In de afgelopen 24 maanden heeft Reviva wekelijks onze Boerschappen-doos gebracht. (Boerschappen punt nl) Tot volle tevredenheid. Altijd even bellen om aan te kondingen dat ze eraan kwamen. Bijna alti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Voor de tweede keer gebruikgemaakt van de bezorging van Reviva. Evenals de eerste keer ook nu weer een vriendelijke bezorger die kort van tevoren nog even belt en heel fijn dat je door de tracker gedu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Good day! I must inform you that judging by courier's mood and behaving element, there is something wrong in the company, as if he was forcefully pressed to do his job on Sunday or maybe something... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Reviva is VEEL beter en betrouwbaarder dan PostNL. Men belt netjes voordat levering plaatsvindt en zij zijn ALTIJD op tijd! Helaas heb ik geen keuze voor levering van een pakketje van Gall&Gall, maar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een vriendelijk gezicht aan de deur, tijdvakken op maat voor jouw klant/product, zowel in de ochtend, avond als het weekend. Maaltijden en boodschappen gekoeld en vers uitleveren, controles op leeftijd, identiteit of het innen van remboursbedragen, we maken graag dat extra stapje! Reviva neemt de klantreis als vertrekpunt. Wij zorgen voor een hoogstaande levering voor iedere productcategorie. Van verse producten zoals bloemen, taarten tot het omwisselen van een defecte decoder en zelfs het uitvoeren van een NIX18 controle bij het leveren van alcoholhoudende producten. Voor de klanten die geen genoegen meer nemen met een standaard levering zorgen wij voor een optimale klantreis die op maat voor jou wordt samengesteld en waarbij de klant de regie heeft.
Zijlweg 1, 5145 NR , Waalwijk, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Reviva ããã®åç
Goede levering door vriendelijke bezorgers. Zending goed verpakt en gekoeld

Reviva ããã®åç
Wat Afgesproken is correct nagekomen, prijs zeer tevreden.

Reviva ããã®åç
Super nuttig dat de bezorger vooraf even belde om aan te geven dat hij wat eerder kon als ik thuis was. Kwam zo beter. Bezorging was verder snel en netjes.

Reviva ããã®åç
De chauffeurs zijn altijd erg aardig en behulpzaam

Reviva ããã®åç
Van te voren gebeld en keurig aan de deur afgeleverd. Goed ingepakt had wel iets zuiniger met dozen kunnen zijn. Voor 1 fles water een doos inpakken kan wat mij betreft wel anders. Verder ben ik tevreden

Reviva ããã®åç
De bezorger had een verkeerde adreslijst gekregen wat hem frustratie en vertraging gaf. Ik neem de chauffeur niets kwalijk, de planner wel.

Reviva ããã®åç
Pakket zou er tussen 18:45 en 20:45 zijn kreeg een smsje van 75min vertraging. Naar mijn ingeving is het dan 22:00. Bezorger was er 22:41.. vind dit jammer. Voor een 2de keer al meegemaakt.

Reviva ããã®åç
Geen aanrader, de 1e keer op tijd, daarna ver afwijkend van de melding(en)

Prima communicatie; vriendelijke koeriers
Keurige behandeling van de pakketten;
Kortom: zeer tevreden

Reviva ããã®åç
Altijd binnen de afgesproken tijd en netjes even bellen van te voren . Heerlijk

Reviva ããã®åç
Normaal is de levering prima, maar vandaag niet zo. Vochtige groenten, etc.
Wel op tijd!

Reviva ããã®åç
Reviva heeft zonder problemen mijn groente box gebracht. Ze hebben mij altijd zoân 10 min. voordat ze bij mij waren altijd gebeld dat ze er aankwamen. Ik ben uitermate tevreden over ze.

Veel te vroeg geleverd.
Mijn vraag hierover werd niet echt vriendelijk beantwoord

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã