Jeg kÞbte et par ridestÞvler til min datter i julegave. De lÃ¥ ikke indenfor ânormal-stÞrrelseâ, men jeg blev guidet og fik den bedste hjÊlp. StÞvlerne blev bestilt hjem til os fra udlandet og passede... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Firmaet vil ikke tage imod min reklamation fordi min vare var som de skriver: âtÊt pÃ¥ 2 Ã¥r gammelâ LynlÃ¥sen faldt af under 1. Vask. Det kalder de sÃ¥ slitage hos RytterhjÞrnet. Man kan Ã¥benbart ikk... ãã£ãšèŠã
Utrolig flot service og betjening. Jeg kÞbte en flot Le Mieux vinterfrakke i butikken i HillerÞd. DesvÊrre gik en af syningerne op, men allerede dagen efter reklamationen fik jeg en helt ny frakke. J... ãã£ãšèŠã
Altid en kÊmpe fornÞjelse at komme hos RytterhjÞrnet! Betjeningen er utrolig hjÊlpsom, sÞd og kompetent, ligegyldigt hvem man bliver betjent af. Udvalget er stort, og jeg elsker, at det er en god... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Topklasse service og ekspertise
Jeg har gennem mange år brugt RytterhjÞrnet som min tÊt på eneste leverandÞr af rideudstyr. Jeg oplever altid venlig og kompetent service. Også i situationer ved eventuelle fejlkÞb eller reklmationer, finder vi altid frem til lÞsninger hvor jeg som kunde kan gå tilfreds hjem. Nu hvor der primÊrt handles over webshop, oplever jeg stadig super service og lynhurtig levering.
Jeg vil til enhver tid anbefale rytterhjÞrnet
Bestilte mine varer onsdag lige indenâŠ
Bestilte mine varer onsdag lige inden godnat. Og pakken lå klar til afhentning fredag til middag.
BÃ¥de jeg og min gamle mule er tovlig glade for den hurtige levering.
Herudover en personlig hilsen og lidt sÞdt til mig...
Whats not to like ð¥°
Bedste butik everðððððªikke kun erâŠ
Bedste butik everðððððªikke kun er udvalget stort men i disse forfÊrdelige covid-19 tider har de overskud til click og collect og det virker bareðNÃ¥r verden er normal er der altid sÞd og smilende service om man har en hest til 5 millioner eller 10.000 - er der ikke det man âlige synesâ sÃ¥ der gode forslag eller det kommer hjemâ€ïžJeg kÞber ogsÃ¥ til hunden og for nogle Ã¥r siden da man reddede 3 hvalpe i det nordlige Sverige (39 hunde i alt) trÃ¥dte RytterhjÞrnet til og sponsorede dÊknet sÃ¥ de smÃ¥ hvalpe kunne holde varmen og fÃ¥ en bedre start pÃ¥ livetðððªafâ€ïžTak for jer
Jeg vil pÃ¥ ingen mÃ¥der anbefaleâŠ
Jeg vil pÃ¥ ingen mÃ¥der anbefale RytterhjÞrnet og deres elendige kundeservice og âvidenâ om kÞbeloven. Sidste Ã¥r kÞbte jeg hvad jeg mener et par dyre CT bukser, hvor det nederste stykke er strÞmpe. Efter ikke en gang halvanden mÃ¥ned, sÃ¥ kommer der smÃ¥ huller i strÞmpedelen, jeg kontakter derfor RytterhjÞrnet som afviser fejlen, pÃ¥stÃ¥r det er slid eller lynlÃ¥s fra mine stÞvler, selvom jeg vil og mÊrket fortalte at lynlÃ¥sen ikke sad i det omrÃ¥de. Jeg lader dog sagen ligge indtil nu, da jeg i anden forbindelse kom i kontakt med kÞbeloven og hvilke rettigheder jeg egentlig har, i forhold til hvor langtid reklamationsret m.m. jeg har.
Jeg tager derfor fat i RytterhjÞrnet, som nu pÃ¥stÃ¥r, at de INTET har at sige, fordi de er bare mellemled mellem mig og leverandÞr ð AltsÃ¥, hvad er det for en dÃ¥rlig undskyldning, nÃ¥r man forsÞger at drive en butik.
Jeg sammenligner med Sport24 for hende, hvor det jo heller ikke er Nike som skal tage beslutningen om hvorvidt skoene skal laves fordi sålen er gået, det er vel og mÊrket butikken selv, og så oplever kunden også at der foregår kundeservice!
RytterhjÞrnet bliver ved med at pÃ¥stÃ¥ at de ikke kan tage varen tilbage eller give mig et tilgodebevis og tage bukserne retur, nu hvor de overhovedet ikke lever op til hverken pris og kvalitet. Jeg har aldrig oplevet en kundeservice der var sÃ¥ ringe, som hos RytterhjÞrnet, de vil ikke stÃ¥ ved noget selv eller tage egne beslutninger, fordi det er sÃ¥dan âde kan spare pengeâ ved at sige at det er leverandÞren som har alt ansvaret og de kun er mellemledðð
Det er til grin at man sÊlger så dyre produkter, og så bagefter ikke vil erkende at kvaliteten på de pågÊldende bukser virkelig er ringe i forhold til prisen. Nu har jeg brugt 1.500kr. På ingenting og fået sådan en service. Aldrig handel der, jeg kan se på anmeldelser, at jeg desvÊrre ikke er den fÞrste som oplever det, bare Êrgerligt de ikke lÊrer af det.
Alt er på skrift heldigvis, og det kommer til min fordel.
Rar og venlig kundeservice.
Rar og venlig kundeservice.
Jeg Þnskede at Êndre noget på en ordre jeg havde bestilt på hjemmesiden. Det blev gjort med et smil og en venlig tone.
Leveringen var også hurtig og produkterne gode :)
Elendig behandling af garanti
Pas på rytterhjÞrnet tager ikke mod reklamationer!
Jeg kÞbte en ridepisk (Kr. 250.-) som gik i stykker inden for garantien, men fik at vide at âman ikke ville tage imod reklamationenâ !!! man sagde at jeg havde haft den i klemme i en bildÞr, for det havde hun selv haft (ejeren af RytterhjÞrnet).
Nu ligger landet sådan at jeg ikke bruger den på eller i nÊrheden af min bil, det er sådan set kun når jeg rider på min hest at jeg bruger den.
SÃ¥ pas pÃ¥ med at kÞbe ride udstyr i RYTTERHJÃRNET â man tager ikke imod reklamationer pÃ¥ udstyr der gÃ¥r i stykker !!!!
Flot service
Rigtig fin og hurtig betjening i forb. med bytning af bÞrnehandsker som vi fik i gave! God e-mail korrespondance og rådgivning om stÞrrelse.
Laaaang ventetid på reklamation.
KÞbte super lÊkre Pikeur ridebukser til 1800kr . God service og flotte bukser. Så langt så godt. DesvÊrre går bukser hurtigt i stykker og bliver afleveret til reparation. Så sker der ikke rigtig mere..
Efter 3-4 uger spÞrger jeg til bukserne og får af vide der er sendt til fabrikken. Efter 6 uger spÞger jeg igen, samme svar dog lovning på opfÞlgning et par dage efter. Intet sker..
FÞrst 2 måneder efter indlevring får jeg mine bukser igen.
Det er efter min mening alt for lang tid.
Lidt status undervejs eller undskyldning over den lange vente tid kunne have hjulet.
Vil helt sikkert ikke kÞbe mine dyre ting der.
Rigtig god!
Helt klart et sted jeg vil anbefale andre at handle, har godt nok kun handlet der en gang, men virkelig et sted jeg fÞler mig tryg ved at handle og bestemt et sted jeg vil kÞbe rideudstyr over nettet ved igen..
Den fysiske butik ligger desvÊrre langt vÊk fra mig, så benytter deres hjemmeside! :) Men der er hurtig levering når man handler på nettet og via den fine hilsen der fÞlger med ens varer, fÞler man virkelig de vil deres kunder det bedste ;) Og så er det nogle gode priser..
Super!
Kan helt klart anbefales til alle. God pris, hurtig levering og bare hyggeligt med en lille personlig besked sammen med kvitteringen. Man fÞler sig helt sikkert vÊrdsat som kunde! Er fra nu af min foretrukne rideudstyrs butik på nettet!
Super kundeservice
Virkelig god hjÊlp og vejledning via mail...Dejligt at fÞle man ikke er til besvÊr selvom man har nogle spÞrgsmål.
Bestemt ikke sidste gang jeg har handlet her :)
Perfekt!
Absolut oplevelsen vÊrd. MEGET hurtig og nem levering, ekstra gave sammen med ordren = flot kundepleje og god service. Absolut et sted jeg vil handle i fremtiden og vil anbefale andre at gÞre det samme ;)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ