Rentola.pl - Inteligentniejsze wyszukiwanie nieruchomości レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Oszustwo. Moja sprawa utknela na tym ze szantazuja mnie ze mam zaplacic 1euro by zamknac konto ale widac po komentarzach to sciema i potem pobieraja znacznie wieksze oplaty wiec tym bardziej im nie wi... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Nie wiedziałam ,ÅŒe trzeba anulować po 7 dniach,czytam dopiero tutaj n forum,nie chce juÅŒ korzystać ,a zostały mi ściągnięte pieniądze,chciałbym je odzyskać,proszę o pomoc,ale patrząc po reszcie recenz... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Niestety miałem wypadek z subskrypcją, zapomniałem jej anulować po 7 dniach próbnego okresu i było ściągnięto 189zl. Ale support działa naprawdę dobrze, więc dostałem zwrot pieniędzy, poniewaÅŒ nie chc... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Portal po opłacie wstępnej 4,99 nalicza automatycznie subskrypcję na w kwocie 190 zł bez wiedzy klienta. Klient dowiaduje się kiedy zostaje pobrana kwota i portal informuje ÅŒe jest subskrypcja. Bardz... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産賃貞゚ヌゞェンシヌ

圓該䌁業による蚘述

Szukasz swojej następnej nieruchomości do wynajęcia? Rentola to najlepszy wybór! W Rentola ułatwiamy kontakt między najemcami a właścicielami, pomagając Ci szybko i sprawnie znaleźć idealne miejsce do zamieszkania. NiezaleÅŒnie od tego, czy szukasz mieszkania, domu czy pokoju, Rentola oferuje szeroki wybór nieruchomości do wynajęcia, dopasowanych do kaÅŒdego budÅŒetu i stylu ÅŒycia. Dzięki ogłoszeniom dostępnym w wybranej przez Ciebie lokalizacji nasza platforma sprawia, ÅŒe wyszukiwanie jest łatwe i daje Ci najlepszą szansę na znalezienie idealnej nieruchomości. Potrzebujesz pomocy lub masz pytania? Nasz przyjazny zespół wsparcia jest gotowy, by Cię poprowadzić na kaÅŒdym etapie. MoÅŒesz łatwo skontaktować się z nami za pomocą Rento, naszego wirtualnego asystenta dostępnego w FAQ, lub wypełniając formularz kontaktowy w Regulaminie na naszej stronie. W Rentola dÄ…ÅŒymy do tego, aby Twoja przygoda z wynajmem była prosta, przejrzysta i całkowicie pozbawiona stresu.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Pobierają z konta kase za nic

Pobierają z konta kase za nic. Sprawa będzie zgłoszena na policję dzisiaj

2024幎10月21日

Cześć Paulina,

Bardzo nam przykro słyszeć o Twojej sytuacji i rozumiemy Twoje zaniepokojenie związane z płatnościami i subskrypcją.

Dla wyjaśnienia, subskrypcje Rentola rozpoczynają się okresem próbnym lub dostępem tymczasowym, a jeśli nie zostaną anulowane przed jego zakończeniem, usługa automatycznie kontynuuje się jako płatna subskrypcja, zgodnie z informacjami podanymi podczas rejestracji, w e-mailu potwierdzającym oraz w naszych Warunkach i Zasadach.

Nasz zespół obsługi klienta jest zawsze dostępny i moÅŒna się z nim skontaktować poprzez formularz kontaktowy na naszej stronie internetowej, aby uzyskać pomoc w sprawach związanych z anulowaniem subskrypcji, zwrotami lub innymi kwestiami dotyczącymi subskrypcji.

Poprosiliśmy równieÅŒ o Twoje dane za pośrednictwem bezpiecznego systemu Trustpilot, aby nasz zespół mógł dokładnie przeanalizować Twoją sprawę i pomóc w wyjaśnieniu wszelkich pytań dotyczących subskrypcji lub płatności.

Dziękujemy za podzielenie się opinią — naprawdę chcemy pomóc w rozwiązaniu tej sytuacji.

TRAGEDIA.

TRAGEDIA.
1. Osoby, które wystawiają tam ogłoszenia, ani nie odpowiadają na maile, ani na smsy, ani na telefony. Po tygodniu udało mi się dobić do jednego z tych pajaców, to łaskawie odpisał, ÅŒe ogłoszenie juÅŒ nieaktualne XD
2. Kiedy zapomnisz hasło, to Rentola nie będzie Ci wysyłać maila z opcją zmiany hasła, tylko z "magicznym przyciskiem", który automatycznie Cię zaloguje. GDZIE OPCJA ZMIANY HASŁA?!!!
3. NAJWAŻNIEJSZY PUNKT !!!!
"Jak podano na naszej stronie internetowej podczas tworzenia subskrypcji, subskrypcja ma okres próbny w wysokości 4,99 zł przez 7 dni, a następnie naliczana jest opłata w wysokości 189 zł przy kaÅŒdym odnowieniu subskrypcji, aÅŒ do jej anulowania."
Pamiętajcie o tym zdzierstwie i anulujcie subskrypcję od razu, bo na prawdę NIE WARTO [*]

2024幎10月4日

Cześć,

Bardzo nam przykro słyszeć o Twojej sytuacji i rozumiemy Twoją frustrację związaną z kontaktem z właścicielami ogłoszeń, dostępem do konta oraz subskrypcją.

Dla wyjaśnienia, Rentola działa jako platforma agregująca ogłoszenia nieruchomości z wielu źródeł, aby ułatwić wyszukiwanie mieszkań w jednym miejscu. Nie zarządzamy bezpośrednio nieruchomościami ani nie kontrolujemy odpowiedzi właścicieli — wszystkie informacje i kontakty pochodzą od ogłoszeniodawców lub zweryfikowanych partnerów.

Nasz zespół obsługi klienta jest zawsze dostępny i moÅŒna się z nim skontaktować poprzez formularz kontaktowy na naszej stronie internetowej, aby uzyskać pomoc w sprawach związanych z anulowaniem subskrypcji, dostępem do konta lub innymi kwestiami dotyczącymi subskrypcji.

Nie moÅŒna anulować subskrypcji

Miałam zablokowaną moÅŒliwość anulowania

Rentola - ostrzegam!
W 6 dniu 7-dniowego okresu próbnego (koszt 4,99 zł) pobrali pełen abonament 189 zł. Oferty, które tam widnieją są nieaktualne, kolejna kwota została pobrana bezprawnie.
września próbuje się skontaktować i pisałam juÅŒ 2 email o zwrot pieniędzy i usunięcie subskrypcji, ale niestety nie dostałam ÅŒadnej odpowiedzi. Podzielam wcześniejsze, negatywne opinie. Naciągacze! Straciłam pieniądze, mieszkania nie znalazłam, jestem bardzo niezadowolona z działania tej strony. MoÅŒe po przeczytaniu tej opinii dostanę w końcu zwrot i anulujecie mi tę beznadziejną subskrypcję. Skopiowałam poprzednia opinie, gdyÅŒ doświadczenia takie same!!! Złodzieje!!!!! 😡 Wydzial przestępstw gospodarczych zostanie powiadomiony!!! 😡 NIE WIERZĘ SUPPORT SKONTAKTOWAŁ SIĘ PO DWÓCH LATACH TERAZ WISICIE MI WIĘCEJ NIÅ» 189 zl

2024幎9月30日

Cześć Paulina,

Bardzo nam przykro słyszeć o Twojej sytuacji i rozumiemy Twoją frustrację związaną z anulowaniem subskrypcji, dostępem do platformy oraz kontaktem z naszym zespołem wsparcia.

Poprosiliśmy równieÅŒ o Twoje dane za pośrednictwem bezpiecznego systemu Trustpilot, aby nasz zespół mógł dokładnie przeanalizować Twoją sprawę, zrozumieć, co się stało, i pomóc w wyjaśnieniu wszelkich pytań dotyczących subskrypcji lub płatności.

Miałam zablokowaną moÅŒliwość anulowania

Rentola - ostrzegam!
Miałam zablokowaną moÅŒliwość anulowania subskrypcji, do tej pory nie da się tego zrobić, bo wyskakuje mi błąd. Chciałam anulować subskrypcję w dniu anulowania, jednakÅŒe nie dało się tego zrobić, straciłam pieniądze, z platformy nie korzystam. Nie da się w ogóle skontaktować z supportem, od 17 września próbuje się skontaktować i pisałam juÅŒ 5 e-maili o zwrot pieniędzy i usunięcie subskrypcji, ale niestety nie dostałam ÅŒadnej odpowiedzi, otrzymałam tylko automatyczną odpowiedź z linkami do odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Podzielam wcześniejsze, negatywne opinie. Naciągacze! Straciłam pieniądze, mieszkania nie znalazłam, jestem bardzo niezadowolona z działania tej strony. MoÅŒe po przeczytaniu tej opinii dostanę w końcu zwrot i anulujecie mi tę beznadziejną subskrypcję.

2024幎9月17日

Cześć Angelika,

Poprosiliśmy równieÅŒ o Twoje dane za pośrednictwem bezpiecznego systemu Trustpilot, aby nasz zespół mógł dokładnie przeanalizować Twoją sprawę, zrozumieć, co się stało i pomóc w wyjaśnieniu wszelkich pytań dotyczących subskrypcji lub płatności.

This website is a scam

This website is a scam, they scraper data about properties from free websites like olx, etc. And want money to get contact to owner which they never send. Its illegal.

2024幎9月17日

Hello Keith,

We’re very sorry to hear about your experience and understand your concern regarding property listings and subscription access.

For clarity, Rentola is a property aggregator — we collect and display listings from multiple sources to make property searches easier in one place and our platform is designed to help users connect with them efficiently. We sincerely apologise if this was not clear and for any frustration it may have caused.

We’ve requested your details via Trustpilot’s secure system so our support team can review your case, better understand what happened, and assist in clarifying any outstanding concerns.

Thank you for sharing your feedback — we genuinely want to help resolve this matter.

Scam na wyciagnięcie 200 zł

Wyciagają numer do twojej karty, blokują moÅŒliwość usunięcia subskrypcji przez 24h a potem nagle 200 zł przychodzi.

2024幎9月7日

Cześć Mateusz,

Bardzo nam przykro słyszeć o Twojej sytuacji i rozumiemy Twoje zaniepokojenie związane z subskrypcją i opłatami.

Nasz zespół obsługi klienta jest zawsze dostępny i moÅŒna się z nim skontaktować poprzez formularz kontaktowy na naszej stronie internetowej, aby uzyskać pomoc w sprawach związanych z anulowaniem subskrypcji lub innymi kwestiami dotyczącymi subskrypcji.

Śmiecie blokują moÅŒliwość anulowania

Śmiecie blokują moÅŒliwość anulowania subskrypcji na 24h, w stopce nie ma bezpośredniej metody kontaktu tylko FAQ. Zgaduje ,ÅŒe będą się teÅŒ wymigiwać od zapłacenia zwrotu pieniędzy za anulowanie subskrypcji jak ubisoft. HA TFU

2024幎9月4日

Cześć,

Bardzo nam przykro słyszeć o Twojej sytuacji i rozumiemy Twoją frustrację związaną z anulowaniem subskrypcji i dostępem do wsparcia.

Poprosiliśmy równieÅŒ o Twoje dane za pośrednictwem bezpiecznego systemu Trustpilot, aby nasz zespół mógł dokładnie przeanalizować Twoją sprawę i pomóc w wyjaśnieniu wszelkich pytań.

Its a big scam

2024幎9月1日

Hello Jakub,

We’re very sorry to hear about your experience.

We’ve requested your details via Trustpilot’s secure system so our support team can review your case, better understand what happened, and assist in clarifying any outstanding questions or concerns you may have.

Ta strona to sciema

Ta strona, to jedno wielkie oszustwo. Przekierowuje Cię na inne płatne strony, kosztuje sporo pieniędzy i wcale nie pomogła. ZałoÅŒyłem konto, zobaczyłem ÅŒe nic nie ma na tej stronie i zapomniałem. Po jakiś dwóch miesiącach napisal do mnie komornik. Musiałem zapłacić ponad 100€. Wniosek taki, straciłem pieniądze, nie znalazłem mieszkania i nalykalem się sporo stresu. Jedna gwiazdka, gdyÅŒ nie moÅŒna dać mniej.

2024幎6月3日

Cześć Dominik,

Bardzo nam przykro z powodu Twojej sytuacji i rozumiemy Twoją frustrację związaną z korzystaniem z naszej platformy i subskrypcjami.

Dla wyjaśnienia, Rentola działa jako platforma, która gromadzi oferty nieruchomości z wielu źródeł, aby ułatwić wyszukiwanie mieszkań w jednym miejscu. Nie zarządzamy bezpośrednio nieruchomościami.

Poprosiliśmy Cię o podanie szczegółowych informacji za pośrednictwem bezpiecznego systemu Trustpilot, aby nasz zespół wsparcia mógł dokładnie zbadać Twoją sprawę, zrozumieć, co się stało, i pomóc wyjaśnić wszelkie kwestie dotyczące Twojej subskrypcji, płatności lub dostępu do konta.

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią — naprawdę chcemy pomóc w rozwiązaniu tej sytuacji.

Z powaÅŒaniem,

5぀星のうち5の評䟡

A scam

A scam . Now they are forcing me to leave this review

2024幎8月31日

Hello,

We’re very sorry to hear about your experience.

Potwierdzam wcześniejsze opinie

Potwierdzam wcześniejsze opinie, skorzystałam ze strony raz. Niestety w 6 dniu zostałam skasowana za odnowienie subskrypcji po okresie próbnym który trwał 7 dni.

Nie polecam! Okropni naciągacze, nie stosujący się do ÅŒadnych regulacji.

2024幎8月29日

Cześć Marcelina,

Bardzo nam przykro słyszeć o Twojej sytuacji i rozumiemy Twoje zaniepokojenie związane z automatycznym odnowieniem subskrypcji.

Dla wyjaśnienia, subskrypcje Rentola rozpoczynają się okresem próbnym, a jeśli nie zostaną anulowane przed jego zakończeniem, usługa automatycznie kontynuuje się jako płatna subskrypcja, zgodnie z informacjami podanymi podczas rejestracji, w e-mailu potwierdzającym oraz w naszych Warunkach i Zasadach. Przepraszamy, jeśli informacje te nie były wystarczająco jasne w momencie rejestracji oraz za wszelkie niedogodności, jakie mogło to spowodować.

Poprosiliśmy o Twoje dane za pośrednictwem bezpiecznego systemu Trustpilot, aby nasz zespół wsparcia mógł dokładnie przeanalizować Twoją sprawę, zrozumieć, co się stało, i pomóc w wyjaśnieniu wszelkich pytań dotyczących subskrypcji lub płatności.

Zdecydowanie nie polecam.

Zdecydowanie nie polecam.
Po wykupieniu jednorazowego abonamentu za 4,99 wszystkie mieszkania okazują się nie aktualne, a po 7 dniach zostaje pobrana kwota w wysokości 189zl, po milionach prób zalogowania się na konto, bo oczywiście mail z prośbą o zresetowanie hasła nie działa, okazało się ÅŒe nie mam ÅŒadnej subskrybcji do anulowania a kontakt jest niemalÅŒe niemoÅŒliwy, jedynie linki z automatycznymi pytaniami i odpowiedziami! Oszuści:)

2024幎8月29日

Cześć Kornelia,

Bardzo nam przykro słyszeć o Twojej sytuacji i rozumiemy Twoją frustrację związaną z dostępem do konta i subskrypcją.

Dla wyjaśnienia, Rentola działa jako platforma agregująca ogłoszenia nieruchomości z wielu źródeł, aby ułatwić wyszukiwanie mieszkań w jednym miejscu. Nie zarządzamy bezpośrednio nieruchomościami ani nie odpowiadamy za aktualizacje ogłoszeń — informacje i kontakty pochodzą od właścicieli lub zweryfikowanych partnerów.

Poprosiliśmy o Twoje dane za pośrednictwem bezpiecznego systemu Trustpilot, aby nasz zespół wsparcia mógł dokładnie przeanalizować Twoją sprawę, zrozumieć, co się stało, i pomóc w wyjaśnieniu wszelkich kwestii dotyczących subskrypcji, logowania lub płatności.

Rentola - ostrzegam!

W 6 dniu 7-dniowego okresu próbnego (koszt 4,99 zł) pobrali pełen abonament 189 zł. Natychmiast zrezygnowałem z subskrypcji, jednocześnie wpisując uwagi o nieaktualnych ogłoszeniach i pobraniu bezprawnie kolejnej kwoty. Napisałem teÅŒ maila z Ōądaniem zwrotu pobranej kwoty w ramach prawa do odstąpienia od umowy w ciągu 14 dni. Zaznaczyłem, ÅŒe nie skorzystałem z ich usług po okresie próbnym. otrzymałem automatyczną odpowiedź z linkami do odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania. Podzielam wcześniejsze, negatywne opinie. Naciągacze!

2024幎8月20日

Cześć Andrzej,

Bardzo nam przykro słyszeć o Twojej sytuacji i rozumiemy Twoje zaniepokojenie związane z nieoczekiwaną opłatą.

Dla wyjaśnienia, subskrypcje Rentola rozpoczynają się okresem próbnym lub dostępem tymczasowym, a jeśli nie zostanie ono anulowane przed jego zakończeniem, usługa automatycznie kontynuuje się jako płatna subskrypcja, zgodnie z informacjami podanymi podczas rejestracji, w e-mailu potwierdzającym oraz w naszych Warunkach i Zasadach. Przepraszamy, jeśli informacje te nie były wystarczająco jasne w momencie rejestracji oraz za wszelkie niedogodności, jakie mogło to spowodować.

Poprosiliśmy o Twoje dane za pośrednictwem bezpiecznego systemu Trustpilot, aby nasz zespół wsparcia mógł dokładnie przeanalizować Twoją sprawę, lepiej zrozumieć, co się stało i pomóc w wyjaśnieniu wszelkich pytań związanych z subskrypcją lub płatnością.

5぀星のうち4の評䟡

Strona jest w porządku.

2024幎7月14日

Cześć,

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, ÅŒe nasza strona jest dla Ciebie w porządku. Jeśli masz jakieś sugestie dotyczące tego, co moglibyśmy poprawić, prosimy o informację. Cenimy sobie Twoje uwagi i zawsze dÄ…ÅŒymy do doskonalenia naszych usług.

Pozdrawiamy,

U mnie podobnie

U mnie podobnie , ÅŒadne argumenty do firmy Rentola nie trafiają . Nie byłem świadom iÅŒ po 7 dniach zostanie pobrana ode mnie 189 zł , info małymi literami , na telefonie w momencie dokonywania opłaty 5 zł nie widać nawet takiej informacji . ZłoÅŒyłem reklamację do banku , zwrócili mi kasę w 5 dni , więc warto się walczyć o swoje , firmy nie polecam . Zadzwoniłem na jedno z ogłoszeń zamieszczonych w serwisie , po 10 próbach na 2 telefony zamieszczone na stronie , pani z biura stwierdzała iÅŒ jest poza biurem i muszę skontaktować się w poniedziałek , w poniedziałek brak kontaktu , jakaś masakra , omijać wielkim łukiem ,

2024幎7月23日

Witam,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie nam opinii.

Przykro nam, ÅŒe nie jesteś zadowolony z naszych usług. T
woje doświadczenie ma dla nas znaczenie i chcielibyśmy mieć moÅŒliwość pomóc Ci i zapewnić rozwiązanie tak szybko, jak to moÅŒliwe.

Poprosiliśmy o Twoje dane kontaktowe, abyśmy mogli się z Tobą skontaktować.

Liczymy na współpracę.

5぀星のうち5の評䟡

nice

yes. it was useful. good luck to everybody

2024幎7月3日

Hello Mariia,

Thank you for your review! We're glad to hear you found our site useful. We appreciate your well wishes and look forward to continuing to provide great service. Good luck to you as well!

Best regards

Po 7 dniach próbnej wersji wzięło mi

Po 7 dniach próbnej wersji wzięło mi pieniądze z kąta 189 złotych!!!!! Ja nie chce tej subskrybci. Co mam zrobić ÅŒeby odzyskać swoje pieniądze??????!!!!!!!!

2024幎6月21日

Witam ,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie do nas opinii.
Przykro nam, ÅŒe nie jesteś zadowolony z naszych usług.

Poprosiliśmy o Twoje dane, aby rozwiązać problem, z którym się borykasz i poprawić Twoje doświadczenia z nami. Niestety nie otrzymaliśmy Twoich danych kontaktowych. Zawsze moÅŒesz skontaktować się z nami za pośrednictwem naszego formularza kontaktowego, który znajdziesz w sekcji FAQ.

Przykro nam, ÅŒe nie jesteś zadowolony z naszych usług i swoich doświadczeń z nami. Cenimy doświadczenia naszych uÅŒytkowników i rozumiemy Twoją frustrację. NaleÅŒy pamiętać, ÅŒe informujemy o kosztach przed, w trakcie i po rejestracji. Nasze warunki subskrypcji są wyraźnie przedstawione podczas procesu rejestracji, który wymaga akceptacji. Ponadto po rejestracji otrzymasz wiadomość e-mail na zarejestrowany adres z potwierdzeniem zakupu, w tym warunkami płatności.

Zawsze moÅŒesz skontaktować się z nami za pośrednictwem naszej strony internetowej za pośrednictwem sekcji "Kontakt" i FAQ, gdzie znajdziesz wiele często zadawanych pytań i odpowiedzi, a takÅŒe formularz kontaktowy do wypełnienia, a nasz zespół obsługi klienta z przyjemnością Ci pomoÅŒe.

Z wyrazami szacunku,

Rozwiązanie

Po 7 dniach w myśl regulaminu ściągnięto ode mnie 189 zł za subskrybcję. Po napisaniu odwołania firma od razu odrzuciła moja prośbę zwrotu środków pienięŌnych.

ZłoÅŒyłem reklamację do banku (millenium) i po 2 dniach pieniądze wróciły na konto.

Dodatkowo zastrzegłem kartę, gdyÅŒ firma nosi znamiona oszustwa.

Anulowanie subskrybcji jest konieczne, aby opłata się nie ponawiała. Oferty na stronie w większości nieaktualne.

2024幎6月14日

Witam,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na przekazanie opinii.

Poprosiliśmy o Twoje dane kontaktowe, aby rozwiązać problem, którego doświadczasz i poprawić Twoje doświadczenia z nami. Niestety nie otrzymaliśmy jeszcze tych informacji.

Bardzo nam przykro, ÅŒe miałeś tak negatywne doświadczenia. Doświadczenia naszych uÅŒytkowników są dla nas bardzo waÅŒne. NaleÅŒy pamiętać, ÅŒe koszty są przedstawiane przed, w trakcie i po rejestracji subskrypcji. Warunki są jasno określone podczas procesu rejestracji, ale rozumiemy, ÅŒe mogą wystąpić nieporozumienia.

Twoje doświadczenie ma dla nas znaczenie i chcielibyśmy skorzystać z tej okazji, aby Ci pomóc. Zawsze moÅŒesz skontaktować się z nami za pośrednictwem naszej strony internetowej w sekcji FAQ, gdzie znajdziesz wiele często zadawanych pytań i odpowiedzi, a takÅŒe formularz kontaktowy. Nasz zespół obsługi klienta z przyjemnością pomoÅŒe

5぀星のうち1の評䟡

nie mogę się zalogować na

Niestety nie mogę się zalogować na swoje konto(pomimo wpisywania POPRAWNEGO HASLA),Å»eby anulować subskrypcję.Nawet jeśli poprosiłam o link do nowego hasła,link nie został mi przesłany na moje konto(szukałam wszędzie,nawet w spamie)Nie wiem co dalej.Chce anulować subskrypcję poniewaÅŒ nie pomogła mi Rentola w niczym.Zaden z maklerów nawet nie odpisał na moją aplikację.

2024幎6月13日

Witam,

Chcielibyśmy się z Tobą skontaktować, abyśmy mogli Ci pomóc.

Przykro nam, ÅŒe masz problemy z logowaniem. Poprosiliśmy o Twoje dane kontaktowe tutaj na Trustpilot, ale niestety nie udostępniłeś ich nam.

MoÅŒesz skontaktować się z naszym działem obsługi klienta za pośrednictwem formularza kontaktowego, który znajdziesz w sekcji FAQ (oraz pod tym linkiem)

Mamy nadzieję, ÅŒe wkrótce skontaktujesz się z nami, abyśmy mogli Ci pomóc.

Chciałam anulować subskrypcję ale

Chciałam anulować subskrypcję ale okazało się ÅŒe mam juÅŒ ściągnięte 189 mimo iÅŒ był to 7 dzień. Oszustwo. Nie polecam.

2024幎6月11日

Witam,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na przekazanie opinii.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。