ROJU.ro - Galati レビュー 46

4.7

Strada Brăilei 140d, 800365 Galați, Județul Galați, RO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Am ales sa colaboram cu Roju anul acesta intamplator, motivat de oferta f buna ca pret. S-a dovedit a fi o alegere excelenta din toate punctele de vedere: am fost constant informați in cele mai mici d... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Recomand cu drag aceasta agentie . De fiecare data am primit cele mai bune oferte ,sunt foarte atenti la solicitari si gasesc cele mai bune variante de vacanta!

企業情報

1. ツアー オペレーター
  2. 航空券代理店
  3. フライト検索サイト
  4. ホテル
  5. バン レンタル代理店

当該企業による記述

Experiența noastră de 17 ani în turism, călătorii de afaceri și sejururi ne face alegerea Nr. 1 ! Mai adăugăm și faptul că ne dăm silința să ai cea mai bună experiență când călătorești cu noi. Smile,Travel, Enjoy ROJU.ro !

連絡先

この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Experiență Paște 2026 - Tunisia cu ROJU

Am participat recent la circuitul de Paște în Tunisia organizat de ROJU și pot spune că a fost o experiență peste așteptări! De ce recomand ROJU:Organizare ireproșabilă: Totul a fost planificat în detaliu, oferindu-ne un sejur premium fără griji. Echipa de nota 10: Ghidul local, Olga, a fost extrem de bine pregătită, iar însoțitorul de grup, Florin, s-a asigurat în permanență că fiecare membru al grupului este mulțumit și că nu ne lipsește nimic.Raport calitate-preț excelent: Serviciile oferite (zbor, transferuri, cazare la Iberostar Selection Kantaoui Bay 5*) au fost de o calitate superioară la un preț foarte avantajos. Asistență constantă: Am beneficiat de asistență turistică în limba română pe tot parcursul călătoriei, ceea ce a făcut totul mult mai confortabil. Mulțumim echipei pentru profesionalism și pentru că s-au asigurat că avem o vacanță de neuitat! Cu siguranță vom mai apela la serviciile voastre.

2026年4月10日

Multumiri!

Agenția s-a ocupat exemplar de rezervarea circuitului nostru. Procedura a fost simplă și rapidă, informațiile au fost clare, iar comunicarea promptă. O experiență profesionistă, pe care o recomand.

2025年9月24日
5つ星のうち5の評価

Holiday in Disneyland Paris…

We were in a Holiday in Disneyland Paris with the help of Roju Agency and we had a wonderful experience.They helped us with the tickets fly,reservations to the hotel and the tickets for park.
We didn' t have problem and the Holiday was perfect.
Thanks Roju for all!

2025年6月16日

Seriozitate

Seriozitate, implicare, promptitudine, maxima amabilitate, totul de nota 10 din partea reprezentantului agentiei ROJU Galati, dra.Popa Claudia!

2025年4月11日
5つ星のうち2の評価

Offer not reflecting reality

Was good service during reservation but was provided a bad hotel as offer as 5 star hotel in Egipt which in reality is a 2 stat hotel.The information received and the photos was not reflecting the reality and we paid something which was not received

2024年12月29日
5つ星のうち5の評価

Bună ziua!nu am scris niciodată un…

Bună ziua!nu am scris niciodată un reviu dar de data asta vreau neapărat sa o laud și sai multumesc doamnei Iuliana Lungu un OM. minunat care sa ocupat exemplar de cele doua vacante ale noastre de anul acesta și cu siguranță și de cele din viitor...promptitudinea,interesul căutării celui mai bun loc pentru nevoile si cerintele noastre,răspunsuri rapide și clare la orice întrebare,actele completate perfect..nu am cuvinte o adevărată profesionista...recomand cu mare drag Iuliana Lungu și Roju.ro

2024年9月7日
5つ星のうち5の評価

Agentia este serioasa si ofera servicii…

Agentia este serioasa si ofera servicii de calitate!

2024年6月14日

ROJU.ro - Galati からの回答

Vă mulțumim foarte mult pentru feedback-ul pozitiv! Ne bucurăm să aflăm că ați apreciat seriozitatea și calitatea serviciilor noastre. Suntem dedicați să oferim mereu cele mai bune experiențe clienților noștri și apreciem că ați împărtășit opinia dumneavoastră.

Cu respect,
Echipa ROJU

Comunicare eficienta, promptitudine

Comunicarea cu agentia de turism a fost usoara si placuta. Nevoile noastre au fost intelese si am primit oferte care sa le indeplineasca. Am rezervat vacanta noastra mult visata cu ajutorul acestei agentii. Multumim.

2024年4月29日

ROJU.ro - Galati からの回答

Vă mulțumim sincer pentru feedback-ul pozitiv! Ne bucurăm să aflăm că comunicarea cu agenția voastră a fost ușoară și plăcută și că am reușit să înțelegem și să îndeplinim nevoile voastre într-un mod satisfăcător. Suntem încântați că v-am putut ajuta să vă rezervați vacanța mult visată. Apreciem că ați ales să călătoriți cu noi și suntem aici pentru orice altă călătorie viitoare sau nevoie de ajutor.

Cu sinceritate,
Echipa ROJU Travel

Profesionism !!!

Scurt !!! Nota 10 + Dna Iuliana 10+ !!! Recomand cu încredere !
...acum rămâne de văzut dacă și vacantele sunt la fel de nota 10 !

2024年2月22日

Dragă Cosmin,
Îți mulțumesc sincer pentru recenzia ta entuziastă! Suntem încântați să aflăm că experiența ta cu noi, Roju Travel a fost atât de pozitivă. Ne bucură să știm că a noastra colega Iuliana Lungu v-a oferit rezultate pe măsura asteptarilor dvs.

Suntem dedicați să oferim servicii de calitate superioară și să facem călătoriile cât mai plăcute posibil. Feedback-ul dvs este extrem de valoros pentru noi și pentru viitorii turiști care se gândesc să aleagă Roju Travel.

Suntem aici pentru tine și ne dorim să facem fiecare călătorie memorabilă.

Cu recunoștință,
[Echipa Roju]