med v... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
RenÚs kÞreskole er kÞreskolen med den grÞnne profil og med tid til at gÞre dit forlÞb til en god oplevelse
Torvegade 49, 6700, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Rene er den bedste kÞrelÊrer i hele Esbjerg omegn, havde aldrig troet man ville fÃ¥ sÃ¥ stÊrkt et bÃ¥nd med sin kÞrelÊrer, men der tog jeg da helt fejl, Rene er god til at lÊre fra sig og er en smilende og sympatisk mand, kan ikke sige nok godt om mit forlÞb hos Rene âïžâïžâïžâïžâïž

RenÚs kÞreskole ããã®åç
Empatisk og rolig kÞrelÊrer, der er opmÊrksom på den enkelte elev fra start til slut.

RenÚs kÞreskole ããã®åç
Rigtig god kÞreskole, dygtig rolig og forstÃ¥ende kÞrelÊrer. Har i alt vÊret en rigtig god oplevelse og et godt forlÞb. Kan klart anbefalde renes kÞreskoleð
Helt klart en af de bedste kÞrelÊre. Utrolig forstående og meget hjÊlpsom.
Terori undervisningen foregår stille og roligt, så man også kan have et privatliv ved siden af.
Klar anbefaling!
Jeg vil helt klart anbefale renes kÞreskole han giver god service og man fÃ¥r noget for de penge man betaler kan du anbefale ham ingen dÃ¥rlige ting at sige. SÃ¥ hvis du skal have kÞrekort sÃ¥ tag RENES KÃRESKOLE!
Kan varmt anbefale Renés kÞreskole, jeg kom hurtigt og nemt igennem mit kÞrekort og har kun rosende ord om René som kÞrelÊrer