レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

ce systÚme est facile d'utilisation et fonctionne parfaitement depuis son installation. seul bémol, l'application n'arrive pas à faire la connexion via mon gsm. J'ai hâte de voir débarqué le systÚme... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Na een technisch probleem met mijn Robi box werd er zeer snel en correct gehandeld door de klantendienst.

5぀星のうち4の評䟡

Facile d'utilisation. Il ne faut pas commencer à nettoyer chaque mois une carafe. Avec Robi, on est tranquille pour plusieurs mois.

䌁業情報

1. りォヌタヌ フィルタヌ提䟛業者
  2. 電化補品店
  3. 店

圓該䌁業による蚘述

NL - Robi, het water van de knop. Bepaal zelf de smaak van je kraanwater! Steeds meer mensen switchen van flessenwater naar een eigen drinkwatersysteem. Robi is een slimme waterfilter waarmee je zelf de smaak van je kraanwater kan kiezen. Makkelijk zelf aan te sluiten op je bestaande kraan. -- FR - Robi, l'eau du bouton. Déterminez vous-même le goût de votre eau du robinet! De plus en plus de personnes passent de l'eau en bouteille à leur propre systÚme d'eau potable. Robi est un filtre à eau intelligent qui vous permet de choisir vous-même le goût de votre eau du robinet. Facile à connecter à votre robinet existant.

連絡先

レビュヌを曞く

Uitmuntende service

2025幎8月7日

Robi Water からの回答

Graag gedaan! Tevreden klanten, voor minder gaan we niet.

5぀星のうち5の評䟡

De robi waterfilter aangekocht en zelf

De robi waterfilter aangekocht en zelf geïnstalleerd, wij hadden de soft filter genomen omdat het water zoals Spa reine zou smaken . En eerlijk gezegd het is de volledige waarheid . Na paar dagen een probleempje met toestel gehad en 1 telefoon naar het bedrijf en de volgende dag stond er in de voormiddag een technieker met een gans nieuw toestel aan deur en heeft deze ook geïnstalleerd. De persoon heeft 1,5 u enkel rit moeten rijden + nieuw toestel geplaatst en dat voor 0 eur !!! Dit bedrijf is op en top met hun klanten begaan ! Dikke pluim voor Gert en de technieker. Het water smaakt super en geen afval meer van plastic fessen . Ik raad het toestel zeker aan ( heb geen aandelen in bedrijf) maar nogmaals dit heb ik nog nooit meegemaakt zo een SERVICE!!!!

2025幎6月12日

Bijzonder goeie klantendienst

Bijzonder goeie klantendienst. Ik had een probleem met mijn Robi box en kon rekenen op een snel antwoord van de klantendienst. Diezelfde week kwam er nog iemand langs om mijn robi box na te kijken.

2024幎9月24日

Robi Water からの回答

Veel dank Helena! Wij zijn pas tevreden als onze klanten dat ook zijn!

Lekker water

Snelle levering , en geweldig lekker zuiver water. Smaakt ook werkelijk naar gemineraliseerd water!

2024幎8月1日

Robi Water からの回答

Hartelijk dank Glenn! Heel fijn om te horen.

5぀星のうち5の評䟡

Super happy with this solution

Super happy with this solution. Was using Brita filters before, but would always forget to change the filters.
Robi is a lot less hassle. No plastic bottles, no filter changes every month and very good tasting water. Our tap water did not taste well.
Fairly easy installation. I also had a very pleasant and super responsive interaction with customer support.

2024幎6月28日

Robi Water からの回答

Thanks Xavier!!! Happy customers make our day!

win win

Kraanwater in centrum Brussel smaakt niet lekker - dankzij de ROBI filter drinken collega's plots wél met smaak kraantjeswater! Minder plastic afval, meer drinkplezier - win win!

2024幎4月8日

Robi Water からの回答

Heel veel dank Johanna! Win-win, zoals je zegt! Dat is het doel!

5぀星のうち4の評䟡

ce systÚme est facile d'utilisation

J'ai hâte de voir débarqué le systÚme compatible avec les cartouches soda stream

2024幎4月5日

Robi Water からの回答

Merci Hendrik! Je vous ai envoyé des informations supplémentaires concernant l'application.

Werk goed

Werk goed! Super, blij met de aankoop.

2024幎4月4日

Robi Water からの回答

Bedankt Gina! Als we iets kunnen doen om jouw ervaring naar 5* te tillen, dan horen we dat graag!

5぀星のうち5の評䟡

Geen excuus meer om niet van de kraan te drinken

Ik heb 2 linkerhanden en toch heb ik de Robi op 10 minuten tijd geinstalleerd. In plaats van wekelijks met plastic flessen Spa te zeulen komt het nu gewoon uit mijn keukenkraan. Eerlijk? Als ik ze naast elkaar vergelijk weet ik nog steeds wanneer ik Spa drink en wanneer Robi, maar het verschil is écht verwaarloosbaar. Dit komt van iemand die weigerde kraanwater te drinken omdat ik het echt niet lekker vind. Dikke aanrader!

2024幎4月3日

Robi Water からの回答

Dank Jonathan! Dit is waarvoor we het doen!!!

Een topper!!

Een aanrader! Het kraantjeswater smaakt naar SPA, en ecologisch doen we een grote stap in de goede richting. Onze 'armen' zijn ook blij, geen waterflessen meer gaan kopen en dragen. Soep, koffie en thee maken we nu uiteraard ook met dit water wat vroeger met de spa-flessen niet het geval was. Dit is ook veel gezonder.
De installatie is zeer eenvoudig. Wij konden het niet onder de gootsteen installeren omdat we een lade hebben. Met enige creativiteit zit de filter nu in de garage, achter de muur van de gootsteen en het werkt perfect! We zijn zeer tevreden en raden het iedereen aan die hier op bezoek komt. En dat voor helemaal niet zoveel geld. Iedereen zou dat moeten installeren. Met de Robi app kan je ook alles volgen van hoeveel water je drinkt tot wanneer je filter moet worden vervangen. een topper!!

2024幎1月19日

Robi Water からの回答

Wauw Catharina, we beginnen hier zowaar te blozen...heel veel dank!!!

Could not be happier

We could not be more happy with this solution for our water needs. Living in Ixelles, our water used to be full of calcium and had a strong chemical taste which is now fully gone. No more lugging of water bottles.No more plastic. No drilling or additional water taps required. The price is more than fair. I have been advertising this thing to all of my friends. It's been more than three months that we use the system, and it functions perfectly well.

2023幎12月28日

Robi Water からの回答

Thanks you very much for this nice and extensive review! Keep enjoying your Robi Water!!!

Facile d'utilisation

2023幎12月26日

Robi Water からの回答

Merci François! Que pensez-vous que nous puissions faire pour atteindre 5 étoiles?

Pratique et installation facile

La livraison est rapide, le placement est aisé.
Pour la facilité d'utilisation : ok.
Pour le goût : un petit temps d'adaptation et puis ok.

2023幎12月2日

Robi Water からの回答

Merci Thierry pour les 4 étoiles ! N'hésitez pas à nous faire part de ce que nous pouvons encore améliorer.

Produit trÚs intéressant

Produit trÚs intéressant, facilité d'installation, d’utilisation, discret, on réalise de fameuses économies (Prix du litre de l’eau de ville) en plus d’éviter des déchets plastiques ou autres d’emballage et le transport (lourd)
Le choix des cartouches pour le goût et les compléments alimentaires ex. Magnésium, sont trÚs intéressants. Je recommande fortement ce produit eco-responsable.

2023幎12月19日

Robi Water からの回答

Merci Dominique ! On est ravis que vous nous donnez 5 étoiles !

5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden en ook goede klanten service

Sinds we Robi water hebben, drinken we weer water vanuit de kraan.
Hiervoor was dit echt niet lekker en nu smaakt het bijna zoals onze vertrouwde spa. Niet meer sleuren met flessen en altijd water in huis. Blij met deze aankoop

2023幎12月19日

Robi Water からの回答

Top dat je tevreden bent met jouw Robi!

5぀星のうち5の評䟡

Niet twijfelen, heerlijk water uit je eigen kraan!

Net toen we het beu waren zoveel te sleuren met onze waterflessen en altijd op tijd te zorgen dat er drinkwater in huis was, kwam Robi op ons pad. Voordien vonden we het water uit onze kraan niet zo lekker, maar sinds de aankoop van de Robi module (wij gebruiken de original capsule) hebben we nog nooit zoveel water gedronken. Standaard vullen we een grote fles om in de koelkast te zetten, want gekoeld nog 10 keer lekkerder. De installatie verliep ook heel erg vlot. Geweldig dat we nu niet meer moeten sleuren, zoveel meer water drinken en door dat we geen plastic flessen meer hebben ook nog eens voor het milieu zorgen. Onze kindjes vinden het ook heel erg lekker. De aankoop, verzending en installatie van de app verliep ook heel vlot. We kunnen het iedereen enorm aanraden!

2023幎11月24日

Robi Water からの回答

Hi Elke, super dat je zo tevreden bent van ons product en dat jij en je gezin nu genieten van heerlijk Robi Water! :)

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn super super fan

Wij zijn super super fan! Geweldig apparaat! Ook de dienst na verkoop is top! Wij raden IEDEREEN een Robi aan! Wij kunnen alvast niet meer zonder!

2023幎10月10日

Robi Water からの回答

Bedankt Nora! Het doet ons plezier dat je zo tevreden bent over ons product.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。