Jeg er kommet i klinikken siden Mette overtog den, for godt og vel 8 Ã¥r siden - og jeg kunne ikke drÞmme om at komme andetsteds! Man skal lede lÊnge efter deres ekspertise og faglighed og ikke mindst... ãã£ãšèŠã
Jeg er tilflytter fra Thy, hvor jeg fik phFormula behandlinger og havde en god frisÞr. Nu har jeg fÃ¥et en phFormula behandling og en Microneedling behandling hos Michelle, og jeg er rigtig godt... ãã£ãšèŠã
Fantastisk som altid at vÊre hos Roskilde SkÞnhedsklinik! Jeg elsker alt ved stedet, og min hud har aldrig haft det bedre, siden jeg er startet hos jer ðð»â€ïž Det eneste, jeg kunne Þnske mig, er,... ãã£ãšèŠã
Har lige fÃ¥et en 60 min ansigts behandling incl. beauty angel lys terapi. det var en fantastik oplevelse i de mest afslappende omgivelser. Personalet var super imÞdekommende, og behandleren Sandra, va... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Michelle er helt sikkert et besÞg vÊrd â€ïž
Var til voks af ben og brazil idag hos Michelle. SÃ¥ sÞd, omsorgsfuld og sjov kvinde. Det er ikke sidste gang jeg kommer hos hende â€ïž
Tak for en dejlig behandling.
Bedste SkÞnhedsklinik....
Roskilde SkÞnhedsklinik er et rigtig dejlig sted. De tilbyder flere ting hvilket er rigtig rart for så behÞver man kun at komme et sted.
Altid smilende og virkelig super service!
Varmeste anbefalinger ð€©
Sindssygt dygtige frisÞrer ð€© Emilie tryller med hÃ¥ret hver gang ð« Kan varmt anbefale stedet til alle andre ð
Kun positive oplevelser
Fantastiske og kompetente medarbejdere, med god stemning og service i topklasse â€ïž
Jeg benytter frisÞrerne, som begge er knivskarpe til farve og klip, og har reddet mit hÃ¥r fra andres mislykkede forsÞg. Jeg har nu vÊret fast kunde der i 2 Ã¥r ð
Man er sikret gode hÊnder at vÊre i hos dem ð
âïžâïžâïžâïžâïž
Super behandling
Glad kunde, som kommer igen og igen og igen .......... âº
Super sted
Super sted
Jeg elsker at komme de har alt samlet på et sted massage .frisÞr.negle makeup.hårfjerning
Fantastisk personale til nÊsten ingen penge
Hilsen Karin
Super god oplevelse..
Super god oplevelse..
Fik en spray tan behandling og de var virkelig sÞde.
De fineste negle i dejlig atmosfÊre
Jeg kan på det varmeste anbefale stedet hvis du skal have din negle gjort pÊne. Shellak lagt på af Ada er bare flot. Stemningen på stedet er utroligt venligt og roligt. Behandling og resultat er altid tip top. Jeg har prÞvet flere steder, men vÊlger altid RSK hvis det er til at få en tid ;)
uprofessionel!!!
fik modelleret akrylnegle sammen med at laaaangt foredrag om hvor meget bedre det var op opbygge negle istedet for pÃ¥sÊtning med tipper, fint sÃ¥ det da ogsÃ¥ ud i 2 dage!!!! hvorpÃ¥ de fÞrste 3 knÊkkede af og de 2 efter 5 dage, det skal lige nÊvnes at jeg absolut ikke har neglebelastende arbejde. 700,- lige ud af vinduet!!!ð
Super dejlig
Et dejligt sted. dygtig personale, som hygger om kunderne og de.er super dygtige de bedste anbefalinger herfra
Professionel og venlig betjening
Jeg har prÞvet både forskellige ansigtsbehandlinger, neglebehandlinger og sugaring.
Kvaliteten er i top og personalet er supersÞde og dygtige!
Gavkort i sidste Þjeblik
Jeg skulle give min mor et gavekort til roskilde skÞnhedsklinik da en anden gave var gået i vasken.
Jeg kontaktede klinikken da jeg var desperrat d. 23 dec. over at jeg ikke havde en gave til min mor.
Ejeren Trine, fortalte min at jeg kunne kÞbe gavekort via. deres webshop og selv printe gavekortet ud med det samme. Så fedt at jeg kunne det. Jeg kunne selv vÊlge design af gavekortet så det passede med juledesign.
Jeg syntes alle andre skÞnhedsklinikker burde have denne detajle som man ikke skal hente flere dage på et fysisk gavekort.
God jul til alle jer og godt nyrår.
// Sofie
Frygtelig dårlig behandlinger og service!!
Fraråder alle at få behandling hos Roskilde SkÞnhedsklinik.
Deres spraytan er med fejl og eyelash extensions har en holdbarhed på KUN 5 dage!!
De svarer ikke på henvendelser fra kunde og jurist.. Pas på!