レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5 retters usandsynlig lÊkker smagsoplevelse. Ledelsen beslutter menuen alt efter Ã¥rstid og tilgÊngeligheden af danske rÃ¥varer i videst muligt omfang, dvs at du ikke pÃ¥ forhÃ¥nd ved, hvad du fÃ¥r server... もっず芋る

Vi besÞgte MOS den 28/1-23 - og WOW sikke dog en fantastisk positiv oplevelse, og det var alt lige fra betjening til en sublim madoplevelse. Vi fik MOS oplevelsen og deres tilhÞrende vinmenu, og v... もっず芋る

En ganske almindelig torsdag i marts blev pÃ¥ Restaurant MOS Êndret til en oplevelse vi sent glemmer. Vi blev forkÊlet med 12 spÊndende, smagfulde og lÊkre retter mad. Maden blev serveret af den... もっず芋る

En sandhed en stor kulinarisk oplevelse. Velanrettet og virkeligt velkomponeret smagsunivers, hvor hver enkelt bid var vÊrdsat. Noget af det bedste og mest spÊndende mad i hele HelsingÞr. Vi komm... もっず芋る

䌁業情報

1. 高玚料理店
  2. デンマヌク料理店
  3. 小皿料理店

圓該䌁業による蚘述

MOS er en forkortelse af “Mad Og SjÊl”. Vi tager det bedste fra fine dining og tilsÊtter en afslappet atmosfÊre i hyggelige rammer. Vi tilbereder kvalitetsrig mad af lokale rÃ¥varer, som med gode tilberedningsteknikker fremhÊver smagen af hver eneste rÃ¥varer i vores retter. Aftenens tasting menu er vores store fokus - vi kalder det ogsÃ¥ Casual Gourmet.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

43件のレビュヌ

Fantastisk mad og service

Fantastisk mad og service
har nu vÊre på MOS et par gange og med samme fantastiske måltid med fantastisk service.
besÞg stedet, prÞv maden - med eller uden vinmenu.
det er en rigtig god oplevelse!

2022幎6月30日

FANTASTISK AFTEN.

FANTASTISK AFTEN.
En helt fantastisk oplevelse at besÞge jer. KÊresten og jeg fik den udsÞgte fornÞjelse at smage os igennem, de 12 mest dejlige retter. En super betjening af nogle skÞnne mennesker. Maden er super god, både for Þjnene og maven. Tak for en skÞn aften, vi kommer igen.

2022幎9月10日
自発的なレビュヌ

Vi havde i lÞrdags den bedste

Vi havde i lÞrdags den bedste oplevelse. 12 retter med mange dejlige smage og i sÊrdeleshed en god oplevelse med en laktose fri variant.
AtmosfÊren var dejlig og i den lille gÃ¥rdhave hvor vi nÞd vores mad, kunne vi flere gange se dem benytte urterne i retterne. Super lÊkkert 💚 kan varmt anbefales

2022幎6月9日

Gourmet kÞkken

Wow en mad oplevelse på MOS man sent vil glemme - 12 retter blev prÞvet og deres vin menu.
Kreativt, lÊkkert, smukt, smagsfuldt, kvalitet, klimabevidst = MadOgSjÊl
Et koncept hvor man ikke kender hvad man smags mÊssigt skal igennem i lÞbet af aften. Men trygt bliver man guidet af stedets dygtige tjenere, som med deres arrangement og behagelige tÊller evner fortryller dig som gÊst.
AtmosfÊren i resturanten er utrolig rar, dejlige bord og stole at sidde ved - selv besÞget på toilettet er en oplevelse udover det sÊdvanlige, lÊkre dufte og cremer står til fri afbenyttelse - whats not to like.
Jeg anbefaler folk som sÊtter pris på lÊkkert mad og en anderledes spise-oplevelse at besÞge dette sted.

Jeg kommer helt sikkert igen!!!

2022幎5月13日

Restaurant MOS からの回答

Wow Maiken - sikker nogle fantastiske, dejlige ord at lÊse.
Det er bare så skÞnt at hÞre om jeres oplevelse, og tak for at du havde lyst til at dele den med andre. Det varmer meget.
Vi ser allerede frem til nÊste gang :)

Mad Og SjÊl er spot on

Mad Og SjÊl er spot on! En fantastisk kulinarisk oplevelse og ikke mindst en meget personlig, hyggelig, hjertevarm, passioneret og frem for alt “Down to Earth” jordnÊr betjening ♥ Love it! Vi gÞr det igen 🀩

2022幎5月13日

Restaurant MOS からの回答

Fantastisk dejligt at lÊse Tina. Tusind tak for de sÞde ord. Vi vil allerede nu se frem til jeres hyggelige besÞg nÊste gang :)
Maria

Virkelig god oplevelse !!!!

Virkelig god oplevelse !!!!

Gode smage og fantastisk betjening.
Vi spiste lÊkker frokost - GlÊder os til at besÞge stedet til en aftenmenu

2022幎4月30日

Restaurant MOS からの回答

Tusind tak Berit. Det er så dejligt at lÊse.
Vi vil hellere end gerne servere lidt lÊkker mad for jer en aften. I ringer bare :)

Klasse

Alt var godt🥇. Vi var et selskab på 3, som i al beskedenhed er ret berejste og bespiste og vi placerede MOS i vores top 3.
Bh. Peter

2022幎4月1日

Restaurant MOS からの回答

Tusind tak Peter. Det er meget fornemt at hÞre.
Vi tillader os at vÊre lidt stolte og utrolig meget taknemmelige :)

Fantastisk madoplevelse

Fantastisk madoplevelse med en super betjening. Maden var vel anrettet, fantasifuldt og med mange detaljer. En sublim oplevelse som klart kan anbefales.

2022幎3月31日

Restaurant MOS からの回答

Tusind tak for de sÞde ord Jan. Dem er vi virkelig taknemmelige for at lÊse.
Maria

Helt i top og det mest imÞdekommende

Helt i top og det mest imÞdekommende personale ever. Både mad og personale til 5 stjerner -
Kommer helt sikkert igen

2022幎2月4日

KÊre Marianne,
Det varmer mit lille service-hjerte at lÊse din anmeldelse. Tusind tak :) Vi glÊder os til nÊste gang.

En fuldendt madoplevelse

En fuldendt madoplevelse i de hyggeligste lokaler midt i HelsingÞr! Vi fik deres tastingmenu i november måned, tre normale menuer og en pescetar. Det var meget gennemfÞrt, nytÊnkende, smukt anrettet og så smagte det helt fantastisk! Vi kommer igen meget snart.

2021幎12月15日
自発的なレビュヌ

Mojn og tusind tak for mad

Mojn og tusind tak for mad. Alt var til ug og slange. Kan varme anbefales. Ses

2021幎12月4日

Restaurant MOS からの回答

Jamen selv tak da. og tusind tak for den fine anmeldelse.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。