Jeres kollega Sarah er fantastisk og yder den bedste hjÊlp. Tak for at hjÊlpe jeres kunder og gÞre oplevelsen 10/10
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jag vet inte vart jag ska börja. Men jag Àr en student som inte visste vad som pÃ¥gick nÀr jag sÃ¥g att de hade dragits pengar. Jag spÀrrade kortet polisanmÀlde osv och sedan mailade jag retumo. Trodde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej! Mitt omdöme om rentumo Àr positivt! Mitt kort blev kapat för en vecka sedan och sedan dess har det gjort dragningar pÃ¥ rentumo och andra bostadssidor. Jag mejlade dÃ¥ med Emelie pÃ¥ denna arbe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg fortrÞd mit kÞb fÃ¥ minutter efter jeg havde mig ind, uden at gÞre brug af deres sÞgetjeneste. Jeg skrev omgÃ¥ende til Rentumo.dk og bad dem annullere mit medlemskab, da jeg havde fortrudt, men pe... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Rigtig god hjemmeside til at finde bolig. Alt er tilgÊngeligt og tydeligt, takâ€ïž

Rentumo.dk ããã®åç
Jeg kan se at alle boliger er optaget og der står ledelig på siden

Rentumo.dk ããã®åç
Det fungerede fint. Fandt en lejebolig efter noget tid. Siden er nem nok at bruge, og der var ikke så meget bÞvl. Overordnet en ok oplevelse.

Rentumo.dk ããã®åç
Klart bedre end mange andre sider jeg har prÞvet, men ikke perfekt. Fik svar og fandt en bolig, så jeg er tilfreds.

Rentumo.dk ããã®åç
God oplevelse. God overskuelig hjemmeside med massere af lÊkre boligerne, 5 stjerner herfra

Rentumo.dk ããã®åç
Jeg betalte 29 kroner for at skulle se EN lejlighed - jeg blev derefter trukket 299 kr i TRE Mà NEDER! Jeg kan INTET sted fÃ¥ fat i et menneske - men kun en robot! Jeg vil krÊve mine 900 (!!!) kroner tilbage! Snyd og dÃ¥rlig stil! Hvis I, Rentumo, venligst vil kontakte mig, sÃ¥ kan vi snakke om at lÞse dette problem! ð Jeg fÞler mig sjÊldent ked af det over sÃ¥danne ting, men dette er virkelig ikke i orden ð

Rentumo.dk ããã®åç
Can I request I get my money back please it came out yesterday and I have never used this site

Rentumo.dk ããã®åç
Jeg var godt skuffet da jeg fandt en hjemme side til et boligselskab godt nok bar det gratis men der var vente liste men klaget og i fjernet boligen med det sammen

Rentumo.dk ããã®åç
Nice experience with Rentumo but we found already by a friend so thank you

Rentumo.dk ããã®åç
Rentumo har ikke vÊret sÊrlig nyttigt for mig.

Rentumo.dk ããã®åç
its a grat site but i've already find my house!