Grymt snabb leverans & hög kvalitet... BestÀllde fredag 15:00 och hÀmtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt... Köpte sensor/givare för hastighetsmÀtare till Ford. Samma Tyska fabrikat/til... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fukt i kupé och trasig kupéflÀkt gjorde bilen stÃ¥ende. Efter sju arbetsdagar var rÀtt reservdelar framme frÃ¥n Autodoc. Plocktiden pÃ¥ lagret verkar tagit lÀngst tid. Kanske varit bra att fÃ¥ möjlighet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hej! Har mailat er 3st gÃ¥nger utan svar. Har bestÀllt 6st produkter, varav 5st har jag fÃ¥tt, alla artiklar fanns i lager vid bestÀllningen. Den 6:e som faller som "skrymmande" paket finns ingen spÃ¥rb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har försökt returnera en sak i över en vecka nu skickar bara en massa konstiga svar hela tiden, vÀntar fortfarande pÃ¥ en returblankett, betalade extra för att de just kan bli fel . De hÀr stÀllet sk... ãã£ãšèŠã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Reservdelar24 ããã®åç
LÀtt att handla rÀtt vara, bra uppstÀllning av den del man söker.

Reservdelar24 ããã®åç
Senaste köpet fungerade bra. Det var enkelt ganska snabbt och till ett bra pris.
/Göran

Reservdelar24 ããã®åç
Snabb och bra leverans. Fick vad jag betalade för.

Reservdelar24 ããã®åç
detta företag Àr ett skÀmt. NÀr jag ska reklamera ett torkarblad som jag köpt. så stÀller de massor frågor via mail. till slut så skicka de mig en PDF blankett som jag ska fylla i på nytt med nytt problem och massor andra uppgifter som inte Àr relevanta för ett torkarblad. fick tillbaka blankett flertal ggr att de Àr inte komplett ifylld. Om vill har foto, foto och återigen foto på den felaktiga varan trots att de har fått det ett flertal gånger. Skitkass.
Till slut var jag tvungen att ge upp reklamationen.
Kommer inte att köpa nånting från detta företag.
De Àr inte vÀrda en enda stjÀrna. Men man Àr tvungen att ge minst en.
Obs! Företaget har många olika sidor. reservdelar24, reservdelarexpert mm. rena bluff.
Ni kommer att ångra er om ni köper nåt hÀr och det blir fel.

Reservdelar24 ããã®åç
Ibland fungerar det bra men oftast hemsk.
BestÀller ett eller flera mÀrken som tructec och abs.
Och jag får betydligt sÀmre kvalitetsmÀrken som Stark, ridex.
har bestÀllt många gånger ifrån dom och alltid samma historia.
Deras ''experter'' sÀger att dom passar och jag borde vara nöjd med det, Àven nÀr jag har jÀmfört med originalnr från partslink och bestÀllt den del jag vill ha som Àr likvÀrdig med originaldel, skickar dom skrÀp mÀrket stark och ridex som inte passar överhuvudtaget.
och vÀgrar skicka retur sedel för deras experter sÀger delarna Àr likvÀrdiga som det jag köpte.
Autodoc/reservdelar24 Àr inte seriöst företag nÀr dom bara Àndrar en order utan att frÃ¥ga. HÃNDER HELA TIDEN. deras svar att dom skickar andra mÀrken för det jag bestÀllde Àr slut i lager Àr inte sant. dom tjÀnar mer pÃ¥ att skicka stark och ridex.

Reservdelar24 ããã®åç
BestÀllde torkarblad till min bil runtom. Bakrutans blad passar inte alls! Helt annan infÀstning trots att det uttryckligen står ATT dom ska passa. Fram var det inga problem. Ett litet men vÀldigt irriterande fel jag inta vill att andra ska drabbas av.

Reservdelar24 ããã®åç
Köpte ett hjullager till en volvo. Den passade inte ens, Àven om jag sökte upp på registreringsnr och dubbelkollade i informationen. Jag fick inte lÀmna tillbaka det, så nu sitter jag hÀr med ett hjullager till någon annan typ av bil.
Supporten Àr dessutom på utrikiska, riktigt riktigt dåligt.

Reservdelar24 ããã®åç
Köpte en startmotor till min bil.Den monterades i April och vi Ã¥kte ivÀg pÃ¥ lÃ¥ngsemester till Ungern med bilen.Efter bara 3 mÃ¥nader gick startmotorn sönder!!!!Jag skrev till dom email och efter 30 email skrev dom att jag ska skicka tillbaka den trasiga startmotorn till Tyskland och frakten fÃ¥r vi stÃ¥ för!!!SÃ¥ jag ska nog fÃ¥ tillbaka en tusenlapp ifall jag betalar ca 4-500 för rek paketfrakt för att sÀnda tillbaka skitenð¡ð¡ð¡Företaget gÃ¥r Àven under namnet Autodoc!Jag kommer att anmÀla dom till Konsument Europað¡
UPPDATERING!NU HAR SNART 3 MÃ
NADER GÃ
TT, FÃRETAGET BARA MAILAR TILL MIG FRAM OCH TILLBAKA, JAG HAR SKICKAT Ã
TER TILL DOM I SLUTET AV SEPT DEN TRASIGA STARTMOTORN OCH DOM BARA HÃ
LLER PÃ
MED MAILANDET OCH HITTAR MASSA URSÃKTER FÃR ATT INTE Ã
TERBETALA PENGARNA.NU EFTER 2 MÃ
NADER VILL DOM ATT JAG FYLLER GARANTISEDELN IGEN!!!!DET ÃR INTE KLOKT ALLTSÃ
!!17.SEPT SVARADE DOM ATT SNARAST MÃJLIGT VILL DOM LÃSA DET...NU SKRIVER VI 6.NOVEMBER!!SNART 2 MÃ
NADER KAN DOM INTE BETALA Ã
TER PENGARNA!!

Reservdelar24 ããã®åç
Köpte ett bilbatteri från dom.
Enligt deras hemsida står det i klartext med gröna stora bokstÀver att detta batteri passar din bil, sen bilmodell och registreringsnummer. (skÀrmdump finns)
Frakten gick på över 600kr för att det var ett "skrymmande paket". Framgår först nÀr man ska betala.
Det visade sig att batteriet Àr fel, det passar inte till min bil. Jag har varit i kontakt med deras kundtjÀnst. Dom anger att man aldrig kan vara sÀker på att det Àr rÀtt del trots att det står så på hemsidan. Nu vill dom att jag ska betala ytterligare 600kr för att skicka tillbaka batteriet och sedan ytterligare 600kr i frakt för något som dom påstår Àr rÀtt batteri. Blir det fel igen så får jag vÀl betala ytterligare 1.200kr tills jag får rÀtt batteri. Deras löften om vad som passar stÀmmer ju uppenbarligen inte.
Jag kommer inte att betalar några mer pengar. Jag litar inte på att dom ska betala tillbaka pengarna för batteriet Àven om jag skulle betala dom hÀr ytterligare 600kr för frakten (om det rÀcker, jag får sköta leveransen sjÀlv så det blir sÀkert dyrare). Batteriet Àr nytt och oanvÀnt men dom har skickat typ 3 mejl om den saken så dom kommer sÀkert att tjafsa och påstå att batteriet Àr skadat. BÀttre att jag konstaterar att jag blivit lurad. Jag får köpa mitt batteri i en annan butik.
Varning för detta skojar-bolag... dom verkar under ett flertal olika varumÀrken och hemsidor som alla ser liknande ut. Akta er!
Uppdatering:
Erbjudandet va skrattretande. Har lÀmnat över Àrendet till Konsument Europa. Mitt krav Àr att jag ska hållas skadelös för deras fel. Jag krÀver ingen övrig ersÀttning. Nytt batteri har jag köpt från annat håll.
En jurist från Konsument Europa har tittat på saken och anser att Reservdelar24 bryter mot marknadsföringslagen. Den informationen har nått Reservdelar24, men dom Àr inte intresserade. Jag har skickat en fullmakt och driver Àrendet vidare.
Mest för att det Àr intressant att se vad som hÀnder...

Reservdelar24 ããã®åç
Köpte gummimattor och vindrutetorkare. PrisvÀrda mattor. TyvÀrr passar inte vindrutetorkarna. Kommer handla igen dock. Superhantering av min reklamation. Mitt betyg stiger frÃ¥n 2 till 5+ð. Super!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã