Fantastisk butik, fantastisk service! Mega dygtige og sÞde folk. Vi fik monteret reoler og er meget tilfredse hele vejen igennem. SkÞnt sted at handle
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kÞbte en stol pÃ¥ nettet efter at have fÃ¥et vejledning telefonisk af en medarbejder. Alligevel bliver jeg efterfÞlgende ringet op af en medarbejder. Prisen jeg havde betalt pÃ¥ nettet var ikke den... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
At fragten skal koste 800kr nÃ¥r man kÞber for 15000kr i netshoppen virker urimlig. Blot fordi varerne ikke normalt fremgÃ¥r af hjemmesiden skal man betale fragt? Hmm....nÃ¥r man kÞber for sÃ¥ stort et b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Rosborg MÞbler finder du et bredt sortiment af danske såvel som internationale brands. Kom og besÞg os i vores 1.200 kvm. store mÞbelhus mellem Aarhus og Randers, eller bestil dine nÊste designmÞbler, belysning eller boligtilbehÞr online på rosborgshop.dk
Astrupvej 1, DK-8370, Hadsten, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Rosborg MÞbler ããã®åç
Jeg kÞbte en stol på nettet efter at have fået vejledning telefonisk af en medarbejder. Alligevel bliver jeg efterfÞlgende ringet op af en medarbejder. Prisen jeg havde betalt på nettet var ikke den rigtige - knap 4500kr, men 500kr dyrere. En lang historie om at de tog forbehold bl.a. bl.a.
jeg afblÊste handlen. De 500kr kunne mÞbelbutikken nok overleve. Man kan altså ikke regne med priserne på nettet. Hvor lousy af en ellers fin butik.

Rosborg MÞbler ããã®åç
Jeg kÞbte et Noguchi bord online, der var på (moderat) tilbud. Efter en uges tid opdagede jeg to dybe ridser i glasbordpladen. Jeg skrev et par gange til Rosborg, men de ignorerede fuldstÊndig henvenelsen. Jeg valgte ikke at gÞre yderligere ved det, men jeg synes ikke, det var i orden. Nethandel er et tillidsspÞrgsmål, og selvom man får rabat, skal man som kÞber og sÊlger vÊre enige om, hvad der handles, og det var vi ikke her.

Rosborg MÞbler ããã®åç
Serviceniveau i top! Havde brug for hjÊlp til emballering,da jeg skulle transportere en arvet ph5 lampe til Australien. Jeg havde ikke orginal emballage. Kontaktede Rosborg da jeg i forbindelse med tidligere indkÞb havde oplevet hÞjt serviceniveau. Rosborg respondere promte på min forespÞrgsel og tilbÞd mig hjÊlp. Jeg kan nu rejse den lange vej i tillid til at lampen kan komme sikkert frem. Stor TAK og på alle måder varm anbefaling til Rosborg

Rosborg MÞbler ããã®åç
Sikke en ubehagelig tone man bliver mÞdt af når man ringer til dem og spÞrger om priser. Jeg sagde også tydeligt fra i telefonsamtalen og kommenterede at det var en ubehagelig tone, så undre mig over at de ikke kan genkende oplevelsen.
Kan ikke anbefale stedet.

Rosborg MÞbler ããã®åç
Bestilte en lampe der stod der var et styk på lager af. Modtager dagen efter en mail om at der var en fejl på hjemmesiden, og den derfor ikke var på lager. Rosborg mÞbler kunne dog tilbyde mig at bestille en hjem til mig, men til en hÞjere pris end jeg havde bestilt til, hvilket jeg ikke var interesseret i. Kommunikationen gik lidt skÊvt og blev lidt langtrukken, da jeg skrev mail og Rosborg mÞbler forsÞgte at ringe til mig med svar. Til sidst fik vi dog kontakt, og vi fandt en fin lÞsning hvor jeg kunne kÞbe en lampe de havde stående i butikken i stedet. Alt i alt fin oplevelse.

Rosborg MÞbler ããã®åç
Skarp, venlig og professionel service pr. telefon. Vi har nu modtaget vores stol, og er ovenud tilfredse med alt lige fra sÊlger til chauffÞren, der afleverede stolen.
Fem store stjerner herfra og det er med garanti ikke sidste gang, vi har handlet hos Rosborg MÞbler!

Rosborg MÞbler ããã®åç
Super venligt og professionelt personale!
Fik den bedste service i forbindelse med kÞb af et spejl. Her vil jeg helt sikkert handle igen og igen.

Rosborg MÞbler ããã®åç
- En varm og hyggelig inspirations tur & oplevelse at besÞge Rosborg MÞbelhus Hadsten - jeg blev taget seriÞs og godt behandlet.
- Fik absolut bedste og mest kompetente betjening, råd, vejledning / kreativ lÞsning, som lever op til min forventning om smukt funktionel lysindretning.
- Anbefaler klart Rosborg MÞbler Hadsen, stort udvalg, behagelig atmosfÊre, masser af bolig inspiration - gode priser & personlig hurtig levering.
Ãnske listen er stor - ses, snart igen.
Vh Susanne.
Fantstisk god service,da vi skulle have repareret et mÞbel. Tusind tak

Vi har af flere omgange handlet med Rosborg MÞbler. PrimÊrt Ã
boulevarden Aarhus, og har fået sublim service hele vejen fra bestilling til levering.
Når vi har stået og vÊret i tvivl om et produkt har vi altid fået kyndig hjÊlp og vejledning af ThorbjÞrn som har en stor erfaring indenfor mÞbler og indretning.
Hans Êrlighed er guld vÊrd, når man står og er i tvivl om et eller andet.
Tak til dig, og også en tak til Team Rosborg for levering og opsÊtning af diverse reoler.

Rosborg MÞbler ããã®åç
Rosborg MÞbler har vÊret professionelle i hele processen med at finde frem til den rigtige sofa, bestilling og levering - alt forlÞb iht. aftale og var til vores fulde tilfredshed.

Rosborg MÞbler ããã®åç
Har kÞbt spisebord og stole ved Rosborg mÞbler, fik hjÊlp i butikken til mine Þnsker og god service ved levering
Vi kÞbte nye mÞbler til stuen og fÞlte os godt behandlet hele vejen. I butikken var der god og venlig service. Fleksibilitet mht. udlån og en fantastisk service i leveringen! Sofa kom hele vejen op på fÞrste sal. Tak for god service!!

Rosborg MÞbler ããã®åç
5 stjerner herfra til Rosborg MÞbler.
Vi havde gennem lÊngere tid ledt efter den helt rigtige lÞsning til vores stue. Vi har kigget i flere mÞbelhuse men aldrig fundet en lÞsning vi var tilfredse med.
Tog så kontakt til Merethe Nygaard fra Rosborg, og hun fik billeder og mål af vores stue, og hun kom så endelig med den lÞsning vi har ledt efter i et par år.
Vi kÞbte en skÞn hjÞrnesofa efter mål så den passer helt perfekt og et sofabord til. Merethe kom derudover med et par gode råd om lige at bytte rundt på et par billeder, rykke et lille bord til den ene side og vende en stol om... Et par små gode råd der gjorde en kÊmpe forskel. Tak for det. MÞblerne blev båret fint ind og sat på plads, og fik gode råd om vedligeholdelse af de 2 flinke chauffÞrer. tak til dem også. Alt i alt en rigtig god oplevelse at handle med Rosborg.

Rosborg MÞbler ããã®åç
God service og kompetent know how.
Tak.

Rosborg MÞbler ããã®åç
Efter en hurtig beslutning om kÞb af en ny sofa ved Rosborg MÞbler, Hadsten, måtte vi have en indretnings arkitekt til at hjÊlpe med at få harmoni i vores stue. Rosborgs indretningsarkitekt Merethe Nygaard blev kontaktet og få dage dage senere havde vi besÞg af Merethe og fik super rådgivning og efterfÞlgende et par indretningsforslag. Efter et opfÞlgende mÞde i butikken med Merethe Nygaard, fik vi en total plan på indretning incl. lys og tÊppe. Det har vÊret en kompetent og empatisk proces, som vi klart kan anbefale.
Ordre afgivet på ny reol mm. og vi venter blot på leverance fra Rosborg MÞbler
Super service og drÞn hurtig levering lige inden jeg skulle på ferie. Teamet gjorde Hvad de skulle for at få det hele til at klappe. Helt perfekt
Tak for handelen og den gode oplevelse.
Hilsen Andreas
Jeg skrev til butikken i Aarhus for at hÞre, om de havde en Eames House Bird hjemme. Det var desvÊrre ikke tilfÊldet, men Merethe bestilte straks én til mig over mail med afhentning om ca. halvanden uge. Da fuglen var ankommet, fik jeg et telefonopkald om, at den nu kunne afhentes. Min kÊreste, der afhentede den, fik også lov til at tjekke, om fuglen var hel og intakt, fÞr han tog den med hjem (vi havde nemlig haft problemer med at få én fra to andre butikker, som ikke havde enten produktionsfejl eller transportskade).
Alt i alt virkelig god og professionel service med klar kommunikation igennem hele processen. Her handler jeg gerne igen.
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã