Jesper and his team really value what it is all about - respect the customer. In times of automated support, this is heart-warming. And it is also reflected by an up-to-date and high quality product l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg oplevede en af indgangene i power banken gik i stykker efter lidt mere end to Ã¥r. Jeg sendte dem en mail og to minutter efter svarede de tilbage at de ville sende mig en ny med det samme. Fantasti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Havde problemer med et produkt og kontaktede forhandleren, som dog ikke mente det var dÊkket af garantien. Kontaktede derefter Sandberg direkte og fik lynhurtigt svar og hjÊlp. Helt exceptionel kundes... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kontaktede Sandberg vedr. en tidligere kÞbt powerbank, som var begyndt at sprÊkke (formodentlig hÊvet defekt batteri) De tilbÞd at sende en ny og opdateret model gratis med det samme. Jeg ka... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Sandberg står for kvalitet og brugervenlighed. Hvis det er vigtigt for dig at tilbehÞr har en hÞj kvalitet og er nemt at finde ud af at bruge, så skal du vÊlge Sandberg. Vores ideologi "IT is for everybody" er gennemfÞrt i alt hvad vi foretager os. Siden etableringen i 1985 har både den private forbruger, institutioner og virksomheder draget nytte af denne enkle filosofi. DistributÞrer og forhandlere sÊtter pris på tilgÊngelighed, sortiment, enkle procedurer og den usÊdvanligt lave fejlrate. Hvert år kommer der over en halv mio Sandberg produkter ud til forbrugere i flere end 65 lande. Der er 5 års garanti på alle Sandberg produkter.
BregnerÞdvej 133D, 3460, BirkerÞd, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Havde et spÞrgsmål angående opladning af min Solar Powerbank.
Fik et hurtigt og fyldigt svar på min forespÞrgsel - god service.

Sandberg ããã®åç
Super godt produkt og fantastisk kundeservice på mail
ðð

Top service
Havde problemer med min Powerbank som jeg fÞrst troede ikke gav strÞm men senere fandt ud af det var display der var dÞdt. Efter et par mails frem og tilbage for at se om vi kunne lÞse problemet hvilket ikke var muligt fik jeg tilsendt en ny Powerbank

Sandberg ããã®åç
Ekstremt god kundeservice. Jeg kÞbte et trådlÞst numpad, som havde en fejl, underrettede kundeservice og fik tilsendt en ny vare.
Den nye vare var også med samme fejl. De har nu fundet fejlen og fixet den. Stadig her nÊsten et år efter jeg fÞrst kontaktede dem (fordi jeg selv glemte at svare), kunne jeg stadig få et nyt numpad hvor fejlen er rettet. Det er sku god kundeservice!

Sandberg ããã®åç
Fantastisk god og hurtig kundeservice!
Havde lidt problemer med opladning af en Powerbank, men det blev lÞst hurtigt og professionelt.

Sandberg ããã®åç
Ottimo brand, prodotti e prezzi più che buoni. Assistenza rapida e molto gentile.

Sandberg ããã®åç
Jeg havde et spÞrgsmål vedr en knap jeg var i tvivl om brugen af. Jeg spurgte om aftenen og fik en meget fin forklaring nÊste morgen.
Og produktet - en outdoor solar power bank 10000 fungerer også fint.

Der er 5 stjerner til Sandberg ð
BÞvlede med en powerbank, og kom straks i super konstruktiv dialog over mail.
SÃ¥ tusind tak for fantastisk behandling! :-)
Nu er det tilbage i sommerlandet med opladet powerbank :-) ðªâïžð¥Ÿð¥Ÿ

Sandberg ããã®åç
Top Kundenservice! Kaputtes GerÀt wurde unkompliziert gegen ein neues ausgetauscht. Freundlich und schnell - perfekt!

Sandberg ããã®åç
I bought a 24000 solar powerbank. It is a great product but one of the charging ports stopped working after 1 year. Reason unknown.
After contacting Sandberg they were quick to respond and are sending a replacement.

Sandberg ããã®åç
SÃ¥ hjelpsomme og trivelige folk. Takk for god service ð

Sandberg ããã®åç
Havde kÞbt en power bank hos Proshop. Ved levering manglede flere dele. Man krÊvede, at jeg gennemgik en omleverings-procedure. En enkelt opringning til Sandberg lÞste problemet: Jesper sendte mig de manglende dele og flere gode råd samtidig. Fremragende!

Sandberg ããã®åç
I had issues with the Sandberg 630-13 mouse as it suddenly stopped working. Jesper Erik Raun promptly responded and provided me with advice on how to get the mouse working again. Since we couldn't resolve it, he sent me a brand new mouse, which I received within a few days thanks to expedited shipping. Exceptional user experience. Jasper Erik, thank you once again.

Sandberg ããã®åç
Great company; their customer support is top-notch! I was dealing with Jesper, and he went above and beyond to help me find a resolution for our customer. Can't recommend these guys enough!

Sandberg ããã®åç
Perfekt kundeservice, skrev en mail, bad om en oplysning på produktet, blev besvaret efter max. 1 time.
Det kan kaldes en perfekt afdeling.

Sandberg ããã®åç
Super service, venlige og hjÊlpsomme.
Fra den ene dag til den anden virkede mit webcam desvÊrre ikke så kontaktede forhandler som henviste mig til Sandberg direkte da der stadig var garanti fra deres side af.
Efter en kort forklaring af problemet og hvad der var forsÞgt for at afhjÊlpe problemet oplyste medarbejderen (Jesper) at jeg ville få tilsendt et nyt under garantien.
Afventer ny at modtage et nytâŠ
Den sidste stjerne kommer når det er modtaget.
Opdatering:
3 dage efter reklamation modtog jeg mit nye webcam⊠mange tak for hjÊlpen

Sandberg ããã®åç
Love my Survivor Powerbank 30 000 mAh.Delivery was fast and I got excellent help from Sandberg support desk with a claim I did.
Fantastic service! Kudos.

Sandberg ããã®åç
Havde kÞbt et sÊt med mus og tastatur men min sÞn kom til at ÞdelÊgge usb donglen der gjorde at musen ikke virkede.
Vi kÞbte en ny online tanke pÃ¥ at at tastaturet sÃ¥ ikke ville virke. Sandberg sender ny en ny usb dongle uden beregning. God kundeservice ð

Sandberg ããã®åç
Perfekt - ich hatte nach kurzer Zeit meinen USB Dongle verloren bekommen, aber der Support war super hilfreich und schickt mir einen Ersatz.
Sehr zu empfehlen die Firma

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã