Rentumo.dk レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeres kollega Sarah er fantastisk og yder den bedste hjælp. Tak for at hjælpe jeres kunder og gøre oplevelsen 10/10

5つ星のうち5の評価

Hej! Mitt omdöme om rentumo är positivt! Mitt kort blev kapat för en vecka sedan och sedan dess har det gjort dragningar på rentumo och andra bostadssidor. Jag mejlade då med Emelie på denna arbe... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg fortrød mit køb få minutter efter jeg havde mig ind, uden at gøre brug af deres søgetjeneste. Jeg skrev omgående til Rentumo.dk og bad dem annullere mit medlemskab, da jeg havde fortrudt, men pe... もっと見る

企業情報

1. 不動産管理会社
  2. ・
  3. オンライン市場
  4. 不動産業者

Rentumo.dk について

当該企業による記述

Rentumo.dk er det ultimative værktøj til at finde lejeboliger i Danmark. Med over 250 verificerede hjemmesider får du adgang til automatiserede søgninger og øjeblikkelige meddelelser om nye boliger.

Rentumo.dk gør det nemt at søge og få kontakt med alt fra studielejligheder til familieboliger: alt sammen på ét sted.
Klar til at starte din søgning efter et nyt hjem? 👇

Opdag alle vores boliger

レビューを書く

Nice website.

2024年12月24日

Hi Raj,

Thank you for your review and kind words about our website! We’re happy to hear you like it 😁

If you have any additional feedback or questions, feel free to reach out to us anytime.

Best regards,
The Rentumo Team

5つ星のうち1の評価

29kr lige ud af vinduet. BRUG IKKE RENTUMO!

Fandt 10+ lejligheder som beskrives som at være i København. når jeg klikker ind på disse listings så viser deres kort ganske også at lejlighederne ligger i københavn. Men når man trykker på kontakt, og bliver sendt videre så er lejligederne i jylland. Altså hvor svært kan det være at få en adresse til at passe??

2024年10月30日

Hej Asger,

Vi er virkelig kede af at høre om dine skuffende oplevelser med Rentumo. Vi forstår din frustration! Adresserne skal være korrekte – ellers kan boligjagten blive unødigt besværlig.

Du skal naturligvis ikke betale for noget, der ikke virker som tiltænkt. Vi har derfor refunderet dine 29 kr., som du vil modtage tilbage inden for et par dage.

Fejlen skyldes, at vi samler data fra flere boligsøgemaskiner, og desværre kan der en sjælden gang ske fejl i denne proces.

Vi sætter stor pris på, at du har gjort os opmærksomme på dette – din feedback hjælper os med at blive bedre.

Vi beklager endnu en gang ulejligheden og håber, du får en god dag!

De bedste hilsner,
Rentumo-teamet

Snyd og bedrag.

Snyd og bedrag.
Jeg betalte en lille som af 9 kr. for 4 dage gratis uden at oprette en adgangskode. Der er så blevet trukket 299 kr af 2 omgange uden at kvittering er tilsendt eller noget oplysning er givet. Da jeg så prøver at komme ind for at afmelde abonnement skal jeg der oprette en adgangskode for at blive bruger på appen. Så snyd og bedrag hold jer langt væk

2024年9月30日

Hej Albert,

Tak for din feedback, og vi beklager, at du har haft en skuffende oplevelse med Rentumo. Vi værdsætter din mening, da den hjælper os med at forbedre vores service.

I henhold til vores vilkår tilbyder vi en prøveperiode på 7 dage til 29 kr. Efter prøveperioden træder det normale abonnement i kraft til 299 kr. pr. måned. Disse betingelser accepterede du, da du tilmeldte dig prøveperioden.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi ønsker at sikre, at du får den bedst mulige oplevelse med Rentumo.

Med venlig hilsen,

Fem stjärnor från mig!

Jag är nöjd med den hjälp jag fått av Rentumo. Mycket bra bemötande!
Tack!

2024年8月6日

Rentumo.dk からの回答

Tack så mycket för din fina recension, det betyder mycket för oss! 🙂

5つ星のうち5の評価

Hade problem med avslut av…

Hade problem med avslut av prenumererationen, men det hjälpte Emilia mig med, stort tack. En mycket hjälpsam och kompetent medarbetare.
Du räddade min dag.

2024年7月27日

Rentumo.dk からの回答

Vad kul att höra att du är nöjd med hjälpen du fick av oss, det betyder mycket.

5つ星のうち1の評価

Hvorfor lejer i plejehjems boliger ud

Hvorfor lejer i plejehjems boliger ud. Det tænker jeg nok kommunen selv kan finde ud af.

2024年6月28日

Hej Egon,

Det er vigtigt at understrege, at Rentumo ikke udlejer boliger selv, men samler data fra hundredvis af boligportaler i én søgning.

Fejlen skyldes, at vi ved en fejl har inkluderet et offentligt botilbud i vores data. Vi arbejder aktivt på at undgå dette, men menneskelige fejl kan desværre opstå.

Vi beklager naturligvis, at plejehjemsboliger er blevet vist – kommunen har nok bedre styr på det end os 😉

Venlig hilsen,

5つ星のうち1の評価

Kan se min lejlighed i indre København…

Kan se min lejlighed i indre København samt min vens lejlighed i indre København står til leje derinde, lejlighederne er beboet og har været det i årevis, yders mærkværdig hjemmeside

2024年6月15日

Hej Mads,

Jeg vil gerne understrege, at Rentumo ikke udlejer boliger selv, men samler data fra hundredvis af boligportaler i én søgning.

Vi beklager naturligvis, at din egen lejlighed er blevet vist. Dette er på ingen måde ment som en vildledning, men en fejl i de data, vi henter fra andre bolighjemmesider i Danmark.

5つ星のうち5の評価

Jag vet inte vart jag ska börja

Jag vet inte vart jag ska börja. Men jag är en student som inte visste vad som pågick när jag såg att de hade dragits pengar. Jag spärrade kortet polisanmälde osv och sedan mailade jag retumo. Trodde aldrig att jag skulle få något svar eftersom det är eget ansvar. Men Emilia som svarade på mig hjälpte mig otroligt mycket. Tack för ditt förståelse och tack för din hjälp.

2024年6月7日

Rentumo.dk からの回答

Tack så mycket för din fina recension, det betyder mycket för oss!

Rentumo levererar!

Rentumo hittade min kompis drömlya väldigt snabbt, så hon vill verkligen rekommendera dem!

2024年6月3日

Rentumo.dk からの回答

Kul att höra att du är nöjd med vår tjänst, tack för din recension!

Emilia Nyman

Emilia Nyman, did really respond well to my queries and helped through the process.

2024年5月10日

Rentumo.dk からの回答

Thank you so much for your nice review, it means the world to us!

Best regards,

5つ星のうち5の評価

Rentumo är en fantastisk tjänst och de…

Rentumo är en fantastisk tjänst och de har flera bra lösningar för den som letar efter sitt nästa hus och det bästa är att du får snabba svar på dina frågor. Du ska alltid vara nöjd med deras hjälp och hur de interagerar.

2024年4月27日

Rentumo.dk からの回答

Jättekul att höra att du är nöjd över vår tjänst, och tack så mycket för din fina recension!

5つ星のうち5の評価

Är otroligt tacksam för den hjälpen ni…

Är otroligt tacksam för den hjälpen ni ger. Hoppas verkligen att ni kan hjälpa mig lösa den, efter omständigheterna. Tänk om fler kunde ha ett hjärta 💕.

2024年5月30日

Rentumo.dk からの回答

Tack för dina fina ord och för din recension, det betyder otroligt mycket för oss! ✨

5つ星のうち5の評価

An absolutely wonderful platform to…

An absolutely wonderful platform to look for houses for rent. Especially for students, it offers a wide range of options to look for at the most affordable prices. Moreover, it helps to write a direct message to the person offering the house/ apartment to contact them asking for more details and such. Highly recommend it for students looking for housing in the first years and also after completing their studies. And the website is super flexible to use too!

2024年5月27日

Rentumo.dk からの回答

Thank you so much for your review and your feedback, it means a lot to us! 🙂

Regards,
Rentumo - Emilia

5つ星のうち1の評価

Igen en af mange portaler der vil tjene…

Igen en af mange portaler der vil tjene penge på boligsøgende. Hold jer væk....

Næste gang de/nok en person, starter op igen kalder han sig måske Umorent .... Så stop nu disse åndssvage penge interesserede personer :)

2024年5月26日

Hej Jesper,

Vi beklager, at din oplevelse med Rentumo ikke levede op til dine forventninger.

Vores mål er at gøre det nemt for brugere at finde deres næste hjem ved at samle boligportaler og spare tid i søgeprocessen.

Vi tilbyder både en gratis og en Premium-version af vores værktøj, så det kan tilpasses forskellige behov og budgetter, og så alle kan få glæde af vores service.

Tak for din feedback – vi arbejder løbende på at forbedre os, så din oplevelse og alle andre brugeres bliver bedre.

Med venlig hilsen,

5つ星のうち5の評価

Tyckte personen jag skrev med (Emilia)…

Tyckte personen jag skrev med (Emilia) var genuint hjälpsam och ville hjälpa mig. Super nöjd :)

2024年5月14日

Rentumo.dk からの回答

Tack så mycket för din recension, det betyder jättemycket för oss! :)

5つ星のうち5の評価

Skulle vilja hylla Emelie för ett…

Skulle vilja hylla Emelie för ett snabbt och hjälpsamt sätt att lösa mina problem. Önskar fler kunde vara som henne

2024年5月1日

Rentumo.dk からの回答

Tack att du tog dig tiden och delade dina tankar, det betyder så mycket för oss! :)

Bästa

Hej!
Mitt omdöme om rentumo är positivt!
Mitt kort blev kapat för en vecka sedan och sedan dess har det gjort dragningar på rentumo och andra bostadssidor. Jag mejlade då med Emelie på denna arbetsplats och hon skulle fixa en återbetalnings lösning på detta! Vilken stjärna 🌟 uppskattar verkligen hennes hjälp och önskar att det fanns fler människor som henne!
Tack!

2024年4月22日

Rentumo.dk からの回答

Tack Linnea för din recension och för dina fina ord, vi är glada att vi kunde hjälpa dig :)

5つ星のうち1の評価

Scam website do not use .

Looking at a property too rent for me my missis and our 5 month old daughter rentumo made me pay too get the phone number of the people called them they said they have never heard of this website and never seen or had the property advertised and warned me they it is most likely a dodgey website
Scam scam scam
I want me money back
Ps I have screen shots of evrything…

2024年4月8日

Hello,

Thank you for sharing your feedback. I can assure you that Rentumo is not a scam, we are helping thousands of people in their home-hunting.

We have already tried to get your contact details so that we can help you with your case, but with no luck.

I'm positive we'll find a solution that you'll be happy with. Please reach out to us here and we'll solve your issue together: info@rentumo.dk

Looking forward to hearing from you,

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。