企業が回答しました
Jeg kontaktede Sandberg vedr. en tidligere købt powerbank, som var begyndt at sprække (formodentlig hævet defekt batteri) De tilbød at sende en ny og opdateret model gratis med det samme. Jeg ka... もっと見る
企業が回答しました
Sandberg står for kvalitet og brugervenlighed. Hvis det er vigtigt for dig at tilbehør har en høj kvalitet og er nemt at finde ud af at bruge, så skal du vælge Sandberg. Vores ideologi "IT is for everybody" er gennemført i alt hvad vi foretager os. Siden etableringen i 1985 har både den private forbruger, institutioner og virksomheder draget nytte af denne enkle filosofi. Distributører og forhandlere sætter pris på tilgængelighed, sortiment, enkle procedurer og den usædvanligt lave fejlrate. Hvert år kommer der over en halv mio Sandberg produkter ud til forbrugere i flere end 65 lande. Der er 5 års garanti på alle Sandberg produkter.
Bregnerødvej 133D, 3460, Birkerød, デンマーク
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Hurtigt svar og korrekte løsning til mit problem

Sandberg からの回答
Jeg oplevede en af indgangene i power banken gik i stykker efter lidt mere end to år. Jeg sendte dem en mail og to minutter efter svarede de tilbage at de ville sende mig en ny med det samme. Fantastisk service

Sandberg からの回答
Jesper and his team really value what it is all about - respect the customer. In times of automated support, this is heart-warming. And it is also reflected by an up-to-date and high quality product line, keeping at par with the pulse of the market. Impressive. Hats off.

Sandberg からの回答
Havde problemer med et produkt og kontaktede forhandleren, som dog ikke mente det var dækket af garantien. Kontaktede derefter Sandberg direkte og fik lynhurtigt svar og hjælp. Helt exceptionel kundeservice og nok den bedste og hurtigste jeg nogensinde har oplevet i Danmark, kæmpe ros til Sandberg teamet, helt sikkert brand vi vil holde mere øje med i fremtiden!

Sandberg からの回答
De tilbød at sende en ny og opdateret model gratis med det samme.
Jeg kan jo udelukkende give topkarakter 😉
Vh
Henrik

Sandberg からの回答
Wow - best Customer Support I have ever experienced from any IT equipment supplier!
I lost a part, wrote to their support, got a reply with solution from them in less than 2 hours. They shipped spare part to me right away, cost-free.
I will definitely buy their products again.

Sandberg からの回答
Instead of replace part of the product, company decided to replace whole product. Amazing

Sandberg からの回答
Efter godt og vel, bulede min Powerbank ud på begge sider.
Kontaktede SANDBERG og straks ydede de en super professionel service, ombytning af Powerbanken.
Så Powerbanken er nu på vej i Containeren med Elektronikaffald.

Sandberg からの回答
Efter blot et år, begyndte jeg at opleve problemer med min 420-55 solcellepowerbank.
Powerbanken viser, at den er fuldt opladet (den viser 4 ud af 4 streger ). Alligevel kan den kun lade en smartphone eller tablet på 5.000 mAh, ca. 10% strøm (nogle gange kun 6-7%), før powerbanken blinker, og viser, at den er løbet tør for strøm. Powerbanken (som er på 10.000 mAh), burde jo kunne lade telefonen nærmest to gange. Og det har den faktisk også kunnet tidligere, før problemet opstod.
Så enten lader powerbanken ikke ordentligt med strøm, når den ligger i solen, eller også er der noget der snyder den til at være løbet tør for strøm, selvom den ikke er det.
Den har virket upåklageligt indtil for nogle uger siden.
Jeg kontaktede Sandberg for hjælp, og de kom med nogle løsningsforslag, som jeg afprøvede, men som desværre ikke hjalp.
Derefter kunne de kun tilbyde at jeg henvendte mig til forhandleren for yderligere reklamation - og jeg har kontaktet forhandleren som vil have den sendt ind til reparation/undersøgelse.
Så nu står jeg til at skulle undvære powerbanken i en længere periode, nu her hvor jeg skal til at bruge den allermest.
Der var ellers 5 års garanti på, og jeg forventede derfor også, at der ville gå mere end et år førend jeg ville opleve problemer med den.
Jeg er utrolig ærgerlig over denne situation og er noget skuffet over Sandberg-produktet. Det plejer ellers ikke at være denne kvalitet eller service jeg oplever fra Sandberg.
Jeg forventede også noget bedre holdbarhed til en vare til 700 kr.

Sandberg からの回答
Meine powerbank 421-06, die ich im April 26 neu erworben habe, ließ sich nur zögerlich laden ausserdem verschmutze das Textilteil, als es im Freien zu Laden war, sehr schnell. Auch löste sich der Stoff bei einem Ladeteil vom Paneel.
Auf meine erste email Reklamation bei Sandberg meldete sich umgehend ein Mitarbeiter und bot mir ein neues Teil als Ersatz an. In nur wenigen Tagen habe ich dieses erhalten. Das kann man erstklassigen Service nennen. Herzlichen Dank und eine dicke Empfehlung für Sandberg.

Sandberg からの回答
Er rigtig godt til freds med den power bank jeg har og ders kundeservice er hurtig og venlig ville helt sikkert anbefale dem

Sandberg からの回答
Sandberg leverer produkter af virkelig god kvalitet til fornuftige priser. Deres kundeservice er imødekommende og hjælpsom, og man mærker tydeligt, at de går op i tilfredse kunder. En pålidelig virksomhed, der leverer hver gang.

Sandberg からの回答
special thanks to the Sandberg team and especially to
Jesper Erik Raun for his professionalism and professional attitude.

Sandberg からの回答
Good support from Sandberg. I contacted them about a faulty cable, and they responded helpfully and handled it professionally. Nice to deal with a company that takes customer support seriously.

Sandberg からの回答
Sandberg tilbyder gode produkter, som nemt kan anbefales. Det er nemt at finde ud af hvad de forskellige produkter har af features, inde på deres hjemmeside, og produkterne er høj kvalitet, med lang garanti. Deres support kan man heller ikke klage over. Mit problem blev hurtigt løst og med en tilfredstillende løsning.

Sandberg からの回答
Meine 420-73 powerbank war 4 Jahre alt, und wurde sehr oft genutzt.
Mir ist plötzlich aufgefallen, dass das Gehäuse etwas aufgebläht ist.
Ich habe das Gehäuse dann aufgeschraubt und schnell festgestellt, dass der Akku durch ist.
Zwei Mails später hat mir der Service das Angebot gemacht, ein kostenfreies Ersatzgerät zu erhalten.
Das Ersatzgerät ist heute bei mir angekommen.
Das ist Service, wie man ihn sich wünscht.
Von mir für die Powerbank und auch für den Service volle Punkte.
Danke.

Sandberg からの回答
Meine Powerbank ließ sich nicht mehr laden und der Händler, über welchen ich letztes Jahr die PB gekauft habe, war zwischenzeitlich insolvent. Sandberg hat nach kurzer Schilderung die PB getauscht. Ich wurde von Jesper superfreundlich beraten und hatte innerhalb einer Woche Ersatz! Hier kaufe ich jederzeit wider!

Sandberg からの回答
Super produkter og super service.
Respekt for at firma hvor man kan komme i kontakt med support som også yder support.
Sjældent set i dag i den branche.
Vælger Sandberg fremover..

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。