Rosalundberg レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har lÊnge villet kÞbe tÞj herfra, og da jeg endelig fik gjort det, skulle der ikke mere end at have en nederdel pÃ¥ 1 gang, fÞr den var gÃ¥et helt i stykker. Jeg skrev en mail, da jeg havde overskre... もっず芋る

Jeg bestilte de smarte bukseknapper som man kan kÞbe hos Rosa Lundberg. Det par jeg havde kÞbt med bamser, manglede farve allerede da jeg modtog pakken, og den ene af dem er gÃ¥et fra hinanden ved fÞr... もっず芋る

Min pakke var en enkelt dag forsinket ud fra den forventede levering- dermed ikke sagt, at jeg var bekymret (den skulle jo nok ankomme snart alligevel.) Jeg Ã¥bnede min pakke, og til glÊdelig overrask... もっず芋る

Jeg er kÊmpe fan af butikken, og har kÞbt en del tÞj derfra. Syntes kvaliteten er rigtig fin ifht. den billige pris <3 Jeg har lige modtaget en forsendelse online, og hvis jeg skal sige noget konstruk... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. ファッション アクセサリヌ店

圓該䌁業による蚘述

Hej, jeg hedder Rosa Lundberg 👋🏌 Jeg er 21 Ã¥r gammel og har en butik i Odense og en online webshop. Jeg nyder at lave mit arbejde og sprede en masse smil til kunderne. Tak for i vil dele jeres oplevelse. Jeg vil dog huske dig pÃ¥, at Trustpilot tit er et sted hvor man kun brokker sig - sÃ¥ husk at skriv en god anmeldelse nÃ¥r du kommer et godt sted ogsÃ¥ 🌌

たあたあ

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 25ä»¶

レビュヌを曞く

KrÊnker returretten

Jeg ville returnere en vare, men jeg måtte tilsyneladende ikke få pengene retur - måtte kun få et tilgodebevis. Begrundelsen var, at varen ikke var plomberet. Det er i og for sig en fair regel at have, at man ikke må bryde plomberinger, men kÊden springer af, idet butikken undlod at plombere varen ved kÞb. De gjorde det til mit ansvar, at de ikke havde plomberet varen ved kÞb, for på den måde at forsÞge at komme udenom at give mig mine penge tilbage. Ren bondefangeri.

Måske de skulle gå mindre op i tiktok og mere op i kundeservice, hvis de vil have en bÊredygtig forretning. Jeg handler der i hvert fald aldrig igen i frygt for at de ikke lever op til deres egne returbetingelser.

2024幎4月3日

Rosalundberg からの回答

Det er en kedelig sag 😔 da vi altid spÞrger om varen skal kunne byttes. Det siges, og stÃ¥r ogsÃ¥ pÃ¥ bonen. Da vi ikke Þnsker at bytte varer, som kan have vÊret i brug.

Vi prÞvede at hjÊlpe dig, og brÞd vores egne regler, om ingen returret uden plombering - og gav dig et tilgodebevis på belÞbet.

Vi har valgt at have disse retur / bytteregler i vores butikker samt online, og de regler har vi haft i mange år.

Det er den hyggeligste butik i danmark.

Det er den hyggeligste butik i danmark rosa lundberg er virkelig flink.

2024幎2月10日

Tusind tak Asta!!🌞
Hvor er jeg bare glad for du syntes det, det gÞr mig glad.
Vi ses en anden dag i butikken
Kh Rosa Lundberg🎀

RosaLundberg, Århus.

Jeg var i Rosa Lundberg's butik i Århus i dag, 2 februar.

Butikken set udefra - spÊndende. Butikken set indefra - den kan godt bruges til noget.

Der er lyserÞdt alle vegne. Også andre lÊkre farver overalt, men mest lyserÞd, tror jeg. Min yndlings farve.

Butikken er simpelthen gennemfÞrt flot, og hende Rosa har altså nogle lÊkre ting.

Jeg er korthÃ¥ret og syntes egentlig ikke, jeg havde brug for en hÃ¥rbÞjle - alligevel kom jeg derfra med en - jeg har ikke brug for den lige nu, men jeg kan simpelthen ikke klare mig uden 🀣

Jeg elsker farver, og kom også til at kÞbe en halskÊde - det var slet ikke med vilje! Og en lille hårklemme - den var jo formet som en kat, altså!

Endelig er der en i Danmark, som sÊlger tÞj i FARVER - bliv nu ved med det, ikke?

SÞd og venlig betjening og ingen problemer overhovedet 🩷

2024幎2月2日

Hej Lisa!

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse 🎀 Hvor er jeg bare glad for du kan lide mit univers ligeså meget som mig!
Vi ses i butikken en anden dag🌈

Dejlig facade i Slagelse🀗

Dejlig facade i Slagelse🀗
Jeg var i dag inde og kÞbe en trÞje og en kÊde med store perler👍
Jeg blev helt glad i lÃ¥get selv om jeg er over 60
..❀

2024幎1月6日

Hej Winnie 🎀

Tusind tak for at dele din oplevelse, det betyder meget 🌙
Vi ses i den lille biks på hjÞrnet en anden dag!

En farvelade af lÊkkerier 🌷

Jeg besÞgte butikken i Odense i dag - og elsker alt ved den!! 🀩 LÊkker, indbydende og spÊndende 🀩
KÞbte ikke noget i denne omgang, da den jakke jeg havde forelsket mig i desvÊrre ikke var i den rigtige stÞrrelse, men vender helt sikkert tilbage 🌷

2024幎1月4日

Hej Lotte!
Tak for at dele din oplevelse, glÊder mig til vi ses en anden gang 🎀
Kh Rosa Lundberg

Jeg fik min pakke to dage efter jeg

Jeg fik min pakke to dage efter jeg havde bestilt det og er mega glad for det, har ogsÃ¥ vÊret i butikken i Odense to gange fantastisk oplevelse, jeg handlede med Rosa og er sÃ¥ sÞd og elsker hendes butik. Hun vil altid fÃ¥ 5 store stjerner af migg!❀💛💚💙💜🩷

2023幎11月23日

Servicen halter

Jeg kÞbte en mesh bluse i butikken d. 19/10. Jeg fik ingen kvittering og betalte med mobilpay. Blusen passede mig ikke så gik ind for at bytte den d. 6/11. Jeg blev mÞdt af en voksen dame som svarede mig arrogant og irriteret da de kun bytter i 8 dage og jeg desuden ikke havde kvittering. Jeg viste min mobilpay kvittering og fortalte at jeg ikke fik en kvittering da jeg kÞbte den. Jeg fik af vide at de ALTID spÞrger om man vil have kvittering, som om jeg lÞj over for damen. Hvilket jeg selvfÞlgelig ikke gjorde. Hun nÊvner så at det jo ikke er hendes skyld at jeg kommer for sent i forhold til deres bytteregler og spÞrger i Þvrigt om jeg kan huske hvilken medarbejder jeg blev betjent af. Det kunne jeg selvfÞlgelig ikke da det var 3 uger siden jeg sidst var i butikken.
Hun slutter af med “det kan jeg sÃ¥ ikke gÞre noget ved”.
Ikke sÊrlig servicemindet og generelt en uheldig oplevelse. Hun kunne have talt venligt, men valgte i stedet en lidt Êrgerlig tilgang. Kommer nok ikke tilbage, desvÊrre.

2023幎11月6日
自発的なレビュヌ

Glemmer at sende alle bestilte vare

Glemmer at sende alle bestilte vare. Når man så skriver for at påpege det, får man bare en "Du skal skrive til kundeservice ved reklamationer!"
En uge senere sender de den endelig. Ikke om der er så meget som en lille hårspÊnde til 2kr eller andet som "beklager fejlen, den var vores" - Jeg nåede endda vist at skrive at jeg var ked af fejlen fra deres side, da jeg havde bestilt hår klemmerne til at skulle bruge dem om sÞndagen.

DÃ¥rlig kundeservice.

2023幎8月11日

Hej SÞs Viola 💖

Det super Êrgerligt at du skriver en dårlig anmeldelse. Da vores mails til hinanden ikke virkede som om det var en så dårlig oplevelse for dig.
Det er jo aldrig fedt, når det er lavet en fejl, det syntes vi da heller ikke 😞
Derfor beklagede jeg også i mailen til dig. Jeg skrev at det var en menneskelig fejl at der kun var pakket 1 hårklemme i den farve og ikke 2. Det kan jo ske nogen gange at vi mennesker fejler 😌

Jeg skrev om du ville have pengene retur eller vi skulle sende dig et spÊnde mere, og derefter sendte vi et spÊnde til dig.

Beklager at det ikke levede op til dine forventninger mht din reklamation.

Bedste hilsner Rosa Lundberg 💚

Faktastisk butik!!🩷

Jeg har vÊret inde i butiken tre gange, og alle tre gange var helt fantastiske! NÃ¥r man kommer ind siger de pÊnt hej og smiler, og der er flotte farver og varer over det hele. Mega sej butik, med vildt sÞde mennesker! 🩷

2023幎7月19日

Hej Nikoline 💖

Tusind tak for din hilsen💌 Det er jeg bare sÃ¥ glad for at hÞre, vi glÊder os til at se dig igen en anden gang 🊋☀

Kh Rosa Lundberg

DÃ¥rlig stemning i butikken og sure ansatte

Har efterhÃ¥nden besÞgt butikken et par gange, og hver gang gÃ¥r jeg ud med en dÃ¥rlig fornemmelse - derfor tÊnker jeg heller ikke at besÞge butikken mere. De ansatte virker nÊrmest altid sure og arrogante og man fÞler sig faktisk ikke sÊrlig velkommen eller Þnsket i butikken. Én oplevelse kunne man mÃ¥ske overkomme, men det er den samme oplevelse hver gang jeg besÞger butikken.

Rosa pÃ¥stÃ¥r at min anmeldelse hÊnger sammen med en andens, hvilket selvfÞlgelig ikke passer, da anmeldelsen er skrevet pÃ¥ baggrund af min egen oplevelse. Derudover kan jeg ogsÃ¥ fornemme at jeg ikke er den eneste der har en dÃ¥rlig oplevelse, sÃ¥ ved ikke om hun tror alle dem der giver kritik bare er veninder? 😂
Utroligt at man som butiksejer ikke kan tåle kritik.

2023幎7月5日

Hej Simone og Cecilie☀

Jeg tager total afstand fra denne anmeldelse, da du udelukkende kun anmelder pga din veninde ikke har fået en ny hårklemme efter 6 måneder, som der hverken var plomberet eller hun havde bon på, da vi bytter i 8 dage.

Kh Rosa Lundberg

Jeg elsker rosas koncept og butik!

Jeg elsker rosas koncept og butik!

Jeg har handlet hos Rosa i omkring 2 år nu og ef top glad og tilbagevendende kunde!
SpÊnder og hårbÞjler i lange baner og farver så glÊden kommer frem i sjÊlen! Nogen af mine yndlings toppe og t shirts er derfra, som jeg går i hver uge!❀
Jeg kommer altid ud glad fra butikken og kommer faktisk også altid ud med et kÞb fordi der er så fine ting!

Jeg må indrÞmme jeg faktisk bliver ked af det når jeg lÊser anmeldelser herinde da folk umildbart enten ikke kender til konceptet fuldt ud eller har handlet i vrede hurtigt tÊnker jeg.
Det er klart der er ting der ligner på shein! Det er der også fra hm, gina tricot osv. alle hopper med på trends og shein kopierer alt!

De eneste produkter der er gÃ¥et i stykker jeg har fra Rosa har jeg enten selv kommet til at knÊkke ellers har min hund tygget pÃ¥ dem😂 og sÃ¥ er jeg bare hoppet direkte ind efter en ny! Netop fordi jeg ELSKER ting derinde fra!

Jeg sidder netop nu med pynt i håret da jeg skal have sort tÞj på, på arbejde og dermed kan lade min personlighed komme lidt frem med fine hår dimser.

Jeg synes du er top sej Rosa!
Du bringer glÊde og farve i min hverdag. KÊmpe knus
Trofast og fortsat kunde,
Amalie ❀

2023幎7月4日

Hej Amalie ☀

Mange tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse, det betyder bare så meget for mig 🧡

Vi ses i butikken!

Super hurtig levering

Super hurtig levering, fineste pakke med kort og smÃ¥ klistermÊrker i og fine varer. Æstetikken er i top og man fÃ¥r en god og positiv oplevelse bÃ¥de i butikken og online. Kan kun anbefale at handle der. 🩷

2023幎7月2日

Hej Tanja 🊋

Mange tak for din fine anmeldelse, det gÞr mig sÃ¥ glad at lÊse 🧡 God dag til dig!

Fantastisk service

Har flere gange bestilt fra webshoppen og kÞbt fra butikken fysisk. Jeg fortryder ikke en eneste ting jeg har kÞbt fra Rosa Lundberg!!!

Jeg modtog allerede pakken dagen efter jeg havde bestilt fra webshoppen.
Det er fantastisk service!!

2023幎7月4日

Hej Clara 🌞

Det gÞr mig så glad at lÊse du har vÊret tilfreds med dine kÞb hos mig!

God dag til dig 💖💖

Mega sÞd butik

Super hyggelig og god service

2023幎5月11日

Hej Tilde ☀
Mange tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse, det gÞr mig sÃ¥ glad 💖

Knus Rosa

Enormt hurtig levering (under to dÞgn)

Enormt hurtig levering (under to dÞgn) samt varer af super kvalitet. Blev også meget glad for den lille hilsen samt hårklemme, der fulgte med i min pakke. Vil klart handle hos Rosa igen!

2023幎6月17日

Hej Mathilde 🊋
Tusind tak for at du har brugt tid pÃ¥ at give mig en sÞd anmeldelse😍💚

Det betyder mere end du aner.

Ha det skÞnt, og vil med glÊde pakke til dig en anden gang 💌

KÊrlig hilsen Rosa Lundberg

Mega god oplevelse

Jeg bestilte et tÞrklÊde hos Rosa Lundberg og modtog det allerede dagen efter🀗
Det er i virkelig god kvalitet og jeg fik nogle fine klistermÊrker og en lille hÃ¥rklemme med. Vil klart kÞbe derfra igen🌺🌺

2023幎6月13日

Hej Anna 🌻
Mange tak for din fine anmeldelse, det gÞr mig så glad at du har brugt din tid på at skrive dette til mig.

GlÊder mig at du er frisk pÃ¥ at handle igen😍🌞

God dag til dig!

Kh Rosa Lundberg 🛍

Uetisk

Synes det er en skam at hun misleder unge mennesker pÃ¥ TikTok med hendes varer og fortÊller at hun selv designer tÞj osv til hendes butik, men hun glemmer at nÊvne at meget af det er fra billige web butikker sÃ¥som SHEIN og Amazon/eBay som hun handler fra og bare sÊlger videre til dyrere pris

Folk tror de supporter en small business, men i virkeligheden stÞtter de noget meget stÞrre med ringe vilkår bag og bÞrneproduktion i Kina :(

Ville skrive links til de ting hun sÊlger fra shein men det må man åbenbart ikke skrive i sin anmeldelse på trustpilot.

HÊklet bÞllehat:

Rosas lundbergs pris: 70kr
Og på SHEIN: 16kr

2023幎4月13日

Hejsa.
Jeg er virkelig ked af at du laver en anmeldelse uden at du ved noget om min forretningsgang.

Jeg har aldrig kÞbt og videresolgt noget fra Shein, og kommer aldrig til det. Jeg har min egen leverandÞr, som jeg har kendt i 15 år.

Jeg har aldrig givet udtryk for at jeg designer alt selv, og det vil du også kunne se på mine sociale medier.

Mvh Rosa Lundberg 💞

Det er en kÊmpe scam

Det er en kÊmpe scam, hun kÞber og videre sÊlger sit tÞj fra SHEIN, til en meget hÞjere pris, og påstår det er hendes eget. Så ikke nok med at i bliver snydt på prisen, og kan finde prÊcis det samme på SHEIN, til en syvendedel pris, så er det jo også mega moralsk forkert, at reklamere det som noget hun laver/designer, når det er fra SHEIN, og dermed er produceret ved bÞrnearbejde fra Kina. Vildt at ingen har lagt mÊrke til det, men det har jeg, og folk skal vide hvor deres tÞj kommer fra, så man ikke går og tror man kÞber noget bÊredygtig og stÞtter en lille lokal business. Hun blokere også hurtigt folk der caller hende out på sociale medier så folk ikke fatter mistanke. Men det er også mega let at falde i fÊlden, da hun fremstiller det som noget trendy nyt, farverigt og hÊklet, men virkeligheden er, at det altså er fra SHEIN, og der er ikke meget innovativt over det.

2023幎5月13日

Hejsa.