kabels zijn goed afgewerkt en snel geleverd. Gebruik deze tussen Krell eindversterker en ps audio dac klank is neutraal en stage is goed ,voor deze prijs zeker de moeite waard
企業が回答しました
Een fijne en zeer overzichtelijke webwinkel. Duidelijke uitleg en keuze van hoogwaardige materialen. In mij geval snelle en dunne HDMI 2.1 kabels Levering is ook snel en netjes.
Keurige kabel, strak afgewerkt, zeer open geluid met een mooi stereobeeld. De plaatsing is mooi van de speakers af. Verder wel oppassen met vintage apparatuur, de connectors kunnen stevig klemmen.... もっと見る
企業が回答しました
In het woud van audiokabels is RU connected een verademing. Duidelijke site met veel goede en lezenswaardige informatie. De speakerkabels zijn niet alleen heel goed, maar zijn ook van prachtig soepel... もっと見る
企業が回答しました
RU connected biedt de beste kwaliteit hdmi & audio kabels zonder high-end prijzen. Onze kabels bieden een perfecte verbinding tussen uw apparatuur, zodat u optimaal van muziek of film kunt genieten. Door een doordacht design en het gebruik van goede materialen kunnen wij producten maken die het signaal overbrengen zoals het bedoeld is en dit ook blijven doen.
オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Zoals altijd, perfecte kabels, vooral als je gewoon het beste van je apparatuur wilt hebben.

Waar voor je geld!
Als ik dan toch wat mag noemen: de pietepeuterige rode elastiekjes kunnen beter.

RU connected からの回答
Goede kabel voldoet aan alle verwachtingen
Snelle bezorging

RU connected からの回答
Nu meerdere kabels hier besteld, kenmerkend voor RU connected: snelle levering, mooi product en goede kwaliteit. Erg tevreden mee.

RU connected からの回答
Mooie producten, de RCA kabel die ik heb aangeschaft was top notch! snelle levering en duidelijke updates over de voortgang van de verzending.

RU connected からの回答
Lange rca kabels besteld voor aansluiting actieve monitors. Zeer mooi afgewerkt enqua mvg klankkleur zeer ok.
Verwacht binnenkort kabels met gebalanceerde neutrik connector.
Zou een mooie toevoeging zijn in jullie assortissement zijn.

RU connected からの回答
Verzending was een beetje langer maar lag niet aan het bedrijf post nl had een beetje problemen maar zeer tevreden met de kabels voor mijn dac naar versterker voor een degelijke prijs voor kwaliteit ben er uiterst tevreden mee ik gebruik het voor zeldzame ma10 high power speakers de details in vergelijking met mijn magere oude kabels is best goed goede aanrader voor kabels te kopen

RU connected からの回答
Al meerdere kabels besteld gehad bij RU Connected, vw goede betrouwbare kwaliteit en scherpe prijsstelling. Snelle levering .

RU connected からの回答
Was opzoek naar een mooie optische kabel voor van mijn streamer naar mijn versterker. Uitgekomen na wat onderzoek bij RU connected. Levering was super snel, en de kabel is perfect. Super degelijk uitgevoerd en doet wat die moet doen.

RU connected からの回答
Ondanks dat de kabel nogal prijzig is ben ik zeer te vreden over de kwaliteit van deze kabel.
De aarde brom die ik had bij de phono ingang van mijn versterker is met deze kabel compleet weg. 👍

RU connected からの回答
Topkwaliteit voor een prima prijs. Snelle levering. Bovendien een overzichtelijke website.

RU connected からの回答
Deze kabel is van hoogstaande kwaliteit die zich kan meten met veel duurdere merkkabels , levert een neutraal geluid dat de warmte van mijn versterker en speakers laat behouden.snelle en correcte levering Das een absolute aanrader

RU connected からの回答
Voor 20 eu 54c 2 x 1 m zeer goede kabel, voor single wire, 5mm, echter moest het afleggen tegen 2x 1 m translator the red connection 10mm maar ja 75 eu p meter, tussen denon 520 pma en jvc ex-a5 2 weg, woodcone speakers

RU connected からの回答
Kabel ziet er erg goed en degelijk uit. Functioneert ook heel goed. Ben er erg tevreden mee.

Snelle levering van mijn optische kabel van 1,5m. Super kwaliteit

RU connected からの回答
Mooi op tijd geleverd en keurig verpakt. Zeer tevreden.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。