RU connected レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

kabels zijn goed afgewerkt en snel geleverd. Gebruik deze tussen Krell eindversterker en ps audio dac klank is neutraal en stage is goed ,voor deze prijs zeker de moeite waard

5つ星のうち5の評価

Een fijne en zeer overzichtelijke webwinkel. Duidelijke uitleg en keuze van hoogwaardige materialen. In mij geval snelle en dunne HDMI 2.1 kabels Levering is ook snel en netjes.

5つ星のうち5の評価

Keurige kabel, strak afgewerkt, zeer open geluid met een mooi stereobeeld. De plaatsing is mooi van de speakers af. Verder wel oppassen met vintage apparatuur, de connectors kunnen stevig klemmen.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

In het woud van audiokabels is RU connected een verademing. Duidelijke site met veel goede en lezenswaardige informatie. De speakerkabels zijn niet alleen heel goed, maar zijn ook van prachtig soepel... もっと見る

企業情報

1. ハイファイ店
  2. 電子機器のスペアパーツと部品の店
  3. 電子機器店
  4. テレビ販売店

さまざまな外部ソースから提供された情報

RU connected biedt de beste kwaliteit hdmi & audio kabels zonder high-end prijzen. Onze kabels bieden een perfecte verbinding tussen uw apparatuur, zodat u optimaal van muziek of film kunt genieten. Door een doordacht design en het gebruik van goede materialen kunnen wij producten maken die het signaal overbrengen zoals het bedoeld is en dit ook blijven doen.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 104

レビューを書く

Mooi product

Mooi product , professioneel in elkaar en gezet , goede werking van deze optische kabel , kortom top product , tevens snelle levering en correcte verpakking, top , blij mee

2026年3月9日

RU connected からの回答

Dankjewel Erik! Veel plezier met onze producten.

Goede analoge interlink - RCA audiokabel

Kabel heeft een mooie uitstraling en is goed afgewerkt. Connectoren lijken verguld te zijn. Voelt stevig aan (en is wat stug). Op de site had ik een review gelezen dat de kabels erg zwaar zouden zijn, maar in vergelijking met andere kwalitatief goede kabels valt dat reuze mee. Ze zijn wel heel wat zwaarder dan die van 2,95 bij de action, maar ja.... Ze zijn niet veel zwaarder dan de Audioquest kabels die ik ook heb.
Qua geluidskwaliteit ben ik dik tevreden. Mijn opstelling leent er zich niet voor om even wat verschillen uit te testen, maar ik hoor toch duidelijk verschil met de standaard kwaliteit kabel. Ik kon ze helaas niet vergelijken met die van Audioquest.

2026年2月17日

RU connected からの回答

Fijn om te horen en veel luisterplezier!

Prettig winkelen

Ik bestelde 2 kabels waarvan ik er achteraf slechts één nodig heb, k heb de ongewenste kabel retour gemeld waarna ik spoedig de retour instructies heb ontvangen en de terugbetaling ging enorm vlug, dat zegt ook iets over het vertrouwen van Ruben in zijn klanten.
Heel prettig winkelen zo.

2026年2月16日

RU connected からの回答

Fijn om te horen Stephan en dank voor deze positieve review.

5つ星のうち5の評価

Prima optische kabel en advies

Via de website advies gevraagd of het zinvol was om de analoge RCA kabel tussen de CD speler en versterker te vervangen door een digitale kabel. Dit was volgens RU connected raadzaam omdat de DA converter van de CD speler slechter was dan die van de versterker. Bij RU connected optische kabel gekocht voor €20,- en het geluid is echt beter. Al met al goede service en goede kabel tegen schappelijke prijs. Heel tevreden.

2026年1月30日

RU connected からの回答

Fijn om te horen Ger. Dank voor deze review.

Fijne kabels!

Ik kon snel en makkelijk de kabel vinden die ik nodig had. De kwaliteit is prima.
De kabel is helemaal super. Nooit geen beeldkwaliteitsverlies of andere problemen als ik aan het gamen ben. Ik gebruik de kabel tussen mijn pc en mijn super ultrawide monitor. 32:9. Ook met 240 fps geen problemen.

2026年1月27日

RU connected からの回答

Goed om te horen! Veel game plezier.

HDMI kabels zijn fantastische

HDMI kabels zijn fantastische
Tv kijken met deze heldere scherpe beeld is heel mooi dit had ik veel eerder moeten doen

2026年1月29日

RU connected からの回答

Dank voor de review! Heel fijn dat de HDMI kabels zo goed bevallen

Zeer goede audiokabel

Ik ben zeer tevreden met het aankoop van deze subwoofer kabel. Zeer goede kwaliteit kabel en betaalbaar.

2026年1月24日

Dankjewel Eddy!

5つ星のうち5の評価

De "beste" kabel bestaat niet, maar...

Ik kocht twee RCA-interlinks en een digitale coax kabel. Omdat ik al vele jaren bezig ben met muziek een apparatuur, heb ik al een mooie assortiment kabels van verschillende merken: Chord, Van den Hul, QED, Audioquest, Kimber e.a.

De “beste” kabel bestaat niet want elk merk legt (subtiel) andere accenten. Alle kabels klinken echt niet hetzelfde.

Ik was benieuwd naar RU Cconnected omdat ik hun no-nonsense aanpak, de eerlijke toelichtingen en de zeer schappelijke prijzen apprecieer. En ik had al een aantal lovende recensies gelezen.

Maar uiteindelijk wil je zelf wel eens horen of wat geschreven wordt ook waar is. Want, geloof me, er wordt in het hifi wereldje veel gebakken lucht verkocht, waarvoor vaak exorbitante prijzen wordt gevraagd.

Mijn ervaring met RU Connected is: de kabels voegen niets toe, ze zijn vrijwel neutraal, laten wel veel detail horen en zijn zeer degelijk gemaakt. En dat voor een uiterst schappelijke prijs. Maar hun mooiste kwaliteit is volgens mij dat er meer rust en openheid komt in het geluidsbeeld.

Af en toe stuit je dus op een product dat met kennis en liefde wordt geproduceerd. Door een bescheiden, kostenbesparende aanpak en kleinschaligheid is het merk een beetje onderbelicht, en dat is jammer.

O ja, betaling en levering gingen vlot.

2026年1月23日

RU connected からの回答

Dankjewel Hendrik! Fijn dat je de moeite hebt genomen om deze review te schrijven.

5つ星のうち4の評価

goeie kabel

gewoon goeie kabel levering duurt ff maar service is goed

2026年1月11日

RU connected からの回答

De levering heeft inderdaad veel te lang geduurd. We hebben je bestelling uiteindelijk drie keer moeten versturen om deze bij je thuis te krijgen.

Ons verzendsysteem haalde bij zowel PostNL als bij DHL het cijfer uit je straatnaam, waardoor de pakketjes steeds zoekraakten.

Gisteravond is iemand van ons team zelf bij je langsgereden om de kabels te bezorgen en we zijn druk bezig om de bug in het verzendsysteem op te lossen.

Heel erg bedankt voor je geduld en fijn om te horen dat de kabels beter bevallen dan de levering!

Top kabel top service

Subwoofer kabel van 7,5meter besteld .Super contact met klantenservice , echt daar onderscheiden zij zich in heel erg goede service gehad en uiteindelijk ook nog eens een top product....beveel t iedereen aan om hier zn kabels voor beeld en geluid aan t schaffen...premium kwaliteit voor een eerlijke prijs

2026年1月10日

RU connected からの回答

Dankjewel Rico! Veel luisterplezier.

5つ星のうち5の評価

Gewoon topkabel vor het geld

Gewoon topkabel vor het geld. Heb zelf de speakerkabel en de analoge rca kabels besteld. Perfect materiaal en uiteraard beter geluid. Verder worden alle vragen die online gesteld worden zeer vakkundig beantwoord met goede uitleg

2026年1月11日

RU connected からの回答

Dank voor deze mooie review! Veel luisterplezier.

5つ星のうち5の評価

Mooie kabel en geweldig geluid

Mooie kabel en geweldig geluid.
Het duurde wel even voordat hij bezorgd werd maar dat kwam door de feestdagen en PostNL.
Even contact opgenomen en toen kreeg ik ook de track en trace code.
Bedankt en tot de volgende keer.

2026年1月7日

RU connected からの回答

Fijn om te horen! Dank voor de review.

Hdmi 2.1

Snelle levering en uitstekende kwaliteit hdmi kabel

2026年1月7日

Dank voor de 5 sterren.