En sÊrdeles god aften .. Stedet var fuldt booket men alligevel formÃ¥ede personalet at yde en personlig og professionel service .. Maden var god.. en perfekt afstemt balance mellem sÞdme og syre Por... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Aalborg eat out, 6 retter med vin menu ALT fungerede, maden var noget af det bedste, jeg har fÃ¥et serveret lÊnge. ðFriske, venlige, servicemindede tjenere. LÊkre vine. Fyldt lokale, men allig... ãã£ãšèŠã
Et mega lÊkkert oplevelse Applaus overraskede i stor stil i gÃ¥r, med et fantastisk oplevelse. Alt fra mad og drikke til det gode kundeservice, samt hyggelige lokaler, spillede bare. IsÊr skal der h... ãã£ãšèŠã
Holdt en rund fÞdselsdag, hvor vi havde valgt social dining menuen, som bestÃ¥r af 10 retter, der udvÊlges af kokken. Samtlige retter var spÊndende, flot anrettet og meget velsmagende. Godt udvalg af v... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi kommer igen!
I januar 2026 havde jeg fornÞjelsen af at invitere familien på Applaus for fÞrste gang. Jeg selv havde ikke vÊret der fÞr.
Vi var 8 ved bordet og det hele spillede 100% som det skulle fra vi kom til vi gik efter fire timer. Vi valgte de 10 serveringer og dertil valgte nogle vin-menu, andre coctail-menu og andre mocktail-menu, hvor der bestemt ikke blev sparet på mÊngden af drikkevarer i disse menuer.
Inden vi kom, var vi ret overbeviste om, at der lå en kÊmpe udfordring for Applaus, fordi den ene af gÊsterne er veganer. Vi havde på forhånd sikret os, at Applaus kunne lave veganske serveringer til denne ene person, men et er altså hvad man lover og noget andet er hvad man får serveret. Det har vi oplevet andre steder ikke hÊnger sammen.
Men her blev al tvivl gjort til skamme, for de veganske serveringer var at se pÃ¥, helt pÃ¥ samme hÞje niveau med det âvi andreâ fik serveret, og smagen pÃ¥ de veganske retter var efter sigende helt i top. Virkelig hÞjt niveau!
Selve restauranten er ikke ret stor, så der er en rigtig hyggelig atmosfÊre i lokalet, som passer meget godt sammen med den friske betjening fra tjenerne, som altid lige havde en god bemÊrkning og med et glimt i Þjet.
SÃ¥ vi blev passet godt op.
SÃ¥ herfra skal lyde: VI KOMMER IGEN!
Applaus kan bestemt anbefales.
En sÊrdeles god aften .
En sÊrdeles god aften .. Stedet var fuldt booket men alligevel formåede personalet at yde en personlig og professionel service .. Maden var god.. en perfekt afstemt balance mellem sÞdme og syre
Portionerne var passende så selv en sulten nordjyde ikke manglede noget
En fornÞjelse
En fornÞjelse - super mad, dejlig vin og betjening i topklasse ð
Maden og betjeningen var helt i TOP
Maden og betjeningen var helt i TOP, virkelig en mega god oplevelse.
Wauw en aften
Super oplevelse med 10 retters menu og dertil hÞrende vin menu.
Små snacks blev serveret med stil og dejlige smil af kokken Josefine og dertil en kyndig vejledning af vinen dertil af Morten
Så kom retterne ellers i en dejlig behagelig fart og altid vel prÊsenteret af den unge kvindelig kok med hvad vi fik på tallerknerne, specielt hoved tallerken med fisk, hovedtallerken med kylling og så begge desserter var fremragende og absolut på hÞjeste niveau i Aalborg. Selv den unge adrian som var hjÊlper denne aften leverede flot og var yderst veltalende og styr på sine ting. Så stor ros til de to unge kokke elever i kÞkkenet, serveringen og det hele skabte en wauw total oplevelse i alle 4 timer vi var der
Tak, er kun et fattigt ord
BesÞg behÞver ikke at blive gentaget
Umiddelbart synes konceptet at vÊre fint. Maden er okay. Tjener og kÞkkenet glemte, at én af os havde skaldyrsallergi. Ved serveringen af fiskeretten, spÞrges eksplicit om der er skaldyr i saucen, da det står i menuen. Tjeneren siger NEJ, og vi formoder, at han ved hvad der er på tallerknen. Heldigvis havde vedkommende med allergi startet med en af de andre retter på bordet, inden tjeneren kom lÞbende med en anden servering⊠fordi UPS der var skaldyr i saucen. Som et plaster på såret kunne vi få en kop kaffe⊠Þhhh nej tak. Undrer mig over,
at man skal betale ekstra for brÞd og smÞr, når vi ikke har bestilt det, men det kommer ind på bordet som en del af serveringen.
God mad og rigtig god service
God mad og rigtig god service! Der kunne dog godt have vÊret belysning ved bordene, sÃ¥ man ikke fÞlte man sad en hel aften i mÞrkeð
KÊmpe oplevelse
KÊmpe oplevelse! Super mad super betjening 6. gang vi er her, altid en fornÞjelse. ! Kan kun anbefale det til alle, vi har Morten som tjener altid rigtig godt menneske sjov og god personlighed gÞr bare aften 200% meget bedre !
KÊmpe anbefaling
Super lÊkker og spÊndende mad. Godt koncept. LÊkker juicemenu. Dygtigt og vidende personale.
Super mad
Super mad, rigtig god betjening og til en ok pris, om end lidt til den dyre side. For at opnå de 5 stjerner så skulle det vÊre en my billigere og der burde serveres en lidt bedre rÞdvin. Men kan varmt anbefale Applaus Aalborg.
Larmende gÊster fik lov at stÞje
Maden på Applaus var virkelig god!
DesvÊrre var akustikken dårlig. Fire gÊster fik lov at sidde og råbe, uden at tjenerne gjorde noget. De fire gÊster fik et utal af gange hele restauranten til at vende sig mod dem, de var skyld i, at vi ikke kunne hÞre alt, hvad tjenerne sagde, og at vi gik tidligere, end vi ellers ville have gjort. Når man betaler 2000 kr for en aften ude, forventer vi, at de ansatte trÊder til i sådan en situation, men det gjorde de ikke.
Det gÞr, at vi desvÊrre ikke kan anbefale restauranten på trods af, at maden var virkelig god.
Applaus er et fantastisk sted
Applaus er et fantastisk sted, som vi besÞger så ofte vi kan! Vi havde booket fejring af vores bryllupsdag her i weekenden, og angivet dette i notatfeltet da vi bookede bordet. FÞrst og fremmest blev vi budt velkommen med et "tillykke" fra personalet, da vi skulle have anvist vores bord, og efterfÞlgende blev der serveret bobler i glassene på husets regning som tillykke med bryllupsdagen. Det kan godt vÊre det er en lille gestus fra husets side, men det er en genial oplevelse at blive mÞdt af, som kunde, at vores notat rent faktisk blev set. Det oversteg klart vores forventning. Der var fuldt hus i lÞrdags, men uanset hvor travlt der er, har personalet altid overskud til at give en fantastisk oplevelse med grundig introduktion til mad, vin, osv. Applaus vil altid vÊre vores fÞrstevalg til fejring af mÊrkedage, men også bare til en "normal" aften ude. Mad, drikkevarer og personalet er helt i top. Tak til Applaus for at danne ramme om så mange skÞnne oplevelser, og for at I formår at man altid som gÊst fÞler sig "set". Det er unikt.
Rigtig god oplevelse med lÊkker mad ogâŠ
Rigtig god oplevelse med lÊkker mad og tilpasset vinmenu - og isÊr en fantastisk serviceminded og sÞd tjener. Kan varmt anbefales.
Fantastisk mad
Var inde at spise med min datter i weekenden.
Vi var begge enige om det var sÃ¥ lÊkker mad samt super sÞde tjenere ⊠Bestemt ikke sidste gang ðð»ðð»
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! God mad, gode tjenere og generelt god aften! Skud ud til Steffan
Berusede gÊster med upassende opfÞrsel
Vi var på restauranten den 13/4 224. Maden var helt fantastisk!
Dog er akustikken helt forfÊrdelig, og det betyder at der er stÞj en masse i restauranten. SÊrligt stÞjende var de der befandt sig ved bordet ved siden af os- de var sprit bacardi fulde, da vi ankom kl 20.00 og de opfÞrte sig alt andet end hÞflige. De vÊltede rundt i restauranten og krammede pÃ¥ gud og hver mand. Tjeneren forsvarede deres opfÞrsel til trods for at han selv syntes de var for meget og gik over grÊnsen og krammede pÃ¥ andre spisende gÊster. Tjeneren spurgte selv os om vi syntes det var for meget. Ergo han har selv syntes det var for meget men gjorde intet ved det!At betale over 2000 kr og vÊre vidne til sprit bacardi gÊster som Ã¥benbart selv er tjenere andetsteds er slet ikke i orden-af den Ã¥rsag kommer vi ikke igen, desvÊrreðð» Maden var ellers helt sublimðð» men man er nÞdt til at tage ansvar, nÃ¥r andre gÊster er mere end beruset klokken 20.00 og opfÞrer sig langt over grÊnsen - selv tjeneren syntes det men han sagde bare: her er hÞjt til loftet. Ja tak! Det mÃ¥ man sigeð¬ðð»Den var ikke gÃ¥et andre stederâŠ
Sikke en fin aften
Sikke en fin aften, vi har haft på Applaus. Serviceminded og smilende personale, som virkelig tog sig af vi gÊster, et fint flow i serveringerne, vi fik 12 serveringer og en 5 glas drikkemenu. Der blev hÊldt ekstra i glassene. Maden er SUPER lÊkker - og det samme er vin og saft, som vi kombinerede i vores drikke menu.
Alt i alt en skÞn oplevelse i lokale med akustik-lofter, så der kunne tales lavmÊlt ved bordene, det var skÞnt!
Aalborg eat out
Aalborg eat out, 6 retter med vin menu
LÊkre vine.
Fyldt lokale, men alligevel god akustik- vi kunne fint tale sammen.
Hyggelige lokaler og god stemning
Fantastisk aften, vi takker og kvittere med 5âïž
Meget lÊkkert mad
Meget lÊkkert mad, flot servering, vel informerende tjenere. 6 meget tilfredse gÊster var vi og kommet helt sikkert igen, meget for pengene.
Maden var det eneste plus
Maden var rigtig lÊkker, men akustikken i rummet, at sidde tÊt på et larmende nabobord, alt for små borde uden benplads, hårde stole og at spÞrge efter drikkevarer 3 gange fÞr man får det. Det trÊkker virkelig bare den lÊkre mad ned.. Vi fik de 12 serveringer og de smagte dejligt. Vi kom en lÞrdag, så jeg ved godt at det hjÊlper ikke på akustikken, men jeg synes at der blev proppet alt for mange gÊster ind i det lille lokale.
Hvis jeg skulle komme igen, skulle det vÊre for deres kokos-is - den var virkelig mums!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ