レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Er ging iets goed fout met mijn bestelling en dit werd niet goed opgepakt, niet fijn dus. Gelukkig zag de office manager de mailwisseling en greep zij in en werd ik 's avonds door haar gebeld dat he... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zooltjes besteld, maar helaas zaten deze niet prettig. Binnen 30 dagen mag geretourneerd staat aangegeven, moet je t eerst aanmelden. Dit gedaan, kreeg als reactie dat zooltjes niet worden terug geno... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Top, na jaren sukkelen met mijn rug en meerdere fysiotherapeuten gehad ben ik nog twee keer erg goed geholpen en op het goeie weg met mijn rug goede vooruitzichten met nog wat therapie te gaan eindeli... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. セルフ サヌビス匏ヘルス ステヌション

圓該䌁業による蚘述

De Rug expertise shop is ontstaan om structureel rug, voet en nek klachten aan te pakken. Niet de pijn verlichten, maar de oorzaak verhelpen. De Rug Expertise Shop is onderdeel van het gerenommeerde, landelijke Rug Expertise Centrum.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

helder contact,zeer vlotte levering.

helder contact,zeer vlotte levering.
het kussen heeft nog(?) niet gezorgd voor pijnloze nachten.
over de zolen heb ik nog een afspraak bij de podoloog; vanwege een beschadigde enkel zijn ze misschien voor mij niet de verstandigste oplossing. (nu reageert de slechte enkel met pijn).

2023幎11月20日

Rug Expertise Shop からの回答

Fijn dat onze service wordt gewaardeerd. De kussens kunnen even wennen zijn, dus hou ons zeker even op de hoogte!

5぀星のうち5の評䟡

Heb in het verleden zooltjes hier

Heb in het verleden zooltjes hier besteld en deze hielpen geweldig tegen mijn rugpijn. Vandaar dat ik opnieuw een bestelling heb geplaatst. Hieraan werd direct gehoor gegeven. Binnen twee dagen waren de zooltjes bij mij bezorgd. Prima service.

2023幎11月1日

Rug Expertise Shop からの回答

Goed om te horen. Bedankt voor je review Corrie!

Snel geleverd

Het bestelde artikel was goed verpakt en werd snel geleverd. Begrijpelijk maar helaas is er geen mogelijkheid om na negatieve ervaring het artikel terug te sturen. Ben nog niet heel blij het kussen helaas. Heb het gevoel dat hij niet helemaal mijn maat is. Maar slaap er pas een week op, dus misschien moet ik er nog wat meer nachten op slapen.

2023幎10月10日

Rug Expertise Shop からの回答

Hey Edith, het kussen kan even wennen zijn. De meeste mensen hebben hier een aantal weken voor nodig. Mocht je er niet aan kunnen wennen, mag je het kussen gewoon retourneren. We storten dan het volledige aankoop bedrag terug aan je.

Groetjes,
Rein-jan

Super kussen

Zeer snelle levering
Veel steun
Ligt heerlijk

2023幎9月27日

Rug Expertise Shop からの回答

Kijk, daar doen we het voor! Fijn dat je tevreden bent.

5぀星のうち4の評䟡

Ik heb de kussen en kwaliteit is goed

Ik heb de kussen en ligt heerlijk, alleen denk ik dat er wel naar gekeken mag worden naar meer maten. Geen mens is met zijn bouw het zelfde. Van mij had de zijkanten nog wel wat dikker gemogen, voor als ik op mijn zij lig.

2023幎9月4日

Rug Expertise Shop からの回答

Fijn om te horen dat je blij bent met het kussen! En bedankt voor je review, we gaan kijken naar de mogelijkheid voor verschillende maten.

5぀星のうち2の評䟡

Communicatie & service prima maar de hygiëne is slecht

De communicatie per mail verloopt vlot en de service van het bedrijf is ook prima.
Wel heb ik een opmerking over de hygiëne van het product. Op het eerste kussen dat ik ontving zaten kleine haartjes en rommeltjes. Met excuses kreeg ik een nieuw exemplaar toegestuurd. Opmerkelijk genoeg bleek op de achterkant van dit 2e kussen een lange haar te zitten. Sowieso bleek het therapeutisch kussen voor mij niet te werken maar qua hygiëne in combinatie met de prijs vind ik dit niet kunnen.

2023幎8月3日

Hey Gerdien,

Wat vervelend om te horen! We sturen nooit retouren of gebruikte kussens op, dus we zijn net zo verbaasd over dit voorval als jij.

Bedankt voor het melden! We gaan kijken hoe dit heeft kunnen gebeuren en gaan voorkomen dat dit nog een keer gebeurt.

Groetjes,
Stijn

Een aanrader

De omschrijving van de artikelen op de website is helder. De levering is snel.
Ik heb fibromyalgie en heb een aantal jaren geleden twee rugwervels gebroken. Nu ik slaap op het comfort kussen wordt ik zonder pijn wakker.

2023幎8月11日

Rug Expertise Shop からの回答

Bedankt voor je mooie review Anna! Wat fijn om te horen dat het kussen je helpt!

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Ook wordt er gevraagd hoe het bevalt en of ze je nog verder kunnen helpen

2023幎8月4日

Rug Expertise Shop からの回答

Goed om te horen dat je onze service waardeert Annet! Daar doen we het voor.

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb een fijn therapeutisch kussen

Ik heb een fijn therapeutisch kussen ontvangen, snelle service. Een ander kussen terug gestuurd en dit werd keurig en snel afgehandeld.

2023幎7月30日

Rug Expertise Shop からの回答

Bedankt voor je mooi review Gerda. Goed om te horen dat het kussen bevalt, en je onze service waardeert!

Top!!

Het was even wennen voor onze dochter
Maar was voor korte duur.
Licht perfect

2023幎7月14日

Rug Expertise Shop からの回答

Fijn dat je dochter blij is het met kussen Evelien! Bedankt voor de review!

lage rugklachten

De oorzaak van mijn lage rugklachten (si gewricht blokkade) werd snel ontdekt door de fysiotherapeut. Ik ben meteen doorverwezen naar een manueel therapeut die me snel heeft geholpen. Mijn rugklachten waren meteen na de behandeling al minder. Daarna nog 1 vervolgafspraak bij de fysio en ik ben nu bijna klachtenvrij. Bedankt voor de goede hulp.

2023幎7月21日

Rug Expertise Shop からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat de behandelingen bij het Rug Expertise Centrum hebben geholpen!

5぀星のうち3の評䟡

Ik kan niet aan het kussen wennen

Ik kan niet aan het kussen wennen, helaas

2023幎7月17日

Rug Expertise Shop からの回答

Bedankt voor je review Yolanda. Het Therapeutisch kussen is inderdaad even wennen. Vaak hebben mensen hiervoor een aantal weken nodig. Afwisselen met ons Comfort kussen is dan een aanrader.

Mocht je nog vragen hebben of meer tips willen kan je ons bereiken op info@rugexpertiseshop.nl.

Succes!

5぀星のうち3の評䟡

Mijn ervaring

Reclame goed, produkt goed, snel geleverd, maar niet geschikt voor mijn nekklachten. Het werd er erger van. Heb kussens week geprobeerd en daarna teruggestuurd. Gaf geen problemen.

2023幎7月9日

Rug Expertise Shop からの回答

Bedankt voor je review Femia. Gelukkig helpen onze kussens veel mensen bij hun klachten. Maar helaas zal het niet voor iedereen zo zijn. Goed dat je het geprobeerd hebt. We gaan je geld terug storten!

Goede aankoop!

Het therapeutische kussen aangeschaft ivm nekklachten en het is me goed bevallen. Ik voelde gelijk het verschil met mijn vorig ergonomische kussen. Na een aantal dagen waren de klachten verdwenen. Snel en keurig geleverd. Helemaal top!

2023幎7月15日

Rug Expertise Shop からの回答

Bedankt voor je prachtige review Marco! Hier doen we het voor!

Tevreden

Goede service.
Ik ben blij met het kussen.
Ik slaap langer, beter en heb naa4 mijn idee minder last van mijn nek en rug.
Wat een super aankoop!

2023幎7月15日

Rug Expertise Shop からの回答

Fantastisch, wat goed om te horen Diana. Dankjewel!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。