Rengas Outlet レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

I ordered and fully paid for 4 tyres on rengas-outlet.fi webshop already a month ago. They were sent in 2 batches. Both batches arrived to the distribution terminal in my country. One wa... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Renkaat tulivat kohtuu nopeasti (alle 2 viikkoa) lÀhipostiin. Vaikka renkaat hiukan halvempia olivatkin verrattuna Suomen hintoihin, niin olisi ollut myyjÀn hyvÀ kertoa, ettÀ renkaat olivat reilusti y... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Nopea toimitus,osittain. Renkaat toimitetaan pÀivÀsaikaan ilman ilmoitusta (ainakin minulle) joka voi olla työssÀkÀyvÀlle ihmiselle pieni murhe. Itse tilasin renkaat töihin niin ei ongelmaa. Minulle... もっず芋る

䌁業情報

1. タむダ専門店
  2. ・
  3. カヌ アクセサリヌ店
  4. ホむヌル専門店

Rengas Outlet に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Rengas-outlet.fi on henkilökohtainen verkkokauppasi, joka on erikoistunut renkaisiin kaikilta merkeiltÀ ja kaikissa kokoluokissa. LöydÀ ajoneuvollesi sopivat renkaat ainutlaatuisen laajasta valikoimasta – olipa kyseessÀ kaupunkiauto, sedan, moottoripyörÀ tai kevyt kuorma-auto, löydÀt aina oikeat renkaat edulliseen hintaan.

Nopeus on valttia Rengas-outlet.fi-sivustolla: verkosta suoraan tielle. Jopa sesonkiaikoina kevÀÀllÀ ja syksyllÀ tÀmÀ verkkokauppa takaa jatkuvan saatavuuden laajan varastonsa ansiosta.

Rengas-outlet.fi tarjoaa vertaansa vailla olevan valikoiman renkaita ja auton lisÀvarusteita useissa tuoteryhmissÀ, kuten:

Rengas-outlet.fi-verkkokauppaa operoiva Delticom AG on yksi verkkorenkaiden myynnin pioneereista, ja sillÀ on verkkokauppoja yli 40 maassa. Vuodesta 1999/2000 lÀhtien yritys on tarjonnut laajan valikoiman renkaita verkossa.

LisÀksi kattava yhteistyöverkosto asennuskumppaneita antaa asiakkaille mahdollisuuden lÀhettÀÀ uudet renkaat suoraan asennusammattilaiselle jo tilauksen yhteydessÀ.

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Laaturenkaat erittÀin kohtuulliseen

Laaturenkaat erittÀin kohtuulliseen hintaan. Toimitus valitsemaani asennusliikkeeseen (Tammer-Jarru). Tilaus tehtiin perjantai-iltana, lÀhetys (DPD, neljÀ kollia, lÀhtö Alankomaista) liikkeellÀ jo lauantaina, saapuivat asennuksen tehneeseen liikkeeseen keskiviikkona ja asennusaika löytyi seuraavalle viikolle.

2021幎7月4日

Tilauksen toimituksessa ongelmia

Tilauksen toimituksessa ongelmia. Asiakaspalvelusta luvattiin ilmoittaa asiasta ja mitÀÀn ei kuulunut joten soitin uudestaan. 3min ennen klo 16.00 asiakaspalvelija pyysi soittamaan 10min pÀÀstÀ uudestaan mutta kun soitin niin tietenkin "soititte työajan ulkopuolella". TöykeÀÀ ja epÀammattimaista palvelua. Suosittelen vain jos renkailla ei ole niin vÀliÀ tuleeko nyt vai puolen vuoden kuluttua ja et halua sitÀ tietÀÀkkÀÀn.

2021幎4月28日

HUOM lÀhetysongelmat

HUOM. Jos et pÀivystÀ kotona toimitusajankohtana, voit unohtaa kotiinkuljetuksen. Rengas-outlet ei lÀhetÀ Postnordille mitÀÀn asiakkaan kontaktitietoja, eli pitÀÀ itse seurata tilauksen etenemistÀ. Joudin soittamaan Postnordille. Kaksi kertaa oli kuski kÀynyt oven takana. Muuten ok hinta ja toimitus nopea.

2021幎3月21日
5぀星のうち4の評䟡

Hinnat kohdillaan.

Minulle neljÀ rengasta saapui kahdessa eri toimituksessa ja kolmessa eri kollissa.
EnsimmÀinen lÀhetys tuli erittÀin nopeasti, toinen noin viikossa.

2020幎12月9日

Toimitus ei mennyt luvatunlaisesti

Kovasti mainostettiin, ettÀ renkaat toimitetaan ilmaiseksi kotiin kuljetettuina. En kuitenkaan saanut mitÀÀn ennakkovaroitusta siitÀ, koska renkaat ovat tulossa puhumattakaan siitÀ, ettÀ olisin voinut esittÀÀ toiveeni toimitusajankohdasta. Koin erittÀin epÀmiellyttÀvÀksi joutua juttelemaan kiukkuisen kuljettajan kanssa puhelimessa, kun hÀn soitti viiden minuutin varoitusajalla, eikÀ ketÀÀn ollut silloin kotona. Renkaat siis toimitettiin postiin ja jouduin ne sieltÀ noutamaan. Muuten olin tyytyvÀinen itse renkaisiin ja toimitusaikaan, mutta ÀlkÀÀ mainostako kotiinkuljetusta, jos renkaita ei oikeasti saa kotiin asti.

2020幎11月4日

Ei enÀÀ ikinÀ.

ErittÀin huonoa toimintaa. Tilasin ja maksoin Visa-kortilla 5.7.2020 ja nyt 4.8.2020 renkaat ei ole vielÀkÀÀn saapuneet, ja paketin seuranta sivustolla lukee ettÀ paketti on lÀhetetty takaisin lÀhettÀjÀlle. EivÀt vastaa sÀhköposteihin, eikÀ hyvÀksy tilauksen peruutuspyyntöÀ.

2020幎8月4日
5぀星のうち5の評䟡

HyvÀÀ ja nopeaa palvelua

HyvÀÀ ja nopeaa palvelua. Tilasin vanteet renkaineen. EnsimmÀisestÀ erÀstÀ yksi kpl saapui kolhittuna viikon myöhemmin kuin muut mutta tÀmÀ oli kuljetusliikkeen (dpd) tohelointia. Rengas-Outlet vastasi reklamaatiooni vÀlittömÀsti ja lÀhetti minulle uuden setin vanteita ja renkaita hyvitykseksi eikÀ edellisiÀ tarvinnut palauttaa.

2020幎7月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス