Har for nylig modtaget min Vesper Bumbag - smuk taske i lÊkkert materiale - hurtig levering. LÊkker taske med god plads uden at vÊre for stor. Handler igen - kan varmt anbefale
Efter i flere Ã¥r at have Þnsket mig en Vesper bag fik jeg den endelig i december i fÞdselsdagsgave af mand og sÞn ð Dog havde de kÞbt i cognac, men jeg ville helst have den i sort. Den var bestilt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
My dearest bag is my black Vesper bag from Rodtnes. It looks great in all occasions - from a hike outside to a restaurant visit. I love the thoroughly designed metal trimmings and the fact that the na... ãã£ãšèŠã
Flot designet taske. LÊkkert skind. Flot farve. I mÃ¥ gerne fremadrettet gÞre det muligt at fÃ¥ remmen/stroppen lidt lÊngere, sÃ¥ tasken kan hÊnge lidt lavereðâ€ïž
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RODTNES creates leather goods from premium, natural leathers. The RODTNES signature is the exquisite quality and designs that suggest something new but made to last far beyond fast-trend fashion. RODTNES bags merge the pragmatics of carrying with the intangibles of style.
Studsgade 16, 8000, Aarhus, ãã³ããŒã¯
- hello@rodtnes.dk
- rodtnesbags.com
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
TrÊk pengene for udgået vare
Bestilte for 10 dage siden en taske, hvor der stod at der var 6 på lager. Jeg modtog med det samme en ordrebekrÊftelse. Efter 5 dage hvor jeg ikke hÞrte noget om levering, trÊk firmaet pengene for tasken. Jeg antog min taske var på vej, men fik aldrig information om levering. Efter 2 dage kontaktede jeg firmaet ift. min handel og fik at vide der var sket en fejl og at tasken var udgået og derfor ikke på lager. De tilbÞd en anden taske, men jeg takkede nej og bad om bekrÊftelse på at mine penge var på vej tilbage. Nu venter jeg så på 4. dag efter de trÊk pengene og har hverken fået pengene tilbage ej heller en bekrÊftelse på at de er på vej tilbage!
Jeg er indforstået med at der kan ske en fejl, men at trÊkke penge for en taske der er udgået, at firmaet ikke selv opdager det og at jeg selv skal bede om at få pengene retur (ej modtaget dem endnu) er så uprofessionelt!

RODTNES ããã®åç