Reservdelar24 レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Grymt snabb leverans & hög kvalitet... Beställde fredag 15:00 och hämtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt... Köpte sensor/givare för hastighetsmätare till Ford. Samma Tyska fabrikat/til... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Fukt i kupé och trasig kupéfläkt gjorde bilen stående. Efter sju arbetsdagar var rätt reservdelar framme från Autodoc. Plocktiden på lagret verkar tagit längst tid. Kanske varit bra att få möjlighet... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Hej! Har mailat er 3st gånger utan svar. Har beställt 6st produkter, varav 5st har jag fått, alla artiklar fanns i lager vid beställningen. Den 6:e som faller som "skrymmande" paket finns ingen spårb... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Har försökt returnera en sak i över en vecka nu skickar bara en massa konstiga svar hela tiden, väntar fortfarande på en returblankett, betalade extra för att de just kan bli fel . De här stället sk... もっと見る

ほぼ満足

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 37

レビューを書く

Perfekt service

Har beställt delar till 2 olika bilar... allt klaffade, även retur av skrymmande gods som pantdel.

2020年9月17日

Bästa Kemp
Tack så oerhört mycket för din kommentar.
Trevligt att få veta att du gillar att handla hos oss.
Arbetsgrupp Reservdelar24

5つ星のうち1の評価

Ska inte beställa någon mer gång här.

Ska inte beställa någon mer gång här.
Man går in och skriver reg nr och allt och dom kräver och får fel saker........Vem orkar att returnera?!
Kostar massa pengar och massa strul!.
Lägg ner eller fixa så vi kunder känner oss trygga!!!

2020年8月23日

Bästa Mats,
Vi ber om ursäkt för möjliga obehag med köpet.
Men kan du vänligen ange ordernummer å att vi kontrollerar allt och möjligen hjälper till?
OBS! Att kontrollera kompatibilitet enligt bilegenskaper ger dock ingen garanti att delen ska säkert passa till en bil. För att dubbelkolla kompatibilitet behöver vi antingen chassinummer som innehåller 17 tecken eller OEM nummer.
Dessutom kunde du väl ha läst returvillkor på webbsidan: https://www.reservdelar24.se/villkor-och-bestammelser.html.

Synd att köpet inte motsvarar din förväntan.

5つ星のうち5の評価

Grymt snabb leverans & hög kvalitet...

Grymt snabb leverans & hög kvalitet...
Beställde fredag 15:00 och hämtade ombud PostNord tisdag 13:00... Grymt...

Köpte sensor/givare för hastighetsmätare till Ford.
Samma Tyska fabrikat/tillverkare som välkända Mek***men säljer, men dryga 50% lägre pris.

Återkoppling direkt efter köpet med tracking-nummer

Återkommer mer än gärna.
A.P

2020年7月28日

Bästa Mikael,
Trevligt att veta att det inte finn något att klaga på.
Det betyder att våra insatser inte är förgäves.
Tack för det.

5つ星のうち1の評価

I ordered (32695941) brake rotors and…

I ordered (32695941) brake rotors and pads and on website they said pads with clips are available. I got order not at my door but far away at StoraCoop and i installed it and then wrote to customer service about missing clips. They said send pics for box and everything otherwise we will not help you after installing what i would do with boxes and stuff. Very poor service as well as worst customer service ever. I would highly recommend not to buy from here.

2020年7月8日

Dear customer!
Thank you for your feedback. We are sorry that you've for a such experience with your purchase. However the standard procedure requires photos for investigation, unfortunately without the required photos we are not able to provide a satisfied solution. If there will be any other questions, please do not hesitate to contact us on trust@reservdelar24.se
Best regards,
Reservdelar Team.

5つ星のうち4の評価

Bra och snabb leverans

Bra och snabb leverans, passade perfekt!

2020年7月2日

Bästa Per-Åke,
Tack för ditt omdöme.
Trevligt att få veta att ditt köp hos oss motsvarar din förväntningar.
Ha en trevlig dag.
med vänliga hälsningar,

5つ星のうち2の評価

Plockat varorna för beställningen i en…

Plockat varorna för beställningen i en halv vecka nu.. Om lagersaldot är slut så bör det informeras till kund!
Verkar gå snabbare för mina beställningar från Tyskland, märkligt och tråkigt nog :(

2020年6月13日

Bästa Andreas,
Tack för kommentaren
Jag ber om ursäkt för sådana obehag med leveransen. Tyvärr kan det vara sådana fördröjningar om delen som du beställer finns i lager inte hos oss utan hos leverantören. I så fall kan det leda till fördröjningar. Det kan du läsa på webbsidan.
Vi hoppas att du är nöjd med produkter annars. Om det är så hoppas vi att det går att ändra din åsikt och få bättre betyg från dig.

5つ星のうち1の評価

Skitsida som visar delar som inte passar

Skräpsida som visar delar som inte passar bilen. När man sedan vill reklamera delen så börjar de jiddra om att jag skall stå för frakten trots att de har skickat mig delar som inte passar.

Jag kommer hålla mig borta från det här skräpet.

Uppdatering 2020-06-14:
Så där har ni det svart på vitt. Att om du inte själv kan tyda de så kallade OEM koderna, som ser ut som följer:

OEM-Koder HONDA 53534-SD4-000, HONDA 53534-SA5-951, HONDA 53534-SE0-A52, HONDA 53534-SB4-951, HONDA 53534-SB4-952

Så måste du betala vårt ocker tillägg för annars förbehåller vi oss rätten att skicka vilken dynga som helst till dig och du betalar själv returen.

Jag upprepar: Skäpfirma.
Håll er borta och lägg pengarna hos ett företag som inte tycker det är rimligt att bränna på kunderna i röven.

2020年6月11日

Bästa Marcus
Tack för din kommentar.
När man söker enligt reg.nummer anges rekommenderade delar till bilar med samma egenskaper(märke, modell, år, motortyp) men det ger ingen säkerhet eftersom det kan vara andra specifikationer som skiljer bilar från varandra. Problemet är att tillverkaren kan förändra dem även om bilar är tillverkade samma år. Så det är säkrare att kolla delar enligt chassinummer som innehåller 17 tecken.
På webbsidan dyker upp meddelandet:
\"Vänligen observera att en definitiv kontroll av kompatibilitet är endast möjlig med hjälp av ett så kallade OEN(Original equipment number). Beskrivningen av dina produkter innehåller bara dess tekniska egenskaper och är ingen garant för kompatibilitet med ett specifikt fordon. Innan du gör en beställning bör du kontrollera OE numret indikerat i beskrivningen för motsvarande vara.\"
"Säker beställning" kan hjälpa dig att undvika returfrakten. Annars anges det på webbsidan att man själva står för returen. Det gäller returer och du kan läsa om detta här:https://www.reservdelar24.se/villkor-och-bestammelser.html#a5. Jag ser fram emot ditt svar!

Nöjd

Nöjd, men leverans tiden är för lång.

2020年6月6日

Bästa Peter,
Tack för kommentaren
Din order som du hänvisar till var skickad som kortast. Ordern var överlämnad till fraktbolaget näste dagen efter att du lade den och levererats i tre dagar.
Vi levererar varor från Tyskland och på webbsidan kan du hitta info om leveranstid. I så fall skulle vi vara tacksamma om du förbättrar ditt omdöme som är så viktigt för företagets rykte.

Snabb leverans!

2020年5月26日

Bästa Khalili Mehdi,
Trevligt att se att vårt arbete har bra resultat och att du är nöjd med leveransen.
Tack för kommentaren!

Bara bra, rekommenderas

2020年5月8日

Bästa Sadik,
Tack för ditt angenäma omdöme och rekommendation.

5つ星のうち1の評価

Skickar fel delar jag beställde stop…

Skickar fel delar jag beställde stop lampa eller broms lampa back mitten av bilen det är nästan 20 små lampor dom skickade mig en blinkers lampa

2020年4月26日

Bästa Almir!
Jag ber om ursäkt för utsätta obehag.
Jag är jättebesviken över din erfarenhet och skulle vilja avhjälpa din situation. Kan du i så fall ange ordernummer eller din kund-ID så att jag kontrollerar allt.
Jag ser fram emot ditt svar!

Usel reklamationshantering

Det positiva är låga priser och snabba leveranser.
Problemet är dock hemsidans sökfunktion, när man använder registreringsnumret för att söka passande delar visas mycket riktigt rätt bilmodell osv. Dock är många av delarna som presenteras av dimension eller utförande som inte passar bilen. Jag köpte bromsskivor, vilka blev liggande några månader innan jag fick tid att montera. Det visade sig då att de var av fel dimension, varför jag ville byta till delar som passar. Detta vägrade Reservdelar24, eftersom "ånger-tiden" på 100 dagar passerats. Trots upprepade kontakter står man på sig, vilket innebär att 649:- är bortkastade. Detta gör givetvis att jag slutar köpa från detta företag och råder andra att vara MYCKET försiktiga. Om ni ändå vill handla, ring in och kräv att supporten plockar fram delar som passar.
En firmas anseende beror helt på hur man hanterar en berättigad reklamation...

2020年4月17日

Retur till Tyskland

Vid retur skall det skickas till Tyskland. Vilket kostar ~500kr i mitt fall. Dvs. de löser retur problemet med hög fraktkostnad. Vid beställning skickades det från Malmö vilket kostade 99kr. Funkar säkert kanon att handla här tills du behöver returnera något.

2020年4月13日

Mot bättre vetande

Var tveksam på att handla av dom men gick mot bättre vetande.
När dom skickat fel bromsskivor så försökte dom först påstå att det var för sent att lämna tillbaka dom.
När jag överbevisat dom på den punkten så berättade dom att det var mitt ansvar att betala frakten tillbaka trots det var deras miss. Frakten kostar nästan på kronan samma som delarna så ingen idé att skicka tillbaka.
Du gör bättre i att handla hos nåt seriöst företag!

2020年3月20日

Trustpilot エクスペリエンス