レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Zeer fijne kapsalon waar het team altijd met je meedenkt! Gezellige, ontspannen sfeer, maar vooral belangrijk, een team met zeer veel kennis! Al jaren een tevreden klant. Dit geldt overigens voor be... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Afspraak gemaakt via de website en een dag later in de winkel geven ze aan eerder dicht te gaan en de afspraak te annuleren. We stonden nota bene in de winkel om 15:40 uur, hele rare manier om met je... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Gisteren was de derde keer dat ik hier kwam voor een knipbeurt. De eerste twee keren waren een zeer goede ervaring. De laatste keer werd ik snel en qua kapsel wat minder mooi afgehandeld, dat zag ik t... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Bezoek met regelmaat Ronde Erf. Alle dames zijn klantvriendelijk, professioneel en behulpzaam. Adviseren elkaar voor het beste resultaat en hebben ook nog humor. Op andere vestigingen in het verleden... もっず芋る

䌁業情報

1. ナニセックス 矎容院

圓該䌁業による蚘述

Rinie Kappers is niet weg te denken uit Veenendaal. Geboren en getogen in het dorp, op het Panhuis, begon Rinie Demoet in 1988 een eenmanszaak, aan de prins Bernhardlaan. Inmiddels uitgegroeid tot gevestigde naam met vier salons waar we voor je klaarstaan. In alle vier de zaken is de uitstraling hetzelfde: geen toeters en bellen, maar fris en ruimtelijk. Onze vaste klanten profiteren van onze kappersabonnementen: onbeperkt naar onze salons voor een vast bedrag per maand, met 15% korting op alle producten. Er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld voor knippen en/of kleuren. Op den duur scheelt dat een hoop geld én je weet zeker dat je geen omkijken hebt naar je kapsel. Speciaal voor de mensen die overdag druk zijn met werk, gezin of iets anders bieden wij de mogelijkheid om ‘s avonds langs te komen. Door onze openingstijden tot 20.00 uur kan je altijd langskomen op een tijdstip dat jou uitkomt.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

Goed geknipt zoals altijd

Goed geknipt zoals altijd. Dames doen goed hun werk en professioneel. Iets van 10 jaar klant en bevalt nog steeds goed!

2021幎5月29日

Hi Martin,

Wij zijn erg blij dat je al 10 jaar als een tevreden klant bij ons langskomt en hopen dit nog veel langer te mogen doen. Je complimenten worden net als de 5 sterren erg gewaardeerd!

Met vriendelijke groet

5぀星のうち5の評䟡

Hier is de klant nog echt koning.

Hier is de klant nog echt koning.
En het abonnement is echt top.

2021幎5月29日

Hi Marvin,

Bij ons is de klant altijd koning geweest en wij waarderen het heel erg dat jij dit als klant ook ervaart. We zijn heel blij dat jouw ervaring 5 sterren waard was!

5぀星のうち5の評䟡

Top personeel met goeie service!

2021幎5月28日

Hi Thom,

Bedankt voor de mooie complimenten aan Rinie Kappers. Net als de complimenten worden de 5 sterren erg gewaardeerd!

5぀星のうち5の評䟡

Super aardig lief en profisineel

2021幎5月28日

Hi Pieter,

Bedankt dat je ons personeel aardig, lief en professioneel vindt. Wij waarderen het dat je ons deze complimenten geeft en zien jou graag terug in een van onze salons. De 5 sterren worden natuurlijk ook gewaardeerd!

Aanrader

Ik kom er al jaren en ik word altijd uitstekend geholpen. Zeker een aanrader.

2021幎5月27日

Hi Pascal,

Het is een groot compliment dat je ons aanraad naar anderen toe, de opmerkingen die je maakt zijn erg positief en de 5 sterren worden erg gewaardeerd!

Fijne kapper!

Ik ben al jarenlang klant bij Rinie (eerst in het Petenbos en nu al jaren in Renswoude) en ik word al een jaar of 10 geknipt door Denise. Gezelligheid, deskundigheid en meedenken staan (bij haar maar ook bij haar collega's) hoog in het vaandel. Ga zo door!

2021幎5月27日

Hi HZ,

Wij vinden het een genot om te horen dan onze collega Denise jou zo bevalt. De woorden gezelligheid, deskundigheid en meedenken zijn prachtige tops die altijd gewaardeerd worden. Net als de beoordeling van 5 sterren, daarvoor dank!

Haarkleuring

Ik ben zeer tevreden over mijn bezoek van vanmiddag. De haarkleuring is besproken en er is een plan gemaakt. Erg fijn dat er goed meegedacht is en ik heb goed advies gekregen. Ik kijk al weer uit naar mijn volgende bezoek.

2021幎5月26日

Hi Ivonne,

Het is voor ons een plezier om te horen hoe goed jij geholpen bent! Wij zien jou ook graag terug bij een van onze salons en de 5 sterren worden heel erg gewaardeerd!

5぀星のうち5の評䟡

Weg pluis, prachtige krullen ervoor terug!

Mijn dochter is geknipt door Kim, zij heeft het pluizige, krullende, lange haar heel goed geknipt! We wisten er zelf geen raad mee, maar de nieuwe coupe is echt prachtig! Weg pluis en prachtige krullen ervoor terug!

Hi Veenhof,

Wat leuk voor Kim om te horen dat jullie zo blij zijn! Wij zijn trots dat jullie dochter er nu zo mooi bij loopt. Heel erg bedankt voor de 5 sterren!

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk, je hoeft bijna nooit te wachten, je krijgt drinken aan geboden, goed advies

Hi Frederike,

Heel erg bedankt voor al je pluspunten, het is fijn om te horen hoe positief je bent. Daarnaast worden de 4 sterren uiteraard gewaardeerd!

Was top.

Was top.
Vriendelijke medewerker.
Goed in haar vak.
Ben erg tevreden

Hi Gonja,

Heel erg bedankt voor je complimenten, net als de 5 sterren worden deze erg gewaardeerd.

Gemakkelijk

Mijn zoontje van 3 laten knippen, ging gemakkelijk en vlot. Hij loopt er weer strak bij 😊

Hi M Haalboom,

Wat leuk om te horen dat uw zoontje van 3 zich bij ons heeft laten knippen en dat het beviel! Het doet ons goed om te horen dat hij er weer strak bij loopt. Met de 4 sterren zijn wij eveneens heel blij!

Altijd goed.

2021幎5月22日

Hi Tjerk,

Bedankt voor je review, de 5 sterren worden heel erg gewaardeerd!

Toppersoneel

2021幎5月22日

Hi Herma,

Heel erg bedankt voor jouw 5 sterren, het compliment top personeel wordt erg gewaardeerd!

Het team van Rinie Kappers!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。