Mijn robotstofzuiger blokkeerde tijdens het schoonmaken. Reden was de batterij. Ik laadde hem 5uur op en er bleef een rood lampje branden. Ik belde robotspecialist, betaalde vooraf een reparatie en to... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Naast robotspecialist kun je hier ook gewoon terecht met reparaties voor de Dyson. Aan/uit schakelaar was gebruiken. Zelf al een nieuwe besteld, maar zelf niet in staat om het te vervangen. Even een... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle reactie en een uitstekende service. Robotstofzuiger deed het niet meer en na onderzoek was het advies dat de kosten te hoog waren tov een nieuwe. Nieuwe Dream D20 geleverd en geholpen met de i... ãã£ãšèŠã
We zijn fantastisch geholpen met de reparatie van onze stofzuigrobot. Leo reageerde snel op mijn mail. Ik kon de robot direct langsbrengen of opsturen. Robot is direct na ontvangst gerepareerd en naa... ãã£ãšèŠã
Wij repareren uw robotstofzuiger en doen onze uiterste best om de beste service te verlenen! Mocht u er niet meer uitkomen, onze experts helpen u altijd graag. Bereikbaar per whatsapp en telefoon op 0224-422117
Voorn 10, 1741XZ, Schagen, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 80ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Top advies via whatsapp. Er werd een onderdeel geadviseerd dat niet op de website stond. Op zondag besteld en dinsdag in huis. Mijn Roomba i7 werkt weer als vanouds.
Met mijn stukke Neato kwam ik door Neato(!) bij Robot Specialist terecht.
In een kort telefoongesprek kreeg ik direct de diagnose en de oplossingen.
Ik heb gekozen om de onderdelen te laten opsturen en die waren er een dag later .
Na montage van de onderdelen werkte de Netto weer als vanouds.
Ik had de verkeerde spullen besteld en ik werd aan de telefoon zo goed geholpen. de volgende dag had ik al de juiste producten binnen.
Verder kreeg ik -gratis- heel
goede en uitgebreide tips en adviezen. topservice!
vooraf netjes kontakt gehad over het probleem en correct en snel gerepareerd, waarvoor dank. De robot zuigt en dweilt weer zoals het hoort.
Erg fijne service en een werkende robot terug! Vooral het belletje met uitleg vond ik erg fijn.
Service : 11 op 10
Levering 10 op 10
Deed extra moeite om mij dezelfde dag nog te helpen.
Ik had 2 defecte Neato's. Nu dat de fabrikant de handdoek in de ring heeft gegooid kan je daar niet meer terecht. Dankzij Robotspecialist.nl werden ze in enkele dagen tijd perfect hersteld. Ik kan hen zeer zeker van harte aanbevelen. Snel, correct, professioneel. Zoals het hoort.
Goede ervaring met de Robotspecialistð
De reparatie werd snel in behandeling genomen, helaas was reparatie niet meer mogelijk. Heb uitgebreid advies gekregen over een vervangend alternatief!
Zeer snelle service - echte experts in hun vak- vriendelijk, kortom: alles wat je altijd hoopt te krijgen als service maar zelden ontvangt. Echte aanrader!
In de ochtend contact opgenomen omdat mijn robotstofzuiger haperde. Ik kon de zelfde dag nog langs komen en na een uurtje was hij gerepareerd en kon ik hem weer ophalen. Supersnelle service dus.
Onze robot was weer stuk. Ik mocht hem opsturen en ze hebben hem tegen gereduceerd tarief gemaakt. Gebeld wat de bevindingen waren en zelfs een betere motor in gezet. Echt een meer dan top service ðð»
Dit bedrijf denkt mee en komt met oplossingen!
Vlotte en correcte verzending.
Ik heb een bestelling geplaatst bij Robot Specialist BV voor een oplader en een batterij voor de DeebotU2.
De Robot Specialist BV heeft mijn de produkten netjes ingepakt en laten laten bezorgen aan mijn adres.
Naast het leveren van de bestelde produkten heeft de Robot Specialist geweldige advies en tips en zelfs een instructiefilm gegeven voor de plaatsing van deze produkten.
Van mij krijgt de Robot Specialist BV een 10+.
Dank je wel jongens 'for a job well done"
Farley Weber
Maarssen
Net dat ene onderdeeltje nodig van een redelijk oude robot stofzuiger. Geen probleem, snel antwoord en snel opgestuurd voor goede prijs !
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã