Reservdelar24 レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Grymt snabb leverans & hög kvalitet... BestÀllde fredag 15:00 och hÀmtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt... Köpte sensor/givare för hastighetsmÀtare till Ford. Samma Tyska fabrikat/til... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Fukt i kupé och trasig kupéflÀkt gjorde bilen stÃ¥ende. Efter sju arbetsdagar var rÀtt reservdelar framme frÃ¥n Autodoc. Plocktiden pÃ¥ lagret verkar tagit lÀngst tid. Kanske varit bra att fÃ¥ möjlighet... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Hej! Har mailat er 3st gÃ¥nger utan svar. Har bestÀllt 6st produkter, varav 5st har jag fÃ¥tt, alla artiklar fanns i lager vid bestÀllningen. Den 6:e som faller som "skrymmande" paket finns ingen spÃ¥rb... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Har försökt returnera en sak i över en vecka nu skickar bara en massa konstiga svar hela tiden, vÀntar fortfarande pÃ¥ en returblankett, betalade extra för att de just kan bli fel . De hÀr stÀllet sk... もっず芋る

ほが満足

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 37ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Bra produkter och snabb leverans.

2020幎1月18日

Hej Bo,

Stort tack för ditt fina omdöme!

fungerade bra

2020幎1月15日

Hej Åke,

5぀星のうち4の評䟡

Bra och snabb leverans

LÀtt att handla rÀtt vara, bra uppstÀllning av den del man söker.

2020幎1月12日

Hej Kurt,

Stort tack för ditt omdöme!

Senaste köpet fungerade bra

Senaste köpet fungerade bra. Det var enkelt ganska snabbt och till ett bra pris.
/Göran

2020幎1月10日

Hej Göran,

Tack för din recension!
Kul att höra att du Àr nöjd.

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans. Fick vad jag betalade för.

2020幎1月10日

Hej Kalle,

Stort tack för feedbacken!

5぀星のうち1の評䟡

Detta företag Àr ett skÀmt.

detta företag Àr ett skÀmt. NÀr jag ska reklamera ett torkarblad som jag köpt. så stÀller de massor frågor via mail. till slut så skicka de mig en PDF blankett som jag ska fylla i på nytt med nytt problem och massor andra uppgifter som inte Àr relevanta för ett torkarblad. fick tillbaka blankett flertal ggr att de Àr inte komplett ifylld. Om vill har foto, foto och återigen foto på den felaktiga varan trots att de har fått det ett flertal gånger. Skitkass.
Till slut var jag tvungen att ge upp reklamationen.
Kommer inte att köpa nånting från detta företag.
De Àr inte vÀrda en enda stjÀrna. Men man Àr tvungen att ge minst en.
Obs! Företaget har många olika sidor. reservdelar24, reservdelarexpert mm. rena bluff.
Ni kommer att ångra er om ni köper nåt hÀr och det blir fel.

2019幎12月30日

Hej Kim,

Tack för att du gjort oss uppmÀrksamma på detta och dÀrmed hjÀlper oss att förbÀttra våra tjÀnster.
Precis som de flesta andra företag jobbar vi hårt för att våra kunder ska vara nöjda med vår service. Det du beskriver hÀr gÀller garanti och i garantifall beror behandlingstiden dels på hur snabbt och korrekt kunden fyller i vår blankett för garantianspråk och dels på hur snabbt vi får tillbaka delen om en teknisk undersökning anses nödvÀndig. Garantianspråket måste vara komplett ifyllt och signerat.
Vi vill gÀrna gå dig tillmötes och starta ditt garantiÀrende utan att du returnerar varan, men då ber vi dig skicka oss bilder på den demonterade delen.
Utan dessa bilder kan tyvÀrr ditt garantianspråk ej trÀda i kraft.
Vi vill Àven informera dig om att beslut i garantifall fattas av tillverkaren och vi kan tyvÀrr inte garantera ett positivt beslut i slutÀndan.

5぀星のうち2の評䟡

Ibland fungerar det bra med oftast

Ibland fungerar det bra men oftast hemsk.
BestÀller ett eller flera mÀrken som tructec och abs.
Och jag får betydligt sÀmre kvalitetsmÀrken som Stark, ridex.

har bestÀllt många gånger ifrån dom och alltid samma historia.
Deras ''experter'' sÀger att dom passar och jag borde vara nöjd med det, Àven nÀr jag har jÀmfört med originalnr från partslink och bestÀllt den del jag vill ha som Àr likvÀrdig med originaldel, skickar dom skrÀp mÀrket stark och ridex som inte passar överhuvudtaget.
och vÀgrar skicka retur sedel för deras experter sÀger delarna Àr likvÀrdiga som det jag köpte.
Autodoc/reservdelar24 Àr inte seriöst företag nÀr dom bara Àndrar en order utan att frÃ¥ga. HÄNDER HELA TIDEN. deras svar att dom skickar andra mÀrken för det jag bestÀllde Àr slut i lager Àr inte sant. dom tjÀnar mer pÃ¥ att skicka stark och ridex.

2019幎11月4日

Hej 91fisher,

Tack för ditt engagemang och konstruktiva kritik, det Àr viktigt för oss att få denna feedback från våra kunder så att vi kan göra vår service bÀttre.
Precis som alla andra företag så lever vi också på våra nöjda kunder.
Och sjÀlvklart gör vi allt för att våra kunder skall bli nöjda med oss och våra produkter.
Vi beklagar verkligen att du har fått denna bild av oss. Ditt förtroende för AUTODOC Àr viktigt för oss.

Stark Àr ibland en ersÀttningsvara hos oss. Detta för att vi vill hålla våra leveranstider, och dÀrför sker detta.
Vi har hundra tusentals kunder i hela Europa som uppskattar dessa produkter.
De Àr likvÀrdiga ursprungs produkten. Vi lÀmnar dessutom 3 års kvalitéts garanti och full returrÀtt inom 14-200 dagar på alla Stark produkter.

Då du har inte lÀmnat ditt bestÀllningsnummer, kan vi tyvÀrr inte kolla ditt Àrende och erbjuda en lösning direkt. Vi ber dig dÀrför att att kontakta vår Kundsupport och be dem göra en notering om att du inte vill få utbytes varor i framtiden. SjÀlvklart får du Àven utbytta varorna du Àr inte nöjd med.

5぀星のうち3の評䟡

BestÀllde torkarblad till min bil

BestÀllde torkarblad till min bil runtom. Bakrutans blad passar inte alls! Helt annan infÀstning trots att det uttryckligen står ATT dom ska passa. Fram var det inga problem. Ett litet men vÀldigt irriterande fel jag inta vill att andra ska drabbas av.

2019幎10月28日

Hej Loven,

Tack för din feedback!
Ditt förtroende för vårt företag och våra tjÀnster Àr viktigt för oss.
NÀr man vÀljer reservdelar på vår hemsida genom att uppge fordonets registreringsnummer, Àr det trots allt viktigt att kontrollera OE-nummer noga, eftersom flera alternativ erbjuds.
Skulle det Àndå bli fel, kan man sjÀlvklart reklamera sitt köp. Det Àr då viktigt att man gör detta inom 14 dagar från den dagen man har fått bestÀllningen och kan göra detta antingen online eller per telefon.
Hör av er till vårt tekniska support team innan ni bestÀller, så hjÀlper vi er att sÀkerstÀlla att delen Àr kompatibel.
SjÀlvklart kan ni höra av er till oss med andra förfrågningar med.

5぀星のうち1の評䟡

Köpte ett hjullager till en volvo

Köpte ett hjullager till en volvo. Den passade inte ens, Àven om jag sökte upp på registreringsnr och dubbelkollade i informationen. Jag fick inte lÀmna tillbaka det, så nu sitter jag hÀr med ett hjullager till någon annan typ av bil.

Supporten Àr dessutom på utrikiska, riktigt riktigt dåligt.

2019幎10月28日

Hej Tobias,

Tack för din feedback!
SjÀlvklart gör vi allt för att ge våra kunder en smidig tjÀnst och bÀsta möjliga service.
Vi beklagar verkligen att du haft en annan upplevelse denna gång. NÀr ni vÀljer reservdelar på vår hemsida genom att uppge ert fordons registreringsnummer, Àr det trots allt viktigt att kontrollera artikelnummer noga, eftersom flera alternativ erbjuds.

Skulle det Àndå bli fel, kan ni sjÀlvklart reklamera ert köp. Det ska ni göra inom 14 dagar från den dagen ni har får bestÀllningen för att vi skall godkÀnna reklamation.
Då du har kontaktat oss senare kan vi tyvÀrr ej godkÀnna den.

5぀星のうち1の評䟡

Varning för företaget!!LURENDREJERI PÅ HÖGSTA NIVÅ!

Köpte en startmotor till min bil.Den monterades i April och vi Ã¥kte ivÀg pÃ¥ lÃ¥ngsemester till Ungern med bilen.Efter bara 3 mÃ¥nader gick startmotorn sönder!!!!Jag skrev till dom email och efter 30 email skrev dom att jag ska skicka tillbaka den trasiga startmotorn till Tyskland och frakten fÃ¥r vi stÃ¥ för!!!SÃ¥ jag ska nog fÃ¥ tillbaka en tusenlapp ifall jag betalar ca 4-500 för rek paketfrakt för att sÀnda tillbaka skiten😡😡😡Företaget gÃ¥r Àven under namnet Autodoc!Jag kommer att anmÀla dom till Konsument Europa😡
UPPDATERING!NU HAR SNART 3 MÅNADER GÅTT, FÖRETAGET BARA MAILAR TILL MIG FRAM OCH TILLBAKA, JAG HAR SKICKAT ÅTER TILL DOM I SLUTET AV SEPT DEN TRASIGA STARTMOTORN OCH DOM BARA HÅLLER PÅ MED MAILANDET OCH HITTAR MASSA URSÄKTER FÖR ATT INTE ÅTERBETALA PENGARNA.NU EFTER 2 MÅNADER VILL DOM ATT JAG FYLLER GARANTISEDELN IGEN!!!!DET ÄR INTE KLOKT ALLTSÅ!!17.SEPT SVARADE DOM ATT SNARAST MÖJLIGT VILL DOM LÖSA DET...NU SKRIVER VI 6.NOVEMBER!!SNART 2 MÅNADER KAN DOM INTE BETALA ÅTER PENGARNA!!

2019幎9月16日

Hej Yvette,

Tack för att du rapporterar detta till oss.
Precis som alla andra företag så lever vi också på våra nöjda kunder.
Vi beklagar verkligen att du haft en annan upplevelse denna gång. Vi kommer att kolla lite nÀrmare på ditt Àrende och återkomma med en lösning snarast möjligt.

Lurar sina kunder

Köpte ett bilbatteri från dom.

Enligt deras hemsida står det i klartext med gröna stora bokstÀver att detta batteri passar din bil, sen bilmodell och registreringsnummer. (skÀrmdump finns)

Frakten gick på över 600kr för att det var ett "skrymmande paket". Framgår först nÀr man ska betala.

Det visade sig att batteriet Àr fel, det passar inte till min bil. Jag har varit i kontakt med deras kundtjÀnst. Dom anger att man aldrig kan vara sÀker på att det Àr rÀtt del trots att det står så på hemsidan. Nu vill dom att jag ska betala ytterligare 600kr för att skicka tillbaka batteriet och sedan ytterligare 600kr i frakt för något som dom påstår Àr rÀtt batteri. Blir det fel igen så får jag vÀl betala ytterligare 1.200kr tills jag får rÀtt batteri. Deras löften om vad som passar stÀmmer ju uppenbarligen inte.

Jag kommer inte att betalar några mer pengar. Jag litar inte på att dom ska betala tillbaka pengarna för batteriet Àven om jag skulle betala dom hÀr ytterligare 600kr för frakten (om det rÀcker, jag får sköta leveransen sjÀlv så det blir sÀkert dyrare). Batteriet Àr nytt och oanvÀnt men dom har skickat typ 3 mejl om den saken så dom kommer sÀkert att tjafsa och påstå att batteriet Àr skadat. BÀttre att jag konstaterar att jag blivit lurad. Jag får köpa mitt batteri i en annan butik.

Varning för detta skojar-bolag... dom verkar under ett flertal olika varumÀrken och hemsidor som alla ser liknande ut. Akta er!

Uppdatering:
Erbjudandet va skrattretande. Har lÀmnat över Àrendet till Konsument Europa. Mitt krav Àr att jag ska hållas skadelös för deras fel. Jag krÀver ingen övrig ersÀttning. Nytt batteri har jag köpt från annat håll.

En jurist från Konsument Europa har tittat på saken och anser att Reservdelar24 bryter mot marknadsföringslagen. Den informationen har nått Reservdelar24, men dom Àr inte intresserade. Jag har skickat en fullmakt och driver Àrendet vidare.

Mest för att det Àr intressant att se vad som hÀnder...

2019幎9月5日

Hej Jonas,

Tack för att du gör oss uppmÀrksamma på detta.
Vi beklagar verkligen det som hÀnt. Vi har nu skickat dig ett mejl dÀr vi erbjuder dig en lösning.
Kolla gÀrna din Inkorg och återkom till oss nÀr du har tid.

föredömlig kundhanteting!

Köpte gummimattor och vindrutetorkare. PrisvÀrda mattor. TyvÀrr passar inte vindrutetorkarna. Kommer handla igen dock. Superhantering av min reklamation. Mitt betyg stiger frÃ¥n 2 till 5+👍. Super!

2019幎8月7日

Hej Niklas,

Tack för din recension!
Vi beklagar att vindrutetorkarna passar ej.
Enligt överenskommelse har vi ordnat en återbetalning och sparat pengarna på ditt konto på vår hemsida. Vi hoppas att du Àr nöjd med den lösning vi erbjudit och att vi Àven i fortsÀttningen kan rÀkna dig som en av våra kunder.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。