Rudefix kom som aftalt, bankede det gamle glas vÊk of fjernede skÃ¥r, satte den nye rude i med varme, og alt fungerede. Bagviskeren er konstrueret, sÃ¥ den ikke kan genbruges, sÃ¥ den mÃ¥tte skiftes pÃ¥ vÊ... ãã£ãšèŠã
Min forrude gik i stykker sÞndag eftermiddag, og mandag morgen 9.15, via enkel booking online stod Nicklas klar pÃ¥ parkeringspladsen ved min arbejdsplads. Han fik nÞglen til bilen, jeg gik tilbage pÃ¥... ãã£ãšèŠã
Alex var virkelig omhyggelig og professionel. Han tog sig god tid til at fÃ¥ limen rigtigt pÃ¥ og sikre sig at alt sad rigtigt. Bagefter satte han omhyggeligt alle lÞsdele, skruer, vinduesviskere og... ãã£ãšèŠã
5 stjerner til Brian fra Rudefix.dk âïžâïžâïžâïžâïž Super god oplevelse! I var billigere end mange andre pÃ¥ markedet. I har gode anmeldelser pÃ¥ Trustpilot. Det tog kun en lille times tid at udfÞre arbe... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
RUDEFIX er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i mobil bilrudeskift i hele Danmark. Vi grundlagde firmaet ud fra én simpel observation: at fÃ¥ skiftet en forrude skulle vÊre lige sÃ¥ nemt som at fÃ¥ leveret en pakke. I stedet for at du skal tage fri, kÞre ud til et vÊrksted og vente en halv arbejdsdag, kommer vi ud til dig â hjem, arbejdsplads eller P-plads â og skifter forruden eller bagruden pÃ¥ 1-2 timer. Mobil udkÞrsel er inkluderet i prisen, og vi dÊkker hele landet fra Skagen til Gedser, Hele bookingflowet er bygget op om at give dig en bindende fast pris pÃ¥ 30 sekunder. Du indtaster nummerpladen, vi henter automatisk bilens model, Ã¥rgang og rude-specifikation fra motorregisteret, og vi anmelder forsikringssagen direkte hos dit selskab â Tryg, If, Alm. Brand, Alka, Bauta, GF Forsikring, LÊrerstandens og de fleste andre danske kasko-/glasforsikringer. Du ser den endelige pris og din selvrisiko, fÞr du bekrÊfter booking â ingen efterregning, ingen skjulte gebyrer. PÃ¥ det tekniske plan monterer vi enten OEM-glas (originalt fra bilfabrikken) eller matchende kategori A-eftermarkedsglas (ECE R43-godkendt og produceret af samme leverandÞrer som OEM), bruger originallim med dokumenteret hÊrdetid og medbringer ADAS-kalibreringsudstyr pÃ¥ servicebilen â sÃ¥ biler med kamera eller sensorer i ruden fÃ¥r sikkerhedssystemerne rekalibreret korrekt pÃ¥ samme adresse som rudeskiftet. Hele opgaven er dÊkket af 2 Ã¥rs garanti pÃ¥ montering jf. dansk kÞbelov; skulle der opstÃ¥ utÊtheder eller monteringsfejl, kommer vi ud igen uden gebyr. Vi er forsikringsgodkendt vÊrksted med VÊrkstedsnummer 43359, drevet af Caleo ApS (CVR 46073525) med hovedbase i Valby. Vi vil meget gerne hÞre din Êrlige feedback her pÃ¥ Trustpilot â uanset om det gik glat, eller om der er noget vi kan gÞre bedre nÊste gang
Hornemanns VÊnge 11, st. tv, 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
- info@rudefix.dk
- rudefix.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Fantastisk service!
Brian leverede en rigtig hurtig, professionel og venlig service
Var noget skeptisk med at skulle forud betale og at jeg kunne få skiftet min rude allerede mandag når jeg bestilte den sÞndag aften.
Min bekymring blev i den grad gjort til skamme, sikke en service og betjening, det var helt i top.
Og til med 2.000,- under hvad andre skulle have for at skifte forruden.
En skam man kun kan give 5 stjerner.
Mvh
Peter Mark Hvilsted
super oplevelse alt fra support tilâŠ
super oplevelse alt fra support til montÞren som var super dygtig og hjÊlpsom
Super hurtig reperation af rude
Super hurtig reperation af rude! Og meget venlig, behagelig og professionel montÞr. Samt meget skarpe priser! Kan hun anbefales!!
God og positiv service.
Super god service fra start til slut.
Super god service fra start til slut.
Fik Þdelagt min rude torsdag eftermiddag og skulle kÞre til Frankrig lÞrdag. Med så kort varsel kunne de ikke komme til mig men de fandt en lÞsning hvor jeg skulle mÞdes med montÞren i Slagelse og klokken 16 fredag var ruden skiftet.
MontÞren der skiftede ruden var flink og professionel og min kontakt med firmaet ligeså.
Prisen var også rigtig fair.
SÃ¥ alt i alt en super god ydelse fra Rudefixð
Hurtigt og super arbejde
Hurtigt og super arbejde. Kan kun anbefales. Når nÞdden er stÞrst kommer Rudefix fÞrst.
Super service
Super service. Hurtig levering. Behagelig kontakt
God oplevelse og fantastisk service
Fik smadret min forrude pga
Fik smadret min forrude pga. hÊrvÊrk på min VW Up. Bestilte udskiftning på min hjemmeadresse kl. 14.00 og de kom og skiftede dagen efter kl. 14.00. Super koncept. Fik 3 priser via Autobutler og de kunne slet ikke matche Rudefix.dk
Hurtigt udfÞrt og på den aftalte tid
God service til aftalt pris og tid.
Jeg skrev at min regnsensor ikkeâŠ
Jeg skrev at min regnsensor ikke virkede. Det var en fejl. Den virker OK.
Super god og hurtig service 1 hele uge âŠ
Super god og hurtig service 1 hele uge hurtigere end carglass kunne klare, magnus var meget professionel og gav den bedste service mam kunne Þnske sig, vil klart anbefale jer til alle
Rudefix leverer varen og respektererâŠ
Rudefix leverer varen og respekterer kunden . Fuld plade!
Effektiv og super sÞd betjening
LÊste gode anmeldelser inden og tog chancen da prisen var god og jeg kunne få ruden skiftet selvom det var i et sommerhusområde. Effektiv & hurtig udskiftning af ruden. Informeret som lovet 1/2 time inden ankomst. Super sÞd betjening af montÞr!
Stenlag med lÞbende revne om sÞndagen
Stenlag med lÞbende revne om sÞndagen. Bookning om mandagen. Udskiftning af ruden tirsdag. Ferieklar onsdag. Bedre kan det ikke blive. At han så yderligere gik og pudsede resten af vindue fra han ringede og meldte klar tl jeg dukkede op, det må siges at vÊre service
Super effektiv
Super effektiv, hurtig og professionel udskiftning af forrude.
Virkelig god oplevelse
God information inden Brian kom og Brian var flink, venlig og igennem serviceminded. Arbejdet blev udfÞrt til tiden og i god kvalitet ð.