レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Er ging iets goed fout met mijn bestelling en dit werd niet goed opgepakt, niet fijn dus. Gelukkig zag de office manager de mailwisseling en greep zij in en werd ik 's avonds door haar gebeld dat he... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zooltjes besteld, maar helaas zaten deze niet prettig. Binnen 30 dagen mag geretourneerd staat aangegeven, moet je t eerst aanmelden. Dit gedaan, kreeg als reactie dat zooltjes niet worden terug geno... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Top, na jaren sukkelen met mijn rug en meerdere fysiotherapeuten gehad ben ik nog twee keer erg goed geholpen en op het goeie weg met mijn rug goede vooruitzichten met nog wat therapie te gaan eindeli... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De oorzaak van mijn lage rugklachten (si gewricht blokkade) werd snel ontdekt door de fysiotherapeut. Ik ben meteen doorverwezen naar een manueel therapeut die me snel heeft geholpen. Mijn rugklachten... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. セルフ サヌビス匏ヘルス ステヌション

圓該䌁業による蚘述

De Rug expertise shop is ontstaan om structureel rug, voet en nek klachten aan te pakken. Niet de pijn verlichten, maar de oorzaak verhelpen. De Rug Expertise Shop is onderdeel van het gerenommeerde, landelijke Rug Expertise Centrum.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Het kussen is echt top!

Het kussen is echt top!!
Heb niet hoeven wennen of behoefte aan een ander kussen gedurende de nacht.
Enige minpuntje is voor mij de bereikbaarheid van de klantenservice! Telefonisch contact is voor mij een pre!

2023幎6月22日

Rug Expertise Shop からの回答

Fijn om te horen dat je kussen zo goed bevalt! Bedankt voor je mooie review.

En ook bedankt voor de feedback, binnenkort zullen we een telefonische klantenservice toevoegen!

SNELLE LEVERING EN CORRECT PRODUCT

SNELLE LEVERING EN CORRECT PRODUCT. IK ZOU EEN GEBRUIKSAANWIJZING/TOELICHTING OP PRIJS HEBBEN GESTELD. OOK DE SITE IS OP DIT PUNT NIET HELDER GENOEG (VOOR MIJ)

2023幎6月6日

Rug Expertise Shop からの回答

Bedankt voor je feedback Edward! Goed om te horen dat onze producten bevallen. We gaan aan de slag met je andere feedback punten, zowel de gebruiksaanwijzing als de website!

Eindelijk rustig slapen

Ik was al een langere tijd op zoek naar het perfecte kussen wat mijn nek goed zou ondersteunen. Ik heb namelijk een scoliose in mijn rug. Dit voorgevormde kussen is voor mij de uitkomst. Het zorgt er voor dat mijn nek optimaal ondersteund wordt, zodat ik niet meer hoeft te woelen en rustig kan slapen. Ik raad iedereen dit kussen aan!

2023幎5月31日

Rug Expertise Shop からの回答

Wat fijn om te horen Heleen! Bedankt voor deze mooie review!

5぀星のうち4の評䟡

De therapie helpt heel goed

De therapie helpt heel goed. Beter dan de kine, waar ik al 3 jaar ging. Enkel van de zooltjes merk ik nog geen groot verschil

2023幎5月31日

Rug Expertise Shop からの回答

Goed om te horen dat je onze therapie combineert met de zooltjes. De zooltjes zorgen voor een langer en beter effect en onze therapie.

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering en ik denk een goed

Snelle levering en ik denk een goed kussen. Kussen ligt echt geweldig, nek wordt goed ondersteund. Ook in zijligging ligt het kussen fijn. Kortom een echte aanrader.

2023幎6月7日

Rug Expertise Shop からの回答

Wat fijn dat je tevreden bent Tineke! Bedankt voor je mooie review!

goede producten

goede producten! eindelijk weer iets gevonden wat echt help, dankzij de fysiotherapeut van Fydee Vitae.

2023幎3月10日

Rug Expertise Shop からの回答

Fijn dat je bij ons terecht bent gekomen via je Fysiotherapeut! En goed om te horen dat onze producten je echt helpen!

Prima ervaring!

Had snel een reactie op mijn eerste mail en ook de tweede werd snel beantwoord.
Er werd voor de zekerheid gevraagd naar een afbeelding van het artikel (dat ik in huis had en wilde vervangen), ik hou van nauwkeurigheid!
Had de inlegzooltjes snel in huis nadat ik betaald had!
Prima ervaring dus!

2023幎6月2日

Rug Expertise Shop からの回答

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service Anke! Daar doen we het uiteindelijk voor. Veel plezier met de zooltjes!

Eindelijk !

Ik merkte dat ik al heel lang verkeerd had gelegen en enorm veel moeite had om te wennen aan dit kussen. Maar omdat ik al zoveel goede verhalen had gehoord heb ik het langzaam opgebouwd.En heb nu geen nekpijn meer in de ochtend. Ik kan je vertellen dat dat zoveel fijner opstaan is.

2023幎6月4日

Rug Expertise Shop からの回答

Wat fijn om te horen Els! Door de ergonomische vorm kan het Therapeutisch kussen inderdaad even wennen zijn. Goed om te horen dat je toch hebt doorgepakt, en dat het je nekpijn heeft verholpen!

5぀星のうち4の評䟡

Ondanks het vele pijnlijden merk ik

Ondanks het vele pijnlijden merk ik toch wat meer ontspanning in mijn rug

2023幎4月12日

Hey Greg,

Fijn om te horen dat je wat meer ontspanning in je rug ervaart dankzij onze producten. We hopen dat de verbetering doorzet en je steeds minder pijn zult hebben. Als je nog vragen hebt of meer advies nodig hebt, laat maar weten!

Topzooltjes!!!

De zooltjes maken voor mij echt een wereld van verschil! Ik heb na een paar weken echt veel minder last van mijn rug en benen!

2023幎4月5日

Hey Jesaica,

Super dat je zo blij bent met onze zooltjes en dat ze je rug- en beenklachten hebben verminderd! We zijn altijd blij om te horen dat onze producten een verschil maken.

Bedankt en geniet ervan!

Groetjes,

Stijn
Rug Expertise Shop

5぀星のうち5の評䟡

Omdat ik ervaren heb dat de zooltjes

Omdat ik ervaren heb dat de zooltjes echt goed zijn voor mijn rug en mijn bekken. Ik sta n.l. nog steeds recht. En als ik ze niet in mijn schoenen heb zitten dan mis ik ze.

2023幎3月28日

Rug Expertise Shop からの回答

Goed om te horen dat je tevreden bent Mieke! Bedankt voor je review!

De 2e bestelling

De 2e bestelling is perfect gegaan. De volgende dag waren mijn zooltjes al binnen. Thanks 😊

2023幎3月12日

Rug Expertise Shop からの回答

Bedankt voor je nieuwe bestelling Ellen! Goed om te horen dat ze bevallen.

5぀星のうち5の評䟡

Gedwongen op de rug slapen....een goed kussen is het halve werk!

Na een ingrijpende schouderoperatie (een zgn omgekeerde schouderprothese) moet ik (van nature zijslaper) minimaal 6 weken op mijn rug slapen met mijn arm in een immobiliser. Dat valt niet mee!
Met het speciale kussen dat ik via de webshop van het rugexpertisecentrum aanschafte echter werd het een stuk makkelijker om op mijn rug te slapen. Een absolute aanrader! Ik slaap uitstekend en heb geen nekpijnklachten meer. Een top-produkt! Ben er heel blij mee!

2023幎3月23日

Rug Expertise Shop からの回答

Wat fijn om te horen Sannie! Bedankt voor deze mooie review!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。