Pure Enttäuschung!!! Die Qualität hat nachgelassen. Diese Entschuldigungen und „Berechnungen“ könnt ihr euch sparen! Bin seit fast einem ganzen Jahr dabei und die letzten Monate waren einfach n... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jag tycker att Boxarna är väldigt bra, det är bra produkter med god kvalitet som uppskattas av både hund och matte. Det fick gärna vara fler leksaker och lite mindre godis, men annars är det toppen. K... もっと見る
Detta är en kul & mysig stund att få öppna lådan med vår vovve. Hon älskar att få se, lukta vad som finns. Sen plockar hon ut det hon vill ha först, oftast leksaken. Om man har en vovve från 10kg & up... もっと見る
Vi är verkligen superduper nöjda med prenumerationen av Rockybox! Vi blir positivt överraskade varje gång av produkterna 🙌🏼 Alltid alltid är det bra saker där i & godis som hunden älskar! Rekomm... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Life is short - spoil your dog!
Holländargatan 22, 11359, Stockholm, スウェーデン
- hello@rockybox.com
- rockybox.com
Rolig och prisvärd box
Rolig och prisvärd box att få hem. Speciellt när man har valp är det toppen att få hem nya roliga leksaker och godis som alltid går åt till träning.:-)
Populär box för vår husky hane
Populär box för vår husky hane, blandade godispåsar o leksak o annat smått o gott 🐶
Bra och tåliga leksaker
Bra och tåliga leksaker
Bra kvalite på godiset
Kul med lax sprayen
Junior älskar rockybox
Junior älskar rockybox
Det är höjdpunkten varje månad när boxen kommer vet inte om jag blir mer uppspelt än vad Junior blir. Men det är ett lyckorus genom kroppen varje gång boxen hänger på brevlådan. 😍
Detta är helt otroligt bra
Detta är helt otroligt bra.
En hel kartong med roligt gott o underbara saker till din hund.
Din hund är den bästa som finns den trognaste sannaste vännen du kan få som aldrig sviker dig blir arg eller inte uppskattar dig gör den du är.
O Rocky box ger din hund det bästa den kan få nya goda roliga spännande saker varje månad.
Vad är inte din hund värd mer än Rocky box
Älskar min hund över allt o älskar Rocky box.
Alla bör skämma bort sin lilla älskling o ge den en Rocky box full med kärlek varje månad.
Och trevligare människor än Charlie som svarar dig på alla dina frågor finns inte.
Så rekommenderar detta så starkt.
Lita på mig o ge din hund vad den är värd.
För hundar o husdjur o djur ger dig den renaste finaste kärlek man kan få.
Absolut grottiger Kundenservice....
Absolut grottiger Kundenservice....
Sechs Emails, null Reaktion, ausser Autoreply auf Swedisch!
Nie wieder!

Rockybox からの回答
För stor dimension på leksak jämför med…
För stor dimension på leksak jämför med hunden (valde specifikt liten hund) tyckte också rent allmänt att det var lite tråkig, en boll, några hårda godisar och en pipleksak som är för stor. Dock så har han väldigt förtjust i godiset så det är ju ett plus men hade väntat mig något för hans tänder?
Sedan fungerar ju inte rabbatkoden som den skulle. Skrev in den och det drogs av så fint sedan klickade jag på köp men fick ändå faktura för hela summan. Kontakta support som ber om ursäkt men "ska lösa det till nästa låda" blir dock ingen nästa låda för min del. Tror att denna låda kan vara kul för en större hund och supporten var trevlig, jag klandrar dem inte om dem inte kan göra något efteråt men tråkigt ändå.

Rockybox からの回答
Erstens ist der Kundenservice total…
Erstens ist der Kundenservice total unterirdisch schlecht mal nach ner Woche eine Antwort obwohl ich bestimmt 5 Nachrichten geschrieben habe das ich mein abbo und meine Bestellung kündigen möchte, dann kam nur zurück das man das abbo kündigt aber die nächste bock wird noch zugestellt, hallo ich habe in deutschland 14 tage zeit zu kündigen...
Zweitens ist der Inhalt der Box wahrscheinlich nochnichtmal das wert was die Box kostet 3 Leckerlipackungen und 2 Spielzeuge ( ein Ball den mein Hund mit einem haps verschlucken kann und das soll für große Hunde sein...)
Nie wieder

Rockybox からの回答
Tycker allt min hund har fått är jätte…
Tycker allt min hund har fått är jätte bra, han är så petig med godis så känns skönt att få olika sorter utav er så jag slipper springa och lista ut vad han gillar och ogillar. Leksakerna är också jätte fina och jätte bra, den ananas leksaken han fick nu sist är den enda utav de mjuka leksakerna som har hållit, han lyckas alltid bita sönder sina leksaker på bara någon minut, så uppskattar verkligen när det kommer mer hållbara leksaker, men jag är jätte nöjd med ert jobb och det är hunden med!
Fantastisk kundtjänst
Trots väldigt ilsken och bitter kund lyckades kundtjänst håll god min och vara professionell och erbjöd alternativa lösningar och var väldigt tillmötesgående. (Earlybird som leverantör är ett stort skämt. De ”försökte” leverera ett paket i sex dagar utan att ens varit här.)
Charlie på kundtjänst är otroligt bra och hjälpsam på alla sätt och vis och är anledningen till varför jag valde att stanna kvar som prenumerant hos Rockybox. Alla företag borde ha en Charlie 😂 Ska nu får leverans av en annan leverantör istället som är pålitligt.
Boxarna innehåller bra variation för hundarna och de går att anpassa efter hundstorlek och eventuella allergier.
Men så länge samarbetet med Earlybird finns kommer jag inte kunna ge fem stjärnor.
Har kommit några guldkorn i paketen!
Har kommit några guldkorn i paketen!
Vår vän vovven är verkligen värd det,
annars hade vi inte kommit kommit oss för och köpt några olika leksaker för att prova om det blir en favorit eller ej😀
Bra med blandade produkter men kunde vara än bättre anpassat efter hundras
Bra med blandade produkter och inte bara godis/ leksak. Min pomeraniantik är nöjd med det mesta men jag skulle vara än mer nöjd om sakerna var bättre anpassade efter hundens storlek. De godisar som följt med i boxen två ggr har varit stora och hårda.
Dom andra lådorna har varit 5⭐️ Men…
Dom andra lådorna har varit 5⭐️ Men denna sista var ju vinflaskan alldeles för stor för att kunna bita i förutom halsen, och där var det ingen pipgrej! Den ligger inne i själva flaskan och Kensi kan inte gapa så stort. Hade den varit som en liten vinflaska hade den blivit favoriten! 🍾
Förstora godisbitar
Förstora godisbitar!
Har en liten hund!
Leksaken! En hamburgare större än hundens huvud!
Mvh en matte med liten hund.

Rockybox からの回答
Leider so garnicht das was ich erwartet…
Leider so garnicht das was ich erwartet habe. Erste Box ist seit über 3 Wochen unterwegs und als Antwort (wenn man denn eine bekommt) kam nur ich solle doch geduld haben, da die Boxen ja aus Schweden verschickt werden. Komisch das die zweite ja schon da ist. Nun ja das Geld für die erste Box werde ich mir per Paypal Käuferschutz zurück holen. Punkt zwei, kündigen kann man nicht so einfach auf der Website wie beschrieben. Dort gibt es nichts wo man das machen kann. Nun habe ich Rockybox angeschrieben und schriftlich gekündigt.
Bin mal gespannt ob im April trotz Kündigung wieder eine Box verschickt wird. In der Box waren zwei naja Spielzeuge, wobei ich bei dem Kleinen Ball gleich Angst hatte das mein großer Hund den verschluckt, ist ja schließlich die Rockybox für große Hunde. Viel zu wenig drin für den Preis, dass bekomme ich deutlich günstiger. Schade!

Toppen!
Bra blandning utav godsaker och riktigt bra aktivitetsleksaker!! Supernöjda vovvar som ger 5 stjärnor.
Bästa paketet!
Fantastiskt kul leverans till min hund varje månad. Rakt till dörren och något nytt och kul att upptäcka. Tack för det 🙌🏻
Bara hårt godis och tråkiga"leksaker"
Bara hårt godis och tråkiga"leksaker" (mest aktiveringssaker). När vi påpekade att vi bara fick hårt godis och dessutom samma godis två gånger i rad, hänvisade dem till att vi hade fått frystorkat EN gång av 3 boxar.. visserligen inte stenhårt men snustorrt som inte går att ha i fickan. Vi bytte illa kvickt till bullerbox istället där man får personlig service och kan önska vad man vill ska ingå i sin box, nu får vi kongleksaker, mjuka smakrika godisar, roliga teman och personlig service för samma pris.
Edit: Fick hem "en överraskning" från Rockybox med godis från buddy pet store som förvånansvärt var semi-moist, tumme upp på det! Och även en repboll och två mjuka leksaker med pip i. Hade boxarna sett ut så varje månad eller iallafall haft något av det i varje box så hade det varit en klar förbättring! Tyvärr står vi ändå fast vid att bullerbox är ett bättre alternativ för oss, där vi får precis det vi vill ha i varje box. Hoppas Rockybox utvecklas i rätt riktning och att vi kanske en dag återkommer.

Rockybox からの回答
Hundarna är mycket nöjda över denna box!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。