Vandaag telefonisch contact gehad met Casper de Vries. Ondanks dat we niet tot een deal zijn gekomen vanuit onze kant. Wil ik wel even aangeven dat Casper de Vries ons vriendelijk te woord heeft gest... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
zojuist gebeld door een opdringende verkoper die mij al helemaal kende en mij het bevel gaf te stoppen met scannen (op internet) met geen hij vertelde. Het zou beter zijn voor mij als ik hem zou laten... ãã£ãšèŠã
Mevrouw is gebeld namens Essent, maar dit bleek Saldeerplan te zijn. Adviesgesprek is betaald, maar afspraak is door hun zelf geannuleerd. Mevrouw heeft aangegeven woonachtig te zijn op een flat. W... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ahlam heeft mij even geleden heel erg goed geholpen met alles. Ik kan haar nog steeds bellen of appen, ze helpt me altijd met alle vragen. Ook is haar collega van de financiële dienst super behulpza... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 77ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ongevraagd werd ik telefonisch benaderdâŠ
Ongevraagd werd ik telefonisch benaderd met het vreemde verhaal dat ik klant was bij saldeelplan. Niets van waar dus. Zijn gewoon telefonische verkopers.

Saldeerplan ããã®åç
Werken heel netjes en snel zorgvuldigâŠ
Werken heel netjes en snel zorgvuldig erg tevreden

Saldeerplan ããã®åç
Goeie communicatie en vertrouwen!

Complimenten hoor
Complimenten hoor, nam er goed de tijd en was heel duidelijk!

Daadwerkelijke aanrader !
Service en klantcommunicatie staan hoog in het vaandel hier. Graag raad ik een ieder aan om deze aanbeveling te overwegen vanwege het feit dat alles tot in de details uitstekend verlopen is.

Erg duidelijk
Erg duidelijk
Update:
Na het gesprek en aanbetaling helaas geen duidelijkheid en contact meer te krijgen . Voel me opgelicht!

Hele goede ervaring .
Hele goede ervaring .
Zeer nuttig advies gekregen betreft verduurzaming ðð»

Saldeerplan ããã®åç
Bedankt voor de top service
Bedankt voor de top service. Aardige mensen , ik ben zeker geïnteresseerd in wat nieuws. Tot snel

Saldeerplan ããã®åç
Ik ben zeer tevreden over het advies
Ik ben zeer tevreden over het advies. Echt top!

sceptisch en achterdochtig
lang gesperk gehad omdat ik heel sceptisch ben en weinig vertrouwen heb in mensen. ze vertellen een hoop en maken er gebruik van dat de meeste mensen er niet veel van weten.
ze hebben echt heel hard hun best gedaan om me te overtuigen. wat uiteindelijk toch niet gelukt is.
en toch zijn ze heel vriendelijk en geduldig zijn gebleven. respect daarvoor! ik ben een moeilijke :D
maar ondanks alles, vetrouwde ik het toch niet helemaal. wat ze zeiden was duidelijk. maar het klonk allemaal wel als verdachte verkooppraatjes.
en dat je die 249 euro vooraf betalen en absoluut niet later kan maakt het niet beter.
en als ik eerst zelf research zou willen doen en eventueel dan via hun site een afspaak maak, dan zouden de koste 500+ euro zijn. hmmm? waarom?
nog meer scepticisme...
al om al, trek je eigen conclusie.
ik ben hier alleen om mijn gedachtes te delen.
niet om niemand te overtuigen.
Peace out!

Saldeerplan ããã®åç
Goed en duidelijk gesprek met alsâŠ
Goed en duidelijk gesprek met als gevolg een verduurzaam project opgestart samen met Ahlam.

Duidelijk uitleg en geduldig
Duidelijk uitleg en geduldig. Zeer behulpzaam. Bedankt Ryan

Gaf duidelijke uitleg
Gaf duidelijke uitleg en rekent goed voor hoe het ems systeem zich terug verdient.

Saldeerplan ããã®åç
Ik vond het hartstikke leuk enâŠ
Ik vond het hartstikke leuk en interessant. Ik was al bezig met een plan maken voor verduurzaming. Na de afspraak met de adviseur in huis heb ik een warmtepomp, thuisbatterij en 4 extra zonnepanelen aangeschaft!

Saldeerplan ããã®åç
In het begin was ik wat huiverig
In het begin was ik wat huiverig , en toch gesprek aangegaan met Ahlam . Het werd duidelijker en het ging goed ð nu kan het niet door gaan de elektrische pomp . En wil mijn aanbetaling terug hebben . Tussen persoon reageert moeizaam

Saldeerplan ããã®åç
Ik ben ook zo dom dat ik erin trap.
Ik ben ook zo dom dat ik erin trap.
Ik heb zelf in de zonnepanelen gezeten dus ik weet precies hoe dit werkt en toch trap ik er dan in.
Heel opdringerig telefoongesprek met vage halve waarheden. Ja, je kosten gaan omhoog maar niet zoveel als zeggen over de telefoon.
Volgens de "adviseurs" wat gewoon een verkoper is die langs komt kan je heel veel geld besparen door hun producten te kopen. Dit zal allemaal wel kloppen maar dan bieden ze alleen hun producten aan dus voor die â¬250,- kan je beter zelf even wat onderzoek doen en producten zoeken die echt bij jou situatie passen en niet hun goedkope oplossing.

Saldeerplan ããã®åç
Leuk gesprek heel kundig en zeer goedeâŠ
Leuk gesprek heel kundig en zeer goede uitleg over toch wel een belangrijk onderdeel voor verduurzaming

Goed geholpen door Ahlam
Goed geholpen door Ahlam, mij advies gegeven over hoe mijn huidige installatie is en beter kan worden.
Nu een paar weken later word de service wat minder, hoor niks meer,nog twee weken wachten , anders rechtsbijstand verzekering er op los laten

Saldeerplan ããã®åç
Martijn die topper die heeft me van AâŠ
Martijn die topper die heeft me van A tot Z goed geholpen heel vriendelijk!

Saldeerplan ããã®åç
Erg blij dat ik dit gedaan heb
Erg blij dat ik dit gedaan heb! Ik ben telefonisch benaderd voor het inplannen van een consult mbt verduurzaming van mijn woning. Hier kwam echt naar voren hoeveel geld ik ieder jaar weggooi aan extra kosten! Top service!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ