Rosenhuset レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vi var fire personer til en let aftensmad og har kun ros. En flink ung tjener anviste os et bord, hvor man i fulde drag kunne nyde den flotte udsigt. 15 minutter efter bestilling sad vi med en lÊkker... もっず芋る

Dejlig sommeraften. Dejlig udsigt over Øresund. Det reserverede bord fint placeret. Venlig og hurtig betjening. MEN den bestilte rÞdspÊtte var nok den tristeste rÞdspÊtte, jeg har oplevet. Pakket ind... もっず芋る

Hold ALDRIG selskab her, eller stÞrre komsammen! UvÊrdig oplevelse, ganske enkelt. 10 dage fÞr blev en 80 Ã¥rs fÞdselsdag af restauranten flyttet til opvarmet telt udenfor. Opvarmet??? Der var kun 2 sm... もっず芋る

期埅以䞋

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 19ä»¶

レビュヌを曞く

Der er faktisk lidt for flot med to

Der er faktisk lidt for flot med to stjerner.
Vi fik begge to helstegt rÞdspÊtte med traditionel udstyr.
Kolde kartofler,kold smÞrsauce,og en meget lille overpaneret fisk,der ovenikÞbet var overstegt,
Maden var forbavsende hurtigt klar til os,hvilket indikerer,at fisken har vÊret forstegt.
Personalet bestod af tre unge mennesker,ca.18 år,der ikke havde meget tjek på noget som helst,og udstrålede med al tydelighed,at de intet vidste om mad,drikke eller branchen ,generelt.
Men flot udsigt.
Ps.virkelig kedelige tÞrkager til eksorbitante priser.
Det må gå godt,avancemÊssigt

2025幎9月11日

Kedelig gedeostsalat

Langsommelig service. Maden, gedeost salat var virkelig en trist dog dyr oplevelse. Ok gedeost, men en kedelig salat med en rigtig dÃ¥rlig fabrikskÞbt dressing

Virkelig Êrgerligt.

2025幎8月11日
自発的なレビュヌ

Meget lang ventetid og nåede aldrig at

Meget lang ventetid og nÃ¥ede aldrig at fÃ¥ vores mad
 Vi ventede fÞrst 15 min pÃ¥ betjening, derefter 40 min pÃ¥ vores drikkevarer - sÃ¥ gik der yderligere 20 min hvor vi sÃ¥ fik fortalt, at det vi havde bestilt var udsolgt og vi skulle vÊlge noget andet - derudover fik vi at vide, at der i hvert fald ville gÃ¥ 40 min yderligere fÞr maden var klar. Vi valgte derfor at betale drikkevarer og gå  virkelig Êrgerlig oplevelse - det sÃ¥ ellers dejligt ud udefra 🥲

2025幎7月1日

DÃ¥rlig service

DÃ¥rlig service.
Efter at havde ventet 1 time på en kop kaffe, endte vi med at gå vores vej.
Utrolig dårlig service og uforskammet personale. Der grinede af en, når man påpegede at man havde ventet en time på sin kaffe.
Ingen undskyldning eller beklagelse af forsinkelse. Meget uhÞfligt!
SÊtter ikke mine ben der igen!

2025幎6月15日

Dårlig mad på Café Rosenhuset i VedbÊk

Vi var på Café Rosenhuset i VedbÊk og spise i går. En virkelig dårlig oplevelse og meget ringe betjening. Jeg bestilte en frisk smÞrstegt rÞdspÊtte med kartofler til DKK 289,-. RÞdspÊtten smagte ikke godt - den var mindst én dag for gammel og ud af de fem små kartofler der fulgte med var tre af dem dårlige. Da jeg sagde det til den unge tjener, svarede han at han ville gå videre med det til ejeren. Jeg spurgte om jeg kunne komme til at tale med en overordnet eller ejeren. De kunne jeg ikke, de var der fÞrst i morgen.

2025幎6月8日

I gÃ¥r 2maj besÞgte en ven og jeg

I går 2maj besÞgte en ven og jeg stedet.
Vi kommer helt sikkert IKKE igen.
De Þl som står på kortet havde de ikke.
Burgeren var middelmådig. CÊsarsalaten med kylling var jeg i tvivl om var kylling, havde samme farve som and, med skind og fedt. Vi sad ved det afskÊrmede, ud mod vandet som vi ikke kunne se da plastsiderne var mÞgbeskidte, og beplantningen for hÞj, ligesom vores bord. Rigtig dårlig oplevelse. Tydeligvis en ejer som er blevet trÊt

2025幎6月2日

DÃ¥rlig service, uinteressant mad

Vi var tre til frokost fredag den 30. maj, vi sad på 1.sal. Uengageret betjening (vi måtte gentage flere gange, hvad vi Þnskede), snaps blev glemt til forreten, en af os måtte gå ned og minde på det, da der ikke var regelmÊssig besÞg af tjenere. Krebsehale på grillet surdej bestod mest af lÞg og rÞd peber, krebsehalerne måtte vi gå på jagt efter. Da vi ville betale, måtte fortÊlle, hvad vi havde fået, da de havde glemt det eller ikke havde tastet det ind, hvilket er hvad det er, men grundtonen i service medarbejderne var dybt uengageret, på grÊnsen til det uhÞflige. Vi kommer ikke igen. Mvh, N. Lind

2025幎5月30日

God mad - Umenneskelig lang ventetid

Cafe Rosenhuset har de bedste muligheder for at servere en 5 stjernet oplevelse, desvÊrre er Þjne for profit blevet stÞrre end Þjne for detaljen.
Vi ventede 1,5!!!!! TIME, på vores mad, fordi caféen tager alt for mange mennesker ind, og kÞkkenet derfor ikke kan fÞlge med. Vi endte med at spise vores brÞd fÞr maden kom, og da vi så bad om mere brÞd måtte vi vente, da de var igang med at bage det. BrÞdet nåede vi aldrig at få, da vi nåede at spise mad og betale inden det var bagt fÊrdigt.
Det eneste der trÊkker op på anmeldelsen var at maden var lÊkker og vi fik fratrukket drikkelsen fra regningen, pga den umenneskeligt lange ventetid!
Ærgerligt at man vÊlger at fokuserer pÃ¥ kvantitet frem for kvalitet!

2025幎5月29日
自発的なレビュヌ

Virkelig en super god oplevelse - fantastisk sted

Virkelig en super god oplevelse! Jeg fik kalvemÞrbrad som hovedret, og det var mere end fantastisk – helt mÞrt og fuld af smag. Desserten var ogsÃ¥ virkelig lÊkker, og alt smagte bare super godt. Stedet var hyggeligt og stemningen helt perfekt. Personalet var venlige og fik os til at fÞle os velkomne. Kan helt klart anbefales, og jeg kommer gerne igen!

Fantastisk oplevelse hos Café

Fantastisk oplevelse hos Café Rosenhuset – en perle ved VedbÊk Strand!

Jeg havde en virkelig dejlig oplevelse hos Café Rosenhuset. Beliggenheden er helt perfekt – lige ved vandet og med en afslappet atmosfÊre, der gÞr det til et oplagt sted at tage en pause og nyde omgivelserne.

Maden var frisk, velsmagende og lavet med kÊrlighed. Jeg fik smÞrrebrÞd og kaffe, og begge dele var lige i Þjet. Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og i at give gÊsterne en god oplevelse.

Personalet var smilende, imÞdekommende og meget hjÊlpsomme – det gÞr virkelig en forskel!
Med en travl hverdag sÊtter jeg pris pÃ¥ steder, hvor man fÞler sig velkommen og kan koble helt fra – og det kan man her. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger og glÊder mig allerede til nÊste besÞg.

5 stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

自発的なレビュヌ

LÊkker mad og god service

Har netop besÞgt Rosenhuset og vi fik dejlig mad, en fantastisk smÞrstegt rÞdspÊtte og lÊkker hjemmelavet burger 🍔 det hele var super lÊkkert og betjeningen var god og hurtig sÃ¥ kun positive anmeldelser herfra 👌🀩

Maden, stedet og betjeningen

KalvemÞrbad med trÞffelpasta er bare så lÊkker og smager himmelsk.
Vi nÞd fÞrst VedbÊks bedste kaffe med de dejligste kager og derefter dejlig aftensmad pÃ¥ grÊsset med udsigt over Øresund og Sverige.
Kan kun anbefales hvis man vil forkÊle sig selv.
SÞd og positiv betjening. Og rimelige priser.
Alt i alt en super oplevelse.
Vi kommer helt sikkert igen.

2025幎5月16日
自発的なレビュヌ

Dyrt og super dårlig mad!!!

Maden er virkelig dyr i forhold til kvaliteten! Maden var en kÊmpe, stor skuffelse. Pose, prefabrikeret og fÊrdig lavet mad, af lav kvalitet.
Selvom kyllingen på vores nachos var rigtig kylling, var det skåret ud i store uappetittelige, stykker med fedt og brusk.

Prisen står slet ikke i mål med kvalitet.

Service og beliggenhed er fantastisk.

2025幎5月11日

SlÞv betjening

Vi får et bord ovenpå selvom der er mange ledige borde neden under. Der er få gÊster. Her får vi så lov at vente - et ungt par kommer ind og får straks betjening. Vi meddeler at vi ikke er blevet betjent men servitricen går bare ned igen. Hun skynder sig ikke op for at betjene os så vi må selv gå ned og bestille. Kom nu - det kan I gÞre bedre.

2025幎5月5日

Dårlig planlÊgning.

Var på Rosenhuset torsdag kl. 16.00, trådte ind af dÞren. Og fik med det samme at vide at kÞkkenet var lukket. Og om jeg havde bestilt bord for at kÞbe en fadÞl. Jeg ventede mindst 10 minutter inde i caféen og spurgte hvor den fadÞl blev af, spurgte mig igen om jeg havde bestilt bord.........
Så kan jeg godt forstå med alle deres 1 stjerner på ordet kundeservice.

2025幎5月1日

Utrolig langsomt kÞkken.

Vi kom til frokost på en dejlig forårsdag. Fik straks anvist et bord udenfor som vi Þnskede. Tjeneren var hurtigt ved vores bord og vi fik afgivet vores bestilling på "fisk n chips" til os begge samt 2 softdrinks. I mellemtiden blev bordene omkring os besat. Vi havde endnu ikke fået vores drikkevarer. Til gengÊld blev der bragt både drikkevarer og mad til gÊsterne ved de andre borde. Vi spurgte derfor, med undren, tjeneren hvorfor vi ikke fik vores mad og drikke, og blev lovet at det var på vej. Efter yderligere to henvendelser og 1 times ventetid kom drikkevarerne endeligt og ca 10-15 minutter senere også maden. Vi kommer aldrig igen.

2025幎4月17日