レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Rudefix kom som aftalt, bankede det gamle glas vÊk of fjernede skÃ¥r, satte den nye rude i med varme, og alt fungerede. Bagviskeren er konstrueret, sÃ¥ den ikke kan genbruges, sÃ¥ den mÃ¥tte skiftes pÃ¥ vÊ... もっず芋る

Min forrude gik i stykker sÞndag eftermiddag, og mandag morgen 9.15, via enkel booking online stod Nicklas klar pÃ¥ parkeringspladsen ved min arbejdsplads. Han fik nÞglen til bilen, jeg gik tilbage pÃ¥... もっず芋る

Alex var virkelig omhyggelig og professionel. Han tog sig god tid til at fÃ¥ limen rigtigt pÃ¥ og sikre sig at alt sad rigtigt. Bagefter satte han omhyggeligt alle lÞsdele, skruer, vinduesviskere og... もっず芋る

5 stjerner til Brian fra Rudefix.dk ⭐⭐⭐⭐⭐ Super god oplevelse! I var billigere end mange andre pÃ¥ markedet. I har gode anmeldelser pÃ¥ Trustpilot. Det tog kun en lille times tid at udfÞre arbe... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車ガラス専門店
  2. ガラス工
  3. 自動車修理・敎備店
  4. 自動車修理店

圓該䌁業による蚘述

RUDEFIX er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i mobil bilrudeskift i hele Danmark. Vi grundlagde firmaet ud fra én simpel observation: at fÃ¥ skiftet en forrude skulle vÊre lige sÃ¥ nemt som at fÃ¥ leveret en pakke. I stedet for at du skal tage fri, kÞre ud til et vÊrksted og vente en halv arbejdsdag, kommer vi ud til dig — hjem, arbejdsplads eller P-plads — og skifter forruden eller bagruden pÃ¥ 1-2 timer. Mobil udkÞrsel er inkluderet i prisen, og vi dÊkker hele landet fra Skagen til Gedser, Hele bookingflowet er bygget op om at give dig en bindende fast pris pÃ¥ 30 sekunder. Du indtaster nummerpladen, vi henter automatisk bilens model, Ã¥rgang og rude-specifikation fra motorregisteret, og vi anmelder forsikringssagen direkte hos dit selskab — Tryg, If, Alm. Brand, Alka, Bauta, GF Forsikring, LÊrerstandens og de fleste andre danske kasko-/glasforsikringer. Du ser den endelige pris og din selvrisiko, fÞr du bekrÊfter booking — ingen efterregning, ingen skjulte gebyrer. PÃ¥ det tekniske plan monterer vi enten OEM-glas (originalt fra bilfabrikken) eller matchende kategori A-eftermarkedsglas (ECE R43-godkendt og produceret af samme leverandÞrer som OEM), bruger originallim med dokumenteret hÊrdetid og medbringer ADAS-kalibreringsudstyr pÃ¥ servicebilen — sÃ¥ biler med kamera eller sensorer i ruden fÃ¥r sikkerhedssystemerne rekalibreret korrekt pÃ¥ samme adresse som rudeskiftet. Hele opgaven er dÊkket af 2 Ã¥rs garanti pÃ¥ montering jf. dansk kÞbelov; skulle der opstÃ¥ utÊtheder eller monteringsfejl, kommer vi ud igen uden gebyr. Vi er forsikringsgodkendt vÊrksted med VÊrkstedsnummer 43359, drevet af Caleo ApS (CVR 46073525) med hovedbase i Valby. Vi vil meget gerne hÞre din Êrlige feedback her pÃ¥ Trustpilot — uanset om det gik glat, eller om der er noget vi kan gÞre bedre nÊste gang

4.5

4.5

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 11ä»¶

レビュヌを曞く

Var noget skeptisk med at skulle forud betale og at jeg kunne få skiftet min rude allerede mandag når jeg bestilte den sÞndag aften.
Min bekymring blev i den grad gjort til skamme, sikke en service og betjening, det var helt i top.
Og til med 2.000,- under hvad andre skulle have for at skifte forruden.
En skam man kun kan give 5 stjerner.
Mvh
Peter Mark Hvilsted

2023幎8月14日
自発的なレビュヌ

Super god service fra start til slut.

Super god service fra start til slut.
Fik Þdelagt min rude torsdag eftermiddag og skulle kÞre til Frankrig lÞrdag. Med så kort varsel kunne de ikke komme til mig men de fandt en lÞsning hvor jeg skulle mÞdes med montÞren i Slagelse og klokken 16 fredag var ruden skiftet.
MontÞren der skiftede ruden var flink og professionel og min kontakt med firmaet ligeså.
Prisen var også rigtig fair.
Så alt i alt en super god ydelse fra Rudefix🙂

2023幎8月4日
自発的なレビュヌ

Fik smadret min forrude pga

Fik smadret min forrude pga. hÊrvÊrk på min VW Up. Bestilte udskiftning på min hjemmeadresse kl. 14.00 og de kom og skiftede dagen efter kl. 14.00. Super koncept. Fik 3 priser via Autobutler og de kunne slet ikke matche Rudefix.dk

2023幎8月2日
自発的なレビュヌ

Effektiv og super sÞd betjening

LÊste gode anmeldelser inden og tog chancen da prisen var god og jeg kunne få ruden skiftet selvom det var i et sommerhusområde. Effektiv & hurtig udskiftning af ruden. Informeret som lovet 1/2 time inden ankomst. Super sÞd betjening af montÞr!

2023幎7月20日