Rosenhuset レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi var fire personer til en let aftensmad og har kun ros. En flink ung tjener anviste os et bord, hvor man i fulde drag kunne nyde den flotte udsigt. 15 minutter efter bestilling sad vi med en lækker... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Nusset, sjusket, ligegyldig mad med utallige pile nedad, og unge umotiverede hjælpere. Vi sad ude på den plastic overdækkede terrasse, hvor selve udsigten er skøn, dog forstyrr... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Dejlig sommeraften. Dejlig udsigt over Øresund. Det reserverede bord fint placeret. Venlig og hurtig betjening. MEN den bestilte rødspætte var nok den tristeste rødspætte, jeg har oplevet. Pakket ind... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Hold ALDRIG selskab her, eller større komsammen! Uværdig oplevelse, ganske enkelt. 10 dage før blev en 80 års fødselsdag af restauranten flyttet til opvarmet telt udenfor. Opvarmet??? Der var kun 2 sm... もっと見る

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 19

レビューを書く

5つ星のうち2の評価

Hvorfor Rosenhuset ikke får roser.

HVORFOR ROSENHUSET IKKE FÅR ROSER

Min kone og jeg har over tid haft vores gang der, kaffe og nogle gange frokost. Forstår ikke helt de andre anmeldelser om dårlig og sølle mad. Køkkenet gemmer helt sikkert på en eller flere rigtige kokke. Men det hænder også at man "gemmer på" serveringen.

Hvad vil det sige? Jeg mener bare at man bør sætte sig tæt på køkkenet. Så bliver man set samme sted. Men sidder man der, kan man med fordel medbringe en passende form for tunghørhed. For støjen er kraftigere der, end i andre "rosenhuse".

Men sidder man på 1. sal, får man en dejlig udsigt over sundet, havn og dyr og mennesker. Fint! Men desværre er det ikke sikkert at alle tjenerne ved, at huset rummer en 1. sal. Derfor kan det godt trække ud med betjeningen. Man kan så til gengæld glæde sig over de private samtaler hos andre gæster. Meget underholdende! Om end der kun var to andre gæster lige i dag.

For i dag meldte vi os ved disken, og satte os netop der op på 1. sal. Mig og min kone. På nogle solide træstole. Smukt vejr! Og efter en passende vente tid - kom der ingen tjener. Vi fordoblede så den passende ventetid, dog uden held.

Derefter fortrød vi, at vi ikke havde nogle spændende bøger med. F.eks. Jolie Fille Banquetoire: "J'attends mon amour".

Til sidst gik vi hjem for at hente bogen, men glemte så at gå tilbage. Vi kan nok ikke huske adressen på "Café Rosenhuset" mere.

Venlig hilsen
Ulla og Ivar Danielsen

2025年4月7日

Dårlig og kedelig brunch

Skønt sted med fantastisk udsigt over havet - det kunne have været så godt, hvis også bare maden var god. Fik en utrolig ringe brunch 2 bittesmå anretninger, som var ok, men nok jordens kedeligste, tørre og iskolde stykker brød til den nette sum af 159,-.
Absolut ikke et sted jeg kommer igen😬

2025年2月15日

SKUFFENDE OPLEVELSE

Ekstrem dårlig service med sure og negative medarbejdere. Alt for langsomt tempo. Medarbejderne rører sig konstant i håret hvorefter de betjener maden.
Maden er virkelig under middel. Croissant var kold og tør. Brødet til avokadomaden var vådt og holdt. En virkelig kedelig oplevelse til en dyr pris. Brunch kan ikke anbefales!

2025年1月25日

Beskidt

Der var godt snusket inden I cafen. Gulvet ude ved opvaske flød med madrester og gulvet møgbeskidt.
Få gæster, men tjenerne havde hellere ikke ting til gæsterne pga privat snak.
Dejligt at se den ene unge fyr gik ud og hjalp med at stille i opvaskeren.

2024年9月14日
5つ星のうち1の評価

Et sted jeg aldrig vil komme igen og…

Et sted jeg aldrig vil komme og spise igen . Laaang ventetid på at bestille og laaang ventetid på maden. Havde bestilt 1 stk .: "Mere avocado
Grillet surdejsbrød med smashed avocado,
syltede tomat samt spejlæg" med glutenfri brød som jeg betalte 30 ekstra for :( Brødet /bollen var en masse produceret købe boller og som var så tørre som tvebakker , tror de bare lige havde fået 3 min. på brødristeren og ikke grillet - de syltede tomater var ikke syltede men bare 3 stk. små cherry tomater . Fik dog dog en nye ret med 3 små syltede tomater. Men hele retten var kedelig , smagt ikke af noget og visuelt også kedelig . Bestemt en ret som kokken ikke havde brugt mange minutter på . Find et andet sted og spise ...

2024年9月5日

Ned i standard😞

Utrolig kedelig mad ( platte ) de er godt nok gået ned i standard jeg er vant til at komme der ,,,men har aldrig fået så kedelig æg og rejer jeg har glædet mig så meget til den og så var den bare kedelig anrettet og rejerne lå i deres egen vand ,,,
Vi var 4 piger der havde samme mening med jeres mad ,,,, det er rigtig øv for jer ☹️☹️
Vh MN

2024年8月13日
5つ星のうち2の評価

I forhold til prisen på 5 ting at kunne…

I forhold til prisen på at kunne vælge 5 ting til brunch til en pris på over 200 kr. så var det ikke pengene værd.
Under al kritik at der kun er 1 toilet til både damer og mænd og gæsterne stod i kø blandt spisende gæster i på 1. sal i meget lang tid. Det lader til der er plads til over 120 gæster inde/ude. Kan ikke anbefales. Den unge pige som serverede var service minded og har helt sikkert hørt på lidt af hvert.

2024年6月30日
5つ星のうち1の評価

Kan du ikke se hvor travlt jeg har?

Sjældent har jeg oplevet så dårlig service og hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg gjort det.
Uvenlig og ubehøvlet betjening som aldrig skulle have haft et job i servicebranchen. Vi ventede tæt på en halv time på to stykker kage og noget at drikke og da jeg efter 20 min gik op for at spørge om kagene (som stod færdig i disken) kom så fik jeg vide at det kom snart og 'kan du ikke se hvor travlt jeg har? Andre gæster som spurgte efter drikkevarer, bestik osv fik det samme svar.
Personalet mangler helt tydelig oplæring og har ingen ide om hvad kundeservice er. En gennemgang af processer have nok været nyttigt for der var ikke styr på noget. 3 unge mennesker rendte rundt i cafeen og lavede en stresset stemning.
Jeg kommer ALDRIG til at besøge Cafe Rosenhuset igen.

2024年5月5日

Overraskende dårlig oplevelse.

Overraskende dårlig oplevelse.
Jeg havde forventet meget mere af denne restaurant, der ligger med så flot en udsigt. Hvilken skuffelse. Min veninde og jeg blev mast ned ved et lille bord, alt for tæt på de andre borde. Støjniveauet var enormt. Jeg bestilte 3 stykker smørrebrød (2 havde været rigeligt, men det kan man ikke), iskoldt smør til 3 afmålte skiver brød, og dertil pålægget, som var meget ordinært og ingen oplevelse. Dertil et glas æblesaft, som ikke smagte af noget. Servicen og udsigten var ok, derfor 2 stjerner. Jeg har før hørt godt om Rosenhuset, men niveauet er i hvert fald faldet.

2024年2月23日

Dårlig service

Dårlig service
Der er jo aldrig nogen skam i at gå, når man bliver smidt ud.
Vi havde booket brunch 9.30, og havde ifølge reservationsbekræftigelsen, bordet til 11.15.
11.03 kom den første tjener og bad os om at gå snart, og 11.07 blev vi igen kontaktet og bedt om at gå.
Det er ærgerligt at et sted med ellers anstændig mad og service, ikke har “råd” til et overlap.
Bare skriv at reservationen er på 1,5 time, og så havde vores oplevelse været markant anderledes.
Unødvendigt.

2023年12月3日

Brunch på Rosenhuset

Var til brunch søndag deen 19. november. Vi var 4 pers og sad ved et 2 mands bord. Vi havde ikke plads til kaffe, juice og mad.

Derudover er det under al kritik at der kun er 1 toilet til 60 gæster (der var stuvende fuldt). Synes ellers det er et hyggeligt sted, men måske i skal tænke over det med toiletforhold og hvor i placerer 4 pers når man har forhånds rerserveret bord

2023年11月19日
5つ星のうち1の評価

Ikke et sted for ældre eller handicappede

Hvis det var muligt at give 0 stjerner, fik I kun det!

Jeg havde bestilt bord til 4 personer den 19. august 2023.

Min mor som bruger rollator kunne ikke komme på toilettet. Det var ikke noget handicaptoilet og toiletterne ligger op 1. sal. For at nå derop skal man nærmest kravle op ad en meget smal og stejl trappe.

Vi gik igen!!!

Rosenhuset, det er ikke godt nok!!!!

2023年8月18日

Langt under Middel

Har haft nogle gode oplevelser her, men det kan vi desværre ikke længere sige.
Stedets kyllingeburger er under al kritik, med et mikroskopisk stykke kylling et par skiver agurk og en bolle. At tage 179 kr for dette er latterligt.
Vi bestilte pandekager med lækker vanille is ( Hansen is ifølge menuen) til kr 75,-. Vi fik 1 sammenrullet købe pandekage uden is. Vi måtte ned og bede om isen, som så kom efter 10 minutter, totalt krystaliseret is som smagte som en is der har været tøet op og frosset ned igen.
Alt i alt ØV herfra, ærgerligt da vi håbede vi nu havde fundet vores lille gode stamsted.

2023年8月1日

Trustpilot エクスペリエンス