5 retters usandsynlig lÊkker smagsoplevelse. Ledelsen beslutter menuen alt efter Ã¥rstid og tilgÊngeligheden af danske rÃ¥varer i videst muligt omfang, dvs at du ikke pÃ¥ forhÃ¥nd ved, hvad du fÃ¥r server... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi besÞgte MOS den 28/1-23 - og WOW sikke dog en fantastisk positiv oplevelse, og det var alt lige fra betjening til en sublim madoplevelse. Vi fik MOS oplevelsen og deres tilhÞrende vinmenu, og v... ãã£ãšèŠã
En ganske almindelig torsdag i marts blev pÃ¥ Restaurant MOS Êndret til en oplevelse vi sent glemmer. Vi blev forkÊlet med 12 spÊndende, smagfulde og lÊkre retter mad. Maden blev serveret af den... ãã£ãšèŠã
En sandhed en stor kulinarisk oplevelse. Velanrettet og virkeligt velkomponeret smagsunivers, hvor hver enkelt bid var vÊrdsat. Noget af det bedste og mest spÊndende mad i hele HelsingÞr. Vi komm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
MOS er en forkortelse af âMad Og SjÊlâ. Vi tager det bedste fra fine dining og tilsÊtter en afslappet atmosfÊre i hyggelige rammer. Vi tilbereder kvalitetsrig mad af lokale rÃ¥varer, som med gode tilberedningsteknikker fremhÊver smagen af hver eneste rÃ¥varer i vores retter. Aftenens tasting menu er vores store fokus - vi kalder det ogsÃ¥ Casual Gourmet.
é£çµ¡å
Torvegade 5B, 3000, HelsingÞr, ãã³ããŒã¯
- info@restaurantmos.dk
- restaurantmos.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk nytårsmenu
Fantastisk nytÃ¥rsmenu, tak for detðð»
SuverÊn betjening og super madoplevelse.
Den bedste frokost nogenside
Den bedste frokost lÊnge. Havde lÊst de gode anmeldelser om MOS og var fuldstÊndig blÊst bagover af den gode mad med smagen i fokus. Ãsters og lakse riliette var et kÊmpe hit. GlÊder mig til at prÞve alt pÃ¥ menukortet.
Fantastisk mad og service
Fantastisk mad og service
har nu vÊre på MOS et par gange og med samme fantastiske måltid med fantastisk service.
besÞg stedet, prÞv maden - med eller uden vinmenu.
det er en rigtig god oplevelse!
FANTASTISK AFTEN.
FANTASTISK AFTEN.
En helt fantastisk oplevelse at besÞge jer. KÊresten og jeg fik den udsÞgte fornÞjelse at smage os igennem, de 12 mest dejlige retter. En super betjening af nogle skÞnne mennesker. Maden er super god, både for Þjnene og maven. Tak for en skÞn aften, vi kommer igen.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk mad oplevelse i smukke omgivelser. Kompetent og venligt personale. LÊkre og friske råvare⊠Vinmenu perfekt afstemt til menuen.Vi kommer helt klart igen og glÊder os allerede.
Vi havde i lÞrdags den bedsteâŠ
Vi havde i lÞrdags den bedste oplevelse. 12 retter med mange dejlige smage og i sÊrdeleshed en god oplevelse med en laktose fri variant.
AtmosfÊren var dejlig og i den lille gÃ¥rdhave hvor vi nÞd vores mad, kunne vi flere gange se dem benytte urterne i retterne. Super lÊkkert ð kan varmt anbefales
SkÞnt sted med supersÞd betjening ogâŠ
SkÞnt sted med supersÞd betjening og virkelig dejlig mad.

Gourmet kÞkken
Wow en mad oplevelse på MOS man sent vil glemme - 12 retter blev prÞvet og deres vin menu.
Kreativt, lÊkkert, smukt, smagsfuldt, kvalitet, klimabevidst = MadOgSjÊl
Et koncept hvor man ikke kender hvad man smags mÊssigt skal igennem i lÞbet af aften. Men trygt bliver man guidet af stedets dygtige tjenere, som med deres arrangement og behagelige tÊller evner fortryller dig som gÊst.
AtmosfÊren i resturanten er utrolig rar, dejlige bord og stole at sidde ved - selv besÞget på toilettet er en oplevelse udover det sÊdvanlige, lÊkre dufte og cremer står til fri afbenyttelse - whats not to like.
Jeg anbefaler folk som sÊtter pris på lÊkkert mad og en anderledes spise-oplevelse at besÞge dette sted.
Jeg kommer helt sikkert igen!!!

Mad Og SjÊl er spot on
Mad Og SjÊl er spot on! En fantastisk kulinarisk oplevelse og ikke mindst en meget personlig, hyggelig, hjertevarm, passioneret og frem for alt âDown to Earthâ jordnÊr betjening â¥ïž Love it! Vi gÞr det igen ð€©

Restaurant MOS ããã®åç
Virkelig god oplevelse !!!!
Virkelig god oplevelse !!!!
Gode smage og fantastisk betjening.
Vi spiste lÊkker frokost - GlÊder os til at besÞge stedet til en aftenmenu

Klasse
Alt var godtð¥. Vi var et selskab pÃ¥ 3, som i al beskedenhed er ret berejste og bespiste og vi placerede MOS i vores top 3.
Bh. Peter

Fantastisk madoplevelse
Fantastisk madoplevelse med en super betjening. Maden var vel anrettet, fantasifuldt og med mange detaljer. En sublim oplevelse som klart kan anbefales.

Restaurant MOS ããã®åç
Helt i top og det mest imÞdekommendeâŠ
Helt i top og det mest imÞdekommende personale ever. Både mad og personale til 5 stjerner -
Kommer helt sikkert igen

En fuldendt madoplevelse
En fuldendt madoplevelse i de hyggeligste lokaler midt i HelsingÞr! Vi fik deres tastingmenu i november måned, tre normale menuer og en pescetar. Det var meget gennemfÞrt, nytÊnkende, smukt anrettet og så smagte det helt fantastisk! Vi kommer igen meget snart.
Mojn og tusind tak for mad
Mojn og tusind tak for mad. Alt var til ug og slange. Kan varme anbefales. Ses

Restaurant MOS ããã®åç
Tak for en fantastisk aften
Tak for en fantastisk aften. Super lÊkker mad og gode vine på glas
En lÊkker gastronomisk oplevelse
En lÊkker gastronomisk oplevelse, med fremragende service. Priserne er absolut i den rimelige ende, og resturanten er helt sikkert et besÞg vÊrd!
En spÊndende ny Restaurant i HelsingÞr. Super lÊkker mad og fantastisk service. Kan varmt anbefale Restaurant MOS.
En spÊndende ny Restaurant i HelsingÞr.
Helt fantastisk mad
Helt fantastisk mad - isÊr til prisen! Og fantastisk betjening!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ