piszcie skargi na samsunga do UOKIK to ich ukarajÄ infolinia zero kontaktu 2 dni na infolinie pÅatnÄ to juz cos mowi o tej firmie nigdy wiecej nic z samsunga lepiej kupic dwie tansze urzad... ãã£ãšèŠã
Jeden z najgorszych producentów na rynku. Zero odpowiedzialnoÅci za swoje produkty. WiÄkszoÅÄ doÅŒywa ledwo okresu gwarancji. Bardzo sÅaba jakoÅÄ materiaÅów. Drogi serwis, czÄsto oddalony o kilkadziesi... ãã£ãšèŠã
Samsung washer very unstable moves while Operation. Dryer doesn't dry. After 4months. They do not stand behind their product. Still under warranty but claim its the instalation. Then come inst... ãã£ãšèŠã
UÅŒywam urzÄ dzenia Samsunga i jestem zadowolony ale promocja Samsunga jestem rozczarowany.Mam 65 lat i wypeÅnianie stron promocyjnych róŌnymi wiadomoÅciami muszÄ prosiÄ osoby trzecie.Zwrot 300zÅ za za... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Niczego nie kupujcie bezpoÅrednio w ichâŠ
Niczego nie kupujcie bezpoÅrednio w ich sklepie, gorÄ co odradzam poziom realizacji zamówienia jak za króla Äwieczka, szkoda czasu pieniÄdzy, nerwów. Dno ÅŒe Samsung pozwala sobie dostarczaÄ takie "users experience" swoim klientom.
Nie polecam Galaxy Z Flip5
Nie polecam. NiecaÅe 2 lata uÅŒytkowaÅam telefon Galaxy Z Flip5. Na Årodku w miejscu zgiÄcia wywaliÅo zielonÄ
liniÄ. Gwarancja nie zostaÅa uznana, usterka nie podlega reklamacji.
Wniosek z tego taki, ÅŒe nie opÅaca siÄ kupowaÄ skÅadanych telefonów.
Nie polecam.
Sehr enttÀuschend â falsche Reparaturdiagnose und keine Verantwortung
Ich habe mein Galaxy Tab S9 zur Reparatur eingeschickt, weil es sich regelmÀÃig aufgehÀngt hat (Symptom: Software/Betrieb). Das Display war beim Versand einwandfrei.
Nun behauptet Samsung, das Display sei beschÀdigt und verlangt 212 ⬠fÃŒr die Reparatur. Das ist nicht korrekt â ich habe das Display bereits frÃŒher kostenpflichtig reparieren lassen (201 â¬).
Der Kundenservice weigert sich, die Verantwortung zu Ìbernehmen, obwohl die Buchungsdaten klar zeigen, dass es um ein Softwareproblem ging. Sehr enttÀuschend fÌr eine Premium-Marke.
Gwarancja
OmijaÄ bandÄ oszustów, krÄtaczy. DziesiÄÄ dni przed koÅcem gwarancji tel. zaczÄ Å siÄ przegrzewaÄ wiÄc oddaÅem go na gwarancjÄ. Serwis nie uznaÅ gwarancji twierdzÄ c ÅŒe jest jakaÅ rysa na procesorze. Nie wiem jak to moÅŒliwe bo telefon nie byÅ rozbierany. Moim zdaniem zaskoczyÅo ich ÅŒe telefon zaczÄ Å siÄ psuÄ 10 dni przed upÅywem gwarancji a nie 10 dni po. Jeszcze raz uprzedzam , omijaÄ tÄ firmÄ gdyÅŒ nie wywiÄ zuje siÄ ze swoich obowiÄ zków albo szykujcie siÄ na zmianÄ telefonu po upÅywie gwarancji jest to jawne naciÄ ganie i unikanie odpowiedzialnoÅci!!!! Rozbój w biaÅy dzieÅ ktoÅ powinien zajÄ Ä siÄ tymi krÄtaczami!!!!!!
PoraŌka smartfonów samsung
PoraÅŒka zakupiÅem urzÄ dzenie zabezpieczyÅem ekran szkÅem hybrydowym za 250zl telefon przestaÅ sie ÅadowaÄ wiÄc oddaÅem do sklepu na gwarancjÄ po 3 tygodniach musiaÅem szukaÄ urzÄ dzenia bo zaginÄÅo w sklepie lub serwisie poÅwiÄciÅem swój czas ÅŒeby je odszukaÄ wróciÅo nie naprawione dlatego ze nie pozwoliÅem usunÄ Ä dane , bo dostaÅem informacjÄ ze dane nie powinny byÄ usuniÄte, zgraÅem dane wysÅaÅem ponownie wróciÅo bez foli i z rysami na wyÅwietlaczu, zaczÄÅam reklamowaÄ ze jakim prawem mam pomoÅÄ ponownie koszty zabezpieczenia urzÄ dzenia. Jest to okropne poniewaÅŒ 500 zÅ mnie kosztowaÅo to ze sprzedajÄ bubel który sie psuje i nawet jak naprawiajÄ to majÄ to w d*** ze zdejmujÄ zabezpieczenie ekranu i rysujÄ urzÄ dzenie. Nie polecam dziadostwo a nie firma która jest jednym z liderów pozyskujca nowych klientów
DLACZGO tak powaÅŒna firma wspóÅpracujeâŠ
DLACZGO tak powaÅŒna firma wspóÅpracuje z "ZADBANO",nieterminowo dostarczajÄ
przesyÅki.
Po co Samsung na stronie sklepu proponuje terminy dostarczenia kiedy i tak sÄ
one nierealizowane?
Bardzo siÄ zawiodÅem na Samsungu
Omijajcie duÅŒy Åukiem
Omijajcie duÅŒy Åukiem.
Firma oszustów, krÄtaczy,kÅamców i zÅodziei
Dostarczony sprzÄt tj zmywarka byÅa i jest uszkodzona, nie do uÅŒycia od 2 miesiÄcy toczymy bataliÄ i mimo uznania reklamacji , ani pieniÄdzy ani nowego sprzÄtu nie mamy, ze strony Firmy Samsung zapadÅa cisza
ZasÅugujÄ
na minus 5 gwiazdek z wymaganej 1
Nie kupujcie gwarancja ich nie obchodzi
Nie polecam !
Oszustwo i wyzysk ,telefon na gwarancji dopiero rok ,narzucajÄ
kwoty za naprawÄ jak w kaÅŒdym serwisie mimo ze jeszcze gwarancja rok czasu ! Uszkodzone wejÅcie kazali wyslac oryginalna ladowrke gdzie takich juz nie dolaczaja ! A jak wyÅlesz inna to nie uznaja gwarancji! Porazka w nastÄpnym serwisie samsunga powiedzieli ze wyÅwietlacz co rusz to co innego i z naprawy za 300 zrobiÅo sie 400!nie kupiÄ juz ÅŒadnego samsunga a korzystaÅam od 10 lat tylko z tej marki.
Kupilem lodowke Samsung
Kupilem lodowke Samsung. Lodowka od pierwszego uzycia nie chlodzi. Serwis Samsunga twierdzi ze jest nieszczelna - gaz chlodzacy ucieka. I ze to ciezko naprawic. Samsung ma to gdzies- kaze im naprawiac. Sprzetu nie chca wymienic. Dziadostwo. Firma dziala jakby byla z Konga albo Kambodzy. Unikac ich sprzetu!!
Dno dna
Nie doÅÄ ze musisz zapÅaciÄ za rozmowÄ telefonicznÄ z infolinia bo Pani na czacie nie potrafiÅa mi pomóc to jeszcze pracownik infolinii perfidnie kÅamie ze reklamacje jedynie w formie pisemnej. KÅamstwo kÅamstwem pogania. KupiÅem s25 ultra ale ÅŒaÅujÄ wyboru, mogÅem wybraÄ pro max 17. No cóŌ, mÄ dry Polak po szkodzie. Nie polecam ani produktu ani korzystania z supportu Samsung.
Zdecydowanie nie polecam AGD Samsunga
Zdecydowanie nie polecam AGD Samsunga. W zmywarce zaraz po okresie gwarancyjnym zaczÄ
Å rdzewieÄ kosz, wymiana na nowe to koszt ponad 1000zl. Samsung po usÅyszeniu, ÅŒe towar jest po gwarancji po prostu wysÅaÅ mi numer do serwisu czÄÅci. Zmywarka za 3000zl po dwóch latach wymaga inwestycji ponad 1000zl, po dwóch latach zapewne bÄdzie to samo. Znam wiele historii znajomych ze sprzÄtem Samsung, od lodówek po pralki, gdzie sprzÄt magicznie psuÅ siÄ zaraz po gwarancji.
Polecam poszukaÄ firmy, która posiada dobrÄ
obsÅugÄ klienta i nie opiekuje siÄ nim tylko do momentu gwarancji okreÅlonej prawnie.
Najgorsze doÅwiadczenie z firmÄ âŠ
Najgorsze doÅwiadczenie z firmÄ
Samsung, odradzam kaÅŒdemu!
Zakup pralki tej firmy okazaÅ siÄ dla mnie absolutnÄ
tragediÄ
. SprzÄt, który miaÅ dziaÅaÄ bezproblemowo przez lata, psuje siÄ juÅŒ trzeci raz w ciÄ
gu zaledwie roku! To jest niedopuszczalne, zwÅaszcza ÅŒe nie mówimy o tanim, przypadkowym produkcie, ale o marce reklamujÄ
cej siÄ jako âlider technologiiâ.
Za kaÅŒdym razem awaria wyglÄ
da podobnie pralka nie tylko przestaje dziaÅaÄ, ale takÅŒe zalaÅa mi meble i podÅogÄ, powodujÄ
c realne szkody w mieszkaniu. Koszty i nerwy sÄ
po mojej stronie, natomiast Samsung w ÅŒaden sposób nie czuje siÄ odpowiedzialny.
ZgÅaszaÅem sprawÄ do serwisu, odpowiedź zawsze ta sama: ânaprawimyâ. Nie chcÄ
wymieniÄ urzÄ
dzenia na nowe, mimo ÅŒe jest to ewidentnie wadliwy egzemplarz, a ja juÅŒ bojÄ siÄ jej w ogóle uÅŒywaÄ. Wieczne czekanie na serwisâŠ. a ja zostajÄ bez podstawowego sprzÄtu AGD, co w dzisiejszych czasach jest naprawdÄ uciÄ
ÅŒliwe.
Dla porównania, przez 9 lat uÅŒywaÅam pralko-suszarki AEG i ani razu nie miaÅam ÅŒadnego problemu. UrzÄ
dzenie dziaÅa do dziÅ, niezawodnie i bezawaryjnie. Niestety przy urzÄ
dzaniu nowego mieszkania zdecydowaÅam siÄ zaufaÄ marce Samsung i byÅ to najgorszy wybór, jakiego mogÅam dokonaÄ.
Mam poczucie, ÅŒe jako klient jestem caÅkowicie lekcewaÅŒony. Firma kompletnie nie dba o bezpieczeÅstwo uÅŒytkowników, nie bierze odpowiedzialnoÅci za szkody i nie szanuje swojego klienta.
PodsumowujÄ
c: Samsung to marka, której nigdy wiÄcej nie wybiorÄ i której nikomu nie polecam. SprzÄt awaryjny, obsÅuga klienta bez empatii, Gdyby ktoÅ siÄ zastanawiaÅ nad zakupem, radzÄ trzymaÄ siÄ z daleka, bo zamiast wygody moÅŒna dostaÄ tylko problemy, zalane mieszkanie i poczucie bezsilnoÅci.
SAMSUNG TO FIRMA NIE RZETELNA I NIE POLECAMâŠ
Firma Samsung- telefony gorszej jakoÅci i nie polecam !! od zakupu na raty dwóch tel na FirmÄ jeden byÅ od poczÄ tku wadliwy co zgÅaszaÅam w ORANGE , która dziaÅa na nie korzyÅÄ klienta zapomniaÅa nawet ubezpieczyÄ telefonów a jestem z nimi ponad 20 lat a zawsze ubezpieczaÅam SZOK i nikt za nic nie odpowiada po prostu im przykro, ÅŒe straciÅam 5 tyÅ !!! SAMSUNG -pomimo pisma które doÅÄ czyÅam ÅŒe nie mogÄ zamówiÄ towaru dzwoniÄ c pod jeden nr z 10 razy( a byÅo ich duÅŒo dziennie) ,czÄsto nie sÅyszaÅam rozmówcy lub telefon siÄ samoistnie rozÅaczaÅ aÅŒ w koÅcu Hurtowi sprzedawcy nie odbierali telefonów odemnie (utrudniony kontakt przez wadliwy telefon od jego zakupu ) takÅŒe traciÅam finansowo brakiem moÅŒliwoÅci zatowarowania mojej Firmy, W SAMSUNG nawet moje pisma gdzie opisywaÅam problem z telefonem ignorowali wymyÅlali swoje wady np. brak dzwonka ,jakoÅÄ rozmów NO SZOK bo rozmów nie byÅo a o dzwonku nie pisaÅam JEST TO OSZUSTWO !!!!!!!
Polecam Samsunga pralka suszarka sÄ âŠ
Polecam Samsunga pralka suszarka sÄ mega ubrania sÄ bardzo miÅe w dotyku.
jakoÅÄ sprzÄtu bardzo dobra
jakoÅÄ sprzÄtu bardzo dobra, ale jakoÅÄ obsÅugi klienta pozostawia wiele do ÅŒyczenia.
kupiÅem telewizor od samsunga i jestemâŠ
kupiÅem telewizor od samsunga i jestem pod wraÅŒeniem jakoÅci obrazu, mega jest, ale dajÄ 4 gwiazdki bo cena w porównaniu do konkurencji trochÄ wysoka. No ale jakoÅÄ jest.
do perfekcji duzo brakuje ale nie jestâŠ
do perfekcji duzo brakuje ale nie jest az tak źle.
Smartfon s10
Posiadam od zawsze telefony marki samsung oraz telewizor. Smartfony sÄ proste w obsÅudze oraz funkcjonalne. Od 6 lat jestem posiadaczkÄ samsunga s10 oraz(od grudnia 2024) A05s. I moim skromnym zdaniem s10 jest dla mnie najlepszym smartfonem i bÄdÄ w jego posiadaniu tak dÅugo jak bÄdzie mi dziaÅaÅ.
Åwietne lodówki
Nie kupujcie sprzÄtu AGD z montaÅŒem
Samsung korzysta z firmy Rohling Suus, której technicy nie majÄ pojÄcia o montaÅŒu. CzekaÅem po dostawie lodówki do zabudowy 2 tygodnie by pojawiÅ siÄ ktoÅ co coÅ potrafi. Firma Rohling Suus próbowaÅa udowodniÄ, ÅŒe siÄ nie da i mam sobie wezwaÄ stolarza. W koÅcu przyjechaÅ technik myÅlÄ cy i wystarczyÅo wypoziomowaÄ lodówkÄ a nie rozkrÄcaÄ zawiasy. Tragedia.