レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Nota 10 pentru rabdare si promptitudine. Am cumparat o vacanta last minute care mi-a dat multe emotii pentru ca nu primeam confirmarea pentru rezervare din cauza unei nefunctionalitati a sistemu... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Merg de foarte mult timp in vacante prin intermediul Mădălinei care m a ajutat de fiecare data în luarea unor decizii corecte în alegerea sejurului. Din punctul meu de vedere este o agenție serioasa c... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Am ales sa colaboram cu Roju anul acesta intamplator, motivat de oferta f buna ca pret. S-a dovedit a fi o alegere excelenta din toate punctele de vedere: am fost constant informați in cele mai mici d... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ツアヌ オペレヌタヌ
  2. 航空刞代理店
  3. フラむト怜玢サむト
  4. ホテル
  5. バン レンタル代理店

圓該䌁業による蚘述

Experiența noastră de 17 ani în turism, călătorii de afaceri și sejururi ne face alegerea Nr. 1 ! Mai adăugăm și faptul că ne dăm silința să ai cea mai bună experiență când călătorești cu noi. Smile,Travel, Enjoy ROJU.ro !

連絡先

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Experiență Paște 2026 - Tunisia cu ROJU

Am participat recent la circuitul de Paște în Tunisia organizat de ROJU și pot spune că a fost o experiență peste așteptări! De ce recomand ROJU:Organizare ireproșabilă: Totul a fost planificat în detaliu, oferindu-ne un sejur premium fără griji. Echipa de nota 10: Ghidul local, Olga, a fost extrem de bine pregătită, iar însoțitorul de grup, Florin, s-a asigurat în permanență că fiecare membru al grupului este mulțumit și că nu ne lipsește nimic.Raport calitate-preț excelent: Serviciile oferite (zbor, transferuri, cazare la Iberostar Selection Kantaoui Bay 5*) au fost de o calitate superioară la un preț foarte avantajos. Asistență constantă: Am beneficiat de asistență turistică în limba română pe tot parcursul călătoriei, ceea ce a făcut totul mult mai confortabil. Mulțumim echipei pentru profesionalism și pentru că s-au asigurat că avem o vacanță de neuitat! Cu siguranță vom mai apela la serviciile voastre.

2026幎4月10日

Seriozitate si profesionalism

Am ales de mai multe ori serviciile acestei agentii si de fiecare data totul a fost organizat ireprosabil.
Comunicarea este rapida si clara, iar suportul oferit iti da incredere si siguranta. Faptul ca am ales sa colaborez din nou cu Roju spune totul despre profesionalismul si promptitudinea echipei.

2026幎3月2日
5぀星のうち5の評䟡

Suntem in al treilea an decind

Suntem in al treilea an decind colaboram cu Roju.ro si in special cu Iuliana Lungu care se ocupa de vacantele noastre cu mare drag,promptitudine si întotdeauna cu sfaturi bune foarte atenta la nevoile noastre,sa nu mai spun de oferte întotdeauna cele mai bune fata de alte agenții...mulțumim si la cit mai multe vacante impreuna🀗

2026幎2月26日

Multumiri!

Agenția s-a ocupat exemplar de rezervarea circuitului nostru. Procedura a fost simplă și rapidă, informațiile au fost clare, iar comunicarea promptă. O experiență profesionistă, pe care o recomand.

2025幎9月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス