レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Pure Enttäuschung!!! Die Qualität hat nachgelassen. Diese Entschuldigungen und „Berechnungen“ könnt ihr euch sparen! Bin seit fast einem ganzen Jahr dabei und die letzten Monate waren einfach n... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag tycker att Boxarna är väldigt bra, det är bra produkter med god kvalitet som uppskattas av både hund och matte. Det fick gärna vara fler leksaker och lite mindre godis, men annars är det toppen. K... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Detta är en kul & mysig stund att få öppna lådan med vår vovve. Hon älskar att få se, lukta vad som finns. Sen plockar hon ut det hon vill ha först, oftast leksaken. Om man har en vovve från 10kg & up... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi är verkligen superduper nöjda med prenumerationen av Rockybox! Vi blir positivt överraskade varje gång av produkterna 🙌🏼 Alltid alltid är det bra saker där i & godis som hunden älskar! Rekomm... もっと見る

企業情報

1. ペットショップ

当該企業による記述

Life is short - spoil your dog!

4.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Rolig och prisvärd box

Rolig och prisvärd box att få hem. Speciellt när man har valp är det toppen att få hem nya roliga leksaker och godis som alltid går åt till träning.:-)

2021年4月30日

Junior älskar rockybox

Junior älskar rockybox
Det är höjdpunkten varje månad när boxen kommer vet inte om jag blir mer uppspelt än vad Junior blir. Men det är ett lyckorus genom kroppen varje gång boxen hänger på brevlådan. 😍

2021年4月30日
5つ星のうち5の評価

Detta är helt otroligt bra

Detta är helt otroligt bra.
En hel kartong med roligt gott o underbara saker till din hund.
Din hund är den bästa som finns den trognaste sannaste vännen du kan få som aldrig sviker dig blir arg eller inte uppskattar dig gör den du är.
O Rocky box ger din hund det bästa den kan få nya goda roliga spännande saker varje månad.
Vad är inte din hund värd mer än Rocky box
Älskar min hund över allt o älskar Rocky box.
Alla bör skämma bort sin lilla älskling o ge den en Rocky box full med kärlek varje månad.
Och trevligare människor än Charlie som svarar dig på alla dina frågor finns inte.
Så rekommenderar detta så starkt.
Lita på mig o ge din hund vad den är värd.
För hundar o husdjur o djur ger dig den renaste finaste kärlek man kan få.

2021年4月12日

Absolut grottiger Kundenservice....

Absolut grottiger Kundenservice....
Sechs Emails, null Reaktion, ausser Autoreply auf Swedisch!
Nie wieder!

2021年4月1日

Wuff, wuff Alexander!
Es tut uns leid, dass du eine negative Erfahrung mit unserem Kundenservice gemacht hast. Ich hoffe, dein Anliegen konnte nun geklärt werden. Kontaktiere uns gerne unter hello@rockybox.com, wenn du noch weitere Fragen hast, dann sehen wir uns das nochmal an! 🐶🔍

5つ星のうち3の評価

För stor dimension på leksak jämför med…

För stor dimension på leksak jämför med hunden (valde specifikt liten hund) tyckte också rent allmänt att det var lite tråkig, en boll, några hårda godisar och en pipleksak som är för stor. Dock så har han väldigt förtjust i godiset så det är ju ett plus men hade väntat mig något för hans tänder?
Sedan fungerar ju inte rabbatkoden som den skulle. Skrev in den och det drogs av så fint sedan klickade jag på köp men fick ändå faktura för hela summan. Kontakta support som ber om ursäkt men "ska lösa det till nästa låda" blir dock ingen nästa låda för min del. Tror att denna låda kan vara kul för en större hund och supporten var trevlig, jag klandrar dem inte om dem inte kan göra något efteråt men tråkigt ändå.

2021年3月24日

Hej Alex,
Vad roligt att läsa att din hund tyckte om godiset han fick! Vidare är det såklart tråkigt att ni trots det inte uppskattade marsboxens innehåll, och vi är ledsna för detta. Rockybox ska vara ett roligt och smidigt sätt att prova på nya leksaker och snacks och därför finns det såklart alltid en risk att alla produkter i boxarna inte faller varje hund i smaken.
Vad gäller storleken på er box så är det vårt minsta alternativ och den är idag anpassad för hundar upp till 10 kg. Det är givetvis en utmaning för oss att göra både de minsta hundarna på 1-2 kg och de lite större på 9-10 kg nöjda med samma innehåll, men vi är alltid lyhörda för våra kunders feedback och varierar boxarnas innehåll varje månad för att försöka anpassa dem efter alla rasers olika tycke och smak. Känner man ett väldigt missnöje över innehållet i någon särskild box är man alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst så brukar det aldrig vara några problem att tillsammans komma överens om någon mer passande produkt som vi då skickar ut istället. Vårt mål är att göra alla hundar glada och vi hoppas även att i framtiden kunna ta fram en särskild box som är extra anpassad bara för de allra minsta <3
Till sist vill vi beklaga att du stött på problem med rabattkoden vid din beställning, och precis som du skriver så har vi korrigerat priset på din kommande box så att du inte går miste om din rabatt. Som förklarat i tidigare konversation så har du registrerat dig för en prenumeration med 30 dagars uppsägningstid vilket innebär att den avslutas först i april, och ytterligare en box kommer därför skickas ut till er innan dess. Vi håller tummar och tassar för att ni ska tycka om innehållet i den och önskar er en hunderbar vår :)

5つ星のうち1の評価

Erstens ist der Kundenservice total…

Erstens ist der Kundenservice total unterirdisch schlecht mal nach ner Woche eine Antwort obwohl ich bestimmt 5 Nachrichten geschrieben habe das ich mein abbo und meine Bestellung kündigen möchte, dann kam nur zurück das man das abbo kündigt aber die nächste bock wird noch zugestellt, hallo ich habe in deutschland 14 tage zeit zu kündigen...
Zweitens ist der Inhalt der Box wahrscheinlich nochnichtmal das wert was die Box kostet 3 Leckerlipackungen und 2 Spielzeuge ( ein Ball den mein Hund mit einem haps verschlucken kann und das soll für große Hunde sein...)
Nie wieder

2021年3月23日

Wuff, wuff Sarah!
Bei uns waren in letzter Zeit alle Pfoten sehr beschäftigt, deswegen war unsere Antwort ein wenig verzögert. 🐾 Vielen Dank für deine Geduld!
Die Kündigungsfrist beträgt 30 Tage, weil wir sonst schon alles für den Versand deiner nächsten Rockybox vorbereitet haben. Ich kann dir versichern, dass der Inhalt der Box immer im Wert von mindestens 40€ ist. 📦 Alle Produkte in der Rockybox sind hochqualitativ, haben einen sehr hohen Fleischgehalt und sind ausschließlich natürliche Produkte ohne Konservierungsmittel.
Ich bedanke mich für dein Feedback bezüglich der Größe des Balls - daran werden wir arbeiten.
Kontaktiere uns gerne unter hello@rockybox.com, wenn du noch weitere Fragen hast. 📧😊

5つ星のうち5の評価

Tycker allt min hund har fått är jätte…

Tycker allt min hund har fått är jätte bra, han är så petig med godis så känns skönt att få olika sorter utav er så jag slipper springa och lista ut vad han gillar och ogillar. Leksakerna är också jätte fina och jätte bra, den ananas leksaken han fick nu sist är den enda utav de mjuka leksakerna som har hållit, han lyckas alltid bita sönder sina leksaker på bara någon minut, så uppskattar verkligen när det kommer mer hållbara leksaker, men jag är jätte nöjd med ert jobb och det är hunden med!

2021年3月19日
5つ星のうち4の評価

Fantastisk kundtjänst

Trots väldigt ilsken och bitter kund lyckades kundtjänst håll god min och vara professionell och erbjöd alternativa lösningar och var väldigt tillmötesgående. (Earlybird som leverantör är ett stort skämt. De ”försökte” leverera ett paket i sex dagar utan att ens varit här.)

Charlie på kundtjänst är otroligt bra och hjälpsam på alla sätt och vis och är anledningen till varför jag valde att stanna kvar som prenumerant hos Rockybox. Alla företag borde ha en Charlie 😂 Ska nu får leverans av en annan leverantör istället som är pålitligt.

Boxarna innehåller bra variation för hundarna och de går att anpassa efter hundstorlek och eventuella allergier.
Men så länge samarbetet med Earlybird finns kommer jag inte kunna ge fem stjärnor.

2021年3月17日
5つ星のうち2の評価

Förstora godisbitar

Förstora godisbitar!
Har en liten hund!
Leksaken! En hamburgare större än hundens huvud!
Mvh en matte med liten hund.

2021年3月13日

Hej hej,
Vår minsta boxstorlek är idag anpassad för hundar som väger upp till 10kg. Det är givetvis en utmaning att skapa ett innehåll som tilltalar både en liten chihuahua (1kg) och en storvuxen foxterrier (9kg) på samma gång eftersom raserna skiljer sig så mycket åt, men det är ju olikheterna som är charmen med hundar och det är därför vi älskar dem så mycket! :) Vi har full förståelse för att alla raser har olika förutsättningar och i de fall boxens innehåll blir alldeles tokigt storleksmässigt eller personlighetsmässigt och man känner det missnöje ni beskriver är man alltid varmt välkommen att höra av sig till oss på hello@rockybox.com. I vår kundtjänst jobbar vi varje dag för att göra alla våra kunder nöjda, glada hundar är det bästa vi vet! Be lilla Trissa hålla utkik på posten, lite godsaker i modell mindre är på väg till henne <3 Kanske har hon någon större lurvig vän som kan tänkas bli glad om hon bjuder på stora godisar och en dunderburgare? :)

5つ星のうち1の評価

Leider so garnicht das was ich erwartet…

Leider so garnicht das was ich erwartet habe. Erste Box ist seit über 3 Wochen unterwegs und als Antwort (wenn man denn eine bekommt) kam nur ich solle doch geduld haben, da die Boxen ja aus Schweden verschickt werden. Komisch das die zweite ja schon da ist. Nun ja das Geld für die erste Box werde ich mir per Paypal Käuferschutz zurück holen. Punkt zwei, kündigen kann man nicht so einfach auf der Website wie beschrieben. Dort gibt es nichts wo man das machen kann. Nun habe ich Rockybox angeschrieben und schriftlich gekündigt.
Bin mal gespannt ob im April trotz Kündigung wieder eine Box verschickt wird. In der Box waren zwei naja Spielzeuge, wobei ich bei dem Kleinen Ball gleich Angst hatte das mein großer Hund den verschluckt, ist ja schließlich die Rockybox für große Hunde. Viel zu wenig drin für den Preis, dass bekomme ich deutlich günstiger. Schade!

2021年3月13日

Wuff, wuff Jessica!
Wir senden mit DHL direkt aus Schweden und deine Rockybox sollte normalerweise innerhalb von 7 Werktagen bei dir sein. Aufgrund von Covid-19 kann es aktuell ein wenig länger dauern, aber du kannst uns jederzeit kontaktieren, wenn du mehr Infos zur Sendung benötigst. 📦
Wir arbeiten aktuell daran, dass auch eine Kündigung direkt über die Website möglich ist. In der Zwischenzeit reicht eine E-Mail an hello@rockybox.com aus.
Vielen Dank für dein Feedback bezüglich der Größe des Balls und der Menge des Inhalts - daran werden wir arbeiten. 🛠️
Melde dich gerne jederzeit, wenn du noch weitere Fragen hast. 📧😊

5つ星のうち3の評価

Bara hårt godis och tråkiga"leksaker"

Bara hårt godis och tråkiga"leksaker" (mest aktiveringssaker). När vi påpekade att vi bara fick hårt godis och dessutom samma godis två gånger i rad, hänvisade dem till att vi hade fått frystorkat EN gång av 3 boxar.. visserligen inte stenhårt men snustorrt som inte går att ha i fickan. Vi bytte illa kvickt till bullerbox istället där man får personlig service och kan önska vad man vill ska ingå i sin box, nu får vi kongleksaker, mjuka smakrika godisar, roliga teman och personlig service för samma pris.

Edit: Fick hem "en överraskning" från Rockybox med godis från buddy pet store som förvånansvärt var semi-moist, tumme upp på det! Och även en repboll och två mjuka leksaker med pip i. Hade boxarna sett ut så varje månad eller iallafall haft något av det i varje box så hade det varit en klar förbättring! Tyvärr står vi ändå fast vid att bullerbox är ett bättre alternativ för oss, där vi får precis det vi vill ha i varje box. Hoppas Rockybox utvecklas i rätt riktning och att vi kanske en dag återkommer.

2021年3月12日

Hej Ida,
Det är verkligen tråkigt att läsa att ni upplevt ett sådant missnöje med vår produkt. Vi är jätteglada för att majoriteten av våra kunder är nöjda med sina boxar men vårt mål är självklart att alla ska kunna skriva under på det. Med det sagt vill vi gärna tacka dig för att du tar dig tid att lämna feedback till oss, vi lyssnar noga på vad våra kunder har att säga och är måna om att alla våra lurviga kompisar ska vara nöjda och glada. Alla hundar och hundägare gillar olika så det är såklart en utmaning för oss att tillfredsställa alla med varje box, men vi gör alltid vårt bästa att anpassa varje månads innehåll efter våra kunders önskemål. I framtiden hoppas vi kunna ta fram en rad olika specialanpassade boxar men idag tillåter tyvärr inte logistiken det hur gärna vi än vill. Har man allergier eller dylikt är man dock varmt välkommen att kontakta oss direkt på hello@rockybox.com så gör vi allt vi kan för att skräddarsy och packa engångsboxar på vårt kontor och gå till posten med dem. Till sist vill vi verkligen beklaga att ni inte fått den kompensation ni förväntat er från vår kundservice och ber såklart så hemskt mycket om ursäkt för det. Hälsa Atlas att hålla utkik i posten i veckan, vi har skickat en liten överraskning och hoppas att den kan muntra upp den något segstartade våren :) <3

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。