Pure EnttÀuschung!!! Die QualitÀt hat nachgelassen. Diese Entschuldigungen und âBerechnungenâ könnt ihr euch sparen! Bin seit fast einem ganzen Jahr dabei und die letzten Monate waren einfach n... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag tycker att Boxarna Àr vÀldigt bra, det Àr bra produkter med god kvalitet som uppskattas av bÃ¥de hund och matte. Det fick gÀrna vara fler leksaker och lite mindre godis, men annars Àr det toppen. K... ãã£ãšèŠã
Detta Àr en kul & mysig stund att fÃ¥ öppna lÃ¥dan med vÃ¥r vovve. Hon Àlskar att fÃ¥ se, lukta vad som finns. Sen plockar hon ut det hon vill ha först, oftast leksaken. Om man har en vovve frÃ¥n 10kg & up... ãã£ãšèŠã
Vi Àr verkligen superduper nöjda med prenumerationen av Rockybox! Vi blir positivt överraskade varje gÃ¥ng av produkterna ððŒ Alltid alltid Àr det bra saker dÀr i & godis som hunden Àlskar! Rekomm... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Life is short - spoil your dog!
é£çµ¡å
VerspÀtete Lieferung im Juni
VerspÀtete Lieferung im Juni
Noch immer keine Box angekommen

Omdöme
Hej! Har varit någorlunda nöjd med boxarna men Majboxen var katastrofalt dålig.Ett stort plus för kundtjÀnsten dom var verkligen trevliga
BÀsta vi provat!
Uppskattade leksaker och godis samt fantastisk kundtjÀnst! Rekommenderas varmt!
Tråkigt innehåll
Tråkigt innehåll, betydligt roligare och mer prisvÀrt att köpa en egen överraskning till sin vovve.

Rockybox ããã®åç
bra godis men mindre bra leksaker tillâŠ
bra godis men mindre bra leksaker till stora hundar
SÃ¥ proffsig service och fantastiskaâŠ
SÃ¥ proffsig service och fantastiska produkter. Rekommenderas starkt!
Kiras favoritpaket!
Kira Àlskar att vara med & öppna upp sitt paket från Rocky Box. Både hon & matte Àlskar överraskningar. Perfekt kombinerade!
Die erste Bestellung lief Gut ABER dieâŠ
Die erste Bestellung lief Gut ABER die 2 war eine Absolute schlecht....!
Mein Abo lÀuft ÃŒber 2 Boxen, im Sendestatus hatten sich die beiden Boxen ca 1 Woche nicht mehr bewegt. Auf Nachfrage hin Ànderte sich der Sendestatus dann auf âWare beschÀdigtâ! Bis dahin dachte ich mir, kann alles passieren. Als dann die 1 neu verpackte Box ankam und ich mich bei Rockybox meldete, war von dem Kundendienst nichts mehr zu hören....!!!!!!
Absolut schlecht......

Smidigt och kul
Smidigt och kul! Enda tråkiga Àr att man inte kan lÀgga till specialkost eller liknande, då min hund Àr kÀnslig mot lax och kyckling.

Rockybox ããã®åç
Bra godis som verkar vara av braâŠ
Bra godis som verkar vara av bra kvalite. Bra blandning av leksaker och prylar. Dock lite sen och ojÀmn leveranstid.
Die Rocky Box ist einfach super..
Die Rocky Box ist einfach super...
Unser kleiner chihuahua liebt die Produkte
Alle sehr hochwertig und super verpackt alles... wir bleiben aufjedenfall bei euch ð

vi Àr super nöjda!
Super nöjd
Super nöjd med Rockybox och tiny Àlskar allt hon får varje gång. Liten pomeranian på snart 9 månader.
Alltid lika roligt att få boxen!
SpÀnnande för hundarna att hjÀlpa till att öppna! Det luktar Sà gott om kartongen! Alltid lika roligt med nya leksaker.
Lite för stora godisar för små hundraser
Jag tycker det mesta Àr jÀttebra, men mÃ¥nga av godisarna Àr för stora och hÃ¥rda för min lilla hund. Skulle önska att ni anpassar bÀttre till riktigt smÃ¥ hundraser sÃ¥ att godiset passar Àven dem. Ãven leksakerna Àr i största laget ibland.
Annars kul och det mesta uppskattas av min hund.

Super toll
Es ist eine super Sache mein Hund freut sich jedes mal totalð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ