Rudefix レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rudefix kom som aftalt, bankede det gamle glas væk of fjernede skår, satte den nye rude i med varme, og alt fungerede. Bagviskeren er konstrueret, så den ikke kan genbruges, så den måtte skiftes på væ... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min forrude gik i stykker søndag eftermiddag, og mandag morgen 9.15, via enkel booking online stod Nicklas klar på parkeringspladsen ved min arbejdsplads. Han fik nøglen til bilen, jeg gik tilbage på... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alex var virkelig omhyggelig og professionel. Han tog sig god tid til at få limen rigtigt på og sikre sig at alt sad rigtigt. Bagefter satte han omhyggeligt alle løsdele, skruer, vinduesviskere og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

5 stjerner til Brian fra Rudefix.dk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super god oplevelse! I var billigere end mange andre på markedet. I har gode anmeldelser på Trustpilot. Det tog kun en lille times tid at udføre arbe... もっと見る

企業情報

1. 自動車ガラス専門店
  2. ガラス工
  3. 自動車修理・整備店
  4. 自動車修理店

当該企業による記述

RUDEFIX er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i mobil bilrudeskift i hele Danmark. Vi grundlagde firmaet ud fra én simpel observation: at få skiftet en forrude skulle være lige så nemt som at få leveret en pakke. I stedet for at du skal tage fri, køre ud til et værksted og vente en halv arbejdsdag, kommer vi ud til dig — hjem, arbejdsplads eller P-plads — og skifter forruden eller bagruden på 1-2 timer. Mobil udkørsel er inkluderet i prisen, og vi dækker hele landet fra Skagen til Gedser, Hele bookingflowet er bygget op om at give dig en bindende fast pris på 30 sekunder. Du indtaster nummerpladen, vi henter automatisk bilens model, årgang og rude-specifikation fra motorregisteret, og vi anmelder forsikringssagen direkte hos dit selskab — Tryg, If, Alm. Brand, Alka, Bauta, GF Forsikring, Lærerstandens og de fleste andre danske kasko-/glasforsikringer. Du ser den endelige pris og din selvrisiko, før du bekræfter booking — ingen efterregning, ingen skjulte gebyrer. På det tekniske plan monterer vi enten OEM-glas (originalt fra bilfabrikken) eller matchende kategori A-eftermarkedsglas (ECE R43-godkendt og produceret af samme leverandører som OEM), bruger originallim med dokumenteret hærdetid og medbringer ADAS-kalibreringsudstyr på servicebilen — så biler med kamera eller sensorer i ruden får sikkerhedssystemerne rekalibreret korrekt på samme adresse som rudeskiftet. Hele opgaven er dækket af 2 års garanti på montering jf. dansk købelov; skulle der opstå utætheder eller monteringsfejl, kommer vi ud igen uden gebyr. Vi er forsikringsgodkendt værksted med Værkstedsnummer 43359, drevet af Caleo ApS (CVR 46073525) med hovedbase i Valby. Vi vil meget gerne høre din ærlige feedback her på Trustpilot — uanset om det gik glat, eller om der er noget vi kan gøre bedre næste gang

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Min oplevelse med Rudefix har været…

Min oplevelse med Rudefix har været rigtig god. Kundeservice var klar til at hjælpe i juledagene, og jeg fik skiftet min rude inden for 2 dage. Thomas udførte et rigtig godt stykke arbejde, og jeg er meget tilfreds. Stor anbefaling herfra.

2022年12月27日

Rudefix からの回答

Super sødt af dig at tage tid til at rose menneskerne som har hjælpet dig igennem. De har udtrykt super glæde over din anmeldelse og du skal bare vide at det varmer altid, at møde mennesker som dig!

5つ星のうち5の評価

Fantastisk oplevelse helt igennem, fra kommunikation via tlf. og mail med kundeservice, til montøren der udførte et flot arbejde.
Imponerende at jeg kunne bestille en udskitfning af siderude og allerede få hjælp dagen efter.

2022年12月20日

Rudefix からの回答

Jepser må den gode karma komme tusind gange tilbage til dig. Support og montøren er super glade for stjerne regnen mange hjerter i din retning herfra..

Very professional

Very professional, and fast service I would recommend to anyone Rudefix.

2022年12月18日

Rudefix からの回答

Christian much appreciate you taking the time to send a bunch of stars in our direction it means so much for the people behind the service provided. super tanks!

5つ星のうち5の評価

Har lige fået skiftet rude af Victor.

Har lige fået skiftet rude af Victor, og sådan en service og personlighed skulle alle firmaer ha, lige frem og mega høflig og præsentere sig selv, SÅDAN :D og ruden er skiftet efter alle kunstens regler og til en pris alle kan være med på.

Og fik en god forklaring på hvordan jeg skulle gøre når jeg skal ud og køre med opvarmning pga kulden ovs, og grundighed igår pga det kunne blive dårligt vejr idag, se det er top service fra et firma.

Kan kun sige god for dem her til alle.

2022年12月18日

Rudefix からの回答

Victor er bare ovenud glad for dine stjerner. Man skal ikke tage fejl du har gjort flere menneskers aften helt særlig med dine fine or og fine stjerner. Tusind tak for at gøre verden (vores verden som minimum) til et hyggeligere sted at være :)

Rigtig god oplevelse

De kom allerede dagen efter jeg ringede og udførte et super flot arbejde. Virkelig venlige hele vejen igennem fra ham jeg talte i telefon med, til montøren der lavede det gode arbejde.

2022年12月12日

Rudefix からの回答

Sådan!! en ting er at vi leverer men en anden ting er at du har været så sød at skrive tilbage og anderkende det. Montøren og supporten sidder med et kææmpe smil på ansigtet da de så din anmeldelse.. Så sødt af dig! tusind tak

Rigtig god service

Rigtig god service, og en rigtig god pris. Og indtil videre er jeg godt tilfreds med resultatet. Ruden sider som den skal og der er ikke komme noget nyt vindstøj eller noget

2022年10月28日

Alletiders service

Alletiders service. Der blev tjekket op om det var den rigtige rude som var bestilt og blev kontaktet da der skulle bestilles en anden rude til min bil.
Hurtig ekspedition og billigt.
En meget positiv oplevelse.

2022年11月15日

Fantastisk service

Fantastisk service! Ringede i formiddags omkring en bagrude som skulle skiftes - opgaven blev klaret og fuldført samme dag på min privat adr. Alt i alt en super oplevelse fra start til slut. Kan varmt anbefales og de er meget konkurrencedygtige ift. priser.

2022年10月24日

5 stjerner 🤩

Bagefter satte han omhyggeligt alle løsdele, skruer, vinduesviskere og bakspejl tilbage.

Jeg er meget tilfreds og vil klart bruge rudefix igen hvis uheldet skulle være ude

2022年9月22日

Trustpilot エクスペリエンス