Roskildedyrlaegehus レビュー

過去12か月のレビュー数: 5

レビューを書く

レビューの確認を行います

SUPER god oplevelse/service - Bedste dyrlæger❤️

SUPER god oplevelse/service: Jeg er tilflytter til Roskilde og skulle derfor finde en ny dyrlæge: Jeg læste de meget fine anmeldelser om Roskilde Dyrlægehus, og bookede tid til min Siameser der skulle steriliseres. Det var en virkelig god, rar og tryg oplevelse. Operationen gik som den skulle med et fint lille ar 😊 Jeg fik en super beskrivelse med hjem med oplysninger om forhold efter oprerationen. Dyrlægerne ringede nogle timer efter hjemkomst (fredag) og spurgte til hvordan hun havde det - OG De ringede igen mandag for at høre om alt stadig var ok 🥰 Det er en SUPER service og omsorg for Deres kunder både de fire- og tobenede 😅🥰🤗Jeg kan derfor anbefale Roskilde Dyrlægehus som én af de bedste dyrlæger jeg nogen sinde har haft. De er top professionelle, omsorgsfulde, søde og dygtige og Deres priser virker heldigvis også ganske fornuftige.

2026年2月6日

5 stjerner til Roskilde Dyrlægehus

5 stjerner til Roskilde Dyrlægehus! 👍
Jeg har kun rosende ord omkring Roskilde Dyrlægehus, som er blevet vores faste dyrlæge. Fair priser, professionelt team og vigtigst, dygtige til at behandle vores små pelsbørn.
Sidenote, parkeringsforhold er super gode lige nedenfor.

2025年11月1日
5つ星のうち5の評価

Top prof. og venlig behandling til både menneske som hund.

Sød, empatisk og rolig kvindelig dyrlæge, som både hund og menneske var glad for. Hun var meget grundig og tjekkede min hund på 5 år for tænder, hjerte/lunger og klippede endda hendes klør. Min hund skulle kun vaccineres. Både dyrlæge som sekretær var topprofessionelle.
Jeg kan kun anbefale dette sted og denne dyrlæge. Jeg kører gerne fra Holbæk igen, når der skal tjekkes op igen. 100 % anbefaling.

2025年12月15日
5つ星のうち5の評価

Den mest fantastiske dyrlæge!

Den mest fantastiske dyrlæge som rummer både min hund og jeg på alle måder! Jeg kom og var virkelig nervøs det forsvandt på ingen tid da jeg mærkede hvor rar, rolig og omsorgsfuld han var. I klinikken er der er en ro og virkelig behagelig atmosfære og meget fine omgivelser! Jeg er så taknemmelig over jeg blev anbefalet Roskilde dyrlæge hus og har d.d skiftet dyrlæge 🥰

2025年11月20日

SÅ fantastisk et sted

SÅ fantastisk et sted. Vi har i dag fået vores hund vaccineret hos Roskilde dyrlægehus. Aldrig har vi oplevet så fin og tryg en behandling. Vi vælger nu at skifte permanent til Roskilde dyrlægehus, efter virkelig utryg oplevelse andetsteds.

2025年11月4日
5つ星のうち5の評価

Stor TAK til dyrlæge Lene Grønborg fra…

Stor TAK til dyrlæge Lene Grønborg fra Roskilde Dyrlægehus. Det er enormt trygt at min hund blev fuldt med tandtjek hos dig fra hvalp til nu hvor han er 6 måneder. Han er født med dårlig og skæv tandstilling og i dag måtte der en operation til for at forhåbentlig rette op på tandstillingen. Jeg føler mig tryg og har tillid til dig og din faglighed og er virkelig glad for at komme hos dig med mine hunde. Tak for godt samarbejde og gode samtaler 🌟🧡
Du har en stor stjerne hos mig 🌟🧡

2025年7月4日
5つ星のうち5の評価

Meget indfølende og forstående og…

Meget indfølende og forstående og dygtig dyrlæge.
Vores gamle hund skulle afsted,
og dyrlægen kom ud til os, han kan gik endda med til at ændre tiden samme dag, da hunden blev dårligere.
Det hele var så fint og trygt.
Anbefaler meget varmt dette sted!

2025年3月4日

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales, super søde ved vores hund Charlie, ringer og spørger til ham efter han har været i narkose. Rigtig gode priser i forhold til andre steder 🤩
Mvh
Dorrit Reinholdt