Zeer fijne kapsalon waar het team altijd met je meedenkt! Gezellige, ontspannen sfeer, maar vooral belangrijk, een team met zeer veel kennis! Al jaren een tevreden klant. Dit geldt overigens voor be... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Rinie Kappers is niet weg te denken uit Veenendaal. Geboren en getogen in het dorp, op het Panhuis, begon Rinie Demoet in 1988 een eenmanszaak, aan de prins Bernhardlaan. Inmiddels uitgegroeid tot gevestigde naam met vier salons waar we voor je klaarstaan. In alle vier de zaken is de uitstraling hetzelfde: geen toeters en bellen, maar fris en ruimtelijk. Onze vaste klanten profiteren van onze kappersabonnementen: onbeperkt naar onze salons voor een vast bedrag per maand, met 15% korting op alle producten. Er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld voor knippen en/of kleuren. Op den duur scheelt dat een hoop geld én je weet zeker dat je geen omkijken hebt naar je kapsel. Speciaal voor de mensen die overdag druk zijn met werk, gezin of iets anders bieden wij de mogelijkheid om âs avonds langs te komen. Door onze openingstijden tot 20.00 uur kan je altijd langskomen op een tijdstip dat jou uitkomt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fijne Kapsalon!
Al jaren een tevreden klant.
Dit geldt overigens voor beide locaties! Davidsplein en het Ronde Erf
Maandag 20 oktober bij de kapsterâŠ
Maandagmiddag 20 oktober om 13.30 uur bij de kapster geweest. We rijden er drie kwartier over maar wij gaan er maandelijks met een heerlijk gevoel heen, en ....super gelukkig terug! Altijd goed behandeld en ... uitstekend geknipt!
Top personeel !
Top personeel! Altijd behulpzaam en vriendelijk. Knippen ontzettend netjes en de zaak is altijd schoon.
Jammer dat een zaak zo verslechteren
Jammer dat een zaak zo verslechteren
Vroeger kwam ik met plezier maar de kwaliteit wordt steeds minder en de prijs steeds duurder?!!

Rinie Kappers ããã®åç
Afspraak gemaakt via de website en eenâŠ
Afspraak gemaakt via de website en een dag later in de winkel geven ze aan eerder dicht te gaan en de afspraak te annuleren. We stonden nota bene in de winkel om 15:40 uur, hele rare manier om met je klanten om te gaan.
Ontevreden
Altijd fijn naar deze kapper geweest. Kom je op de afspraak. Let op het is ook nog December dat je je haar goed wilt hebben etc en net voor vakantie. Ja we moeten je wat vertellen..hmhm ja we hebben sinds een paar maanden aan andere verf. Als je weet dat je naar blond gaat dan weet je ook dat dat niet zomaar met elke verf kan. Ik vraag waarom ze sat niet even gecommuniceerd hebben per mail etc. Ja alleen onze wekelijkse klanten krijg je als antwoord. Hoeveel klanten weten dit niet die niet wekelijks permanenten, verven etc. Uiteindelijk hele tijd geduurd want ze hadden geen kennis van de nieuwe verf hoe die zou uitpakken en veel intern overleg. Uiteindelijk heb ik in die tijd dat zij onzeker waren en moesten overleggen een nieuwe kapper gevonden. Jammer maar rinie is een klant kwijt door niet op tijd te communiceren en niet professioneel een goed verfadvies te geven met de nieuwe verf. Ik had 2 maanden geleden geïnformeerd kunnen worden dan had ik een keuze gehadnu niet. Jammer.
Fijne salon
Fijne salon. Hele fijn kapster. Heb liefs steeds dezelfde. Heb abonnement. Bevalt goed. Ben zeer tevreden . Er heerst fijne sfeer in de salon. Het is een uitje er heen te gaan. We rijden 3 kwartier maar is echt de moeite waard.
Blij
Bezoek met regelmaat Ronde Erf. Alle dames zijn klantvriendelijk, professioneel en behulpzaam. Adviseren elkaar voor het beste resultaat en hebben ook nog humor. Op andere vestigingen in het verleden ook wel geweest; ook prima geholpen. Ik stap met vertrouwen binnen en ga blij weg. Top! Verander vooral niks...
Meestal fijn
Gisteren was de derde keer dat ik hier kwam voor een knipbeurt. De eerste twee keren waren een zeer goede ervaring. De laatste keer werd ik snel en qua kapsel wat minder mooi afgehandeld, dat zag ik thuis beter. De kapster stond alleen en wilde misschien wat tijd winnen, ten koste van extra kwaliteit en gezelliger contact. Daarom vier sterren. (5+5+2) / 3 = 4

Rinie Kappers ããã®åç
Hele goede kapper en als herborren
Hele goede kapper en voel me weer altijd als herboren als ik de deur uit loop. Vriendelijk personeel. Soms moet je wat lang op je beurt wachten maar dan krijg je meestal wel wat te drinken aangeboden

Helemaal happy!
Vandaag in de stoel gezeten bij Rinie kappers het ronde erf! Super blij met het eind resultaat en wat een lieve fijne mensen werken daar! Mijn haar is super mooi geknipt door Kim en helemaal gekleurd door Bodyl en Linda. Echt een top dag gehad!
âïžâïžâïžâïžâïž

Compliment
Weer fijn op tijd, zeer vakkundig geknipt in een gezellige sfeer

Rinie Kappers ããã®åç
Silvana ik ben super blij met mijn kapsel.
Super geholpen door Silvana!!!!

Fijne kapsalon
Fijne kapsalon, leuke meiden en je krijgt goed advies. Haar was erg droog door verven, er werd een Wellaplex behandeling geadviseerd. Vandaag gehad, topadvies! Mijn haar is echt opgeknapt!

Zeer content
Ik ben ontzettend fijn en goed behandeld bij het bijwerken van mijn haarkleur. Heel deskundig. Ook met veel gezelligheid en veel belangstelling in het gesprek wat we voerden. Weer blij en content naar huis gegaan. Dank dank manon

Rinie Kappers ããã®åç
Professioneel, persoonlijk en vriendelijk! Kwaliteit kappers
Rinie kappers is een professionele organisatie maar met ontspannen, persoonlijke sfeer. Altijd vriendelijk ontvangen en verzorgd. De mogelijkheid van het abbonnement is echt een aanrader! Zeer tevreden, al jaren!

Fijne kapsalon
Fijne kapsalon, zeer vriendelijk personeel! Nemen de tijd voor de klant, luisteren goed wat de klant wil en geven zonodig vakkundig hun advies.
Altijd een feestje om naar deze kapsalon te gaan!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã