Har for nylig modtaget min Vesper Bumbag - smuk taske i lÊkkert materiale - hurtig levering. LÊkker taske med god plads uden at vÊre for stor. Handler igen - kan varmt anbefale
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Efter i flere Ã¥r at have Þnsket mig en Vesper bag fik jeg den endelig i december i fÞdselsdagsgave af mand og sÞn ð Dog havde de kÞbt i cognac, men jeg ville helst have den i sort. Den var bestilt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
My dearest bag is my black Vesper bag from Rodtnes. It looks great in all occasions - from a hike outside to a restaurant visit. I love the thoroughly designed metal trimmings and the fact that the na... ãã£ãšèŠã
Flot designet taske. LÊkkert skind. Flot farve. I mÃ¥ gerne fremadrettet gÞre det muligt at fÃ¥ remmen/stroppen lidt lÊngere, sÃ¥ tasken kan hÊnge lidt lavereðâ€ïž
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RODTNES creates leather goods from premium, natural leathers. The RODTNES signature is the exquisite quality and designs that suggest something new but made to last far beyond fast-trend fashion. RODTNES bags merge the pragmatics of carrying with the intangibles of style.
é£çµ¡å
Studsgade 16, 8000, Aarhus, ãã³ããŒã¯
- hello@rodtnes.dk
- rodtnesbags.com
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk kvalitet
Fantastisk taske - bruger Vesper hele tiden og har den altid med pÃ¥ reiseð super kvalitet selv efter 2 Ã¥r.
Fantastisk kvalitet
Jeg har haft mine Rodtnes tasker i omkring 5 år og de ser stadig virkelig pÊne ud. Kvaliteten er i top og det er designet også. Derudover er taskerne praktiske og der er tÊnkt over brugervenligheden i designet.
Min vesper bum bag i grÃ¥ fik jeg i gaveâŠ
Min vesper bum bag i grå fik jeg i gave og har brugt den dagligt de sidste 3 år - stadigvÊk flot i skinnet selvom den bliver udsat for lidt af hvert. Eneste minus er at guld hardwaret er begyndt at falme en lille smule. Men Elsker den taske Þnsker mig den nu også i brun ) Har desuden en Loretta taske som jeg har haft i 5 år nu bruger den når computer eller andet bÞrnegrej skal med fedt med mange rum. God god kvalitet for pengene
Jeg har flere produkter fra Rodtnes
Jeg har flere produkter fra Rodtnes, og er utrolig glad for hver og een. Jeg bruger flittigt min jewelry case når jeg rejser. Til dagligt bruger jeg min sage pung, som gÞr det nemt at skifte taske, da den indeholder alle de nÞdvendige småting, der hÞrer til i en dame taske. Til daglig bruger jeg min Robin tote, som nemt kan rumme min laptop og andre nÞdvendige ting. Og nu har jeg snart fÞdselsdag og Þnsker mig en Willow bag. Har kun positivt at sige om produkterne og fra min mand hÞrer jeg at der er god service også.
Min nye favorit go-to-work taske.
Har fundet min nye favorit go-to-work arbejdstaske hos Rodtnes. Perfekt når man skal have sin arbejdscomputer med sig. Gode lommer og organisering i tasken.
Helt fantastiske tasker
Helt fantastiske tasker med et funktionelt og holdbart design. Jeg har f.eks. haft min Loretta siden 2016 og bruger den fortsat. Man fortryder aldrig at have kÞbt en Rodtnes taske.
Smukke tasker i god kvalitet
Jeg har to tasker fra Rodtnes. Begge super kvalitet, pÊne og samtidig funktionelle. Jeg bruger dem hver dag og er super glad for dem.
Godt design og virkelig lÊkreâŠ
Godt design og virkelig lÊkre materialer.
VÊlger Rodtnes igen og igen - elsker det.
LÊkker pung
Gav indtryk af god kvalitet og nogen har gjort sig umageð
Virkelig god kvalitet!
Har flere produkter fra Rodtnes. Alle i ualmindelig god kvalitet. à rene går og man kan ikke se det på taskerne. Her får man virkelig kvalitet for pengene.
Jeg elsker min taske
Jeg elsker min taske, bruger den dagligt. Den bliver kun flottere og flottere dag for dag. HÞj kvalitet.
Smuk taske i virkelig god kvalitet
Bruger min Vesper taske hver dag
Bruger min Vesper taske hver dag, Det er den bedste og flotteste taske jeg nogensinde har ejet, skal helt klart have flere tasker fra Rodtnes.
LÊkker kvalitet og fedt design
Jeg har har 2 laptoptasker fra Rodtnes
Jeg har har 2 laptoptasker fra Rodtnes. FuldstÊndig eminent kvalitet ift prisen. LÊderet holder i årevis og bliver kun lÊkrere når det er slidt.
HÞj kvalitet og super kundeservice hele vejen.
Flot design, hÞj kvalitet og super sÞde mennesker.
God service hele vejen.
Super kvalitet og lÊkkert innovativtâŠ
Super kvalitet og lÊkkert innovativt design til rimelige priser.
Jeg er Sà à à à à glad for min JuniperâŠ
Jeg er SÃ
Ã
glad for min Juniper taske. Den rummer ALT. Er lavet i det lÊkreste skind og ser efter et halvt Ã¥rs daglig brug stadig lige lÊkker ud. Ingen slid eller ârynkerâ i lÊderet.
Ãnsker mig alle jeres tasker.
Glad kunde
Jeg har kÞbt en Vesper hos Rodtnes. Den er super smuk, og jeg er meget imponeret af kvaliteten. Den blev leveret efter 2 dage og jeg er på alle måder yderst tilfreds.
LÊkkert design og kvalitet
LÊkkert design og kvalitet, til meget fair priser. KÞbte en taske tilbage i 2016, som i mange år har vÊret en ynglingsarbejdstaske.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ