4.5

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Jordens bedste dyrlÊge ⭐⭐⭐

Jordens bedste dyrlÊge! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Jan er en super rar og dygtig mand, der har hjertet på det rette sted og klar til at hjÊlpe uanset din situation.

Vi har både haft vores hund og kat inde, og begge gange har oplevelsen vÊret god.

KÊmpe anbefaling herfra 🙌🏜

Hvis jeg kunne giver flere stjerner havde jeg gjort det, men min titel må vÊre sigende nok i sig selv.

2026幎4月30日

Meget kompetent og professionel

Meget kompetent og professionel dyrlÊge, som har hjertet med,
Jan giver sig god tid og man fÞler sig helt rolig og tryg ved ham.
Desuden tilbyder han både dÞgnvagt og hjemmebesÞg - kunne vi give 10 stjerner ⭐ havde vi gjort det

2025幎9月8日

En korrupt dyrlÊge

En kvinde som avler pekingeser hvalpe fra Esbjerg bruger denne dyrlÊge..

Det viser sig at vedkommende som sÊlger pekingeser-hvalpe har helbreds problemer & disse ting bliver ikke noteret i sundhedsbogen.. denne dyrlÊge er en rigtig fusker.. De forskellige kÞbere henvender sig til dyrlÊgen som ingen kommentar har til sundhedsbogen

Denne person har valgt at udlevere mit nr til alle hendes kÞbere.. og udstillinger mig flere steder..

2024幎9月13日
自発的なレビュヌ

Endelig en dyrelÊge som gav sig tid

Har ringet en del gange ift min tÊve, hvor jeg flere gange er blevet positivt overrasket over hvor meget tid han bruger i tlf til at besvare div spÞrgsmÃ¥l, som han gÞr pÃ¥ et niveau hvor jeg er blevet en del klogere, og helt uden at fÞle mig til besvÊr
. NÃ¥r der pÃ¥ et tidspunkt evt opstÃ¥r noget med Bonnie, er det uden tvivl der vi kommer
Han har i Þvrigt stadig ikke tjent en Þre på os, men vi har fået en hel time sammenlagt af hans tid
Virker IKKE til at det kun handler om at skovle penge ind hvilket andre dyrelÊger kunne lÊre noget af😍

2024幎8月12日
自発的なレビュヌ

God kompetent venlig omsorgsfuld behandling.

Vi er kommet I sÊdding dyreklinik I 23 år. Alle vores labrador har vÊret og er glade for at komme der. Vi er kommet der i forbindelse med årlige undersÞgelser, vaccine ,akut opståede problemer, stÞrre operationer mv.Vi har altid fået hurtig kompetent omsorgsfuld og venlig behandling.Vi kan varmt anbefale sÊdding dyreklinik

2021幎7月18日

Fejlmedicinering resulterede i dÞd

En bekendt har lige oplevet at måtte se sin kÊre hund dÞ, efter fejlmedicinering fra SÊdding Dyreklinik. Medicinen resulteret i hunden oplevede en overdosis der medfÞrte indre blÞdninger og til slut dÞd af hunden. Der er mange lignende historier fra dette sted.

2020幎10月12日
自発的なレビュヌ

Kan kun anbefale Jan og hans team

Kan kun anbefale Jan og hans team. Skulle blot have en vaccine til vores hvalp Erik, og havde ringet rundt til forskellige dyrlÊger for at sammenligne priser lidt. Vildt nok at der er 300 kr til forskel fra den dyrlÊge vi normalt bruger (brugte) og så til SÊdding dyreklinik. Da vi bor i OksbÞl tilbÞd Jan at kÞre til Blåvand afdelingen som jo er meget tÊttere på uden at det skulle koste mere.
Jan gav sig rigtig god tid til at forklare og undersÞge hunden hele vejen igennem,og jeg stod og blev nervÞs for om jeg nu fik en regning for en hel konsultation, men nej for på trods af at han undersÞgte alle ender og kanter på hunden var regningen den samme som var blevet lovet for vaccinen, og så endda som det billigste sted af alle. 5 store stjerner herfra for en god og kÊrlig service. I dag skal Erik så ud og have den sidste vaccine i Blåvand, og vi har nu fået os en ny dyrlÊge ;-)

2020幎3月13日

undgå dette sted !!

For Dine kÊledyrs skyld vil jeg anbefale ALLE til at holde sig langt vÊk fra sÊdding dyreklinik! Har haft en forfÊrdelig oplevelse med min lille hvalp! Hun har fået klippet 6-7klÞer så korte at de blÞder, derudover beholdt han hende fra kl 13:30 -21:13 for en enkelt tandekstraktion, hvor det viste sig at vores lille hvalp bare sad i en gang og hylede da vi kom. Vi tog derud efter der gentagne gange ikke var blevet svaret på opkald, og den vagthavende dyrlÊge heller ikke kunne komme i kontakt med ham. På trods af at vi fik at vide vores hund ville vÊre klar til afhentning kl 16. Derudover har vi fået smertestillende med til kat som vejer 2-6kg selvom vores hund vejer 10kg. Og fik besked på hun skulle have 1 tablet dagligt .
Vi har nu en hund der på ny skal have opbygget sin tillid til mennesker og derudover har mega ondt i poterne.

2019幎6月21日

God kundeservice....

Vores hund har fået en rigtig god behandling efter en omgang tandrens og kastering. DyrelÊgen Jan var meget venlig og gav sig tid til at besvare vores spÞrgsmål helt stille og roligt. Husk selv på at spÞrge ind og hold endelig ikke tilbage så du får svar på spÞrgsmålene.
Vi gik ikke derfra med tvivl og var heller ikke i tvivl da vi kom hjem hvad og hvordan vores hund skulle behandles efterfÞlgende.... :)
Vi har vÊret kunde hos Jan i 5 år og har altid fÞlt at vi har fået en god kundeservice uanset hvad vi har vÊret der for med vores hund.
God kundeservice både personligt og på telefon.
Vi syntes at prisen ligger rimeligt i forhold til andre dyrelÊger som kan vÊre meget dyre.
Vi kan anbefale denne dyreklinik.

2017幎8月10日

Sunde og Raske Hunde i Vores Famile

Sund og Rask Hund - Derfor er vi i trygge hÊnder hos SÊdding Dyreklinik
Vi har igennem flere år og 3 hunde vÊret tilknyttet dyrlÊgen og er meget glade for den gode behandling vi har fået. Der vises respekt og omsorg, så snart vi trÊder ind af dÞren. Prisen er også bedre end de fleste andre dyreklinikker i området.
Vi kan varm anbefale kÊledyrsejere at bruge SÊdding Dyreklinik.

Familie Jensen

2017幎6月8日