レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk butik, fantastisk service! Mega dygtige og sÞde folk. Vi fik monteret reoler og er meget tilfredse hele vejen igennem. SkÞnt sted at handle

䌁業が回答したした

Jeg kÞbte en stol pÃ¥ nettet efter at have fÃ¥et vejledning telefonisk af en medarbejder. Alligevel bliver jeg efterfÞlgende ringet op af en medarbejder. Prisen jeg havde betalt pÃ¥ nettet var ikke den... もっず芋る

䌁業が回答したした

At fragten skal koste 800kr nÃ¥r man kÞber for 15000kr i netshoppen virker urimlig. Blot fordi varerne ikke normalt fremgÃ¥r af hjemmesiden skal man betale fragt? Hmm....nÃ¥r man kÞber for sÃ¥ stort et b... もっず芋る

Serviceniveau i top! Havde brug for hjÊlp til emballering,da jeg skulle transportere en arvet ph5 lampe til Australien. Jeg havde ikke orginal emballage. Kontaktede Rosborg da jeg i forbindelse med ti... もっず芋る

䌁業情報

1. 䜏たい・ガヌデニング

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos Rosborg MÞbler finder du et bredt sortiment af danske såvel som internationale brands. Kom og besÞg os i vores 1.200 kvm. store mÞbelhus mellem Aarhus og Randers, eller bestil dine nÊste designmÞbler, belysning eller boligtilbehÞr online på rosborgshop.dk

3.7

通垞1週間以内に回答

Superoplevelse

Superoplevelse
Vedr kÞb af 4 Y-Stole.
Jeg havde en god og venlig korrespondance med Sussie, fra Rosborg-MÞbler.
God vejledning omkring kÞb og levering.
Bestilte stolene, og efter 5 dage stod de i min stue.
Er fuldt ud tilfreds med min handel hos Rosborg-MÞbler, og det bliver ikke sidste gang jeg handler hos dem.
Annette

2021幎7月6日

KÞb af 6 stole

Jeg havde nogle spÞrgsmål forud for bestilling af 6 stole, og fik en fremragende, og lynhurtig, hjÊlp af Sussie Holm-Hansen, Rosborg MÞbler Hadsten.

Jeg fik stolene langt hurtigere end forventet, og alt gik som smurt fra bestilling til levering. . Oveni kÞbet en rigtig god pris.
Jeg handler bestemt der en anden gang.

2021幎3月19日

Endnu en tilfreds kunde!

Jeg syntes med alle de produkter vi efterhÃ¥nden har fÃ¥et samlet sammen fra bÃ¥de Ødum og Århus afdelingen, har der vÊret fin tilbagemelding og leveringsdatoerne har altid passet. Super god service og vejledning. Dejligt at komme til altid glade mennesker, ligemeget hvem man mÞder i butikken.

2021幎3月13日

Dejlig butik & venlig betjening

Fik en rigtig god rådgivning omkring de stole vi gerne ville have og det gik super hurtig med at få dem hjem. Dejlig butik og altid venlig betjening de gange vi har vÊret omkring.

2021幎3月1日

Hej Mads
Sikke en dejlig anmeldelse. Det blev genåbningsdagen bestemt bedre af.
Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang.
De bedste hilsner fra Rosborg MÞbler

Meget venlig betjening også omkring

Meget venlig betjening også omkring levering, som var hurtig, prÊcis og lige til dÞren. Jeg kÞbte en kvalitets kontorstol på tilbud - den er både smuk og funktionel.

2021幎1月22日

Hej Ulla
Tusinde tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du er glad for den smukke kontorstol. Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang.

Rigtig fin service

Rosborg leverede vores varer hurtigt og professionelt og da vi Þnskede at bytte til en anden trÊsort var den også hurtigt klaret. De hentede de gamle og leverede de nye dagen efter. Tak for hjÊlpen!

2021幎1月20日

Hej Simon
Tusinde tak for den flotte anmeldelse. Det er vi utrolig glade for.
Og vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang.

Serviceminded og rigtig god

Serviceminded og rigtig god kundeservice. Tak for hjÊlpen i forbindelse med min lampe, der var gået i stykker. Hurtig og venlig kommunikation. Vil klart anbefale andre at handle hos Rosborg MÞbler.

2021幎1月12日

Hej Tine
Tusinde tak for den meget flotte anmeldelse. Den er vi super glade for.
Vi glÊder os til at kunne hjÊlpe dig en anden gang.

Kvaliteten er i top

Kvaliteten er i top. Forretningen leverer som aftalt 💐

2020幎12月18日

Hej Tina
Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er vi rigtig glade for. Det er den slags oplevelser vi arbejder for.
De bedste (jule)-hilsner fra Team Rosborg

Leveret som lovet

Bestilte en lampe, der var leveringstid på. Alt kom som lovet, smidigt og nemt.

2020幎11月15日

Rosborg MÞbler からの回答

Tusinde tak for din fine anmeldelse, den er vi glade for.
De bedste hilsner, Rosborg MÞbler

Fantastisk service!

Fantastisk service, intet mindre! Oplevede problemer med min Verner Panton lampe og fik relativt hurtigt en ny. De hurtige i respons både på mail og telefon, imÞdekommende og viser overskud. Alec derfra (partner) viser virkelig vejen frem..

2019幎6月4日

Super oplevelse

Super oplevelse! Responstiden fra Alec er ikke mindre end formidabel. Jeg har haft en lang korrespondance efter tvivl om sofa og design, og kan kun sige, at det var fin ekspertise som udmÞntende sig i et fantastisk kÞb.

Hvis I Þnsker en formidabel service og en god markedspris på designer mÞbler skal I handle med Alec fra Rosborg MÞbler.

2017幎7月7日
自発的なレビュヌ

God service i butik..dårlig tilbagemeldning

God service i butikken men 3 uger efter har jeg stadig ikke modtaget det tilbud sÊlgeren skulle sende os.
Jeg ringede efter 14 dage og der blev lovet at sÊlger ville ringe eller maile tilbage men har Intet hÞrt.
Jeg Þnsker ikke at handle med nogen som ikke er seriÞse. Det kan ikke passe man selv skal fÞlge op gentagne gange ved kÞb, hvor de lover at ringe/maile tilbage.

2017幎4月11日

Hej Malene

Jeg er virkelig ked af, at du har haft en dårlig oplevelse og måtte rykke for dit tilbud. Dog har vores sÊlger samme dag som du rykkede for det (d. 1. april) sendt et tilbud til dig pr. mail (måske det er endt i dit spamfilter). Vi har forsÞgt at få fat i dig idag pr. telefon, men desvÊrre uden held. Vi vil rigtig gerne i kontakt med dig og håber at du vil sende os en mail eller ringe til os.

Rigtig god dag og god påske.

En service ud over det sÊdvanlige 👍👍👍👍

Jeg har kÞbt en del mÞbler hos Rosborg på nettet og aldrig har jeg fået så god en service.
Alec er et kapitel for sig. Han kom personlig og afleverede et lille bord jeg havde kÞbt. Det har jeg aldrig oplevet fÞr. I det hele taget var han meget serviceminded hele vejen igennem.
Jeg kan kun anbefale alle at handle hos Rosborg MÞbler, hvis det er god service de Þnsker. Jeg vil ihvertfald anbefale Rosborg til alle. Suuuuuuuper service. 😀😀😀😃😃

2017幎1月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。