レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer fijne kapsalon waar het team altijd met je meedenkt! Gezellige, ontspannen sfeer, maar vooral belangrijk, een team met zeer veel kennis! Al jaren een tevreden klant. Dit geldt overigens voor be... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Afspraak gemaakt via de website en een dag later in de winkel geven ze aan eerder dicht te gaan en de afspraak te annuleren. We stonden nota bene in de winkel om 15:40 uur, hele rare manier om met je... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Gisteren was de derde keer dat ik hier kwam voor een knipbeurt. De eerste twee keren waren een zeer goede ervaring. De laatste keer werd ik snel en qua kapsel wat minder mooi afgehandeld, dat zag ik t... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Bezoek met regelmaat Ronde Erf. Alle dames zijn klantvriendelijk, professioneel en behulpzaam. Adviseren elkaar voor het beste resultaat en hebben ook nog humor. Op andere vestigingen in het verleden... もっず芋る

䌁業情報

1. ナニセックス 矎容院

圓該䌁業による蚘述

Rinie Kappers is niet weg te denken uit Veenendaal. Geboren en getogen in het dorp, op het Panhuis, begon Rinie Demoet in 1988 een eenmanszaak, aan de prins Bernhardlaan. Inmiddels uitgegroeid tot gevestigde naam met vier salons waar we voor je klaarstaan. In alle vier de zaken is de uitstraling hetzelfde: geen toeters en bellen, maar fris en ruimtelijk. Onze vaste klanten profiteren van onze kappersabonnementen: onbeperkt naar onze salons voor een vast bedrag per maand, met 15% korting op alle producten. Er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld voor knippen en/of kleuren. Op den duur scheelt dat een hoop geld én je weet zeker dat je geen omkijken hebt naar je kapsel. Speciaal voor de mensen die overdag druk zijn met werk, gezin of iets anders bieden wij de mogelijkheid om ‘s avonds langs te komen. Door onze openingstijden tot 20.00 uur kan je altijd langskomen op een tijdstip dat jou uitkomt.

連絡先

レビュヌを曞く

Geweldige kapsalon!

2021幎6月18日

Hi Michiel,

Heel erg bedankt voor deze mooie woorden over Rinie Kappers. Wij waarderen het dat je de tijd genomen hebt om deze mooie review te schrijven en zullen ons best blijven doen om je zo positief te houden!‹‹

5぀星のうち5の評䟡

Ik word geknipt door een vaste kapster
Ik vind dit fijn en kan haar blind vertrouwen. Ik ben altijd tevreden.

Ik word geknipt door een vaste kapster en ik ben hier erg tevreden over.

Hi Gerda,

Hondje eigenwijs...

Als altijd: gastvrije ontvangst, prima "behandeling". Kortom:
Tof!!

Hi Hannah,

5぀星のうち5の評䟡

In de salon is altijd een rustige en

In de salon is altijd een rustige en prettige sfeer en je hoeft nooit lang te wachten voor je aan de beurt bent.
Een leuke bijkomstigheid is dat de kapster veel aandacht besteed aan mijn kapsel. Daarom ga dan ook altijd met een tevreden gevoel naar huis.

Hi Klant,

5぀星のうち5の評䟡

Britt is een uitstekende kapster.

Hi Esther,

5぀星のうち5の評䟡

Top geknipt ben erg tevreden

Hi Ada,

Vriendelijk, snel & effectief

Fijn online systeem, bekwaam personeel en je hoeft eigenlijk nooit te wachten

Hi Sebastiaan,

5぀星のうち5の評䟡

Vriendelijke personeel en knippen goed.

Hi Hanneke,

Ik ben met mijn zoontje van 2,5 geweest

Ik ben met mijn zoontje van 2,5 geweest voor opscheren en knippen. Hij heeft het als zeer prettig ervaren. En ik ook. Bedankt

Hi Daisy,

Top service op de het Ronde Erf

Top service op de het Ronde Erf.
De kapsters hebben van verstand van knippen.
De kapsters zijn erg vriendelijk.
De kapsters weten goed om te gaan met kinderen.
Fijne reserveringsmethode. Eventuele wijzigingen worden goed opgepakt.
Je hoeft nooit te wachten.
Kortom: Ga zo door!!

Hi H. Saidi,

Deze review is een mooie samenvatting van alle belangrijke punten waar wij voor staan en uitstralen. Het is een mooi voorbeeld en het is fijn om te lezen dat dit van een tevreden klant komt! De review en de 5 sterren worden erg gewaardeerd.

Ik ben uiterst tevreden

Ik ben uiterst tevreden, vriendelijk personeel, die hun werk goed doen, en weten waar ze voor staan, klant gericht, je voelt je altijd welkom.

Hi Jolanda,

Het is voor ons belangrijk dat elke klant zich welkom voelt, dus om deze review te lezen waarin jij ook zegt dat je altijd een goed gevoel hebt bij ons is heel fijn om te lezen. Wij zijn net zo positief over ons personeel als jij bent en waarderen de 5 sterren die je hebt gegeven dan ook!

Aanrader

Al een aantal keer geweest voor mijzelf en voor mijn zoontje. Aardige, kundige en gezellige meiden die weten wat ze doen en de sfeer is er gemoedelijk en ik ga altijd tevreden de deur weer uit.

Hi Lara,

Het is goed om te lezen dat je altijd tevreden de deur uit gaat. Dat is iets waar wij bij elke klant naar streven. Verder is het voor de kapsters leuk om te lezen dat het aardige, kundige en gezellige meiden zijn. Hier zijn wij het helemaal mee eens! De review en de 5 sterren worden erg gewaardeerd.

5぀星のうち5の評䟡

Goede kapsters met verstand van

Goede kapsters met verstand van knippen. Luisteren naar je wensen en geven advies. Verder ook gewoon gezellige meiden!

Hi D&E,

Het is fijn om te lezen dat onze kapsters verstand hebben van het vak wat ze beoefenen. Wij zijn blij met ons team en vinden het fijn dat ze goed zijn in wat ze doen. De review en de 5 sterren worden erg gewaardeerd!

5぀星のうち5の評䟡

Fijne laagdrempelige salon met leuke en

Fijne laagdrempelige salon met leuke en goede kapsters!
Niet de goedkoopste wel de beste!

2021幎6月12日

Hi R van Harten,

Het is erg fijn om te horen dat wij een laagdrempelige salon zijn met leuke en goede kappers. Hier hopen wij altijd op uit te blinken en de review bevestigd dat zeer! De 5 sterren worden ook erg gewaardeerd.

Top kapsalon!

Top kapsalon!
Goede kapsters, goede materialen, lekkere koffie, parkeergelegenheid.

2021幎6月12日

Hi Elly,

Je review is geweldig om te lezen, je noemt een aantal dingen die bij elkaar voor een top review voor ons zorgen! Net als de review worden de 5 sterren erg gewaardeerd.

5぀星のうち5の評䟡

Ik was er met mijn schoonmoeder. Zij is prima geknipt door Manon

Hi Gerdy,

Bedankt dat je onze service goed vind en de ervaring in de salon met je schoonmoeder ook erg bevallen is. Deze review met de 5 sterren wordt erg gewaardeerd!

5぀星のうち4の評䟡

mooi winkel en goed gedaan voor

mooi winkel en goed gedaan voor vandaag.

Hi Pieter,

Bedankt voor de 4 sterren review, het is goed om te horen dat onze salons mooi zijn en dat ze je vandaag goed hebben geholpen! Hopelijk krijgen we de volgende keer wel de 5 sterren!

5぀星のうち5の評䟡

Mooie salon, vriendelijke kapster en handig abonnement

Het is een hele mooie salon en wordt heel professioneel geholpen. Ik ben geholpen door Larissa, een heel vriendelijk meisje.
Het is echt een aanrader om naar Rinie kappers te gaan en het abonnement is erg handig!!

Hi Arno,

Heel erg bedankt voor deze complimenten en de prachtige review. Het is goed om te lezen hoe Larissa jouw ervaring heeft gevormd. Dat je ons als aanrader noemt waarderen wij heel erg, net als de 5 sterren!

Geslaagd

Leuk personeel, goede tarieven, goed resultaat!

2021幎6月10日

Hi Jantine,

Bedankt voor de mooie complimenten en deze mooie review, wij kunnen deze complimenten mooi meenemen voor de toekomst en waarderen ook de 5 sterren!

Word altijd sympathiek ontvangen.goede

Word altijd sympathiek ontvangen.goede kapster bodyl......

2021幎6月9日

Hi Nanning,

Het is voor Bodyl heel erg leuk om te lezen dat zij een goede kapster is. De complimenten worden erg gewaardeerd, net als de 5 sterren die je gegeven hebt. We zien je graag terug in een van onze salons.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。