In de afgelopen 24 maanden heeft Reviva wekelijks onze Boerschappen-doos gebracht. (Boerschappen punt nl) Tot volle tevredenheid. Altijd even bellen om aan te kondingen dat ze eraan kwamen. Bijna alti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Voor de tweede keer gebruikgemaakt van de bezorging van Reviva. Evenals de eerste keer ook nu weer een vriendelijke bezorger die kort van tevoren nog even belt en heel fijn dat je door de tracker gedu... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Good day! I must inform you that judging by courier's mood and behaving element, there is something wrong in the company, as if he was forcefully pressed to do his job on Sunday or maybe something... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Reviva is VEEL beter en betrouwbaarder dan PostNL. Men belt netjes voordat levering plaatsvindt en zij zijn ALTIJD op tijd! Helaas heb ik geen keuze voor levering van een pakketje van Gall&Gall, maar... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Een vriendelijk gezicht aan de deur, tijdvakken op maat voor jouw klant/product, zowel in de ochtend, avond als het weekend. Maaltijden en boodschappen gekoeld en vers uitleveren, controles op leeftijd, identiteit of het innen van remboursbedragen, we maken graag dat extra stapje! Reviva neemt de klantreis als vertrekpunt. Wij zorgen voor een hoogstaande levering voor iedere productcategorie. Van verse producten zoals bloemen, taarten tot het omwisselen van een defecte decoder en zelfs het uitvoeren van een NIX18 controle bij het leveren van alcoholhoudende producten. Voor de klanten die geen genoegen meer nemen met een standaard levering zorgen wij voor een optimale klantreis die op maat voor jou wordt samengesteld en waarbij de klant de regie heeft.
Zijlweg 1, 5145 NR , Waalwijk, ãªã©ã³ã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Eerst zou ik de boodschappen op zaterdag krijgen maar ze kwamen niet.
Ik kreeg verschillende met verschillende tijdstippen waarop de levering gepland zou staan. Ook kreeg ik een telefoontje van de bezorger met een tijdsaanduiding.
Op zondag kreeg ik wederom een telefoontje met een tijdstip, maar er kwam niemand.
tenslotte heb ik maandag de klantenservice gebeld die zou informeren bij Reviva wat er mis was gegaan.
De bestelling was ook geannuleerd volgens de track en trace. De boodschappen moesten opnieuw doorgestuurd worden. Bij de tweede poging kwam de levering wel op tijd, maar in 3 dozen, hetgeen niet nodig was. 2 dozen was ruim voldoende geweest.

Reviva ããã®åç
Zoals de voorgaande reviews: toezeggen bezorgen, hele dag thuis, maar melding helaas niet thuis. Volgende dag wel langskomen maar toen niet thuis - had niet voor niets de andere datum aangegeven en geen mogelijkheid â2e pogingâ te verplaatsen- en nu is de bestelling geannuleerd. Waardeloos!
Alleen een vaag info-mailadres voor contact.
Bestel niet meer bij Gall&Gall zolang ze hiermee samenwerken.

Reviva ããã®åç
Ik had een 17-22 afspraak gemaakt maar de bezorger belde om 1530, toen ik van thuis was en kwam 10 minuten daarna. Tenminste gebruikte hij deze keer een trolley.

Reviva ããã®åç
Niet geleverd op genoemde tijdstip. We hebben je gemist terwijl we gewoon thuis zijn. Telefoongesprek gemist terwijl telefoon niet overgaat. Bezorger was 's morgens om 09.00u al onderweg, om 21.00u het bericht: we hebben je gemist. Waardeloze bezorging.

Goedemiddag,
Ik had aangegeven mijn bestelling op een bepaalde dag te willen ontvangen. Heb de hele dag thuis zitten wachten, maar er is niemand aan de deur geweest. Daarna ontving ik doodleuk een bericht dat ik op de bewuste dag niet thuis was. Er heeft echt niemand aangebeld.
Vervolgens kwam Reviva, zonder overleg, de volgende dag langs, maar toen was ik aan het werk en dus echt niet thuis.
Wat een slechte service!!
Gall en Gall ga aub voor Post NL of DHL, die leveren betere service.
Margreet Coumou.

Reviva ããã®åç
Eerst wordt er niet aangebeld en gezegd dat ik niet thuis was. Dag twee zouden ze komen. uurtje na de geplande tijd kijk ik is mijn bestelling geannuleerd. Gister al gemaild en vandaag weer. Morgen bel ik naar verzender dat ze voortaan betrouwbare maatschappij moeten nemen.

Reviva ããã®åç
Was gewoon thuis, niet aangebeld. Om 20.57 uur staat er op de track n trace link nog enkele minuten.
Vervolgens bericht dat de bezorger om 20.20 uur is geweest en er niemand thuis was.
Belachelijk slechte service!

Reviva ããã®åç
Vriendelijke en hoffelijke chauffeur; zorgzame behandeling van de te leveren verse voedingsmiddelen.

Reviva ããã®åç
Was op tijd, maar de boodschappen zaten in 3 dozen. Terwijl het makkelijk in 1 doos gepast had.
Een van de dozen had 1 blok kaas er inâŠ. Zonde van de ruimte.

Reviva ããã®åç
Tot 2 x toe een bestelling niet kunnen afleveren en vervolgens doodleuk geannuleerd.
Erg slechtâŠ..
Gall en Gall zoek aub een andere (goede) bezorgdienst!!

Reviva ããã®åç
Niet aangebeld en pakket mee terug genomen. Ze zeggen dat ze wel aangebeld hebben. Met 3 mensen thuis gezeten en niemand heeft iets gehoord. Bij navraag aan andere mensen blijkt dat ze het niet wist en bijeen verkeerd adres heeft aangebeld. Die waren niet thuis. Wat een slechte service. Kunnen ze geen adres lezen?

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã