レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

In de afgelopen 24 maanden heeft Reviva wekelijks onze Boerschappen-doos gebracht. (Boerschappen punt nl) Tot volle tevredenheid. Altijd even bellen om aan te kondingen dat ze eraan kwamen. Bijna alti... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Good day! I must inform you that judging by courier's mood and behaving element, there is something wrong in the company, as if he was forcefully pressed to do his job on Sunday or maybe something... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Reviva is VEEL beter en betrouwbaarder dan PostNL. Men belt netjes voordat levering plaatsvindt en zij zijn ALTIJD op tijd! Helaas heb ik geen keuze voor levering van een pakketje van Gall&Gall, maar... もっず芋る

䌁業情報

1. 宅配サヌビス
  2. 宅配・配達サヌビス
  3. 配送サヌビス
  4. 食料品配達業

圓該䌁業による蚘述

Een vriendelijk gezicht aan de deur, tijdvakken op maat voor jouw klant/product, zowel in de ochtend, avond als het weekend. Maaltijden en boodschappen gekoeld en vers uitleveren, controles op leeftijd, identiteit of het innen van remboursbedragen, we maken graag dat extra stapje! Reviva neemt de klantreis als vertrekpunt. Wij zorgen voor een hoogstaande levering voor iedere productcategorie. Van verse producten zoals bloemen, taarten tot het omwisselen van een defecte decoder en zelfs het uitvoeren van een NIX18 controle bij het leveren van alcoholhoudende producten. Voor de klanten die geen genoegen meer nemen met een standaard levering zorgen wij voor een optimale klantreis die op maat voor jou wordt samengesteld en waarbij de klant de regie heeft.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Bezorger doet niet eens een poging

Vandaag zou mijn Gall & Gall bestelling bezorgd worden door Reviva. Ik kreeg een bevestiging per mail dat dit in de ochtend zou zijn en dit werd nog eens bekrachtigd met een sms-bericht.

Op een gegeven moment zie ik de bezorger de straat inrijden. Zonder ook maar een enkele poging te doen om aan te bellen, rijdt hij ook de straat weer uit. Direct krijg ik een mail dat ik niet thuis zou zijn geweest!

Vervolgens krijg ik nog een mail met een nieuw bezorgmoment, wat uiteraard na het kerstweekend is, op een dag die mij niet uitkomt en die ook nog eens niet te wijzigen is.

Dit is mijn eerste kennismaking met Reviva als bezorgdienst en dit laat zeker geen goede indruk achter.

2022幎12月23日
自発的なレビュヌ

Beste heer Evert Jan,

Onze excuses voor de late reactie en het feit dat de bezorging op 24 december niet is gelukt.

Wij zien dat uw pakket alsnog is afgeleverd op 28-12-2022.

Reviva

Lang wachten

Moest wel erg lang wachten op de levering, maar de chauffeur had de dienst van een collega (auto kapot) overgenomen, terwijl het zijn vrije dag was. Anders had ik met bestelling waarschijnlijk niet ontvangen.

Beste Trudy van den Broek,

Bedankt voor uw review aan Reviva.
Onze excuses dat u wat langer heeft moeten wachten op de levering van uw bestelling. Wij proberen dit zo weinig mogelijk te laten gebeuren.
Uw feedback zullen wij zeker meenemen om onze service te gebruiken.

Goede track and tracé

Goede track and tracé, vriendelijke nette bezorger en netjes verzorgd en bezorgde bestelling .

2022幎12月23日

Beste Germi,

Wat leuk dat u de tijd neemt om een recensie achter te laten. Wij waarderen uw positieve recensie enorm. Hartelijk dank!

Prima

Op tijd, vriendelijke man

Beste Renate,

Bezorging perfect

De goederen werd op de minuut nauwkeurig bezorgd.
Ontzettend vriendelijk personeel.
Een echte aanrader dit bedrijf.

Beste Dirk,

Goed contact

Duidelijk sms en contact

Beste Roy,

Beleefde bezorger

Beleefde bezorger, goed communicatie met hem en netjes op tijd. Dank u

Beste CEA,

Top!!!

DE VERPAKKING ZAG ER ZEER VERZORGD UIT MET EEN DUIDELIJKE BESCHRIJVING ERBIJ.BIJ HET OPENEN VAN DE BOXEN WAS HET ETEN VERPAKT IN BAKJES DIE JE ZO IN DE OVEN KON ZETTEN.

Beste N. Timmer,

heel tevreden

Netjes bezorgd en alle afspraken na gekomen. Echt helemaal top.zo door gaan .dank jullie wel

Beste KlantDK Humphry,

5぀星のうち5の評䟡

Keurig op tijd keurig verpakt met

Keurig op tijd keurig verpakt met goede richtlijnen

Beste Fred Kuyen,

5぀星のうち5の評䟡

Goed geinformeerd en mooi op tijd!

Beste Vorst,

5぀星のうち5の評䟡

Bezorger was helemaal op tijd

Bezorger was helemaal op tijd, berichtte nog netjes van te voren. Aangezien ik een klein kind op m’n arm had, heeft hij de dozen in het halletje gezet. Ik ben er blij mee! Hele vriendelijke bezorger trouwens.

Beste Els,

5぀星のうち5の評䟡

Voor de tweede keer Reviva, weer super!

Voor de tweede keer gebruikgemaakt van de bezorging van Reviva. Evenals de eerste keer ook nu weer een vriendelijke bezorger die kort van tevoren nog even belt en heel fijn dat je door de tracker gedurende de dag weet wanneer de bezorger voor de deur zal staan. Super geregeld!

Beste EE,

Positieve ervaring

Duidelijke berichten, geen vertraging bij bezorging. Vriendelijke persoon bij aflevering. Mijn 1e ervaring bij bezorgen door EKOPLAZA is positief.

Beste Mariet Gielen,

5぀星のうち2の評䟡

yoghurt met eieren mix

De bestelling kwam op tijd maar de doos was kennelijk door elkaar geschud want de inhoud van een pak yoghurt en kapotte eieren waren door de hele doos verspreid

2022幎12月20日

Beste Harm Gijsman,

Bedankt voor uw review!
Wij vinden het erg vervelend voor u om te lezen dat uw geen positieve ervaring heeft gehad met Reviva. Wij streven ernaar om onze service zo goed mogelijk te verbeteren en nemen dan daarom ook zeker uw review mee voor dit proces! Onze excuses voor het ongemak!

Klantenservice Reviva

5぀星のうち5の評䟡

Bezorger belde van tevoren even dat

Bezorger belde van tevoren even dat wij de volgende stop zouden zijn en was erg vriendelijk aan de telefoon en bij bezorging

Beste RS,

prima service!

ik werd goed op de hoogte gehouden wanneer de de bestelling zou komen. De bezorger was vriendelijk.

Beste Jessie,

Fijne behulpzame chauffeur

Fijne chauffeur en behulpzaam.

2022幎12月20日

Beste Greetje,

5぀星のうち3の評䟡

Bezorger kwam ver buiten afgesproken

Bezorger kwam ver buiten afgesproken tijd, zette de zware doos in de deuropening, snel een krabbel en weg was ie!

2022幎12月12日

Beste Ineke Beumer,

Onze excuses voor het ongemak dat de koerier niet binnen het tijdsvak bij uw adres was.
Wij streven ernaar om dit te minimaliseren.
Onze excuses hiervoor.

Reviva