Rudefix レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Rudefix kom som aftalt, bankede det gamle glas væk of fjernede skår, satte den nye rude i med varme, og alt fungerede. Bagviskeren er konstrueret, så den ikke kan genbruges, så den måtte skiftes på væ... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min forrude gik i stykker søndag eftermiddag, og mandag morgen 9.15, via enkel booking online stod Nicklas klar på parkeringspladsen ved min arbejdsplads. Han fik nøglen til bilen, jeg gik tilbage på... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Alex var virkelig omhyggelig og professionel. Han tog sig god tid til at få limen rigtigt på og sikre sig at alt sad rigtigt. Bagefter satte han omhyggeligt alle løsdele, skruer, vinduesviskere og... もっと見る

5つ星のうち5の評価

5 stjerner til Brian fra Rudefix.dk ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super god oplevelse! I var billigere end mange andre på markedet. I har gode anmeldelser på Trustpilot. Det tog kun en lille times tid at udføre arbe... もっと見る

企業情報

1. 自動車ガラス専門店
  2. ガラス工
  3. 自動車修理・整備店
  4. 自動車修理店

当該企業による記述

RUDEFIX er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i mobil bilrudeskift i hele Danmark. Vi grundlagde firmaet ud fra én simpel observation: at få skiftet en forrude skulle være lige så nemt som at få leveret en pakke. I stedet for at du skal tage fri, køre ud til et værksted og vente en halv arbejdsdag, kommer vi ud til dig — hjem, arbejdsplads eller P-plads — og skifter forruden eller bagruden på 1-2 timer. Mobil udkørsel er inkluderet i prisen, og vi dækker hele landet fra Skagen til Gedser, Hele bookingflowet er bygget op om at give dig en bindende fast pris på 30 sekunder. Du indtaster nummerpladen, vi henter automatisk bilens model, årgang og rude-specifikation fra motorregisteret, og vi anmelder forsikringssagen direkte hos dit selskab — Tryg, If, Alm. Brand, Alka, Bauta, GF Forsikring, Lærerstandens og de fleste andre danske kasko-/glasforsikringer. Du ser den endelige pris og din selvrisiko, før du bekræfter booking — ingen efterregning, ingen skjulte gebyrer. På det tekniske plan monterer vi enten OEM-glas (originalt fra bilfabrikken) eller matchende kategori A-eftermarkedsglas (ECE R43-godkendt og produceret af samme leverandører som OEM), bruger originallim med dokumenteret hærdetid og medbringer ADAS-kalibreringsudstyr på servicebilen — så biler med kamera eller sensorer i ruden får sikkerhedssystemerne rekalibreret korrekt på samme adresse som rudeskiftet. Hele opgaven er dækket af 2 års garanti på montering jf. dansk købelov; skulle der opstå utætheder eller monteringsfejl, kommer vi ud igen uden gebyr. Vi er forsikringsgodkendt værksted med Værkstedsnummer 43359, drevet af Caleo ApS (CVR 46073525) med hovedbase i Valby. Vi vil meget gerne høre din ærlige feedback her på Trustpilot — uanset om det gik glat, eller om der er noget vi kan gøre bedre næste gang

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 11件

レビューを書く

5つ星のうち4の評価

Super flink og imødekommende montør - godt arbejde.

Super flink og imødekommende montør (Søren). Godt arbejde og grundig støvsugning og rengøring af gulv, sæder og instrumentbræt for glasskår.

Dog trækker det ned, at man i ordreflowet ikke har mulighed for at tilkøbe vinduesviskere som en naturlig del af det, at skifte ruden. "Det skulle jeg bare ha' vidst, så havde jeg taget nogen med" sagde montøren.

Og så lige en røffel til administrationen: De ringede og beklagede, men rudeskift kunne desværre ikke udføres den aftalte dag. Vi aftalte kl. 8:00 den efterfølgende dag. Montøren kom først kl. 9:30 - han havde ikke fået noget at vide om, at skulle være her 8:00. Træls at vente på, men fino arbejde.

2023年4月4日
5つ星のうち5の評価

God service. De gik en ekstra mil for at hjælpe mig med ny Tesla forrude. Var klar til tiden og meget kompetente. Stor ros herfra!

2023年3月30日

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg vil helt klart anbefale Rudefix. Ikke alene sparede jeg 600 kr og 4 dages ventetid i forhold til andre udbydere, men jeg fik også ruden skiftet hjemme hos mig dagen efter, jeg havde booket. Kan ikke være mere tilfreds!

2023年3月29日
5つ星のうち5の評価

Super god og professionel service fra…

Super god og professionel service fra start til slut. Magnus ringede 1 time inden han var her og da han ankom blev jeg guidet igennem hvad der ville ske og så gik jeg ind og drak kaffe. Og 1 time efter så er der en ny forrude sat i min leasings bil. Tak!

2023年3月24日

Trustpilot エクスペリエンス