Jeg kjøpte et par regnvotter til barn fra Sam & Sofie. Allerede ved første gangs bruk, da vottene skulle tas på i barnehagen, løsnet knappen som strammer rundt håndleddet. Produktet ble altså ikk... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Bestillingen min er fortsatt under behandling over 3 uker etter bestillingsdato. Har forstått at dere har hatt problemer med sykdom, men skulle gjerne hatt en viss peiling på når man kan forvente å få... もっと見る
Jeg har fått et annet produkt enn det som står på deres nett siden. Oppdatering! Takk for dere har sjekket det med leverandøren. Den jakke vi har fått er ikke den vi ønsker, så jeg vil gjerne... もっと見る
企業が回答しました
Jeg bestilte for første gang herifra og må si jeg ble skremt etter jeg las anmeldelsene, etter jeg hadde bestilt!😂 Mulig jeg har hatt flaks, men jeg er altså en av de fornøyde! Bestilte på onsdag, fi... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Velkommen til vår nettbutikk for barneklær! Vi er en liten, familiepreget nisjebutikk med bare 1,5 ansatte – og nettopp derfor legger vi ekstra stolthet i hver eneste bestilling vi sender ut. Hos oss finner du et stort og nøye utvalgt sortiment av barneklær, babyklær, barnesko og ungdomsklær – plagg vi selv elsker og trygt kan anbefale videre. Vi oppdaterer stadig utvalget, og du vil alltid finne gode tilbud og tusenvis av varer på salg. Siden 2010 har vi sendt ut rundt 1000 ordre hver måned til kunder over hele landet, og vi jobber hver dag for å gi deg en trygg, hyggelig og personlig handleopplevelse. Når du handler hos oss, støtter du en liten butikk med stort engasjement 💛 Vi gleder oss til å pakke din bestilling!
連絡先
Røerveien 193, rød låvebygning, 1459, Nesodden, ノルウェー
- sissel@samsofie.no
- samsofie.no
ネガティブなレビューの 73%に回答しています
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ingen penger tilbake etter retur
Bestilte et par Lillelamvotter som var misfarget. Sendte de tilbake, men hørte aldri noe mer. Har tatt kontakt et par ganger og fått beskjed om at de skal fikse det. Ennå ikke hørt noe, og dette var i januar… Anbefales ikke.

Sam&Sofie barneklær からの回答
Bestilte klær tidlig i juli
Bestilte klær tidlig i juli, men de kom aldri. Så i august måtte jeg sende mail om at jeg ville slette orderen min da det var altfor sent å få klærne. Svaret jeg fikk fra dere nå, var en annen ordre som jeg bestilte. Og ikke den jeg refererte til.

Sam&Sofie barneklær からの回答
Varene kommer ikke. Kundeservice svarer ikke.
Bestilte noen luer til barnehagestart for 1 måned ca. Tenkte jo de ville være på plass i postkassa innen en månedstid. Nå er det bhg neste uke og varene er ikke på vei en gang, og jeg får ikke svar fra bedriften til tross for at jeg har prøvd å ta kontakt på både nettside og instagram.
Forståelse for at det er sommer, men om man ikke klarer å drifte nettbutikken pga. ferie bør man kanskje opplyse om det på nettsiden - de fleste andre skriver at man har lenger leveringstid pga. ferie om så tilfelle - eller kanskje ansatte en vikar eller noe. Ihvertfall noen som kan svare på hendvendelser. Dette er jo helt håpløst..

Elendig kundebehandling
Elendig kundebehandling. Har bestilt en vinterdress den 23 juni og ikke fått den levert enda. Forsøkt å ta kontakt men ingen svarer verken på deres skjema, via de 2 vedlagte tlf numrene eller på fb. Transaksjon står som reservert på Vipps så nå er jeg usikker om jeg bør kjøpe det samme i et annen butikk og benytte meg av angrerett etterpå eller vente… aldri opplevd noe sånn.

Sam&Sofie barneklær からの回答
Sluttet å svare på epostene mine
Mottok et produkt som var tydelig skitten. Kontaktet bedriften, og fikk spørsmål om retur. Etter jeg svarte på denne mailen stoppet kontakten fra deres side: har jeg purret 3 hele ganger, med ca 2 uker mellomrom hver gang. Ingen svar å få, ingen oppdatering eller beskjed om at de jobber med saken etc. Helt håpløst!

Dårlig kundeservice
Bestilte en vinterdress og ei lue den 12.juli. Ringte butikken 18.juli da jeg ikke hadde fått noen bekreftelse på at varene hadde blitt sendt. Fikk da beskjed om at dette skulle de ordne med en gang. Det er nesten 2 uker siden jeg bestilte varene og de har fortsatt ikke blitt sendt. Har prøvd å kontakte de både på tlf og mail, men får ikke noe svar. Bestilte varer for nesten 1500 kr. Prøver å klage her, da det er umulig å få kontakt med butikken.

Mangelfull kundeservice og oppfølging
Bestilte en vare som som fikk en reklamasjon etter en ukes tid i bruk. Fikk raskt svar da jeg sendte mail, men videre oppfølging, svar og løsning er totalt fraværende. Dette var i fjor høst, men har fortsatt ikke hørt noe selv om jeg har purret på flere ganger. En nettbutikk jeg ikke blir å bruke igjen, ei heller anbefale. Tvert om!

Rask levering
Rask levering, god beskrivelse av produktene og god kvalitet. Jeg fikk det jeg bestilte:)

Sam&Sofie barneklær からの回答
Liker at dere hadde en jakke jeg kun…
Liker at dere hadde en jakke jeg kun fikk tak i hos dere i rett størrelse.
Liker ikke at det tok lang tid før pakken ble hentet av posten.

Ikke-eksisterende kundeservice
Jeg fikk feil vare levert i desember. Har prøvd å kontakte butikken på telefon, mail, sms og sosiale medier flere ganger uten hell. Ser årsaken ut i fra svarene her inne, men akkurat nå er det en nettbutikk som ikke er i stand til å levere og det er det greit å være obs på.

Sam&Sofie barneklær からの回答
Umulig å komme i kontakt med
Har forsøkt å returnere varen i en måned. Har nå brukt flere hundre kroner i fraktkostnader for så å bare få den j. Pakken i retur. Dere svarer ikke på telefon og ikke på e-post. Jeg hadde ikke lyst til å legge igjen en dårlig anmeldelse. Men jeg vet ikke hva annet jeg skal gjøre for å få kontakt med dere så dere sletter den forbaska fakturaen! Har snart betalt mer i fraktkostnader enn den forbaska dressen kostet.

Sam&Sofie barneklær からの回答
Jeg bestilte 2 luer fra denne…
Jeg bestilte 2 luer fra denne nettbutikken. Den ene luen var feil. Jeg ringte å fikk beskjed om at dette skulle ordnes med en gang, og en beklagelse! Nå har det snart gått 1 mnd og jeg har enda ikke hørt noe. Har prøvd å få kontakt igjen, men ingen svar på verken mail, telefon eller meldinger. Nå håper jeg å få svar her!
Rask levering med hyggelig lapp.
Tok alt for lang tid.
Trustpilot エクスペリエンス