Sam&Sofie barneklær レビュー 172

TrustScore 5段階評価の3

3.0

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Jeg kjøpte et par regnvotter til barn fra Sam & Sofie. Allerede ved første gangs bruk, da vottene skulle tas på i barnehagen, løsnet knappen som strammer rundt håndleddet. Produktet ble altså ikk... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Bestillingen min er fortsatt under behandling over 3 uker etter bestillingsdato. Har forstått at dere har hatt problemer med sykdom, men skulle gjerne hatt en viss peiling på når man kan forvente å få... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Jeg har fått et annet produkt enn det som står på deres nett siden. Oppdatering! Takk for dere har sjekket det med leverandøren. Den jakke vi har fått er ikke den vi ønsker, så jeg vil gjerne... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Jeg bestilte for første gang herifra og må si jeg ble skremt etter jeg las anmeldelsene, etter jeg hadde bestilt!😂 Mulig jeg har hatt flaks, men jeg er altså en av de fornøyde! Bestilte på onsdag, fi... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. 子供服店

当該企業による記述

Velkommen til vår nettbutikk for barneklær! Vi er en liten, familiepreget nisjebutikk med bare 1,5 ansatte – og nettopp derfor legger vi ekstra stolthet i hver eneste bestilling vi sender ut. Hos oss finner du et stort og nøye utvalgt sortiment av barneklær, babyklær, barnesko og ungdomsklær – plagg vi selv elsker og trygt kan anbefale videre. Vi oppdaterer stadig utvalget, og du vil alltid finne gode tilbud og tusenvis av varer på salg. Siden 2010 har vi sendt ut rundt 1000 ordre hver måned til kunder over hele landet, og vi jobber hver dag for å gi deg en trygg, hyggelig og personlig handleopplevelse. Når du handler hos oss, støtter du en liten butikk med stort engasjement 💛 Vi gleder oss til å pakke din bestilling!

連絡先

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

La inn bestilling for snart 3 uker…

La inn bestilling for snart 3 uker siden og pakken er enda ikke blitt sendt. Har forsøkt å kontakte nettbutikk via e-post og sosiale medier til ingen nytte. Barnet mitt står uten skikkelig vinterlue, så nå må jeg ordne lue en annen plass.

Skuffende håndtering fra nettbutikkens side. Frister ikke å bestille derfra igjen.

2025年1月5日

Sam&Sofie barneklær からの回答

Hei Ingvild; Etter ditt ønske er både lue og votter underveis til deg. En forklaring på årsak til forsinkelsen ligger i anmeldelsene under her. Beklager virkelig at det gikk utover det. Håper både lue og votter passer fint.

5つ星のうち1の評価

Jeg har mottatt defekte varer og har sendt tre e-poster, men det er ingen respons fra dem angående bytte eller retur.

Jeg bestilte 2 balaklavaer, en fra merket Kattnakken og en fra Kivat. Kivat-balaklavaen hadde en liten skade på øreområdet, som selvfølgelig vil utvikle seg til å bli større med bruk. Jeg har forsøkt å kontakte dem via e-post 3 ganger og vedlagt et bilde av skaden, samt prøvd å ringe, men de svarer aldri. Dette har vært en dårlig kjøpsopplevelse da varene ikke kommer med noen garanti.

Oppdatert 5th Januar... Takk for at du deler situasjonen med meg, og jeg forstår fullt ut at ting går litt sakte for øyeblikket. Mine tanker er med deg i denne vanskelige tiden.

Når det gjelder reklamasjonen, vil jeg gjerne presisere at jeg ikke har kjøpt fra Kivat for å vente på deres respons. Jeg har kjøpt produktet fra dere, og dere er agenten for produktet. Derfor mener jeg at dere har ansvaret for å ta imot det defekte produktet og deretter håndtere eventuelle prosedyrer med produsenten, Kivat. Jeg ønsker at dere tar ansvar for returprosessen og ikke Kivat.

2024年12月23日

Hei Waad ;
Som vi har informert om tidligere mistet jeg min mann og barnas pappa brått og uventet i desember. Han var også min eneste kollega i bedriften Vi hadde bisettelse for to dager siden.
Derfor går ting litt sakte her nå, jeg har rett og slett ikke klart å ansette noen i hans sted. Beklager at det medfører ventetid for deg , virkelig !

Reklamasjonen din er sendt til Kivat og vi gir deg beskjed straks vi hører fra dem.

5つ星のうち1の評価

Har sendt klage på et produkt via

Har sendt klage på et produkt via. mail 17.november, men har enda ikke fått svar…

2024年11月17日

Sam&Sofie barneklær からの回答

Hei, så leit. Vi ser ikke at vi har ubesvarte produktklager fra 17 november - så send oss gjerne ordrenummeret eller navnet ditt slik at vi kan følge opp saken.

Hei igjen nå en uke senere - har du mulighet til å svare oss - så får vi fulgt opp dette ?

Tusen takk for svar. Ser vi har sendt denne videre til vår leverandør 19 november - men mangler svar. Har purret opp nå :)

Hei igjen; Da har vi fått svar fra leverandør og kreditert deg !

Veldig fornøyd

Alltid veldig fornøyd etter å ha handlet her! Godt utvalg med mye fint til barn og i god kvalitet. Veldig fornøyd med bestillingen min og rask leveringtid 😊

2024年7月26日

Sam&Sofie barneklær からの回答

Tusen takk Veronica :) Vi sender dagens bestilling i dag vi :)

Rask og god kundeservice

Rask og god kundeservice! Fikk feil farge på luen, sendte de en henvendelse på siden deres og fikk svar samme kveld. De sendte riktig farge på luen og tok den første luen i retur. alt dette innen en uke. Imponert over rask og god kundeservice!

2024年9月27日

Fikk feil str på vare

Fikk feil str på vare. Sendt mail, ringt og sendt SMS flere ganger. Kun fått svar di gangene jeg har ringt med lovnad at di skal sende ny jakke i rett str med engang og returlapp sånn at eg kan sende den jakken jeg fikk i feil str tilbake. Nå er det gått 1,5 mnd og jeg har fortsatt ikke fått ny jakke. Kommer nok aldri til å bestille herfra igjen.

2024年8月29日
5つ星のうち5の評価

Stort og flott utvalg av barnetøy

Stort og flott utvalg av barnetøy. Superrask ordrebehandling! Bestilte sent i går kveld, og allerede i dag er ordren min sendt 😊 Jeg har handlet hos Sam og Sofie flere ganger og er alltid fornøyd med kundeservicen.

2024年9月23日

Sam&Sofie barneklær からの回答

Tusen tusen takk Marianne ! Alltid koselig å plukke og pakke varene til deg :)

Styr unna

Styr unna. De svarer ikke på epost. Måtte kontakte via sms, men svarer ikke aktivt der. Jeg sendte retur, men de hentet ikke den, Fulgte nøyaktig instruksjon til retur. Jeg kommer til å kontakte Forbrukerrådet og Klarna som jeg betalte med. Har aldri opplevd noe liknende.

2024年9月17日

Sam&Sofie barneklær からの回答

Hei Lena; Som vi forklarte hadde han som skulle hentet pakken din byttet telefon og pakken din kom derfor ikke opp som en reminder. Beklager så absolutt det! Returlapp for vår regning ble sendt deg på mail for noen dager siden. Du er selvfølgelig velkommen til å kontakte både Forbrukerrådet og Klarna.

Anbefaler absolutt ikke

Anbefaler absolutt ikke! Har bestilt tre varer. Den ene kom ødelagt, med et godt synlig hull i, deler av det andre av feil størrelse (fordi det var siste på laget fikk jeg vite senere!!!). Ingen ting som ble pakket. De har sett hva de har sendt, men forsøkte uansett. Veldig dårlig erfaring! P.S. Bildene har jeg sendt som vedlegg med det første brevet, rart at S&S ikke har sett det. Jeg heter Sanna, ikke hyggelig å blande navnene på sine kunder på denne måten! Men takk et så raskt og «godt forklarende» svar på anmeldelse! ;) Anbefaler absolutt ikke!

2024年9月10日

Sam&Sofie barneklær からの回答

Hei Sanna; Takk for tilbakemelding. Antar dette gjelder ordre 104397 som vi kommuniserte om i natt og i morges/formiddag. Som vi sa til deg da - selvfølgelig veldig leit at du fikk bukse i 80 og jakke i str 86. Dette er plagg som kommer i sett fra leverandør og ingenting vi blander og sender ut feil med vilje. Votten fra Kattnakken ser ut til å ha godt opp i sømmen - og som vi har gitt deg beskjed om tar vi selvfølgelig dette i retur og dekker returen for deg. Returlapp ble sendt i natt.

5つ星のうち1の評価

Jeg har ikle fått varene

Jeg har ikle fått varene, og heller ikke svar på min e post hvor jeg har etterlyst info. Vennligst gi meg en tilbakemelding på hvor varene er, evt skal ha blitt levert?

Mvh Silvestra

2024年8月8日

Sam&Sofie barneklær からの回答

Hei Silvestra . Beklager sent svar her. Som du nå vet hadde vi et problem med levering av akkurat den vinterregndressens farge og størrelse. Håper du er fornøyd med årets modell som vi sendte som erstatning, og at den passet fint til barnet ditt.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。