レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

piszcie skargi na samsunga do UOKIK to ich ukarają infolinia zero kontaktu 2 dni na infolinie płatną to juz cos mowi o tej firmie nigdy wiecej nic z samsunga lepiej kupic dwie tansze urzad... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeden z najgorszych producentów na rynku. Zero odpowiedzialności za swoje produkty. Większość doÅŒywa ledwo okresu gwarancji. Bardzo słaba jakość materiałów. Drogi serwis, często oddalony o kilkadziesi... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Samsung washer very unstable moves while Operation. Dryer doesn't dry. After 4months. They do not stand behind their product. Still under warranty but claim its the instalation. Then come inst... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

UÅŒywam urządzenia Samsunga i jestem zadowolony ale promocja Samsunga jestem rozczarowany.Mam 65 lat i wypełnianie stron promocyjnych róŌnymi wiadomościami muszą prosić osoby trzecie.Zwrot 300zł za za... もっず芋る

1.5

過去12か月のレビュヌ数: 58ä»¶

レビュヌを曞く

Produkty tej „marki” przychodzą
to Å»art

Produkty tej „marki” przychodzą uszkodzone lub z wadami kontakt z Samsung Polska nie istnieje przekierowanie na stronę gdzie AI pisze informacje i wskazują nr telefonów które wg komunikatu są trwale wyłączone. Jeśli z Warszawy dzwonią jeden sygnał pewnie automat kiedy człowiek oddzwania nr nie istnieje. To jakiś ÅŒart i farsa trzeba zainteresować Media tym procederem i odpowiednie organa

2026幎2月17日

Ekran się złamał

Ekran się złamał. Poprosiłem o jak najszybszą naprawę zwrot pieniędzy lub zamianę na prostego nie składanego flipa czyli s25. Stwierdzili ÅŒe to nadmierne koszty. A telefon naprawiali ponad miesiąc, to jakaś bzdura. Za chwilę faktycznie oled fony z chin ich zjedzą... Powodzenia Samsung Polska, przyda wam się za nie szanowanie klienta.

2026幎1月5日

Nie polecam Samsung

Nie polecam Samsung. Lodówka miała wady, serwis ingerował bez mojej zgody, naciskał na uruchomienie sprzętu, a reklamacja trwa juÅŒ tygodniami. Informacje z infolinii sprzeczne, obsługa posprzedaÅŒowa chaotyczna.Nadal nie mam lodówki, nie mogę zamówić nowej. Nigdy w ÅŒyciu nie kupie juÅŒ nic w tym sklepie. Kupując bezpośrenio u producenta liczyłam na super jakośc obsługi ie bezproblemowośc oraz otrzymanie sprzętu dobrej jakości bez wad. Natomiast ja jestem bez lodówki bo otrzymałam ją z wadami. Dodatkowo Samsung na siłę chce naprawiać sprzęt pomimo mojego prawidłowego odstąpienia od umowy. UOKiK powinien się za nich wziąść. Tak samo jak się wziął za nieprawidłwości przy opiniach tak za nieprawidłwości podczas rozpatrzywania reklamacji z tytułu niezgodności towaru z umową.

2026幎1月26日

Don't buy any Samsung Refrigerators

I purchased a Samsung refrigerator in 2015 after we did some renos in our house. The refrigerator has given us a lot of problems with the ice maker but overall happy with it and looks really nice in our kitchen. The problem I have is that each shelve is cracked except for one and this started after we had the fridge for 5 years. My husband has duct tape them which looks horrible when you open the door. I called Samsung and each shelve costs over$60.00 so probably cheaper to replace the fridge because I don't know how much longer the fridge will last before it breaks down. I asked if i could get a discount on the shelves and the answer was no. Poor quality and cheaply made.

2025幎2月25日

Sklep Samsung.pl nie polecam

Sklep Samsung.pl nie polecam. Beznadziejna obsługą na czacie, wiadomośći z czata po opuszczeniu strony nie zachowują się mimo, ÅŒe się jest zalogowanym do konta. Zakupiłem telefon Samsung S25 wraz z dodatkami w czwartek, przesyłka dotarła dopiero w poniedziałek. Mimo, ÅŒe zakup opiewa na kwotę około 4000 zł to nawet nie wykupią w IN POST opcji dostarczania w weekend,przez co telefon utknął w centrum logistycznym i tak odbieram telefon z paczkomatu rano w poniedziałek przy temperaturze - 15 co napewno skróci ÅŒywotność baterii. Reasumując sklepu Samsung. pl zdecydowanie nie polecam.

2026幎1月19日

Lodówka Samsung RR39C7BJ5S9 Totalna katastrofa

Lodówka Samsung RR39C7BJ5S9 to jeden wielki ÅŒart i kpina z klienta. Sprzęt, który kosztuje ogromne pieniądze i jest reklamowany jako „nowoczesny”, „AI”, „premium”, przestał chłodzić po 5 miesiącach. Pięć miesięcy! To nie jest awaria — to kompromitacja producenta.

Od tego momentu zaczęła się gehenna. Infolinia Samsunga jest kompletnie bezuÅŒyteczna — jedyne, co potrafią, to bezmyślnie przekazać zgłoszenie do serwisu i umyć ręce. Brak jakiejkolwiek odpowiedzialności, brak realnej pomocy, zero empatii. Klient zostaje sam z problemem.

A serwis? Absolutne dno. Ignorowanie zgłoszeń, brak kontaktu, brak terminów, totalny brak zainteresowania naprawą. Nikt się niczym nie przejmuje. Lodówka nie działa, jedzenie się psuje, a Samsung i jego „autoryzowany serwis” mają to gdzieś.

To jest bardzo droga lodówka, a poziom wykonania i obsługi klienta przypomina tani sprzęt z marketu bez gwarancji. Cała ta marka to marketingowa wydmuszka — ładne hasła, a w rzeczywistości drogi bubel i klient traktowany jak intruz.

Nigdy więcej Samsunga. Makabryczna obsługa, ÅŒenujący serwis i produkt, który nie wytrzymuje nawet pół roku. Jeśli szanujesz swoje pieniądze i nerwy — omijaj ten model i tę firmę szerokim łukiem.

2026幎1月9日

Utrata zdjęć

Samsung s25 ultra. Miałam zdjęcia w galerii i poprostu od tak znikły bez ÅŒadnej mojej ingerencji. Pomimo wykonaniu prób odzyskania nie ma takiej moÅŒliwości.

2025幎12月30日

[Numer zlecenia z serwisu 4289600325]

Numer zgłoszenia naprawy: [Numer zlecenia z serwisu 4289600325]
Telefon Samsung [samsung s24 ultra 512gb
został przekazany do autoryzowanego serwisu Samsung w dniu naprawy [14.10.2024].Telefon został opłacony naprawą 1001 zł

Pomimo upływu [2 miesiecy] , urządzenie nadal nie zostało naprawione
dzwonie tam a oni nienaprawiaja bo chcą 3500tys bo coś znalezli uszkodzenie .złodzeje i oszusci odradzam kłamcy

2025幎12月27日

Korzystałem z promocji Samsung

Korzystałem z promocji Samsung, która była reklamowana jako korzystna oferta z dodatkową zniÅŒka - CashBack
UwaÅŒam, ÅŒe taka promocja była wprowadzająca w błąd i nie odzwierciedlała tego, co było promowane na materiałach reklamowych. Samsung powinien transparentnie informować o zasadach promocji i realnie realizować to, co obiecuje klientom.
Å»eby w ogóle zarejestrowywać wszystkie sprzęty i wprowadzić je w system potrzebny jest duÅŒy spryt oraz dwa dni urlopu - osoby starsze nie mają szans z tym sobie poradzić. Zakupiony sprzęt po paru dniach został jeszcze obniÅŒony o wartość 500zł.
JuÅŒ nigdy więcej nie kupie sprzętu tej marki oraz będą go notorycznie negował !!.
Nie polecam nikomu tych ich pseudo reklam i obniÅŒek cen !!!!

2025幎12月22日
5぀星のうち1の評䟡

Totalna poraÅŒka uÅŒywam Samsunga od lat

Totalna poraÅŒka uÅŒywam Samsunga od lat ale to co dzieje się w ostatnich latach jest totalnym dnem. Samsung zaczął celowo powtarzać swoje flagowiec by kupować nowe. Dno totalne robię mesę zdjęć uÅŒywałem do tego zawsze Samsunga od 6 do teraz s23 ultra ale nie mam zamiaru juÅŒ zmieniać na kolejnego Samsunga. Z aktualizacji na aktualizację coraz gorzej telefon zwalnia zdjecia coraz gorsze wiem ÅŒe to celowy zabieg takÅŒe odradzam i nie polecam moÅŒe ktoś się wkońcu za to weźmie szok i niedowierzanie ;(

2025幎12月19日
5぀星のうち1の評䟡

Przestrzegam przed zakupami w firmowym sklepie Samsung

Kupiłam zmywarkę w sklepie firmowym Samsunga. Zamówiłam z montaÅŒem i odbiorem starej zmywarki. Liczyłam na profesjonalną obsługę. Dostawę i montaÅŒ realizował podwykonawca firma Zadbano. Monterzy tej firmy przez dwa dni nie potrafili zamontować zmywarki. Nigdy wcześniej nie montowali tego typu sprzętu w zabudowie! W rezultacie uszkodzili i zmywarkę i front meblowy. Samsung odmówił wymiany zmywarki na nową! Twierdzi, ÅŒe to dla niego nieopłacalne i upiera się na naprawę. Nie poczuwa się do odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez podwykonawcę. Proces reklamacyjny trwa juÅŒ ponad miesiąc. Ja nie mam ani zmywarki, ani pieniędzy. Mam zniszczony front warty więcej niÅŒ ta zmywarka. Odradzam zakupy w tej firmie. Ogólnie odradzam sprzęt tej firmy. Bardzo awaryjny, a serwis koszmarny.

2025幎12月15日

NiepowaÅŒna firma

Zamówiłam odkurzacz jeszcze 01.12, przewidywana data dostawy 04.12. Dzisiaj jest juÅŒ 14.12, a mój towar nawet nie jest wysłany. Mam od nich jeszcze telefon, słuchawki i tablet i teraz, po przeczytaniu opinii, zostaje mi tylko modlić się, ÅŒeby nic się nie zepsuło.
Obsługa najgorsza, jaką moÅŒna tylko mieć. Jeszcze na etapie składania zamówienia pojawiały się problemy, w tym z kodami rabatowymi. One po prostu nie działają.
Nigdy więcej!

2025幎12月1日

DRAMAT!!!

DRAMAT!!!! kupiony TV, nie jest to najtańszy model, przed zakupem "u nas niech Pani zakupi, ma pani pewność, ÅŒe nowy sprzęt". No i przyjechał ten nowy sprzęt...uszkodzony. Od kilku dni nie mogę się doprosić o jakąkolwiek reakcje i pojawienie się serwisu. Telewizora się nawet nie są postawić w pionie, więc leÅŒy i zajmuje pół mieszkania, a Samsung mi mówi, ÅŒe serwis ma 14 dni na reakcję, szkoda ÅŒe to teÅŒ moje 14 dni na zwrot, a nawet nie jestem w stanie stwierdzić czy ja chce ten tv zatrzymać czy nie. Posprzedazowa obsługa jest fatalna, ÅŒałuję ÅŒe nie sprawdziłam wcześniej opiniii

2025幎12月9日

Nie polecam zakupów na Samsung.com

Nie odebralem lodowki z powodu widocznych wad produkcyjnych brak srub w osłonie agregatu. Po zgloszeniu na infolinie otrzymalem wiadomosc ze nie wiedza kiedy wyslą mi lodówkę bez wad fabrycznych a pieniądze mogę otrzymac do 14 dni. Dodam ÅŒe Lodowka jest do zabudowy meblowej gdzie za cztery dni ma byc montaÅŒ. Sklep Samsung.pl nie ma moÅŒliwości w tym czasie dostarczyć produktu wolnego od wad ani zwrócić pieniędzy w trybie natychmiastowym. Nie Polecam zakupów na stronie producenta.

2025幎12月11日

Samsung Shit

Oddać pieniądze za uszkodzony sprzęt nie kłamać,nie oszukiwać czytać tekst ze zrozumieniem i niech się walą nic od tej gównofirmy nie kupujcie

2025幎8月27日
5぀星のうち5の評䟡

Suszarka Samsung BeSpoke

#OpiniaZaCashbackwPromocji #PromocjaSamsungPierzSuszOdbierzZwrot.

Suszarka zachwyca designem i funkcjonalnością. Łatwość obsługi, szeroka gama programów, obsługa poprzez aplikację. Jest cicha i energooszczędna. Wygląd urzeka formą oraz ergonomią. Z czystym sumieniem mogę polecić kaÅŒdemu szukającemu solidnego AGD z ponadprzeciętnym designem.

2025幎11月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ